| Ομορφα πλασματα | |
|
+28Teodan xrysanthi EliRose mariana20 alexandra13 valia 32 dark violet mariavd AspaKorth eternity Nantia Hale_Biers broken angel Kimberly Bitten Pillows twilightFOREVER MIKAELLA vikaki21 ed<3 Fallen Angel petalouditsa<3 Nemesis Of Bellin Mrs.Christina mR.Geo WhiteQueen ΕΡΗ katia2110 evi sandra21 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 15 Απρ 2013 - 20:32 | |
| υποθετω πως εμεινες στο πρωτο... | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 15 Απρ 2013 - 21:45 | |
| χαχαχαχα εύη και εγώ στο πρώτο είμαι αλλά με έχετε πληροφορήσει εσείς!!! Η ταινία είναι σίγουρο ότι δεν θα συνεχιστεί?? | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Δευ 15 Απρ 2013 - 22:05 | |
| σωστά υποθέτεις Εύη, κάνω διάλειμμα απ'τα πλάσματα ως γνωστόν... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 1:54 | |
| Αυτα τα τραγικα λαθη μονο εσυ ναταλι... και δεν ξερω αν θα μεινει μονο στην πρωτη ταινια....ετσι ακουγεται γτ δεν πηγε καλα. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 1:55 | |
| όλα τα λάθη εγώ τα κάνω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 1:58 | |
| προβλημα σου υποθετω...ο καθενας με τις επιλογες του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:01 | |
| σου'χω πει μ'αρέσει η ποικιλία, όσο και να θέλω να συνεχίσω μια σειρά, απρ'ολα αυτά συγκρατιέμαι... τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω... Μόνο με τον Κρίστιαν δεν συγκρατήθηκα τον έφαγα αμέσως... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:17 | |
| Απο ποικιλια ειμαι ειδικη...εχω διαβασει τα παντα...απλως μου αρεσει να περναω τον χρονο μου εκει που κολλαω...δεν βλεπω κανενα λογο στο να με τρωει η αγωνια για το τι γινεται στην συνεχεια ενω εχω το βιβλιο στα χερια μου και να διαβαζω αλλα κανοντας την στην ακρη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:20 | |
| Έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα - όπως σου είπα κι πριν - πως το κάνω εγώ αυτό δεν γνωρίζω. Ίσως επειδή υπάρχουν κι άλλα βιβλία στην άκρη που έχω άγχος να διαβάσω γι αυτό κι αφήνω κάποια άλλα ...αλλά μετά ξαναγυρίζω από εκεί που είχα αρχίσει γιατί κι η αναμονή έχει τα όρια της. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:22 | |
| Και παλι ειναι θεμα πρωτεραιοτητας....αγαπω μια σειρα παραπανω απο μια αλλη εκεινη θα πιασω και ετσι παει....διαβαζω και πολυ γρηγορα οποτε δεν εχω θεμα.Απο κει και περα για ποιον λογο να αγχωθω για τα βιβλια...διαβαζω γτ νιωθω εγω γεματη και γτ αγαπω οτι μου προσφερουν....δεν τρελαινομαι να τα τελειωσω...ετσι κι αλλιως οταν προκειται για μενα δεν τελειωνουν ποτε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:29 | |
| Διαβάζω γρήγορα όταν δεν με ενδιαφέρει ένα βιβλίο και βιάζομαι να το τελειώσω δλδ πολύ σπάνια. Όταν διαβάζω μια σειρά ή ένα βιβλίο μόνο διαβάζω τόσο αργά (σαν την χελώνα δλδ) καθότι δεν θέλω να τελειώσει ποτέ... το ξέρω, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου δυστυχώς... κι όταν βλέπω μια στοίβα βιβλία με πιάνει κάτι, αλλά απ'την άλλη μ'αρέσει να τα βλέπω κι έτσι μαζεμένα... δεν μπορώ να πω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:32 | |
| Τι να πω...προφανως δεν κανεις για βιβλιοφαγος.... Οταν πραγματικα κολλας με μια σειρα την ρουφας...εγω λιβανιζω σπανια ενα βιβλιο κι αυτο αμα δεν με τραβηξει ιδιαιτερα...αλλιως προχωραω ακαθεκτη...κι οταν εχω κατω απο 5-6 αδιαβαστα βιβλια στην βιβλιοθηκη μου κτ με πιανει.....φοβαμαι πως θα ξεμεινω...οταν μου λειπει μια σειρα την ξανα διαβαζω απο την αρχη....δεν καθομαι να την λιβανιζω...αλλα ετσι ειμαι εγω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:40 | |
| Εγώ την λιβανίζω, ξεφυλλίζω την ξαναδιαβάζω όταν επιτέλους την έχω ολοκληρώσει... Απλώς μάλλον το "πρόβλημα" με μένα είναι ότι μ'αρέσει να διαβάζω πολλά και διάφορα βιβλία συγχρόνως χωρίς να ακολουθώ μια σειρά βιβλίων με τη σειρά... ας πούμε το βιβλίο νο2 θα το διαβάσω μετά από κάτι άλλο κι μετά θα διαβάσω το 2 , το ίδιο θα γίνει και με το 3... δεν ξέρω αλλά αυτό είναι το σύστημα μου όσο παράξενο κι αν φαίνεται... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:43 | |
| Ποτε δεν προκειται να το ακολουθησω αλλα αμα βολευει εσενα δεν με αφορα και ιδιαιτερα...οπως βολευεται κανεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:46 | |
| Πίστεψε με με βολεύει, ολίγον κουφό βέβαια αλλά με βολεύει... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 16 Απρ 2013 - 2:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 7 Μάης 2013 - 0:37 | |
| Μα φυσικά, βέβαια, σίγουρα, τώρα φαίνεται απολύτως φυσιολογικό... - Σπόιλερ:
Τώρα πια γνωρίζω για ποιον λόγο ο Τζον με προσελκύει τόοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ... Είναι υβρίδιο ο άνθρωπος!!! Επίσης χάρηκα πάρα πολύ στο part... Meikon is alive!!!
Όμορφο Σκοτάδι καπούτ, πάμε για την συνέχεια τώρα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 7 Μάης 2013 - 2:05 | |
| καλα ακομη να πιασει το χαος...? | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 7 Μάης 2013 - 2:20 | |
| η αποσταση σκοταδιου και χαους ηταν ανεκτη...η αναμονη χαους και λυτρωσης ηταν μαρτυριο και για μενα ηταν μονο λεπτα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 7 Μάης 2013 - 2:28 | |
| φαντασου για μας τους υπολοιπους...ενας χρονος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τρι 7 Μάης 2013 - 2:33 | |
| το΄'χω ξεκαθαρίσει κι σε άλλα τόπικ ότι η ανάγνωση μου γίνεται σε ρυθμούς χελώνας... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 8 Μάης 2013 - 7:32 | |
| Εγώ έμεινα με τις εντυπώσεις του ''Όμορφου σκοταδιού''.Εκτός του ότι προτίμησα να συνεχίσω με άλλα βιβλία, υπάρχει και το θέμα του οικονομικού (ρεις στο σπίτι που διαβάζουμε, ποιος να πρωτοαγοράσει?) Πρέπει να ολοκληρώσω τη σειρά μέχρι το καλοκαίρι... Στα επόμενα εντείνεται περισσότερο το ενδιαφέρον? | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 8 Μάης 2013 - 8:50 | |
| για το οικονομικο εχεις απολυτο δικιο για αυτο κι εγω το εχω ριξει λιγο στο διαβασμα στον υπολογιστη για μενα ομως τα ομορφα πλασματα αξιζει να τα εχεις...νομιζω οτι το χαος ειναι καλυτερο απο το σκοταδι για το τελευταιο θα πω οτι δεν με πολυενθουσιασε απλα οπως το εχω ξαναπει αυτη η σειρα ειναι φοβερα φορτισμενη συναισθηματικα...περιγραφουν κ αποδιδουν πολυ γλαφυρα τις καταστασεις που ζουν οι πρωταγωνιστες | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ομορφα πλασματα Τετ 8 Μάης 2013 - 9:17 | |
| Θα είναι μέσα στα επόμενα που θα αγοράσω ¶σπα. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω πολλά βιβλία... | |
|
| |
| Ομορφα πλασματα | |
|