7. ΠΙΚΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣΜΠΕΛΛΑ- Μπέλλα δεν θέλω να σε πιέσω άλλωστε είναι ακόμα νωρίς.
- όχι θέλω να το κάνω , το έχω ανάγκη.
- εντάξει τότε όταν αισθανθείς έτοιμη μπορείς να ξεκινήσεις.
Εκείνη την εποχή στο Αφγανιστάν οι πολιτικές αλλαγές ήταν ραγδαίες με αποτέλεσμα στην χώρα να επικρατεί μια συνεχής εμπόλεμη κατάσταση. Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν ευνοούσε την πραγματοποίηση ενός γάμου με τόσο μεγάλες διαστάσεις έτσι μετακομίσαμε στην έπαυλη μας στην Ρωσία τον Νοέμβριο του 1992 πέντε μήνες πριν από το γάμο. Οι ετοιμασίες ήταν πολύ χρονοβόρες και ιδιαίτερα δαπανηρές αλλά αυτό δεν πτόησε καθόλου τον πατέρα μου που προφανώς ήθελε να κάνει επίδειξη δύναμης. Μας είχε δοθεί ρητή εντολή από τον πατέρα μου και τον πατέρα του Τζέικομπ ότι όλες μας οι επιλογές θα ελέγχονταν και οτιδήποτε δεν τους ικανοποιούσε θα το απέρριπταν χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι και έγινε άλλαξαν πολλά πράγματα αλλά αυτό που δεν μας επέτρεψαν καθώς το είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Τζέικομπ ήταν ο στολισμός της αίθουσας που θα τελούταν το μυστήριο. Φτάνοντας στο κτίριο έμεινα άφωνη με την διακόσμηση και τον ανθοστολισμό της αίθουσας. Το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν το μαύρο, παντού μαύρο. σε όλο το μήκος του διαδρόμου μέχρι την είσοδο υπήρχαν πάνω στο άσπρο χαλί μαύρα τριαντάφυλλα και ροδοπέταλα που έκαναν τρομερή αντίθεση με το χιονισμένο τοπίο ενώ γύρω από την πόρτα υπήρχαν διάφορα μπουκέτα πάντα του ίδιου χρώματος. Στο εσωτερικό του χώρου κυριαρχούσε το ίδιο στυλ, περπατούσα πάνω στο άσπρο χαλί που συνεχιζόταν και στο εσωτερικό της αίθουσας κρατώντας προσεχτικά το μπεζ φόρεμα μου με τα κεντημένα μαύρα λουλούδια στο τελείωμα του και παρατηρούσα τον χώρο. Δεξιά και αριστερά αντίστοιχα υπήρχαν ανθοστήλες με μαύρα τριαντάφυλλα που έφταναν μέχρι το τραπέζι όπου θα καθόμασταν εγώ ο Τζέικομπ και ο δήμαρχος για να τελεστεί το μυστήριο. Ένιωθα το στομάχι μου να σφίγγεται από το άγχος και το φόβο ποιος σόφρων άνθρωπος στολίζει τον χώρο του γάμου του με κατάμαυρα άνθη? Κάποιος που η ψυχή του έχει το ίδιο χρώμα με αυτά Μπέλλα είπε μια φωνή μέσα μου ενώ ευχόμουν να διαψευσθώ με κάθε τρόπο. Μόλις έφτασα κοντά στον Τζέικομπ ο οποίος ήταν και αυτός πολύ κομψά ντυμένος άρχισε το μυστήριο μια ώρα αργότερα με τα τελευταία λόγια του δημάρχου έγινα και επισήμως κυρία Μπλάκ και θα πλήρωνα πολύ ακριβά στο μέλλον τι σημασία αυτού του ονόματος. Μετά την δεξίωση που δόθηκε στην έπαυλη μας εγώ και ο Τζέικομπ κάτω απο επιφωνήματα χαράς και ευχών από τους καλεσμένους ξεκινήσαμε για το καινούργιο μας σπίτι. Στην διαδρομή ήμασταν αμίλητοι θυμάμαι έκανα θετικές σκέψεις πως όλα θα πήγαιναν καλά για να απαλύνω τον πόνο μου που έφυγα από την θαλπωρή που μου πρόσφερε το παλιό μου σπίτι. Φτάνοντας εντυπωσιάστηκα από την θέα του σπιτιού ήταν υπέροχο μπαίνοντας μέσα κατευθύνθηκα στην κρεβατοκάμαρα μου για να τακτοποιηθώ η δική του βρισκόταν ακριβώς απέναντι. Έκανα ένα γρήγορο ντούζ και αφού φόρεσα το νυχτικό μου ξάπλωσα στο κρεβάτι. Εκείνος δεν άργησε να έρθει φορούσε μόνο μια ρόμπα και αφού την έβγαλε και αυτή χώθηκε μαζί μου κάτω από τα σκεπάσματα. Το τρακ του ηθοποιού και το άγχος με κυρίευσαν στο λεπτό βλέπεις ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμουν τόσο κοντά σε έναν άντρα και επειδή ήξερα τουλάχιστον θεωρητικά τι θα ακολουθήσει φοβόμουν για το πώς θα ανταπεξέλθω δεν ήθελα να τον απογοητεύσω. Με πλησίασε σιγά σιγά και μου ψιθύρισε επιτακτικά στο αυτί.
-Γδύσου.
-Μα…
-Δεν θα τα ξαναπώ δεύτερη φορά σήκω και γδύσου τώρα.
-Μάλιστα είπα σιγανά.
Σηκώθηκα και άρχισα να κάνω αυτό που μου είπε άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου γρήγορα ένιωθα τόσο ντροπή.
-πιο αργά μην βιάζεσαι έχουμε χρόνο.
Γεμάτη ντροπή και φόβο άρχισα να κάνω τις κινήσεις μου πιο αργές αναρωτώμενη που θα καταλήξει όλο αυτό….δεν άργησα να μάθω σε λίγο ο Τζέικ σηκώθηκε όρθιος και χωρίς ίχνος ντροπής μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι αφού πρώτα είχα βγάλει όλα μου τα ρούχα. Εκείνος άνοιξε το συρτάρι του κομοδίνου και έβγαλε ένα ζευγάρι χειροπέδες και ένα μαστίγιο. Στην θέα τους και μόνο τρομοκρατήθηκα και άρχισα να τρέχω. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Σε λίγα λεπτά βέβαια με πρόλαβε και με κόλλησε στην πόρτα. Άρχισε να με δαγκώνει και να με χτυπάει δυνατά με το μαστίγιο ενώ εγω ούρλιαζα από τον πόνο καθώς το μαστίγιο ήταν υπενδεδυμένο με μια σειρά από καρφιά. Πέρασε το μαστίγιο γύρω από το λαιμό μου και σταδιακά άρχισε να το σφίγγει ένιωθα τον αέρα να λιγοστεύει στα πνευμόνια μου και όλα γύρω μου να σκοτεινιάζουν όταν ένας οξύτατος πόνος με συντάραξε. Είχε μπεί μέσα μου βίαια με μόνο μια κίνηση με αποτέλεσμα το αίμα να ρέει ανεξέλεγκτο στα πόδια μου. Χωρίς να βγάζει το μαστίγιο από το λαιμό μου με έσυρε στο κρεβάτι και χωρίς να χάσει λεπτό μου πέρασε τις χειροπέδες δένοντας με στο κεφαλάρι.
-Τζέικομπ λύσε με σε παρακαλώ τι σου έχω κάνει και με βασανίζεις έτσι?
-Σκάσε σκύλα μην μιλάς ούτε την φωνή σου δεν μπορώ να ακούω.
-Δεν σου έχω κάνει ποτέ τίποτα κακό λύσε με σε ικετεύω.
-Είσαι γυναίκα και μόνο αυτό φτάνει για να σε κάνω να υποφέρεις.
-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ…….
-ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΣΕ ένιωθα τα χέρια του να με χτυπάνε αλύπητα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα όλοι αυτοί οι άνθρωποι που φρόντιζαν και πρόσεχαν το σπίτι ήμουν σίγουρη ότι με άκουγαν αλλά δεν έκαναν καμία προσπάθεια να με σώσουν ήμουν μόνη μου σε αυτό και θα το πλήρωνα μέχρι το τέλος.
Ήρθε από πάνω μου και μπήκε βίαια μέσα μου επανειλημμένα χωρίς να αφήνει το μαστίγιο από τον λαιμό μου εγώ όχι μόνο δεν μπορούσα να αντιδράσω αλλά ούτε καν να αναπνεύσω. Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει για ένα λεπτό το πίστεψα και μόνο η ιδέα έκανε τα δάκρυα μου να αναβλύζουν από τα μάτια μου σαν ποτάμι. Ευτυχώς όμως δεν το έκανε βγήκε ξαφνικά από μέσα μου και με έσυρε στον διάδρομο. Δεν υπήρχε κανείς εκεί απόλυτη σιωπή σκέπαζα τα πάντα θυμάμαι όλοι ήξεραν λοιπόν και τον κάλυπταν τι άνθρωποι είναι αυτοί που συναινούν σε μια τέτοια κατάσταση? Κατεβήκαμε γρήγορα τα σκαλοπάτια και σέρνοντας με κρατώντας το μαστίγιο σαν θηλιά γύρω από τον λαιμό μου άνοιξε μια μικρή πόρτα κάτω από την σκάλα και με έκλεισε μέσα. Καταλαβαίνεις Έντουαρντ? Ήμουν ολόγυμνη κλειδωμένη μέσα σε μια αποθήκη γεμάτη ποντίκια και έμεινα εκεί μέσα τρείς μέρες μέσα στο κρύο χωρίς φαγητό μόνο νερό. Όταν με έβγαλε από εκεί μέσα με άφησε μια ώρα μόνη μου για να ετοιμαστώ και να πάμε στους γονείς μου για φαγητό, αυτή ήταν η μοναδική μου ευκαιρία θα γλίτωνα από αυτό το κάθαρμα μια και καλή θα μιλούσα στον πατέρα μου. Έτσι και έγινε λοιπόν ετοιμάστηκα και σε λίγο ήμασταν στο πατρικό μου με το που μπήκα μέσα ένιωσα μια απίστευτη αγαλλίαση να με κατακλύζει ήμουν ασφαλής και πίστευα ότι αυτό θα διαρκέσει για πάντα ο πατέρας μου δεν θα με άφηνε αβοήθητη, έτσι πίστευα. Αφού τελειώσαμε το φαγητό ζήτησα από τον πατέρα μου να του μιλήσω ιδιαιτέρως και απομονωθήκαμε στο γραφείο του.
-τι έγινε Μπέλλα έγινε κάτι?
-Ναι πατέρα μου θέλω να με βοηθήσεις.
-Πες μου τι έγινε? Τι συνέβη?
-Ο Τζέικομπ πατέρα με βαράει με βρίζει και για τρείς μέρες με είχε κλειδωμένη στην αποθήκη σε παρακαλώ βασίζομαι πάνω σου πρέπει να με γλιτώσεις από αυτό το κάθαρμα.
-Μπέλλα τι είναι αυτά που μου λες? Κάτι πρέπει να του έκανες για να συμπεριφερθεί έτσι.
-Όχι πατέρα μου τίποτα στο ορκίζομαι.
-Μπέλλα εγω δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια ανήκεις στην ιδιοκτησία του Τζέικομπ είναι ο άντρας σου και δεν μπορώ να του κάνω κουμάντο πως θα σου συμπεριφέρεται αν πιστεύει ότι αυτό σου αξίζει αυτό θα έχεις.
-Πατέρα τι λες στην ιδιοκτησία του? Είμαι αντικείμενο και δεν το ξέρω ακούς τι λες?
-Μπέλλα μην μου φωνάζεις εμένα γιατί θα γίνει χαμός πήγαινε στον άντρα σου του ανήκεις πλέον.
-Δεν είμαι αντικείμενο ΑΚΟΥΣ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
-Σκάσε πια δεν μπορώ να σε ακούω φύγε από το σπίτι μου ΤΩΡΑ.
-Δεν το πιστεύω ποιος είσαι εσύ και τι έκανες στον πατέρα μου δεν σε αναγνωρίζω πλέον.
-Είμαι αυτός που σε διώχνει μέχρι να βάλεις μυαλό και όταν αποφασίσεις να έρθεις ξανά θέλω να είσαι ισάξια του άντρα που πήρες.
Με αυτά τα λόγια έφυγα κατευθείαν από το γραφείο του και πήγα στην μητέρα μου η οποία κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τι συνέβαινε αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ήταν και είναι άλλο ένα θύμα σε αυτή την υπόθεση.
-Ηρέμησε Μπέλλα σε παρακαλώ θέλεις να σταματήσουμε για σήμερα?
-Όχι θέλω να κάνουμε ένα διάλειμμα και να συνεχίσουμε σε λίγο.
-Εντάξει όπως θέλεις σε αφήνω λίγο μόνη σου και θα επιστρέψω να ολοκληρώσουμε την συνεδρία.
ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ
Ήμουν τόσο συγκλονισμένος με την ιστορία της Μπέλλα πώς να βοηθήσω μια γυναίκα που είναι μπλεγμένη τόσο πολύ? Πως μπορώ να την σώσω? Οι απαντήσεις όσο και αν αναλογιζόμουν δεν ερχόντουσαν υπήρχε και η πιθανότητα να έφευγε σύντομα και τότε τι θα έκανε? Το ήξερα πολύ καλά πως πλέον έστω και λόγο βασιζόταν επάνω μου και δεν ήθελα να την απογοητεύσω ήξερα το συναίσθημα πολύ καλά πλέον και δεν ήθελα να το νιώσει κανένας άλλος ειδικά η Μπέλλα που έχει περάσει τόσα πολλά στην ζωή της. Ένιωθα όμως και ένοχες απέναντι της στην ουσία πήρα τα χρήματα του Τζέικομπ για να την παρακολουθήσω και να του λέω τα πάντα όχι για να την βοηθήσω όμως αυτή ήταν η δουλειά μου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο γραφείο μου η Μπέλλα την πρόσεξα φώναζε από μακριά βοήθεια ξέροντας ότι δεν έχει κανέναν να την βοηθήσει. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και αφού άκουσα την ιστορία της άρχισα να νοιάζομαι πραγματικά για αυτήν και σαν άνθρωπο και σαν ασθενή. Είχα αποφασίσει να την βοηθήσω και θα το έκανα ότι και αν συμβεί.
-Έντουαρντ? Άκουσα μια γνώριμη φωνή πίσω μου.
-Τζέσικα τι κάνεις εδώ?
-Ήθελα να σε δω να σου εξηγήσω.
-Δεν έχουμε τίποτα να πούμε ειπώθηκαν όλα χτες όταν σε έπιασα στο κρεβάτι με τον Τζάσπερ.
-Σε παρακαλώ ήταν λάθος ναι το παραδέχομαι αλλά σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγίνει ας το ξεχάσουμε και να αρχίσουμε από την αρχή.
-Δεν υπάρχει περίπτωση να σε συγχωρήσω Τζέσικα με πρόδωσες και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.
-Θα επανορθώσω αρκεί να μου δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.
-Με τίποτα ξέχασε το φύγε τώρα είπα ΦΥΓΕ
-Δεν μ’ αγαπάς πια?
-Όχι σε σιχαίνομαι δεν θέλω να σε βλέπω.
-Τα έχεις με άλλη έτσι δεν είναι και εμένα με κοροϊδεύεις?
-Ακούς τι λες? Γαμώτο ακούς?
Ξαφνικά άκουσα την πόρτα να ανοίγει και η Μπέλλα έκανε την εμφάνιση της χωρίς την μαντήλα .
-Έντουαρντ συγνώμη μάλλον έχεις δουλειά καλύτερα να πηγαίνω δεν θέλω να ενοχλώ.
-Αυτή είναι έτσι η καινούργια σου γκόμενα?
-Ορίστε συγνώμη τι σημαίνει γκομένα?
-Χα κάνει και την ανήξερη θα σε ξεμαλλιάσω.
-Τζέσικα σκάσε γιατί με έχεις φτάσει στα όρια μου. Τώρα σε ένοιαξε για μένα?
Τώρα ενδιαφέρθηκες? Όταν πηδιόσουν με τον Τζάσπερ ήταν καλά έτσι? Η Μπέλλα είναι ασθενής μου και τίποτα άλλο δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας και δεν σου επιτρέπω να την προσβάλεις έτσι.
-Ερωτικό? Πιστεύει ότι εγώ και εσύ…θεέ μου όχι φυσικά κυρία μου ηρεμήστε τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει.
-Μπράβο πολύ καλό το θέατρο σας πίστεψα εγω τώρα.
-Λοιπόν αρκετά πια φύγε τώρα ΦΥΓΕ ΕΙΠΑ ΔΡΟΜΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ. Άρχισα να την σπρώχνω μέχρι που της έκλεισα την πόρτα στα μούτρα αυτή η γυναίκα δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο. Γύρισα να αντικρίσω την Μπέλλα γεμάτος ντροπή τι γνώμη θα είχε σχηματίσει για μένα η κοπέλα?
-Μπέλλα χίλια συγνώμη δεν ήθελα.
-Σσσς δεν πειράζει Έντουαρντ μην ανησυχείς συμβαίνουν αυτά όταν το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.
-Δεν είμαστε πλέον μαζί χωρίσαμε.
-Ναι το άκουσα λυπάμαι πολύ λοιπόν εγω να πηγαίνω.
-Όχι κάτσε ακόμα λίγο είπα και της έπιασα το χέρι για να την σταματήσω εκείνη με κοίταξε έντονα στα μάτια και ότι και να είδε μέσα την έκανε να συναινέσει.