| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 20:30 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 20:48 | |
| Θα ρίξω σε λίγο μερικές ματιές! | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 21:15 | |
| εγω δεν το χανω με τιποτα | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 21:22 | |
| κοριτσια εγω ανακαλυψα τα twilight fanfics πριν κανα μηνα αλλα οπως και η scarlet rose δεν ηξερα αν επρεπε να τα ποσταρω λογω ακαταλληλοτητας.........αλλα αφου εκανε την αρχη οριστε τα 3 αγαπημενα μου: http://www.fanfiction.net/s/4059449/1/Blue_Moon_Over_Mankasαυτο περιγραφει ενα ταξιδι που εκαναν ο εντουαρντ και η μπελλα πριν το γαμο http://www.fanfiction.net/s/4067092/2/Eternal_Gold αυτο ειναι σαν το midnight sun αλλα ολοκληρωμενο http://www.fanfiction.net/s/4708254/1/Green_Red_Goldαυτο περιγραφει τη ζωη του εντουαρντ απο οταν εγινε βρικολακας μεχρι και που γνωρισε τη μπελλα οπως ειπε και η scarlet rose Σαν την γραφη της Μεγιερ δεν ειναι αλλα στην αναβροχια καλο ειναι και το χαλαζι!!!!!!!!!! και τα τρια ειναι rated t δηλαδη ανω των 13.....το πρωτο ομως ειναι λιγο πιο ακαταλληλο!!!! enjoy!!!!!!!!!!!και αν σας αρεσουν πειτε μου να ποσταρω κι αλλα εχω βρει παρα πολλα!!! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 21:28 | |
| ε τοτε λεω να βαλω κι εγω αυτο που διαβαζω... http://www.fanfiction.net/s/4627414/1/πρεπει να το χω βαλει και καπου αλλου, αλλα επειδη δεν θυμαμαι, το βαζω κι εδω που ειναι ολα συγκεντρωμενα...! δεν εχει βασικα καμια σχεση με τους χαρακτηρες οπως τους ξερουμε. η κοπελια παιρνει τα ονοματα, την τοποθεσια και μερικα χαρακτηριστικα απ τον καθενα (δεν εχει vampires αλλα δεν πειραζει) και πλαθει την ιστορια της αξιζει ομως να το διαβασετε γιατι ειναι πολυ ωραιο...βεβαια εχει λιγο ακαταλληλο περιεχομενο και εκφρασεις, οποτε ο καθενας με δικη του ευθυνη!!! ps ειναι το "αριστουργημα" | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 21:29 | |
| Εγω ψαχνω τις ''κομμενες'' σκηνες αλλα ολα αυτα που βρισκω ειναι ψιλο προστυχα!!!Θα ηθελα κατι πιο ρομαντικο αλλα μεχρι στιγμης δεν βρηκα κατι που να με ικανοποιει απολυτα!!!Α,ρε Μεγιερ τι μας εκανες?Μας βαζεις να ψαχνουμε ενω θα μπορουσες με ενα επιπλεον κεφαλαιο να μας ανεβαζες στα ουρανια στρωματα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 21:40 | |
| | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 22:16 | |
| | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 22:24 | |
| | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 23:19 | |
| Πω,πω...μεχρι να διαβασω ΟΛΑ τα fanfics που ποστάρατε...μολις διαβαζα το ενα είχατε βάλει κι αλλο!Ουφ, τα τελειωσα! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 23:25 | |
| ολα?αυτα που εβαλα εγω εχουν τουλαχιστον 20 κεφαλαια το καθενα.......ποτε προλαβες καλε???? :affraid: | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 23:27 | |
| Εκείνα δεν το διαβασα τωρα, το είχα βρει πιο παλια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 23:35 | |
| Βρηκα κι αλλα ,αλλα ντρεπομαι να τα ποσταρω!!!!Συνεχιζω να ψαχνω η διεστραμενη μηπως βρω κατι να πλησιαζει στην γραφη της Μεγιερ!!!Αλλα για σημερα ...κουραστηκα!!!Αυριο η υπολοιπη ερευνα!!!Αυτα που διαβασατε πως σας φανηκαν?Κοριτσια εγω σας προειδοποιησα παντως.....ηταν ακαταλληλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 11 Φεβ 2009 - 23:50 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 0:12 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Βρηκα κι αλλα ,αλλα ντρεπομαι να τα ποσταρω!!!!Συνεχιζω να ψαχνω η διεστραμενη μηπως βρω κατι να πλησιαζει στην γραφη της Μεγιερ!!!Αλλα για σημερα ...κουραστηκα!!!Αυριο η υπολοιπη ερευνα!!!Αυτα που διαβασατε πως σας φανηκαν?Κοριτσια εγω σας προειδοποιησα παντως.....ηταν ακαταλληλα!!!
τα δυο πρωτα μου αρεσαν πολυ το τριτο δε το διαβασα ακομη :albino: και το τεταρτο ηταν καπως αρκετα ακαταληλλο αλλα καλο!!!!!!!!! τα δικα μου τους εριξε καμια ματια κανεις?????? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 14:52 | |
| Χτες βράδυ κατά τις 11:30 που είπα να ρίξω μία ματιά, με το που ξεκίνησα το πρώτο, κουτουλούσα από τη νύστα πάνω στην οθόνη του υπολογιστή κι έτσι εγκατέλειψα. Με τη πρώτη ευκαιρία που δεν θα κοιμάμαι όρθια θα ασχοληθώ μαζί τους σε βάθος και θα σας πω τη γνώμη μου. Scarlete Rose, αν έχεις βρει κι άλλα και ντρέπεσαι να τα ποστάρεις στείλε μου σε παρακαλώ σε πμ τα λινκ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 15:10 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την scarlet rose στις Πεμ 12 Φεβ 2009 - 15:25, 1 φορά | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 15:13 | |
| βρε μη νιωθεις ασχημα,εχεις ξεκαθαρισει οτι ειναι ακαταλληλα για ανηλικους | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 15:32 | |
| Βασικά... Σκεφτόμουν να γράψω ένα μίνι φανφικ... Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς. Είναι τόσο τέλειο το saga που με δυσκολεύει απίστευτα το να βρω μία καλή ιδέα. Από την άλλη η ιστορία του Έντουαρντ και της Μπέλλα είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα και η γραφή της Μέγιερ ασυναγώνιστη! Αλλά παρ' όλα αυτά μου γενιέται η επιθυμία να γράψω π.χ. κάπου μία σκηνούλα ίσως... Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ και αν βγει κάτι θα σας πω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 15:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 15:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 16:23 | |
| | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 17:10 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 12 Φεβ 2009 - 18:33 | |
| Οκ τοτε οτι αλλο βρω θα το ποσταρω!!! Παντως αν βρεις χρονο προσπαθησε να γραψεις και εσυ ενα fanfic!!Πραγματικα θα ηθελα να διαβασω κατι απο εσενα ή απο τα υπολοιπα κοριτσια γιατι ξερω ποσο αγαπατε και τους χαρακτηρες και την γραφη της Μεγιερ και αυτο θα αντικατοπτριζεται στο υφος του κειμενου!!! Γραψε ενα...please!!!Κανε εσυ την αρχη και ειμαι σιγουρη οτι θα ακολουθησουν και αλλες!!! :flower: | |
|
| |
| FanFiction Links | |
|