| Λυκόφως, κουτσομπολιά... | |
|
+25edward_bella nasiatheslayer @Dark_Lord@ Kristen Stewart Mrs.Cullen thomi katiafr April Marilou angepsi jate Alexadruby the vampire Rozmari EternalQueen chris-cullen maraki-twilightholic Rozali87 LizCullen Raven Princess scarlet rose emerald eyes hobo SilverMusk akaliakoukou 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:16 | |
| Λοιπόν... δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο αυτό που έχω να σας πω... και να σας ρωτήσω επίσης... Γενικά τον τελευταίο καιρό ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και δεν έχω τη δυνατότητα να το ψάξω... Όμως οι μαθήτριές μου έχουν πορωθεί, έχουν ολες ερωτευτεί τον Ρόμπερτ και δεν έχουν αφήσει σελίδα για σελίδα στο διαδίκτυο που να αναφέρεται σε κεινον και να μην την έχουν ξεψαχνίσει... Σήμερα έκανα μάθημα με ένα κοριτσάκι, και μου είπε το εξής κουλό, το οποίο δεν το εχω ψάξει και θα ήθελα αν γνωρίζετε κάτι πάνω σ'αυτό να μας το πείτε... Μου είπε λοιπόν ότι ο Ρόμπερτ θα παίξει σε μία ταινία, άσχετη με το Λυκόφως στην οποία θα υποδύεται έναν ... ομοφυλόφιλο και μάλιστα και με τολμηρές σκηνές... Επίσης είδαν σε μια συνέντευξή του ότι δήλωσε ότι κι ο ίδιος είναι γκέι... Ρε παιδιά.... να τα τραβήξω τα μαλλιά μου ή να κρατηθω???????? Ξέρετε κάτι για όλα αυτά????? | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:21 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Λοιπόν...
δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο αυτό που έχω να σας πω... και να σας ρωτήσω επίσης... Γενικά τον τελευταίο καιρό ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και δεν έχω τη δυνατότητα να το ψάξω... Όμως οι μαθήτριές μου έχουν πορωθεί, έχουν ολες ερωτευτεί τον Ρόμπερτ και δεν έχουν αφήσει σελίδα για σελίδα στο διαδίκτυο που να αναφέρεται σε κεινον και να μην την έχουν ξεψαχνίσει... Σήμερα έκανα μάθημα με ένα κοριτσάκι, και μου είπε το εξής κουλό, το οποίο δεν το εχω ψάξει και θα ήθελα αν γνωρίζετε κάτι πάνω σ'αυτό να μας το πείτε... Μου είπε λοιπόν ότι ο Ρόμπερτ θα παίξει σε μία ταινία, άσχετη με το Λυκόφως στην οποία θα υποδύεται έναν ... ομοφυλόφιλο και μάλιστα και με τολμηρές σκηνές... Επίσης είδαν σε μια συνέντευξή του ότι δήλωσε ότι κι ο ίδιος είναι γκέι... Ρε παιδιά.... να τα τραβήξω τα μαλλιά μου ή να κρατηθω???????? Ξέρετε κάτι για όλα αυτά?????
καταρχην ηρεμησε δε φταινε σε τιποτα τα μαλλακια σου!! λοιπον ο ρομπ εχει παιξει σε μια ταινια το little ashes που υποδυεται τον σαλβαντορ νταλι που ειναι γκει και πραγματι μεσα εχει τολμηρες σκηνες η ταινια βγαινει στις ΗΠΑ το μαιο τωρα οσον αφορα για το αν εχει δηλωσει οτι ειναι γκευ μπορω να σου πω οτι εμεις δεν εχουμε δει κατι τετοιο πουθενα και ελπιζω οι μαθητριες σου να κανουν λαθος αλλιως το βλεπω δε το γλυτωνω το εγκεφαλικο | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:23 | |
| Εγω δεν πιστέυω τίποτα ! Αμέσως μόλις δουν καινούριο , κούκλο , με ταλέντο και μεγάλο.....fun clab αρχίζουν! Είναι γκέι ...παίρνει ναρκωτικά ..... κάτι παίζει με την Πάρις.....αμάν πια !! ΕΛΕΟΣ !
Δεν ασχολούμε καν με το θεματάκι !!
Μη πιστέυεις τίποτα !! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:24 | |
| Το πρωτο κομματι ειναι αλήθεια!! Η ταινια λέγεται Little Ashes και υπάρχουν τολμηρες σκηνες ερωτικου περιεχομενου μεταξυ του Ρομπ και του συμπρωταγωνιστη του!!!! Αλλά ως εκει!!!! Το παιδι ειναι στρειτ!!! Μη του βγαζουμε το όνομα!!!!!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:25 | |
| Πες τα Ροζαλι!!! Μην δουνε καποιον να πουλαει....αμεσως!!!! Κι αφου το μαναρι μας ειναι ησυχος ανθρωπος κατασκευαζουν ιστορίες!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:26 | |
| - April έγραψε:
- Πες τα Ροζαλι!!! Μην δουνε καποιον να πουλαει....αμεσως!!!! Κι αφου το μαναρι μας ειναι ησυχος ανθρωπος κατασκευαζουν ιστορίες!!!!
Ε ναι ρε συ δεν αντέχω άλλο ...κάθε φορά τα ιδια ! Για κανέναν άσχημο δεν λένε τίποτα !! Αμαν το κακολογούν το αγόρι μας !! | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:28 | |
| Το σκέφτηκα κι αυτό... Πολλοί οι ανταγωνιστές και σίγουρα κάτι θα έβρισκαν να πουν... ή αλκοολικό θα τον έβγαζαν ή κάτι άλλο.... Παντως πραγματικά μου φαίνεται κι εμένα πολύ κουλό να είναι αλήθεια.... αν είναι δηλαδή... τι να πω.... κι εγώ το βλέπω να έρχεται το εγκεφαλικό, δεν το γλιτώνω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:35 | |
| Μη στεναχωριέσαι απο κακιά και απο ζήλια τα λένε !! Αλλά δεν θα παίσει στα χεράκια μου αυτός που το πε........ | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:37 | |
| Ενδεχομενως να παρερμηνευσαν τα λογια του Ρομπ στην τελευταια του συνεντευξη οπου μιλαει για τις ερωτικες σκηνες!!!Επειδη η συνεντευξη ειναι στα αγγλικα μπορει οι κοπελες να μην καταλαβαν καποιο σημειο και να το πηραν στραβα!!!
Βασικα ο φουκαρας επειδη ειναι καρα-στρειτ ενιωθε αβολα οταν τις γυριζε τις εν λογω σκηνες!!!Εδω γκρινιαζε στο "'Λυκοφως'' που του βγαλαν τα φρυδια και οπως διαπιστωσαμε ολες το αγορι μας ειναι και κατα της αποτριχωσης στηθους!!!
Συμπερασμα:Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας!!Ο Ρομπ ειναι 100% αρσενικο(Και τι αρσενικο!!!!!Αχ!!!)!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:44 | |
| Το τελευτέο Δήμητρα μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω....που πήγα μάζι του σε όνειρο Αχ τι όνειρο ήταν αυτό !!! Καλά ξέφυγα πάλι !! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
katiafr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 10/03/2009
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:59 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 19 Μαρ 2009 - 2:13 | |
| εμενα προσωπικα κοριτσια μαρεσει ο ρομπ δε λεω ωραιος και ιδανικος ο εντουαρτ αλλα ειναι απλα βγαλμενος απο τη φαντασια της στεφανι εγω θεωρω τον ρομπ πολυ ομορφο και απο αυτα που ακουμε και βλεπουμε πιστευω οτι εχει και ωραιο εσωτερικο κοσμο ειναι μετριοπαθης και ευτυχως δε πηραν τα μυαλα του αερα με αυτην την επιτυχια απλα πιστευω οτι ειναι τελειος και μου χει "ψιλοπαρει" τα μυαλα το τελευταιο καιρο!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Τετ 5 Αυγ 2009 - 17:25 | |
| παιδια να ρωτησω κατι???διαβασα κατι κιτικεσ πολυ προσφατα στο ιντερνετ για την κριστεν και το γεγονοσ οτι καπνιζει πιπα.......γιατι τοσο φασαρια με τισ καπνιστικεσ της προτιμησεισ...τι φοβουνται οτι μπορει να παιρνει ναρκωτικα και τετοια???ξερετε??εχετε ακουσει τιποτα?? | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Τετ 5 Αυγ 2009 - 21:17 | |
| Ναι,έχουν και γι'αυτό πρόβλημα...επίσης έχουν κυκλοφορίσει και φωτογραφίεσ π καπνίζει πίπα...δεν ακούσεσ που έτσι όπως εμφανίστηκε στο CC είπαν ότι ήπιε μαριχουάνα... | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Τετ 5 Αυγ 2009 - 21:57 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:26 | |
| Αλήθεια...όπως ξέρεις έκανε μία χάλια εμφάνιση στο CC λογικό ήταν να πούνε οτί πίνει...
Η φώτο π καπνίζει την πίπα ...
C:\Documents and Settings\Admin\ÅðéöÜíåéá åñãáóßáò\My pictures\kristenstewartnudeschadenfreude.jpg | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:30 | |
| δεν υπάρχει κάποια φωτογραφια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:31 | |
| ok περίμενε να το λύσω το προβληματάκι... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:33 | |
| μπορει να ειναι και απο το runaways..διαβασα οτι εκλαιγε επειδη αυτη η ροκ σταρ..εμ νομιζω joan jett ειναι το ονομα της, της ειπε πως δεν ειναι καλη ηθοποιος η κατι τετοια(μετα ζητησε συγνωμη ομως) και να εχει αφοσιωθει στη δουλεια...ποιος ξερει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:36 | |
| Πάλι αυτή η Joan Jett...δεν ξέρω πάντως αυτή η ταινία της έχει δημηουργήσει πολλά προβλήματα...για το θέμα της φωτογραφίας ξέρεις πως θα την ανεβάσω??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:38 | |
| εμ....στο internet δν την εχει να γραψεις την ιστοσελιδα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:40 | |
| | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:43 | |
| ααααααααααααααααα.... έλεος αυτό το κορίτσι πια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λυκόφως, κουτσομπολιά... Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:45 | |
| Βράστα...θα πάθει τίποτα στην τελική...και είναι μικρή ρε γ****το... | |
|
| |
| Λυκόφως, κουτσομπολιά... | |
|