| Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος | |
|
+5ΕΡΗ Emy+Robert BELLA MARIE mR.Geo April 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Κυρ 26 Δεκ 2010 - 18:47 | |
| | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Κυρ 26 Δεκ 2010 - 19:00 | |
| ΤΕΛΕΙΟ!!! ΜRS ALICE ΤΕΛΕΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!! <3... Τα ανέκδοτα με πάγωσαν λίγο... ;ρ
ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Κυρ 26 Δεκ 2010 - 19:30 | |
| Κι εμένα μου άρεσε πάρα πάρα πολύ! Τα γραφικά είναι ΤΕΛΕΙΑ, καθώς λατρεύω αυτό το κοκκινοβυσσινί χρώμα! Όσο για τα άρθρα, κάθε ένα ξεχωριστά ήταν υ-π-έ-ρ-ο-χ-ο! Τα έθιμα κάθε χώρας, το χριστουγεννιάτικο playlist (όλα φοβερά τραγούδια), το κείμενο για τον Ρόμπερτ...(συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με ό,τι λέει), επίσης το άρθρο για την Μπέλα, ως χαρακτηρας-. Ακόμη, όλο το άρθρο για τους καλικάντζαρους, οι συνταγές (σίγουρα θα δοκιμάσω μία), οι οδηγίες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τα αφιερώματα για τις σειρές και τα βιβλία...., η συνέντευξη, τα ανέκδοτα....ΟΛΑ!!! -ελπίζω να μην ξέχασα κανένα- Όλα ήταν τ-έ-λ-ε-ι-α! Είχα στείλει κι εγώ δύο άρθρα αλλά δυστυχώς δεν τα είδα μέσα, παρότι το όνομά μου στην αρχή αναφέρεται.......... Παρ'όλα αυτά, μπράβο σε όλους σας για την εξαιρετική δουλειά! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Κυρ 26 Δεκ 2010 - 19:43 | |
| Eδώ θέλω να αναφέρω κάτι!
Το τευχος αυτό όπως προαναφέρθηκε ειναι διπλό!
Έχουμε κρατήσει άρθρα απο το τευχος που δεν εκδόθηκε, αλλα και νέα αρθρα.
Με την προοπτική οτι είχαμε 76 σελίδες, βγάλαμε μερικά επιλεγμένα άρθρα μεγάλης έκτασης από το 1ο τεύχος.
Δυστυχώς δεν γινόταν να τα κρατήσουμε όλα!
Προς θεού, δεν θέλουμε να θίξουμε εσάς τους δημιουργούς η οτιδήποτε, για κανένα λόγο!
Απλά αναγκαστήκαμε να αποκόψουμε κάποια άρθρα για να δώσουμε πιο επίκαιρο τόνο στο περιοδικό!!
Γι αυτό τον λόγο, αναφέρονται το ονόματα των παιδιών που είχαν γραψει άρθρο και για το προηγούμενο τεύχος, ως κάποιος φόρος τιμής!!
Αυτά απο μένα!!
| |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Κυρ 26 Δεκ 2010 - 19:50 | |
| Χίλια συγγνώμη, δεν είπα αλλά ούτε και εννοούσα ότι επί σκοπού κάνατε κάτι εσείς και δεν βάλατε όλα τα άρθρα! Ήμουν αφηρημένη και δεν πρόσεξα ότι θα βγει σε δύο τεύχη το περιοδικό, αλλιώς φυσικά και δεν θα ανέφερα τίποτα. Συγγνώμη και πάλι, αλλά δεν το πρόσεξα! Φυσικά και κάνατε καλά που βάλατε όσα ταίριαζαν για να έχει πιο επίκαιρο τόνο, όπως αναφέρετε! Με συγχωρείτε και πάλι, απλά από τον ενθουσιασμό μου δεν πρόσεξα καλά.........! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Κυρ 26 Δεκ 2010 - 19:55 | |
| Δεν μπορω δυστηχως αυτη την στιγμη να το διαβασω αλλα θα ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα κανω μολις επιστρεψω!! Ειμαι σιγουρη παντως οτι το αποτελεσμα θα ειναι καταπληκτικο!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Δευ 27 Δεκ 2010 - 14:29 | |
| καλα ενταξει δεν εχω τι αλλο να πω.....υπεροχο το χριστουγεννιατικο τευχος.....απλα καταπλικτικο..... θα πω οτι μου αρεσε παρα πολυ το αρθρο για τους λογους που αγαπαμε ρομπερτ παττινσον...επισης θα πω οτι μου αρεσε το αρθρο της μαιρης για τη μπελλα και θα πω οτι συμφωνω απολυτα σε ολα..... ολο το περιοδικο μου αρεσε αλλα αυτα τα δυο λιγο περισσοτερο... συγχαρητηρια για αλλη μια φορα...... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Παρ 31 Δεκ 2010 - 12:32 | |
| Ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!! Ολα τα αρθρα ειναι καταπληκτικα. Πολυ καλη δουλεια παιδια. Συγχαρητηρια σε οσους εργαστηκαν πανω στο περιοδικο!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Παρ 31 Δεκ 2010 - 14:30 | |
| Eυχαριστουμε ευχαριστουμε!!
Παιδια μην ξεχνατε ολοι εργαστηκαμε πανω στο περιοδικο λιγο πολυ!!
Και αυτο ειναι προς τιμην σας!!!
Καναμε μια υπεροχη ομαδικη, συλλογικη δουλεια!
Αλλοι λιγοτερο ,Αλλοι περισσοτερο!!
Το αποτελεσμα ειναι κατι παραπανω απο υπεροχο!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| |
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:59 | |
| Πολύ όμορφο, πολύ πλούσιο, πολύ χριστουγεννιάτικο, πολλά μπράβο | |
|
| |
| Twilighter's Chronicles - Τέταρτο Τεύχος | |
|