| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|
+57_gwgw_ ellen Dalia kalliophcullen AspaKorth nansypap panagiota nana mplak marina forever justnina22 Teodan Bella Marie Swan vasia robsten kiss kati maraki27 mimikoulaki xrysanthi robert\'s girl edward cullen pretty witch LadyTaniaXd Nemesis Of Bellin xrisa14 ΕΡΗ LaDy_SoVeReigN Stellouko T-NM-E-BD Emy+Robert nasiatheslayer Bella13 WhiteQueen loveya daisyalicecullen mitCena sandra21 anastacia9280 $ofi@ + Edward Dukicca despina aek Jane Volturi ROBELINA Ms Cullen Bella07 emi ed<3 LITSA0089 pink izzy cullen Niki Patt twilightsagaddicted niki Zafrina mpellanti21 Mrs.Christina nora marina 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mitCena Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 04/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 11 Αυγ 2010 - 19:23 | |
| θα ανεβασεις κι αλλα ? | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 11 Αυγ 2010 - 22:27 | |
| ναι θα ανεβασεις κι αλλα??περιμενοθμε πως και πως!!!please ανεβασε γριγορα!!!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 18 Αυγ 2010 - 5:33 | |
| Αχ ρε κοριτσάρες μου όμορφες δε ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για τα σχόλια σας!! Και λυπάμαι που δεν εχω βάλει τόσο καιρό το επόμενο κεφάλαιο αλλά σε κανα μήνα θα βάλω ίντερνετ στο σπίτι...και τώρα από το κινητό κατάφερα να μπω.!! Αλλά θα συνεχίσω να γράφω και μόλις καταφέρω να μπω θα βάλω την συνέχεια!! EYXAPIΣTΩ KAI ΠAΛI KAI ΣYΓNΩMH!! | |
|
| |
loveya Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 09/07/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 19 Αυγ 2010 - 20:34 | |
| ειμαι καινουργια εδω και αφησα τον εαυτο μου να ταξιδεψει στα fanfic. Δεν επρεπε να το κανω γιατι τωρα πωροθηκα με αυτο και δεν θα μπορω παρα να φανταζομαι την συνεχεια.!!!! σε παρακαλω σταματα το μαρτυριο μου!!!! ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!!!!!! κανε οσο πιο γρηγορα μπορεις.... ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!! πηγαινε σε ενα ιντερνετ καφε συγνωμη αν ειμαι αγενης αλλα ΚΟΛΗΣΑ!!! Kristen Stewart Absolutely perfect.!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 21 Αυγ 2010 - 12:59 | |
| μαρινακι τελεια συνεχεια.!!ειδαμε και τη pov του εντουαρντ..ανυπομονω για τη συνεχεια και τη συζητηση τους..μπραβο αλλο ενα παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο..! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 21 Αυγ 2010 - 13:23 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 21 Αυγ 2010 - 13:43 | |
| πολυ ωραιο!θα αργησει η συνεχεια; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 21 Αυγ 2010 - 14:41 | |
| ευχαριστώ κορίτσια!! Χαίρομαι που σας άρεσε αλλά στεναχώριεμαι γιατί αυτό το έχετε διαβάσει είδη από την μεριά της Μπέλλα...μακάρι να μπορούσα να βάλω τώρα την συνέχεια αλλά δε μπορώ...Tο προσπαθώ αλλά είναι δύσκολο... Το ίντερνετ θα συνδεθεί στο σπίτι μου κάπου τον σεπτέμβριο... Ως τότε θα δω τι μπορώ να κάνω... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 21 Αυγ 2010 - 16:09 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια ηταν τελειο που ειδαμε και την πλευρα του εντουαρντ ανυπομονουμε για τη συνεχεια!! | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 21 Αυγ 2010 - 17:11 | |
| Μαρινακι μου πολυ ωραια η συνεχεια,μ αρεσε πολυ που ανεβασες και την πλευρα του Εντουαρντ..... Μπραβο ηταν τελειοοοο!!! Ανυπομονω για τη συνεχεια................. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 21 Αυγ 2010 - 17:31 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 11:07 | |
| Ήρθα κι εγώ! Βασικά, νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα φανφικ που γράφουν τα μέλη αλλά δυστυχώς όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος αναγκαστικά θα γίνουν κάποιες επιλογές. Διάβασα σήμερα όλη την ιστορία από την αρχή και πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μία δροσερή ιστορία, ανάλαφρη, διασκεδαστική που σε κάνει όμως να θες να δεις τι θα γίνει παρακάτω. Η γραφή σου είναι πάρα πολύ καλή. Ξεκάθαρη και γλυκιά χωρίς να επαναλαμβάνεσαι. Θα έλεγα ότι εστιάζεις στα σωστά σημεία σε σχέση με το θέμα που έχεις επιλέξει να περιγράψεις. Μου αρέσει ο 'σκληρός' εξωτερικά αλλά σίγουρα 'ευαίσθητος' εσωτερικά Έντουαρντ. Μου αρέσει που έχεις επιλέξει να κρατήσεις τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά των ηθοποιών Ρομπ και Κρίστεν και έχεις ξεφύγει από το κλασσικό πρότυπο της Μέγιερ. Μου αρέσουν οι επιπλέον 'δικοί' σου χαρακτήρες όπως π.χ. η Μπρέντα και ο Τζος τον οποίο δεν θα κρύψω ότι ανυπομονώ να τον γνωρίσω καλύτερα. Και η φωτογραφία του που έχεις παραθέσει στην αρχή βοηθάει ακόμα περισσότερο! Γενικότερα μου άρεσαν πάρα πολύ οι φωτογραφίες που επέλεξες για όλους. Η ιστορία μεταξύ Ρόζαλι και Έντουαρντ προσωπικά μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά επειδή συνήθως όλες οι συγγραφείς μένουν πολύ πιστές στο μεταξύ Έντουαρντ και Μπέλλα χωρίς να θέλουν να τσαλακώσουν κατά κάποιο τρόπο την εικόνα των πρωταγωνιστών. Φυσικά και έχει ενδιαφέρον η ιστορία και όχι μόνο. Έχει προοπτικές για ωραίες λεμονάδες αν είναι κάτι που έχεις στο μυαλό σου φυσικά αλλά έχει επίσης ενδιαφέρον και σαν στόρι γενικότερα για το πως ο Έντουαρντ θα ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει για να δείξει πραγματική αγάπη στη Ρένεσμι και φυσικά να ερωτευτεί κάτι που μάλλον δεν του έχει συμβεί ποτέ ξανά. Προσωπικά ανυπομονώ για τη συνέχεια και όταν λέω ανυπομονώ πολύ φοβάμαι ότι ένα μονό κεφάλαιο δεν θα μου φτάσει. Όπως και να χει, εύχομαι καλή συνέχεια και περιμένουμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 11:27 | |
| Πρώτα απ'όλα χαίρομαι παρά πολύ που διάβασες την ιστορία μου!Και περισσότερο χαίρομαι που σου αρέσει!Οι χαρακτήρες ήθελα πολύ να είναι διαφορετικοί από αυτούς της μεγιερ.Όσο για την POZAΛI είναι κάποια που προσωπικα μου αρέσει παρά πολύ και δεν ήθελα να την παρουσιάσω "KAKIA".Όσο για τις λέμοναδες θα ήθελα να γράψω αλλά απ'όσο γνωρίζω τα πολύ "περιγραφικά " δε τα γράφουν στο φόρουμ!Όχι ότι μπορώ να γράψω κάτι πολύ έξαλο, ξέρεις λόγο εμπειρίας,αλλά εχω διαβάσει αρκετά.Εχω πολλές ιδέες και ανυπομονώ να γράψω | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 12:08 | |
| Για το θέμα των περιγραφικών λεμονιών θα σου πρότεινα να γράψεις αυτό που θέλεις, αυτό που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει και μπορούμε τα συγκεκριμένα 'κομμάτια' αν είναι πολύ περιγραφικά να τα αναρτήσουμε κάπου αλλού. Όπως και να' χει εσύ αποφασίζεις, απλά να μην περιορίσεις την έμπνευση σου για χάρη του περιγραφικού. Όπως σου βγαίνει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 12:32 | |
| Σε ευχαριστώ!! Αυτό σκόπευα να κάνω... Πολύ σύντομα όταν θα έφτανα σε αυτό το σημείο θα σου έστελνα πμ για να ζητήσω τη βοήθεια σου!! Μπορώ όταν γράψω το συγκεκριμένο κεφάλαιο να στο στείλω και αφού το έχεις διαβάσει να μου πεις που πρέπει να το βάλω? | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 12:44 | |
| Περιμένουμε τη συνέχεια του κεφαλαίου. Πολύ ωραίος τρόπος γραφής. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 12:57 | |
| Ότι χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου! Κατ' αρχάς όπως σου είπα μου αρέσει πολύ η ιστορία και αν μετράει η γνώμη μου νομίζω ότι μερικά λεμονάκια θα την κάνουν ακόμα καλύτερη! Αν και όπως είπα είναι η δική σου ιστορία και εσύ αποφασίζεις. Όταν φτάσεις εκεί, μπορώ αν θες να διαβάσω το κομμάτι και μαζί να αποφασίσουμε τι θα είναι καλύτερο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 13:13 | |
| Ok ΠIΣTEYΩ ΠΩΣ AYTO EINAI TO KAΛYTEPO!! A KAI sorry ΠOY ΓPAΦΩ ME KEΦAΛAIA AΛΛA EXΩ MΠEI AΠO TO KINHTO MOY...sorry. .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 14:02 | |
| Να ρωτήσω κάτι άσχετο... Ποιοι είναι αυτοί στην υπογραφή σου; Τους βλέπω εδώ και καιρό και αναρωτιέμαι. Είναι καμία σειρά; Ενημερώστε με σχετικά. | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 14:17 | |
| WhiteQueen νομιζω ειναι απο το Gossip Girl αλλα με επιφυλαξη γιατι δεν το βλεπω | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 14:19 | |
| Ναι απο GG ειναι ο Ed westwick και η Leighton meester | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 16:38 | |
| ή αλλιως ο τσακ και η μπλερ!!! μια σειρα που την λατρευουν πολλα μελλη!!!! Gossip Girl!!!! απο δευτερα μεχρι παρασκευη στις 4!!!!
Μαρινα μου τα σπας και πιστευω οτι το εχεις καταλαβει!!! ειμαι πολυ περιφανη για εσενα!!! μπραβο σου κοριτσακι μου!!! το καινουριο κεφαλαιο ειναι τελειο!!! καλη συνεχεια!!! | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 22 Αυγ 2010 - 19:26 | |
| ντροπη μου ντροπη μου!! ξερω οτι επρεπε να κανω σχολια αλλα ελλειπα σε διακοπες.. λοιπον η ισορια καλα πηγαινει το αφησες σε κρισημο σημειο,ψοφαω να μαθω τι συζητηση τους!! ελπιζω να μην την αργησεις!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 24 Αυγ 2010 - 3:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 24 Αυγ 2010 - 3:30 | |
| Χριστινάκι μου είσαι σκέτη γλύκα!! Και φυσικά δεν είναι ανάγκη να ζητάς συγνώμη!!! Χαίρομαι πραγματικά που σου άρεσε το καινούριο κεφάλαιο... Και εγώ λατρεύω την Μπρέντα!! Έχω έτοιμη τη ΣYNEXEIA... | |
|
| |
| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|