| May I Introduce Myself...? | |
|
+129erilautner NinaRobstenLove ZetaPattinson Venam Artis breathless Kostantinos Nefeliana Thalia Nelly armonia1987 kaname-kun sminitina nicky_cullen deathlysilence roobina alexandra13 damianos Marry-Alice Brandon Mia Rosamary Belikov Grimmjow mariana20 danaitsa98 Foivi Alkuonh uro1997 valia 32 georgia_15 elena98 mariettoula1996 everdamen xrysanthi ms. teylor lautner AspaKorth _gwgw_ Penny Cullen vampire queen ellen ScarletVenus esmeralda26 Teodan dark violet maria_likofos RafaelaVolturi eternity Morigkan krou SpankRansom EliRose bellarenesmi Mental Shield frozen ευη marina forever Dalia Vivi-Stefan tasos pitsiriki Silia T-NM-E-BD i love edward 2 Bella Marie Swan eleni 2 robsten kiss vasia bReakDowN-Mark eleanna panagiota Paula Escebal SpunK RansoM Emily The Strange WhiteQueen ΕΡΗ kati nana mplak Princess Ria scarlet rose alexia.p Nick Cullen zaxaritsa dimitroula-robsessed nora irenekr niki Kornilia PattinsonCullen Epamun mR.Geo annakon10 evaggelia Marzaki Cullen damon April Aleera twilight for ever Deppy marionlovesedward Isabella21 Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 xatisaga SaveWaterDrinkBlood Morena Mrs.Christina Fay1765 paru mina.belikov hiddenfantasy Zafrina sisaki ed<3 Ντίνα MARIA SWAN CULLEN BELLA MARIE annia marina Arastel twilightFOREVER demi cullen olly lautner Niki Patt evi volturi girl Nantia Hale_Biers pretty witch Emy+Robert stavroulita Kristen Stewart pegulini ntinaki twilightsagaddicted Rosemarie Cullen Werewolf Bernet 133 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Princess Ria Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 07/05/2011
| |
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Σαβ 7 Μάης 2011 - 22:51 | |
| | |
|
| |
Princess Ria Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Σαβ 7 Μάης 2011 - 23:05 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Σαβ 7 Μάης 2011 - 23:07 | |
| | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Κυρ 8 Μάης 2011 - 13:31 | |
| Καλώς ήρθαν όλα τα καινούργια μέλη στο φόρουμ! Να περάσετε υπέροχα! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| |
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Κυρ 8 Μάης 2011 - 16:00 | |
| Καλησπερα και καλως ηλθες και απο μενα Μαρια! Καλα να περασεις, καλα ποστ, και πανω απ ολα καλη διαμονη!! Για οτιδηποτε χρειαστεις ειμαστε στην διαθεση σου. Και παλι καλη αρχη! , Βella Marie | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Κυρ 8 Μάης 2011 - 16:17 | |
| γεια και από εμένα! Είμαι η Μαριάννα και είναι λίγες μέρες που είμαι στο φόρουμ. Πρέπει να πω ότι είναι φοβερό! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Κυρ 8 Μάης 2011 - 16:34 | |
| Kαλως μας ηλθες και εσυ Μαριαννα! Χαιρομαστε που σου αρεσει το φορουμ μας! Καλα να περασεις, καλα ποστ, και πανω απ ολα καλη διαμονη!! Για οτιδηποτε χρειαστεις ειμαστε στην διαθεση σου. Και παλι καλη αρχη! | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Κυρ 8 Μάης 2011 - 17:42 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Κυρ 8 Μάης 2011 - 23:18 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 9:41 | |
| Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Είμαι η "Kati" είμαι γύρω στα 20 και μάλλον είμαι καλά! :Ρ Λοιπόν εγώ όταν είχα βει οι ταινίες δεν είχα καμία διάθεση να τις δω λόγω του ότι όλοι ( ή μάλλον κάλύτερα όλες ) γύρω μου έκαναν σαν παλαβοί! Πάντα έλεγα θα είναι φιλονικία μεταξύ ενός λύκου και ενός vampire για μια γυναίκα, να φανταστείτε ούτε καν το story δε γνώριζα. Όλα αυτά μέχρι προχθές (Πέμπτη βράδυ) που είχε το Twilight στο Star Channel και σκέφτηκα για να δω την περιβόητη ταινία... Ε και την είδα... Έχω να πω τα εξής: Μου άρεσε πάρα πολύ το story, μου άρεσε αφάνταστα αυτό το συναίσθημα που έβγαζε ο Edward στην κοπέλα, πόσο τη φρόντιζε, πόσο την προστάτευε, πόσο την αγάπούσε....Ααααααααχ. Όποτε ήταν μαζί στη σκηνή ένιωθα ένα άγχος, τί θα γίνει, πως θα λειτουργήσει όλο αυτό το πράγμα πόσο μάλλον αφού δεν έχω διαβάσει ούτε τα βιβλία.. Ε αυτό ήταν, από την Πέμπτη και μετά σκέφτομαι συνέχεια την ταινία και το αγόρι μου (σκέφτομαι κ άλλα πράγματα αλλά αισθάνομαι καλά όταν σκέφτομαι αυτά τα δύο, οπότε τα σκέφτομαι όλο και περισσότερο) Κατά διαστήματα όταν έβλεπα την ταινία σκεφτόμουν και διάφορες στιγμές με το αγόρι μου και ήταν τόσο ωραία..... Αλλά κόλλησα ( ; ) μάλλον και από εχθές το βράδυ που είχα λίγο χρόνο έψαχνα σκηνές από τα παρακάτω ( god bless internet ) Μη με σκοτώσετε αλλά πριν δω την ταινία λόγω του ότι με είχαν ζαλίσει, όπου γυρνούσα για βαμπίρ και ξωτικά και διάφορα άλλα άκουγα και είχα βρει πολύ πετυχημένο " Θέλω να εμφανιστεί ο Blade στην επόμενη ταινία twilight" Actually ακόμη χαμογελάω σε αυτό αλλά γνωρίζοντας το story της ταινία πλέον θέλω να εμφανιστεί ο Blade αλλά μόνο για τους κακούς! P.s επειδή τώρα μπαίνω από χώρο εργασίας ( θα με σκοτώσουν αν το ανακαλύψουν, αν απλά δεν ρίξουν τη σύνδεση για το φορουμ) και με την 1η ευκαιρία απαντάω! Καλώς σας βρήκα! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 9:59 | |
| Καλως ηρθες στο φορουμ μας και καλα να περασεις!! Αξιζει να δεις και τις υπολοιπες ταινιες και το κολλημα να εισαι σιγουρη οτι θα γινει ακομα μεγαλυτερο.Παντως εγω θα σου προτεινα να διαβασεις πρωτα τα βιβλια.Αν μαγευτηκες μια φορα βλεποντας την ταινια οταν θα διαβασεις τα βιβλια θα μαγευτεις πολυ περισσοτερο. Τα συναισθηματα που θα σου βγαλουν οταν θα τα διαβασεις δεν θα μπορουν να περιγραφουν με λεξεις!!
| |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 10:11 | |
| Καλημέρα ΕΡΗ, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και πιστεύω θα τα περάσω καλά! Δεν είσαι η μόνη που προτείνει να διαβάσω το βιβλίο και μια άλλη φίλη μου, μου το είπε. Μάλιστα έψαχνα τις τελευταίες εβδομάδες ένα βιβλίο να διαβάσω, κάτι που θα με κάνει να πω "ωραίο βιβλίο" έχω πολύ καιρό να διαβάσω κάτι πόσο μάλλον κάτι καλό και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μόλις πληρωθώ να αγοράσω σιγά σιγά τα βιβλία. Έχω δει και άλλες ρομαντικές ταινίες και είναι από τις λίγες που τη σκέφτομαι επανειλημμένως και θέλω να διαβάσω και τα βιβλία. Αν και ο Robert Pattinson είναι σχετικά καλός-ωραίος (κατά την άποψή μου έχει κάτι που τον χαλάει.. ) πιστεύω πως σε όλες μας, μας άρέσει λόγω των συναισθημάτων που δείχνει για την κοπέλα και νομίζω πως το αποδίδει πολύ καλά σε σχέση με το βιβλίο, αν και δεν τα έχω διαβάσει.. Είναι ο πρίγκηψ με το λευκό άτι μόνο που είναι vampire και δεν έχει άτι, τρέχει από μόνος του πολύ γρήγορα!! Δεν νομίζω να υπάρχει κοπέλα που να το είδε και να μη σκέφτηκε έστω και για λίγο τί ωραία συναισθήματα βγάζει αυτό το αγόρι για την κοπέλα και αν το συνδυάζεις και με στιγμές με το αγόρι σου όπως εγώ εκεί πάει...χαζεύεις... Κόλλησα αρκετά με την ιστορία μου φαίνεται!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kati στις Δευ 23 Μάης 2011 - 10:51, 1 φορά | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 10:25 | |
| Αν διαβάσεις τα βιβλία αυτά τα συναισθήματα που αναφέρεις είναι 100 φορές πιο δυνατά! Για εμάς εδώ το Twilight Saga είναι κόλλημα και σε πολλές από εμάς άλλαξε τις ζωές μας δραματικά! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που κράτησα το πρώτο βιβλίο στα χέρια μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που έτρεξα να πάρω την Νέα Σελήνη μόλις είχε κυκλοφορήσει. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πως με έκανε αυτή η ιστορία να νιώσω, άλλαξε τη ζωή μου πραγματικά. Αν πραγματικά σε άγγιξε η πρώτη ταινία και έχεις διάθεση να διαβάσεις και τα βιβλία (καθώς και το MS) νομίζω ότι θα ανακαλύψεις έναν ολόκληρο, καινούριο κόσμο! Καλοσώρισες στην παρέα μας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 10:48 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Για εμάς εδώ το Twilight Saga είναι κόλλημα και σε πολλές από εμάς άλλαξε τις ζωές μας δραματικά! Καλοσώρισες στην παρέα μας!
Τί εννοείς άλλαξε δραματικά τις ζωές σας; Αν δεν είμαι αδιάκριτη.. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 10:54 | |
| Το 'δραματικά' μάλλον είναι λανθασμένος όρος τελικά. Το πιο σωστό θα ήταν να πω ότι τις άλλαξε φέρνοντας μας καινούριους φίλους, ανταλλαγή απόψεων, αισιοδοξία και αγάπη! Είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω με λόγια αλλά τουλάχιστον για εμένα αυτή η ιστορία άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 11:03 | |
| Κati μου, καλωσήρθες στην παρέα μας και Καλή Διασκέδαση! Συμφωνώ απόλυτα με τις προλάλλησες. Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις και τα 4 βιβλία της σειράς. Είναι τόσο καλογραμμένα και σου δημιουργούν απίστευτα συναισθήματα. Είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψεις. Όπως επίσης, πρέπει να δεις και τις ταινίες. Βέβαια, καμία σχέση με τα χειρόγραφα αριστουργήματα της Στέφενι Μέγιερ, αλλά η χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον Robert Pattinson και την Kristen Stewart, είναι αξιοζήλευτη. Ξανά καλωσήρθες και ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά στο φορουμάκι μας!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 11:09 | |
| Ok then... Η αλήθεια είναι πως παραξενεύτηκα με το "δραματικά" αλλά μάλλον ήθελες να τονιστεί η μεγάλη αλλαγή.. Mrs Christina 4 εννοείς: Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn; Από εκεί που τα είχα μόνο ακουστά θα γίνω και ειδήμων | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| |
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 11:26 | |
| Κορίτσια από όταν είδα την ταινία έχω πει ήδη 2 φορές στο αγόρι μου τι ωραία ταινία είδα (εκείνος είδε μόνο ένα κομμάτι με δαγκώματα κ αίματα και δεν τον συνεπήρε) και εχθές του είπα σε μια συζήτηση 2-3 φορές τί ωραία φερόταν το αγόρι στην κοπέλα και πόσο την αγαπούσε και μου λέει πως φορές θα μου τα πεις!?΄ Το καλό μου! Λες και αυτός δεν είναι καλός μαζί μου Να σας ρωτήσω, τα βιβλία είναι πολύ ακριβά; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 11:31 | |
| Το Λυκόφως αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει γύρω στα 18 με 20 ¤, ανάλογα από που θα το πάρεις. Η Νέα Σελήνη γύρω στα 20 με 22 ¤. Η Έκλειψη και η Χαραυγή είναι πιο ακριβά... Μπες σε ένα site που πουλάνε βιβλία να δεις. Π.Χ. www.greekbooks.gr που έχει και καλές τιμές. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 11:49 | |
| Πιο ακριβά λέγοντας 30 Ευρά; Για αρχή τα 18-22 καλά μου φαίνονται... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 23 Μάης 2011 - 12:12 | |
| Όχι παραπάνω από 30 ¤, μέχρι 25 αν δεν κάνω λάθος. Αλλά αν το ψάξεις μπορείς να τα πάρεις με έκπτωση σε καλύτερες τιμές. Τα περισσότερα, μεγάλα βιβλιοπωλεία έχουν 10% έκπτωση. | |
|
| |
| May I Introduce Myself...? | |
|