Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Παντοτινο ονειρο...

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3
Αριθμός μηνυμάτων : 1650
Registration date : 07/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Παντοτινο ονειρο... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Παντοτινο ονειρο...   Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΤετ 6 Οκτ 2010 - 15:54

Πρωτα απ'ολα θα ηθελα να ευχαριστησω την χριστινα μου,γιατι χωρις αυτη δεν θα ειχα ανεβασει αυτη την ιστορια...ποτε!!! huggie

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο

Ετρεχα οσο πιο γρηγορα μπορουσα,χωρις να αναπνεω.Ηταν τοσο γρηγορος που θα μπορουσε να με πιασει σε ενα κλασμα του δευτερολεπτου,αλλα γιατι δεν το εκανε???τοτε,επεσα πανω σε ενα νεαρο.Το δερμα ηταν πολυ σκληρο και πονεσε πολυ.

''Οχι...δεν πρεπει να παθει κι αυτος κακο'',σκεφτηκα

Και τοτε...ξυπνησα!!!Ηταν τοσο δυνατο αυτο το ονειρο,που δεν ηξερα αν ονειρευομουν.Ηταν το χειροτερο ονειρο που μπορουσα να δω,αλλα δεν ηξερα [i]γιατι[i].Πιο πολυ με πειραξε αν θα πληγωνοταν το αγορι,παρα εγω.Μα δεν το ηξερα καν...

Κοιταξα το ρολοι μηχανικα,οπως εκανα καθε πρωι και συννηδητοποιησα πως ειχα αργησει για το ραντεβου μου με τα παιδια,στην τραπεζαρια.

Αρχισα να ντυνομαι οσο πιο γρηγορα μπορουσα και βγηκα τρεχοντας απο το δωματιο μου.

Τελικα η ιδεα να μεινουμε σε πολυτελες ξενοδοχειο,εστω και για μια εβδομαδα ηταν καλη!!!

Πηγαινα με την μεγαλυτερη ταχυτητα που θα μπορουσε να πηγαινει ενας ανθρωπος που μολις ειχε ξυπνησει,ακομα σκεπτομενη το ονειρο,οταν ξαφνικα επεσα πανω σε καποιον.Ηταν η ιδια αισθηση με το ονειρο,σαν καποιος να με κυνηγουσε και τελικα εγω να πεφτω πανω σε καποιον και αυτος ο καποιος να ειναι σκληρος σαν πετρα.

Μολις πηγα να ζητησω συγγνωμη απο τον νεαρο που χτυπησα και πριν καλα-καλα παρω μια ανασα αναγνωρισα το προσωπο αυτου του αγνωστου...

Σπόιλερ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παντοτινο ονειρο...   Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΠαρ 22 Οκτ 2010 - 21:02

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο

Ηταν το αγορι απο το ονειρο.Το αγορι στο οποιο επεσα ηταν το αγορι απο το ονειρο!!!

Αρχισα να κοκκινιζω και ημουν ετοιμη να σκασω.Ηθελα να ουρλιαξω,με αυτη την παραξενη συμπτωση.Αποκλειεται να ηταν πραγματικοτητα.

''Συνελθε,Χρυσανα!!!'',σκεφτηκα,''Δεν ειναι τιποτα,απλως κοιμασε ακομα.Σε λιγο θα ξυπνησεις''.

<<Συγγνωμη...>>,ειπα προσπαθωντας να κρυψω την αναστατωση μου.

Εκεινος,απλως,με κοιταξε με ενα βλεμα σαν να του πηρα τη ζωη.Απ'οτι φανηκε δεν ηξερε τι να πει.Εμοιαζε λες και ηθελε να με σκοτωσει που επεσα πανω του.Ομως φαινοταν σαν να μην ηθελε να με πληγωσει.

Κατι μεσα μου μού ελεγε πως επρεπε να φυγω,να τρεξω πολυ μακρυα του,ομως δεν ηξερα το λογο και τα ποδια μου ηταν σαν ηταν καρφωμενα στο πατωμα.Ημουν φοβισμενη.

Ξαφνικα,ολα σκοτεινιασαν.

Την επομενη στιγμη ενιωσα κρυα,σκληρα χερια να τυλιγονται γυρω μου για να μην πεσω.

Ακουσα μια φωνη να φωαζει:<<Χρυσανα,εισαι καλα;>>.

Αυτη την φωνη,σιγουρα,δεν την αναγνωριζα.Ποιος με φωναξε κι απο που ηξερε το νομα μου;

Ανοιξα τα ματια μου,δειλα-δειλα -τουλαχιστον οσο μπορουσα- και ειδαι πως αυτος που με κρατουσε ηταν το αγορι απο το ονειρο!!!

Μολις συνηλθα σηκωθηκα,τρεμοντας,προσπαθωντας να στηρηχτω στα ποδια μου.

<<Ευχαριστω...>>,του ειπα με ενα μικρο,διλο χαμογελο.

Αυτος και παλι δεν απαντησε.

''Ααααααχ,γιατι δεν μιλαει;>>

Ειχα τοσα πολλα ερωτηματικα και μολις που τον ειχα δει.Καταρχας,απο που ηξερε το ονομα μου;Δεν μπορουσα να καταλαβω.

Ειχε ομως ενα ''κατι'' που ...δεν ξερω ακομα,αλλα θα το μαθω.

Πηγα να τον ρωτησω απο που ηξερε το ονομα μου,αλλα πριν ακομα ανοιξω το στομα μου αρχισε να τρεχει μακρια μου...
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παντοτινο ονειρο...   Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΤρι 1 Μαρ 2011 - 22:22

παιδια,χιλια σορρυ,ο,τι και να πειτε εχετε δικιο!!!εω να ανεβασω κεφαλαιο εδω και 5-6 μηνες!!χιλια σορρυ!!

λοιπον,αυτο το κεφαλαιο θελω να το αφιερωσω εξαιρετικα στη ζωητσα μου!!!αγαπακι μου γλυκο!!!<3 <3 <3

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ο

Τον παρακολουθούσα καθώς έφευγε μακριά μου.Παρακολουθούσα τα καστανά του μαλλιά που λαμπύριζαν από τον καλοκαιρινό ήλιο.Παρακολουθούσα το τέλειο μελαχρινό σώμα του,καθώς έτρεχε να φύγει μακριά μου.Παρακολουθούσα ακόμα και την σκόνη που σηκονόταν από το τρέξιμό του.

Αναρωτιόμουν ποιο όνομα θα μπορούσε να ταιριάζει σε τέτοια τελειότητα.

Όμως τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να με επηρεάσει όσο τα μάτια του.Αυτά τα πράσινα,βάθια μάτια του.

''Ω,μα τι σκέφτομαι;Πρέπει να φύγω...Οι άλλοι θα έουν βγάλει ατμούς από τα αυτιά''.

Μόλις μπήκα στη τραπεζαρία άρχισα να ψάνω την παρέα μου,αλλά δεν ήταν πουθενά.

Ένα σερβιτόρος ήρθε προς το μέρος μου για να με πληροφορήσει πως η παρέα μου΄είχε φύγει ξαφνικά,εδώ και ώρα.

Πήγα στο δωμάτιο των κοριτσιών ,αλλά κανείς δεν μου άνοιγε.Πρόσεξαπως κάτω από την πόρτα υπήρχε ένα χαρτάκι .

Ήταν για εμένα.Έλεγε:

Χρυσάνα,συγγνώμη,έπρεπε
να φύγουμε επιγόντος!
Συναίβει κάτι πολύ
σοβαρό!Δεν μπορούμε
να σου πούμε τι είναι!
Μην παίρνεις τηλέφωνο
κανένας δεν θα απαντάει!
Εσύ,μείνε εδώ,μην τολμήσεις
και΄φύγεις!!!

Ζωή

.............................

[i]
Σπόιλερ:
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παντοτινο ονειρο...   Παντοτινο ονειρο... I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 16:59

ΣΥΝΕΧΕΙΑ 3ου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Έπαιρνα τηλέφωνο και στην Ζωή και στην Φένια,αλλά καμία δεν το σήκωνε.Τελικά,στ' αλήθεια είχε συμβεί κατι πολύ σοβαρό.Έτσι αποφάσισα να τηλεφωνήσω και στα αγόρια,όμως κανένα δεν το σήκωνε.

<<Γκαντεμιά!>>,είπα σιγά σιγά μέσα από τα δόντια μου.

<<Ορίστε;>>,απάντησε μια φωνή από πίσω μου.

Την ήξερα καλά αυτή τη φωνή!Την είχα ονειρευτεί...Την είχα συναντήσει...Την είχα ακούσει μέσα στις σκέψεις μου!

Ήταν..........

Σπόιλερ:

Παντοτινο ονειρο...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Fanfictions-
Μετάβαση σε: