mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Αίμα Κακό Κυρ 10 Οκτ 2010 - 0:21 | |
| Σε μερικές νύχτες γίνομαι τριακοσίων χρονών, αλλά μοιάζω μετριάντα πέντε. Προνόμιο ή κατάρα μέσα στα γονίδια μου. Είμαιο τελευταίος από τη δική μου οικογένεια στη Γη. Μπορών’ ακούσω τα πάντα σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων και για ναείμαι ειλικρινής μαζί σας, ο θόρυβος του κυρίου Νίλσον είχεαρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητικός στα αφτιά μου.«Κύριε Νίλσον;…»Ο νεαρός καλλιτέχνης από τη Στοκχόλμη πρόβαλε στη μεγάλησάλα του κάστρου μου.«Είστε βρικόλακας!» φώναξε αναστατωμένος. «Σας είδα μέσαστα αίματα χθες, μετά πετάξατε και κλειστήκατε σ’ ένα δωμάτιοτου επάνω ορόφου. Τι θέλετε από μένα; Γιατί με φέρατε εδώ;»Το έβρισκα λογικό να νιώθει σύγχυση.«Βρίσκεστε σ’ ένα κάστρο στο ακρωτήριο Κέιπ Κοντ. Ανθέλετε να φύγετε δε θα σας εμποδίσω. Σας έσωσα τη ζωή, όμως.Μην το ξεχνάτε…»Η συνάντησή μας δεν ήταν τυχαία. Σε λίγο, θα του τα εξηγήσωόλα. Άλλωστε, έχω δέκα νύχτες για να μάθω σε αυτό τοναπελπισμένο άνθρωπο, να ακούει, να βλέπει, να σιωπά, να αγαπά.Εγώ, ο Ιάφεθ, ένα πλάσμα που τρέφεται μόνο με αίμα κακό… | |
|
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αίμα Κακό Παρ 29 Οκτ 2010 - 22:58 | |
| νταξει δεν με πολυτραβαει η υποθεση οποτε δεν θα το παρω | |
|
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Αίμα Κακό Παρ 5 Νοε 2010 - 20:46 | |
| Δεν σ'ανάγκησε κανείς | |
|
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αίμα Κακό Παρ 5 Νοε 2010 - 21:37 | |
| Δε το πολύ κατάλαβα! Δεν είναι κακό... Φυσικά δεν πρόκειται να το αγοράσω αλλά αν πέσει στα χέρια μου το πιο πιθανό είναι να το διαβάσω... Πάντως τι να πω ρε παιδιά??? Μετά από το Λυκόφως έχουμε πήξει στους βρικόλακες και τους αθάνατους!!!!!! ΈΛΕΟΣ!!!!!!!! | |
|
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αίμα Κακό Δευ 21 Φεβ 2011 - 20:02 | |
| πως λεγεται στα αγγλικα και ποιος ο συγγραφεας???? | |
|
| Θέμα: Απ: Αίμα Κακό Τρι 8 Μαρ 2011 - 22:47 | |
| | |
|