Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Mπα αστο δεν εχει!!! χα χα χα!!! Ευχαριστω πολυ παιδια για τα κκαλα σας λογια!!! Μαριναι κι μου σε λατρευω!!!! ταιριαζουμε τοσο πολυ!!! και εμενα μου ερεσει ΄πολυ οταν ζηλευει ο Εντ.... σε ευχαριστω πολυ!!!
Νικη μου και εγω σε λατρευω!!!το ξερω οτι ταιριαζουμε... ελπιζω να εχουμε συντομα κεφαλαιο σου η γραφη σου ειναι υπεροχη και οι συνεχειες που βαζεις απολαυστικες...
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Το καινουριο κεφαλαιο ειναι στην θεση του και εγω δεν βλεπω την ωρα να μαθω τα σχολια σας! Ευχαριστω ROBELINA εισαι πολυ γρηγορη!!! thanks Geo ΜΟΥ!!!!! Υ.Γ Αυτο το κεφαλαιο ειναι αφιερομενο στην Φ. μου!!! κοριτσακι μου γλυκο!
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
νικη μου...τελεια η συνεχεια αλλα και εσυ το κοβεις στο καλυτερο..να πεθανουμε απο την αγωνια τι θα ελεγε το αγορι μας το γλυκο....(σαν πεθερα ακουστηκα..) μπραβο ομως και παλι μπραβο.....και μπραβο που δεν βαζεις και πολυ τζεικομπ γιατι πολλα μας τα κανε....αντε....ειπαμε ειμαι δαγκωτο.....τςπ μπραβο και παλι και ενα μπραβο και στον γιωργο για την συνεργασια.... μπραβο και παλι..νικη μου και γιωργο....
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Μαρινα μου!!!! Ευχαριστω παρα πολυ κοπελα μου για τα υπεροχα σχολια σου!!! Ευχαριστω παρα πολυ και εσενα Γερασημε! Πραγματικα ο Γιωγος προσπαθει να με κανει αλλα δεν θα του περασει φυσικα!
Συγνωμη που σας το εκοψα πανω στο καλυτερο (ηταν ιδεα του Γιωργακη μας) αλλα και εγω μαλλον αυτο θα εκενα οποτε δεν τον κατηγωρω!!!! Το επομενο κεφαλαιο κεφαλαιο ειναι ετοιμο απο την πλευρα του Γιωργου θα το διωρθωσω και θα το στειλω πισω αυριο!!! Υπομονη!!!
Χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσε το κεφαλαιο μου! Θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να μην σας απογοητευσω!
Ν.
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Αχ παιδιά...καταπληκτικό κεφάλαιο!!!!!!!!! Νίκη μου...-μιας που το έγραψες εσύ- θέλω να σου πω...ότι κατά τη γνώμη μου γράφεις πάρα πολύ όμορφα...μου αρέσουν πολύ πολύ οι διάλογοί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάθε φορά -και οι δυο σας- δίνετε τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς να κουράζετε τον αναγνώστη και δίνετε ό,τι λεπτομέρεια χρειάζεται σχετικά με τα πρόσωπα, τους χώρους κλπ!!!!! Μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ............ Και πιο πολύ μου αρέσει το γεγονός ότι είστε δύο άτομα και μάλιστα επικοινωνείτε μέσω PC για την εξέλιξη της ιστορίας που δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολοο!!!!!!!!!!! Τα καταφέρνετε με επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!! Τί θα γίνει με τη Βικτώρια όμως??? Στο καλύτερο μας το κόψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειδικά εκεί που εμφανίστηκε ο καλός μου...................... Αναμένω τη συνέχεια...ΣΥΝΤΟΜΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Αχ παιδιά...καταπληκτικό κεφάλαιο!!!!!!!!! Νίκη μου...-μιας που το έγραψες εσύ- θέλω να σου πω...ότι κατά τη γνώμη μου γράφεις πάρα πολύ όμορφα...μου αρέσουν πολύ πολύ οι διάλογοί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάθε φορά -και οι δυο σας- δίνετε τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς να κουράζετε τον αναγνώστη και δίνετε ό,τι λεπτομέρεια χρειάζεται σχετικά με τα πρόσωπα, τους χώρους κλπ!!!!! Μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ............ Και πιο πολύ μου αρέσει το γεγονός ότι είστε δύο άτομα και μάλιστα επικοινωνείτε μέσω PC για την εξέλιξη της ιστορίας που δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολοο!!!!!!!!!!! Τα καταφέρνετε με επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!! Τί θα γίνει με τη Βικτώρια όμως??? Στο καλύτερο μας το κόψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειδικά εκεί που εμφανίστηκε ο καλός μου...................... Αναμένω τη συνέχεια...ΣΥΝΤΟΜΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι... όπως το λες. Επειδή εμφανίστηκε κόπηκε. Άντε μην την βρίσω την άλλη ;Ρ Όχι, πλακίζω. Έχει πολύ Έντοαρντ το επόμενο κεφάλαιο ρε παιδί μου. Μήπως να το ελλατώσουμε;;
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Γιώργοοοοοο!!!!!!!!!!!! Όχι βέβαια!!!!!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς η Νίκη είναι !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς ευτυχώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην το ελαττώσετε!!!!!!!!! Έντουαρντ Έντουαρντ Έντουαρντ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιωργο μην μου αναστατωνεις τα κοριτσια μου σε παρακαλω!!! Μια χαρα Εντουαρντ εχει το επομενο κεφαλαιο αντε μην προσθεσω και αλλον Α! και για το τελος ουτε συζητηση! Αντε!
Ερμιονη μου ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σχολια σου ψυχη μου! χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσει!!! Ευχαριστω πολυ και εσενα peby θα κανω οτι μπορω για την συνεχεια!!! Δεν θελω να σας κραταω αλλο σε αγωνια!!!
xoxo N.
Ντα-ταρα-ραμ....Και η Βικτωρια ειναι κ παλι στο παιχνιδι (πω πω, σαν σχολιαστης ποδοσφαιρου ακουγομαι... ) Ειναι περιτο να πω οτι το κοψατε στο καλυτερο...το καλο που σας θεω να ρθει γρηγορα το επομενο κεφαλαιο.... Το πιτζαμα παρτυ με το σκυλο, δεν ηταν κ το καλυτερο μου, αλλα τι να κανουμε που ο Γιωργος ειναι τεαμ gaycob...τεσπα, παλι καλα που η νικη ειναι με το μερος μας για να υπαρχει μια ισσοροπια... Υ.Γ. Τι σημαινει αυτο το "xo" που γραφει η νικη? το ψαχνω καιρο τωρα κ δν εχω βρει μεταφραση!!
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Οταν θα μαθεις να περιμενεις! πλακιζω (αν και δεν θα επρεπε) σε λιγο!
Ευχαριστω παρα πολυ αθηνουλα μου ουτε εμενα με πολυενθουσιασε το μπιτζαμα παρτυ με τον... πως τον ειπες? χα τελειο! Θα πεσει και συνεχεια πολυ γρηγορα!
Υ.Γ το xoxo ειναι απο το gossip girl και θα παι φιλακια και αγκαλιτσες!
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Οπως συνηθιζω να λεω το κανονικο ονομα του σκυλιου δεν ειναι αυτο που ξερουμε.Το jaycob(mpliax!) ειναι τυπογραφικο λαθος.Το original ειναι: GAY-cob (για αυτονοητους λογους)
Σπόιλερ:
Το χρωσταω στη φιλη μου τη Μαρια η οποια δεν ειναι στο φορουμ
xoxo = φιλακια και αγκαλιτσες? απο που κ ως που? Τις συντομογραφιες μου...δεν καταλαβαινουμε χριστο τρ πια...
χιχιχιχι! εχεις απολυτο δικιο!!! εγω τον λεω hotdog ή τσοπανοσκυλο αλλα και το δικο σου τα σπαει!!!!! Ας μην το συνεχισουμε ομως γιατι θα τα παρει ο Geo μου!
Ουτε εγω τα παω καλα με τις συντομογραφιες αλλα αυτη ειναι απο τις αγαπημενες μου!
Το κεφαλαιο ειναι πλεον στα χερια του Γ.!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010