| Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? | |
|
+27Dalia Vanina lori_teamj demona1986 marina tasos ΕΡΗ Teodan panagiota Bella Marie Swan bReakDowN-Mark lykofotaki Aleera Nantia Hale_Biers vag120 eleanna Panoramix maraki27 mR.Geo desi demi cullen $ofi@ + Edward evi Nemesis Of Bellin Rosemarie Cullen sisaki Edwardinos Cullen 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:37 | |
| - Σπόιλερ:
Πάντως,θα είχε σασπένς αν γινόταν έτσι.
Μπορεί στο μέλλον,αν βγει πρώτα το Midnight Sun,να γράψει κι ένα βιβλίο για Τζέικ-Νες! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:37 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:42 | |
| Μπορώ να βάλω και συνέχεια,αν θέλετε... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:46 | |
| Εγώ δεν έχω πρόβλημα Άλλωστε εγώ αν έγραφα συνέχεια δεν θα σαχολιόμουν ούτε στο ελάχιστο με τον Τζέικ... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:48 | |
| Είμαι αστεία και με πρωτότυπες ιδέες... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:48 | |
| Δεν θα μπορουσε αυτο να συμβει.Διοτι αποτυπωνουν μονο μια φορα. Και ο Τζεικ αποτυπωσε στην Νεσι απο την αρχη.Αυτο που τον κρατουσε κοντα στην Μπελλα και το δεσιμο που ειχε η Μπελλα μαζι του τοσο εντονο ηταν καθαρα λογο της Ρενεσμι. Ειναι απολυτα ξεκαθαρο στην χαραυγη.Εξαλλου απο την αρχη φαινεται οτι ο Τζεικ δεν εχει αποτυπωσει στην Μπελλα και το λεει καποια στιγμη δεν θυμαμαι σε ποιο βιβλιο.Μαλλον στην Εκλειψη. Παντως ακομα και να γινοταν κατι τετοιο δεν νομιζω οτι ο Εντουαρντ θα ηταν τοσο ανεχτικος.... Το πιο πιθανο ειναι οτι ο Τζεικ δεν θα εβγαινε ζωντανος. Η Μεγιερ εδωσε το πιο ομορφο τελος.Μακαρι να ειχαμε και συνεχεια αλλα καποια στιγμη επρεπε να κλεισει τον κυκλο του σαν σειρα βιβλιων για να μην καταντησει σαπουνοπερα. Εδωσε λοιπον την πιο ωραια καταληξη που θα μπορουσε να εχει σαν ιστορια. Ισως στο μελλον μας δωσει κατι απο Νεσι και Τζεικ η να ολοκληρωσει επιτελους το midnight sun.Και αν εγραφε και ολη την τετραλογια απο την μερια του Εντουαρντ εμεις δεν θα λεγαμε οχι! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:53 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Δεν θα μπορουσε αυτο να συμβει.Διοτι αποτυπωνουν μονο μια φορα.
Και ο Τζεικ αποτυπωσε στην Νεσι απο την αρχη.Αυτο που τον κρατουσε κοντα στην Μπελλα και το δεσιμο που ειχε η Μπελλα μαζι του τοσο εντονο ηταν καθαρα λογο της Ρενεσμι. Ειναι απολυτα ξεκαθαρο στην χαραυγη.Εξαλλου απο την αρχη φαινεται οτι ο Τζεικ δεν εχει αποτυπωσει στην Μπελλα και το λεει καποια στιγμη δεν θυμαμαι σε ποιο βιβλιο.Μαλλον στην Εκλειψη.
Στην Έκλειψη,ναι,όταν της εξηγούσε την αποτύπωση. Για φανταστείτε όμως...Τον Τζέικομπ στην μέση... Να προσπαθεί να διαλέξει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:55 | |
| Συγγνώμη για αυτό που θα πω αλλά ποιος νοιάζεται για τον Τζέικομπ;Όλα τα βιβλία είναι για την επιλογή της Μπέλας.Αν ήταν για του Τζέικομπ,τώρα δε θα ήμουν εδώ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:57 | |
| Εγώ! Και πάλι,η Μπέλλα τον πλήγωσε τον Τζέικομπ.Μπορούσε από την αρχή να του εξηγήσει ότι δεν νιώθει το ίδιο για αυτόν και να τελειώνουμε.Αυτή η ιστορία κράτησε τρία ολόκληρα βιβλία! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:58 | |
| Βασικα η υποθεση θα τελειωνε πριν υπαρξει δίλημμα.... Μια που θα περνουσε απο το μυαλο του και μια που θα γινοταν χαλακι για την εξωπορτα απο τον Εντουανρτ!! Ποση ανοχή να δειξει ενας βρυκόλακας.... Του Τζεικομπ του αξιζε ενα ευτυχισμενο τελος μετα απο ολα οσα τραβηξε και αυτος αλλα και εμεις για αυτο και η Ρενεσμι ειναι η ιδανικη για αυτον.Ειναι καλος,γλυκος,στοργικος και του αξιζει. Η Μπελλα ανηκε στον Εντουαρντ απο την αρχη και εκει επρεπε να ανηκει. Οποτε το τελος ηταν το ιδανικο για ολους τους ηρωες!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:01 | |
| Να έβλεπα την Ρόζαλι να σκουπίζει τα πόδια της στο Τζεικομποχαλάκι και τίποτα άλλο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:02 | |
| Χαλάκι; Μάλλον το αντίθετο θα γινόταν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:03 | |
| Εντάξει μη κοροϊδευόμαστε.Με τόσα χρόνια εμπειρίας ο Έντουαρντ θα τον έκανε τροφή για σκύλους | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:06 | |
| Δεν νομίζω ο Έντουαρντ δεν είναι τόοοσο σαδιστής... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:09 | |
| Δυστυχώς δε θα το μάθουμε ποτέ :'( | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:11 | |
| Μπορεί και να το μάθουμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 14:40 | |
| Εγώ λατρεύω Έντουαρντ! Τα έχω λιώσει τα βιβλία... Αλλά και οι ...σκύλοι έχουν ψυχή. | |
|
| |
tasos Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Registration date : 13/07/2011
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 15:30 | |
| Για σας.Ειμαι καινουρια στη παρεα και ομολογο λιγο σκραπας με την τεχνολογια. Που θα μου παει ομως?Πιστευω το βιβλιο σταματισε στο καλυτερο σημειο.Λετε να εχουμε και συνεχεια??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 15:38 | |
| Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.Είσαι καινούργια ή καινούργιος; Το πιο πιθανό είναι να γράψει καμιά συνέχεια αλλά από τη μεριά της Ρένεσμι.Κάπου είχα διαβάσει κάτι σχετικό,σε μια συνέντευξή της νομίζω... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 15:41 | |
| χαχαχαχαχαχα πες τα ρε dan! και εγώ τα έχασα!! Εεεε είδα τη συζήτηση πιο πάνω.... εγώ πιστεύω πως ποτέ δεν υπήρχε κανένα δίλημμα!!! Όλοι ξέραμε ότι τελικά θα μείνει με τον Έντουαρντ... όσο για το τέλος τι να πω; φαντάζομαι πως στον Τζέικ άξιζε η ευτυχία αλλά με τη Ρένεσμι;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 15:44 | |
| Συμφωνώ με την Μαρίνα.Εξάλλου αν η Μπέλα διάλεγε τον Τζέικομπ h Στέφενι θα έτρεχε να κρυφτεί.Κάτι σαν το Misery Εγώ την Ρένεσμι μου αρέσει να την φαντάζομαι με τον Άλεκ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dan στις Δευ 29 Αυγ 2011 - 20:02, 1 φορά | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 15:48 | |
| φαίνεται από την Ανατολή!!! χαχαχαχαχα εγώ θέλω να την φαντάζομαι κοριτσάκι.... αυτό που από τη στιγμή που γεννήθηκε έχει δίπλα της το σύντροφο της με τρελαίνει! έλεος!! καλά θα ήταν να έβρισκε καμιά άλλη ο Τζέικ.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? Τρι 23 Αυγ 2011 - 16:02 | |
| Εγω παλι θεωρω οτι για την Ρενεσμι η επιλογη του Τζεικομπ ειναι πολυ καλη. Εξαλλου στην φαση που μιλαμε ο Τζεικομπ ειναι για την Ρενεσμι προστατης,φιλος και κηδεμονας τιποτα περισσοτερο.Δεν υπαρχει τιποτα το μεμπτό σε αυτο. Θα ειναι διπλα της γιατι ετσι νιωθει αυτος καλα απο εκει και περα την επιλογη θα την κανει η Ρενεσμι οταν με το καλο μεγαλωσει. | |
|
| |
| Πως θα τελειώνατε τη Χαραυγή? | |
|