Δεν έχω να πω τίποα γι'αυτό το καταπληκτικό βιβλίο..Μυστήριο...πολύ μυστίριο!
Πρώτο βιβλίο:
Οι Κέιχιλ είναι η πιο ισχυρή οικογένεια που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Παρόλα αυτά, η οικογένεια είναι διασκορπισμένη και η πηγή της δύναμης της έχει χαθεί. Η ιστορία ξεκινά με τον θάνατο της επικεφαλής της οικογέ-νειας, Γκρέις Κέιχιλ. Στη διαθήκη της δίνει στους κληρονόμους της μια επιλογή: μπορούν είτε να πάρουν ένα εκατομμύριο δολάρια, είτε ένα στοιχείο. Το πρώτο μέλος της οικογένειας των Κέιχιλ που θα συγκεντρώσει και τα 39 στοιχεία που βρίσκονται κρυμμένα σε ολόκληρο τον κόσμο, θα ανακαλύψει τι είναι αυτό που κάνει την οικογένεια τόσο ισχυρή – μια ασύγκριτη ανταμοιβή. Άρα οι Κέιχιλ μάχονται εναντίον των Κέιχιλ σε έναν αγώνα δρόμου, τον οποίο οι αναγνώστες παρακολουθούν γεμάτοι αγωνία μέσα από τους κεντρικούς χαρακτήρες, την 14τετράχρονη Έιμι Κέιχιλ και τον 11χρονο αδερφό της, Νταν.
Δεύτερο βιβλίο:
Τα 39 στοιχεία, που αναζητούν οι Κέιχιλ, υπόσχονται τεράστια εξουσία. Η Έιμι με τον αδελφό της, Νταν, διαπιστώνουν με έκπληξη πως έχουν αφήσει πίσω τους τούς ανταγωνιστές τους. Η έρευνά τους τούς οδηγεί στη Βιέννη, όπου και καταφέρνουν ν’ αποκτήσουν μια κωδικοποιημένη παρτιτούρα του Μότσαρτ. Αυτή περιέχει το κλειδί για το επόμενο στοιχείο. Κυνηγημένοι, όμως, από τους ισχυρότερους συγγενείς τους, η Έιμι και ο Νταν δεν μπορούν να είναι σίγουροι αν πορεύονται προς τον θρίαμβο ή προς μια θανάσιμη παγίδα.
Τρίτο βιβλίο:
Ένας κανόνας μόνο υπάρχει στον αγώνα για τα 39 στοιχεία, που είναι κρυμμένα σε διάφορες γωνιές του κόσμου: ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Μα όταν το κυνήγι οδηγεί τη δεκατετράχρονη Έιμι Κέιχιλ και τον μικρότερο αδερφό της Νταν στην Ιαπωνία, η μόνη τους ελπίδα να βρουν το τρίτο στοιχείο δείχνει να είναι η συμμαχία με τον αναξιόπιστο θείο τους Άλιστερ Ω. Θα κάνουν την ανοησία να τον εμπιστευτούν; Η Έιμι και ο Νταν ίσως δεν έχουν άλλη επιλογή. Αλλά στους κόλπους της οικογένειας Κέιχιλ η εμπιστοσύνη προς τους συγγενείς αποδεικνύεται συνήθως μοιραία...
Αυτές είναι οι ημερομηνίες των επόμενων βιβλίων:
Βιβλίο #4: Ιούλιος 2010
Βιβλίο #5: Οκτώβριος 2010
Βιβλίο #6: Δεκέμβριος 2010
Βιβλίο #7: Φεβρουάριος 2011
Βιβλίο #8: Απρίλιος 2011
Βιβλίο #9: Ιούνιος 2011
Βιβλίο #10: Οκτώβριος 2011
Το επόμενο το αναμένουμε στις 30 Ιουλίου 2010.
Εγω έχω μόνο το πρώτο. Αλλά έχω πολλά βιβλία στην αναμονή, αλλά αύριο που θα πάω στην Καβάλα ελπίζω ένα παιδί να μου το δώσει και να το διαβάσω...
Το πρώτο βιβλίο το έγραψε ο συγγραφέας που έγραψε τους Πέρσι Τζάκσον!