| Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! | |
|
+14omiros Zafrina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 xrysanthi demi cullen LaDy_SoVeReigN ed<3 twilightFOREVER Rosalie Hale Cullen Lizzy Cullen BELLA MARIE hiddenfantasy mR.Geo ΕΡΗ 18 απαντήσεις |
Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! | 1.Zafrina | | 42% | [ 31 ] | 2.mR.Geo | | 58% | [ 42 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 73 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| |
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| |
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Πεμ 23 Δεκ 2010 - 12:17 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Πεμ 23 Δεκ 2010 - 12:49 | |
| Tα συγχαρητηριά μου και στους δύο συμμετέχοντες!!
Κάνατε πολύ καλές δουλειές!!
Μπράβο σας παιδιά!!
Ψήφισα και εγώ και τώρα θα δείξει!
Αναμένουμε για τον νικητή -την νικήτρια!!!
Δήμητρα,- Σπόιλερ:
Εχε χαρη που δεν μπορω να παρω μερος και εγω...αλλιως θα ειχαμε ποικιλια!!Τι ποικιλια..Απο Διλλημα- >Τριλλημα! Λολ!!
| |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Πεμ 23 Δεκ 2010 - 13:17 | |
| Μου αρεσουν και τα δυο βίντεο αλλά εφοσον ειμαι ακομα "μικρη" για τους μεγάλους ειπα να εκπροσωπήσω την γενια μου και να ψηφισω ενα ζωντανο και χαρομενο βιντεο. Εφοσον αυτο εκπροσωπει η γιορτη τον Χριστουγεννων. Χαμογελα και οικογενειακη αγάπη-θαλπωρη. Παρόλα αυτα και το ρομαντικο βιντεο της Ζαφρινας μου αρεσε πάρα πολύ οπότε νομιζω οτι τον νικητη θα τον κρινει η πλειοψηφια.....
Καλή επιτυχία και στους δύο!!!! | |
|
| |
Rosalie Hale Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : forks , washington dc Αριθμός μηνυμάτων : 111 Registration date : 24/04/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Πεμ 23 Δεκ 2010 - 13:24 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Πεμ 23 Δεκ 2010 - 13:40 | |
| Ψηφισα και εγω ηταν και τα δυο εκπληκτικα ηταν ενα μεγαλο δηλλημα αλλα ψηφισα το πιο χαρουμενο απο τα δυο συμφωνοντας με την μαρινα... Και οι δυο συμμετοχες βεβαια ηταν απιστευτες πολυ ομορφα τραγουδια και οι φωτογραφιες διαλεγμενες μια μια αλλα δυστυχως επρεπε να διαλεξω καπιο.... Καλη επιτυχια και στους δυο.... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Πεμ 23 Δεκ 2010 - 13:57 | |
| Ψηφισα και εγω με μεγαλη δυσκολια! μου αρεσαν και τα δυο πολυ... συγχαρητηρια στα παιδια που πηραν μερος... | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Πεμ 23 Δεκ 2010 - 14:24 | |
| Αχουυυ λιγες ηταν οι συμμετοχες...
Κριμα εγω δεν προλαβα ηθελα να παρω μερος αλλα αργισσα να μαθω για τον διαγωνισμο, δεν πειραζει, την αλλη φορα.
Λοιπον ψυφισα αυτο που θεωρησα καλυτερο, μιας και ειχε και ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια, που το ελεγε μια απο τις αγαπημενες μου τραγουδιστριες!!!!
Μπραβο παντως και στους 2, ακνατε παραπολυ καλη δουλεια!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| |
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Πεμ 23 Δεκ 2010 - 23:53 | |
| Συγκρατιώμουν αλλά θα ψωνιστώ πάλι ;ρ Είναι μεγάλη τιμή για μένα, ένα βίντεο δικό μου, που έχω δημιουργήσει εγώ... αυτό και τις περισσότερες φωτογραφίες να ανεβαίνει στο φόρουμ. Και σαν να μη φτάνει αυτό, τόσα άτομα με ψήφισαν! Όπως είπε και μια σοφή ( ) είτε "νικήσω" είτε "χάσω" (το βάζω σε ειδαγωγικά γιατί το βλέπω ως παιχνίδι! Όχι σαν κόντρα) βγαίνω νικητής! Υπάρχουν άτομα που με ψήφισαν επειδή τους άρεσε το βίντεό μου! Και ευχαριστώ από καρδιάς (ναι κλεμμένο από white queen ;p) σε όλα αυτά τα άτομα! Και πάλι, καλή επιτυχία Δεσποινάκιιι!! ,3 | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Παρ 24 Δεκ 2010 - 2:53 | |
| | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Παρ 24 Δεκ 2010 - 14:21 | |
| σσυνχαριτιρια και στουσ 2 σασ!!πολυ ωραια και τα δυο!!! ψυφισα και εγω και εχω να πω οτι ηταν οντοσ δυσκολο!! ασ νικισει ο καλυτεροσ!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Παρ 24 Δεκ 2010 - 16:12 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Παρ 24 Δεκ 2010 - 16:16 | |
| Nαι, πάντως θα στεναχωρηθώ ήτε νικήσω, ήτε χάσω!! Γιατί αγαπάω πολύ το Δεσποινάκιιιιιιιι!!\ <3 Άλλωστε τα πάμε πολύ καλά, κι αν χάσει κάποιος από τους δυο μας θα είναι - για μένα, τουλάχιστον - θα είναι μεγάλη στεναχώρια!!
;ρ
Ας νικήσει ο καλύτερος, λοιπόν!! Go, go ,go!! | |
|
| |
omiros Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Δευ 27 Δεκ 2010 - 14:11 | |
| | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Τρι 28 Δεκ 2010 - 20:33 | |
| Ψηφισα και εγω!!! Δεσποινα μου και Γιωργο συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Τετ 29 Δεκ 2010 - 11:25 | |
| Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερες συμμετοχές αλλά όπως και να έχει συγχαρητήρια και στους δύο!!! πολύ καλή δουλειά!!! Ας νικήσει ο καλύτερος!!!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Πεμ 30 Δεκ 2010 - 21:04 | |
| Καταπληκτικές οι δημιουργίες σας παιδιά! Η επιλόγη ήταν δύσκολη. Μπράβο σας! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Σαβ 1 Ιαν 2011 - 22:20 | |
| Kαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Σας ενημερώνουμε οτι ο διαγωνισμός video έχει επίσημα πλέον λήξει και αφού είχαμε δύο αξιόλογες συμμετοχές, νικητής αναδείχτηκε*( αφού πάλεψε στήθος με στήθος με την Zafrina) o Mr.Geo. Γιώργο συγχαρητήρια. Θα επικοινωνήσει η ΕΡΗ μαζί σου για τις λεπτομέρειες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Σαβ 1 Ιαν 2011 - 22:28 | |
| Στήθος με στήθος, όπως το είπες... Όλο για ένα πόντο διαφορά είμασταν! Ευχαριστώ πάρα πολύ, όσους με ψήφισαν! Κι εννοείται συγχαρητήρια στη Δέσποινα ( ), που είχε ένα καταπληκτικό βίντεο. Πίστευω πως όσοι ψήφισαν, ψήφισαν με βάσει τις λεπτομέριες (γιατί - δε θέλω να πω ψέματα - πιστεύω και πως το δικό μου βίντεο ηταν πολύ όμορφο)! Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζω σε διαγωνισμό (η πρώτη ήταν σε fanfiction.. εμ.. ΠΕΡΣΙ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Τυχαίο;!) και πραγματικά η αίσθηση είναι πολύ όμορφη, αλλά και άσχημη, όταν ξέρεις πως αν δεν υπήρχες εσύ θα κέρδιζε κάποιος άλλος. Αλλά και πολύ όμορφη που ξέρεις πως η προσπάθειά σου ανταμήφθηκε!!! Και πάλι ευχαριστώ!!! Είμαι πραγματικά συγκινημένος! Εdit by Bella Marie : Παρακαλώ πολύ μην χρησιμοποιείς τόσο μεγάλη γραμματοσειρά εφόσον δεν πρόκειται για ανακοίνωση του φόρουμ! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! Κυρ 2 Ιαν 2011 - 0:50 | |
| Συγχαρητίρια Γιώργηηηηη! | |
|
| |
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| |
| |
| |
| |
| Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Video!! | |
|