| Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία | |
|
+9Bella07 sandra21 Ms Cullen Mrs.Christina !~Twilighter~! katia2110 evaki ed<3 Hollysort 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 13:43 | |
| Α ααααααααααααααααααααααααααααααααααα....ευχαριστω! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 13:45 | |
| - Hollysort έγραψε:
- Φυσικά και θα έχουμε!
ίσως δεν το κατάλαβες, αλλά αυτό είναι το ψευτικο (ευτυχισμένο) τέλος της άλλης ιστορίας που είχα γράψει στο φορουμ. Ποια εινα η αλλη ιστορια που ειχες γραψει? | |
|
| |
Hollysort New Moon Victim
Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 271 Registration date : 10/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 9 Ιουλ 2010 - 7:40 | |
| "A silly love story" Είναι η μισή στα αγγλικά και η μισή στα ελληνικά | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 9 Ιουλ 2010 - 13:21 | |
| Ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε λατρευω και λατρευω τον τροπο που γραφεις!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 9 Ιουλ 2010 - 13:25 | |
| | |
|
| |
lia Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 18/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 9 Ιουλ 2010 - 14:54 | |
| Σε ικετευω γραψε κι αλλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!ανυπομονω να δω τι γινεται!!!!και ποσο δικιο εχεις...οι πρωταγωνιστες μπορουν να ειναι τελειοι στις φανταστικες ιστοριες...η πολυ απλα μεσα απο αυτες να ειναι οπως ευχομαστε να ηταν η οπως νομιζαμε οτι ειναι...πολλα πολλα μπραβο σου για τον τροπο που γραφεις.συνεχισε περιμενουμε με αγωνια!!!!!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Δευ 12 Ιουλ 2010 - 13:56 | |
| Πολυ ωραια η συνεχεια!!! Ποτε θα εχουμε και αλλη;;; |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Δευ 12 Ιουλ 2010 - 14:45 | |
| αχ ειναι πολυ τελειο..!!τωρα το διαβα<σα πρωτη φορα και το λατρεψε..!ο τροπος γραφης σου ειναι παρα πολυ ωραιος.!!θελουμε συνεχεια... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Τρι 13 Ιουλ 2010 - 2:02 | |
| θελουμε συνεχεια!!!καταπληκτικοοοο | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Τρι 13 Ιουλ 2010 - 11:21 | |
| πωπω ειναι τελειο...!θελουμε συνεχεια οπωσδηποτε..! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Τρι 13 Ιουλ 2010 - 11:24 | |
| συμφωνω!!! |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 16 Ιουλ 2010 - 7:59 | |
| Να το συνεχίσω αλλά μέχρι πού; Να κάνουν και εγγόνια; | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 30 Ιουλ 2010 - 4:17 | |
| Και γω θα ηθελα να το συνεχισεις γιατι το λατρεψα. Ο τροπος που εγραφες απο την αρχη με τραβουσε και με εδενε με την ιστορια. Στην αρχη μου αρεσε και ειδικα οτι ηταν αληθινα γεγονοτα. Μετα (σημερα) διαβασα "το ψευτικο τελος" και καταλαβα ότι οσο και να μην ειναι αληθεια αυτο ηταν που μου αρεσε περισσοτερο. Ισως γιατι την ηληθεια την ζουμε και εμεις και μεσα απο την αναγνωση λογοτεχνικο βιβλιων ή ακομα και φανφικ θελουμε να βρουμε το ονειρο. Δεν θα σου πω ομως "Γραψε και αλλο" και θα αναρωτηθεις γιατι γι'αυτο και θα απαντησω. Ειμαι σιγουρη οτι σου ηταν πολύ δυσκολο να γραψεις αυτο το τελος. Ειμαι σιγουρη οτι πονουσες αναπτυσσοντας στο κεφαλι σου ενα ονειρο που μεσα σου ξερεις οτι 99% δεν προκειται να βγει ποτε μα ποτε αληθινο. Ειμαι σιγουρη οτι δεν ηταν τοσο ευχαριστο. Ετσι θα σου πω "Γραψε κατι αλλο" Πραγματικα μου αρεσει ο τροπος γραφης σου και θα ηθελα να δω και κατι αλλο από εσενα. Σκεψου το. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 30 Ιουλ 2010 - 8:53 | |
| Για να είμαι ειλικρινής, έχω μια φοβερή επιθυμία να γράψω ένα νέο love story, πάντα εμπνευσμένο από τις δικές μου ανεκδιήγητες εμπειρίες, και έχω αρχίσει ήδη να σχεδιάζω την ιστορία. Δεν ξέρω αν θα κρατήσει ο ενθουσιασμός, αλλά θα ήθελα να έχει μέγεθος νουβέλας. Ίδωμεν. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, που απλόχερα μου απήυθηνες από την πρώτη κιόλας στιγμή. Είναι παρήγορο να βλέπω ότι μια κατάσταση που δυστυχώς ακόμη με βασανίζει-και θα συνεχίσει έτσι για πάντα όσο ζω, χωρίς καμιά απολύτως ελπίδα να εξελιχτεί προς κάτι καλύτερο ή έστω να σβήσει και να χαθεί, παρά μόνο να γίνεται χειρότερη και ολοένα πιο επίπονη- μπορεί να αποτελέσει υλικό και έναυσμα για μια ιστορία που άρεσε σε κάποιους ανθρώπους. Τα πράγματα είναι και θα παραμείνουν δύσκολα για μένα. Δε θα υπάρξει ποτέ happy end στην πραγματικότητα. Από την άλλη σκέφτομαι κάτι που είχα κάποτε ακούσει, ότι οι μεγαλύτερες αγάπες είναι οι μονόπλευρες, οι ανεκπλήρωτες. Σκατά παρηγοριά (σίγουρα κάποιος ζοχαδιασμένος φτυσμένος το σκέφτηκε), αλλά είναι κι αυτό μια εμπειρία. Ίσως να είναι καλό που την έχω. Ίσως με βοηθήσει να γράψω κάτι πραγματικά καλό μια μέρα. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 30 Ιουλ 2010 - 10:59 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ, με συγκινείτε όλες σας πάρα πολύ!
Για την ιστορία, να σας πω ότι είμαι παντρεμένη με παιδιά! Αγαπώ τα παιδιά και τον άντρα μου πάρα πολύ, θα προτιμούσα να πέθαινα παρά να τους πλήγωνα κατα οποιοδήποτε τρόπο. Το κακό είναι ότι μέσα μου υπάρχει ακόμη μια πληγή που αιμορραγεί, και δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει. Προσπάθησα πολλές φορές να πείσω τον εαυτό μου να ξεχάσει, αλλά δε γίνεται. Τώρα προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την κατάσταση. Δε θα τα καταφέρω, αλλά κάτι πρέπει να κάνω, δε συμφωνείτε; | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 30 Ιουλ 2010 - 12:46 | |
| Oταν τα συναισθηματα που ειναι βαθια το μονο που γινεται ειναι να λες ψεματα στον εαυτο σου οτι ξεχασες. Στην πραγματικοτητα κατι τετοιο δεν γινεται. Μια τυχαια συναντηση θα τα επαναφερει ολα στην μνημη...
Ανηπομονω να διαβασω την καινουρια ιστορια που σκεφτεσαι. Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μοναδικη. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία Παρ 13 Αυγ 2010 - 12:23 | |
| Μολις διαβασα και αυτη την ιστορια σου. Ειλικρινα γραφεις πολυ πολυ ωραια! Οι ηρωες ειναι πολυ ωραιοι αλλα και πολυ ιδανικοι! Τι κριμα που τα πραγματα δεν ειναι παντα ετσι!! Τωρα εγω ξερω θα με πειτε ηλιθια αλλα δεν ειχα διαπιστωσει οτι δεν υπαρχουν ονοματα! Απορω με τον εαυτο μου ωρες ωρες αλλα μπηκα μεσα στην ιστορια και ηθελα να δω οπωσδηποτε τι θα συμβει που δεν εδωσα καθολου βαση σε αυτο. Τωρα για την προσωπικη σου πληγη ειλικρινα δεν μπορω να σου πω κατι. Ευχομαι μονο ο χρονος να γιατρεψει τις πληγες σου.Μπορει να μεινουν ουλες αλλα τουλαχιστον να μην πονας.Σου ευχομαι ειλικρινα τα καλυτερα και καθε ευτυχια! | |
|
| |
| Σχόλια: Ενα ψευτικο τέλος σε μια αληθινή ιστορία | |
|