BELLA S POV
Προχωρουσα σιωπηλα στα στενα σοκακια της Βολτερα. Πισω μου ακολουθουσε η Τζειν .
Ημουν απομονωμενη στον κοσμο μου αποψε ετσι δεν μιλουσαμε και πολυ.Εξαλλου η Τζειν επαιρνε το κυνηγι στα σοβαρα.Σπανια μιλουσε οταν βγαιναμε εξω.Ακουσα φωνες και κατευθυνθηκα προς το μερος τους
-Ειναι δυο μου ειπε η τζειν και ενα σαρδονιο χαμογελο σχηματιστηκε στο καταχλωμο απο το σεληνοφως προσωπο της
-ενας για μενα και ενας για σενα ......................συνεχισε
Συρθηκαμε αθορυβα προς τους ανθρωπους και τοτε καταλαβα οτι υπηρχε μια γυναικα και ενας ανδρας. Η γυναικα φωναζε βοηθεια πραγμα που μου θυμισε..............
ΠΕΡΕΛΘΟΝ
Ηταν αργα το βραδυ.Εφευγα απο το σπιτι της καλυτερης μου φιλης Κριστυ.Επρεπε να εχω ζητησει απο τον πατερα μου να με συνοδεψει σκεφτηκα.Φοβομουν αρκετα μεχρι που ειδα τον Σεντρικ.Ο Σεντρικ ηταν ο αρραβωνιαστικος μου αν και δεν ημουν ερωτευμενη μαζι του ο πατερας επεμενε να τον παντρευτω για να φυγω απο το Σικαγο οπου η επιδημια καραδωκουσε ακομα
-Σεντρικ!!!φωναξα..............................
Εκεινος με ειδε και ερχοταν προς το μερος μου φωναζοντας
-Ω!Ιζαμπελλα!!!!σου εχω πει ποτε ποσο ομορφη εισαι?
με πλησιασε.Μυρισα αλκοολ.Ηταν μεθυσμενος.Προσπαθησε να με φιλησει
-Αφησε με!!!!Ο τονος μου ηταν εχθρικος
-Ω ελα τωρα μπελλα θα παντρευτουμε ουτως η αλλως.....
-Βοηθειααα!!!!φωναξα δυνατα.Ηξερα τι ηθελε να μου κανει.Δεν θα τον αφηνα!
Με χτυπησε δυνατα στο προσωπο και η μυτη μου ματωσε.
Επεσα στο εδαφος και οταν σηκωθηκα ειδα εναν αλλο αντρα να εχει ακινητοποιησει τον σεντρικ στο εδαφος.Στεκοταν πανω απο τον αναισθητο σεντρικ και εκανε κατι στο λαιμο του.
Ξαφνικα γυρισε προς το μερος μου .Τα ματια του ηταν κοκκινα!Θεε μου!Κοιταξα τον σεντρικ και συνηδητοποιησα οτι ηταν νεκρος .Υστερα κοιταξα τον ανδρα που ερχοταν προς το μερος μου απειλητικα.Εμοιαζε με αγγελο ομως τα ματια του ηταν δαιμονικα.Φοβομουν.Φοβομουν πολυ!
Ηταν δυνατον να με σκοτωσει αυτος που με εσωσε?
προσπαθησα να τρεξω αλλα δεν τα καταφερα .Ο πανεμορφος ανδρας με προλαβε αρπαζοντας με απο το χερι.Δεν μπορουσα να μιλησω.Απλα τον κοιταξα.Και τοτε ενιωσα ενα δυνατο καψιμο στο χερι μου.Ουρλιαξα. επεσα στο εδαφος σφαδαζοντας απο τον πονο,το σωμα μου ειχε παραλυσει καιγομουν απο μια βασανιστικη φλογα πεθαινα?δεν ηξερα.το μονο που ηθελα ηταν να τελειωσει να πεθανω γρηγορα.Δεν αντεχα το βασανιστηριο. Φωναξα τον παρακαλεσανα με σκοτωσει ομως εκεινος δεν ηταν πια εκει .Ημουν μονη μονη στο δρομο ...και πεθαινα.
ΠΑΡΟΝ
-Μπελλααααα?η φωνη της Τζειν με επανεφερε στο παρον...
-θα ερθεις?
Το καψιμο στο λαιμο μου ηταν υποφερτο και ειχα αναγκη να μεινω μονη
-Οχι Τζειν θα γυρισω στο καστρο
-Εισαι σιγουρα καλα?
-Ναι απλα θελω να μεινω λιγο μονη
-Ενταξει τοτε θα τα πουμε αργοτερα
Εγνεψα και αρχισα να τρεχω προς το καστρο .Μπηκα στο δωματιο μου και εβγαλα τον μανδυα μου
Κοιταξα το προσωπο μου στον καθρεφτη.........
ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Οταν συνηλθα δεν ημουν στο δρομο .Βρισκομουν σε ενα τεραστιο εκρου δωματιο.
-Που βρισκομαι?τραυλισα
-ω!αγαπητη μου επιτελους η μεταμορφωση σου ολοκληρωθηκε
Μου απαντησε ενας ανδρας με μακρια μαυρα μαλλια.
-Τζειν!φωναξε ο ανδρας
Εξηγησε στην αγαπημενη μας απο εδω οσα θελει να μαθει.
Με αφησε μονη με την μικροσκοπικη κοπελα η οποια μου εξηγησε τι ημουν και πως με ειχαν εντοπισει επειδη ημουν χαρισματικη και με βρηκε ο ανιχνευτης ταλεντων τους οπως τον αποκαλεσε ειρωνικα.Υστερα μου εδωσε ενα μαυρο φορεμα και ενα μαυρο μανδυα ο οποιος εκλεινε με μια ολοχρυση καρφιτσα με ενα ρουνπινι στη μεση
-Τωρα εισαι μια απο εμας ειπε αυταρεσκα και με γυρισε προς τον καθρεφτη.
ΠΑΡΟΝ
Κοιτουσα τον εαυτο μου στον ιδιο καθρεπτη που τον ειδα για πρωτη φορα πριν 100 χρονια , με το ιδιο εξερευνητικο υφος που ειχα και τοτε
Ομως τωρα δεν εβλεπα εμενα.Εβλεπα το προσωπο του αντρα που με εσωσε , του αντρα που με μεταμορφωσε, του αντρα που νομιζα πως με σκοτωσε.
-Ειναι δυνατον να αγαπας αυτον που σε σκοτωνει?Αναρωτηθηκα γυριζοντας την πλατη στον αντρα που με κοιτουσε μεσα απο τον δικο μου καθρεπτη...