Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Παιδιά εγώ το κατέβασα και το είδα όλο και μετά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ,γιατί έχω αγωνία για πάααααρα πολλά θέματα,αλλά δεν θα συνεχιστεί δυστυχώς,οπότε θα μείνω με την αγωνία.....
stavroulita Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 864 Registration date : 28/02/2010
κι εγω τα ειδα ολα τα επεισοδια!!!!!ειναι πολυυυυ ωραιο!!!και τοσο γλυκο με το μικ και την μπεθ...στο τελευταιο επεισοδιο αφηνει και υπονοιες και για συνεχεια.....κριμα που δεν υπαρχει μεχρι τωρα.....
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
σοβαρα???πολυ κριμα..και μ αρεσε..μα κι αυτοι οι αμερικανοι δεν κανουν τιποτα??οι τηλεθεατες δεν το ζητανε??γιατι αν οι τηλεθεατες το θελανε και παλι κατι θα γινοτανε.......ας ελπιζουμε!!!!!!
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
αυτο!!!μεσα εισαι!!! και μια ακομα σειρα..ισως εχει αρχισει κιολας..ειναι δραματικη και διαδραματιζεται σε νοσοκομειο απ οτι καταλαβα..δεν ειμαι και σιγουρη..λεγεται tree rivers...
phantom New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 24/05/2010
Θέμα: Απ: Moonlight Παρ 20 Αυγ 2010 - 12:34
Πάντως το ζητάει αρκετός κόσμος στην Αμερική...Μάκαρι να καταφέρουν να γυρίσουν και το 2ο κύκλο..Ηθελα να ξερα αυτός που το έκοψε πόσο μυαλό είχε?
Ηλικία : 34 Τόπος : Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 864 Registration date : 28/02/2010
αληθεια το ζητανε??ε τοτε κατι γινεται...μακαρι να το συνεχισουν ηταν τοσο ωραια η πρωτη σεζον και η δευτερη φανταζομαι θα ηταν εξισου καλη και ακομα καλυτερη με τοσες εξελιξεις!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
υπομονη μεχρι την τριτη...τριτη με πεμπτη δεν παιζει??κρατηθειτε!!!!εγω δεν κρατηθηκα και τα κατεβασα ολα!!!...το μονο που θα σας πω ειναι οτι η εξελιξη θα ειναι καλη!!!
phantom New Moon Victim
Θέμα: Απ: Moonlight Παρ 20 Αυγ 2010 - 13:55
Δευτέρα με Πέμπτη....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Παρασκευή δεν βάζει τις σειρές!! Καλέ αυτός παίζει &στο μπακ απ πλαν!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την phantom στις Παρ 20 Αυγ 2010 - 13:58, 1 φορά
υπομονη μεχρι την τριτη...τριτη με πεμπτη δεν παιζει??κρατηθειτε!!!!εγω δεν κρατηθηκα και τα κατεβασα ολα!!!...το μονο που θα σας πω ειναι οτι η εξελιξη θα ειναι καλη!!!
Καλή?? Εμένα δεν μ άρεσε καθόλου!!
phantom New Moon Victim
Θέμα: Απ: Moonlight Παρ 20 Αυγ 2010 - 20:20
Dr_Rena_Hale έγραψε:
stavroulita έγραψε: