Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Αγγελακι...σου ειπα τα συγχαρητηρια απο κοντα...στα ειπα και απο το τηλ καιρος να στα γραψω κιολας!!!
Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!
Καλωσηρθες στο στρουμφοχωριο!!!
Μην ανησυχεις για τιποτα!!!Απο την στιγμη που δεν εχω καταστρεψει εγω το φορουμ απο την ασχετοσυνη μου τοτε ...κανενας δεν μπορει να το κανει!!!Μια χαρα χρησιμη θα μας φανεις!!!Μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα!!!Χαλαρωσε και απολαυσε το!!!
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Μπραβο,Αγγι μου!!!Ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι η καλυτερη μοντερειτορ που γινεται!(οκ,μια απο τις καλυτερες,μην προσβαλλουμε και τις υπολοιπες!!!!)Μπραβο και παλι ,αγγι μου!!!
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Συγχαρητήρια Αγγελίνα μου, καλή αρχή ....Είμαι σίγουρη οτι θα κάνεις πολυ καλή δουλειά...και με αποτελέσματα...Ήσουν μία πολύ καλή επιλογή για στρουμφάκι....Μπράβο...
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
δοξα σοι ο θεος παλι πολιτισμος!!εγω παντα ως μπελλα - τελειως ανικανη ως προς τον συγχρονισμο- τελευταια και καταιδρωμενη λεω στο αγγελακι μας congrats and καλωσηρθες στο στρουμφοχωριο!!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι από σήμερα η April ανήκει πλέον στην ομάδα των διαχειριστών - spider monkeys!!!
Με λίγα λόγια επειδή η Darkbella έχει φέτος πολύ βαρύ πρόγραμμα εν όψη των Πανελληνίων, η συμμετοχή της στο φόρουμ δεν θα είναι ιδιαίτερα τακτική. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και φυσικά παραμένει διαχειρίστρια καθ' ότι θα συνεχίζει να διακοσμεί το φόρουμ μας αλλά παράλληλα είναι και από τα άτομα που βοήθησαν από την πρώτη στιγμή για να στηθεί το φόρουμ. Η βοήθεια που έχει προσφέρει κατά καιρούς είναι πολύτιμη οπότε παραμένει στην ομάδα της διαχείρησης κανονικά!
Και επειδή όλο το βάρος πέφτει αποκλειστικά στους ώμους μου και καθώς όπως βλέπετε έχουμε ξεπεράσει τα 500 εγγεγραμμένα μέλη, σκεφτήκαμε μαζί με τη Darkbella ότι θα πρέπει να προσθέσουμε ακόμα ένα άτομο στη διαχείρηση.
Η April εκτός ότι τόσο καιρό έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στην ομάδα των συντονιστών έχει και πάρα πολλές γνώσεις στα θέματα διαχείρησης οπότε μας είναι πλέον απαραίτητη!
Βάσια, σε ευχαριστώ πολύ που δέχτηκες για άλλη μία φορά να με βοηθήσεις.
Καλή αρχή και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι με αυτή την αλλαγή θα γίνουν όλα ακόμα καλύτερα!
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008