| May I Introduce Myself...? | |
|
+129erilautner NinaRobstenLove ZetaPattinson Venam Artis breathless Kostantinos Nefeliana Thalia Nelly armonia1987 kaname-kun sminitina nicky_cullen deathlysilence roobina alexandra13 damianos Marry-Alice Brandon Mia Rosamary Belikov Grimmjow mariana20 danaitsa98 Foivi Alkuonh uro1997 valia 32 georgia_15 elena98 mariettoula1996 everdamen xrysanthi ms. teylor lautner AspaKorth _gwgw_ Penny Cullen vampire queen ellen ScarletVenus esmeralda26 Teodan dark violet maria_likofos RafaelaVolturi eternity Morigkan krou SpankRansom EliRose bellarenesmi Mental Shield frozen ευη marina forever Dalia Vivi-Stefan tasos pitsiriki Silia T-NM-E-BD i love edward 2 Bella Marie Swan eleni 2 robsten kiss vasia bReakDowN-Mark eleanna panagiota Paula Escebal SpunK RansoM Emily The Strange WhiteQueen ΕΡΗ kati nana mplak Princess Ria scarlet rose alexia.p Nick Cullen zaxaritsa dimitroula-robsessed nora irenekr niki Kornilia PattinsonCullen Epamun mR.Geo annakon10 evaggelia Marzaki Cullen damon April Aleera twilight for ever Deppy marionlovesedward Isabella21 Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 xatisaga SaveWaterDrinkBlood Morena Mrs.Christina Fay1765 paru mina.belikov hiddenfantasy Zafrina sisaki ed<3 Ντίνα MARIA SWAN CULLEN BELLA MARIE annia marina Arastel twilightFOREVER demi cullen olly lautner Niki Patt evi volturi girl Nantia Hale_Biers pretty witch Emy+Robert stavroulita Kristen Stewart pegulini ntinaki twilightsagaddicted Rosemarie Cullen Werewolf Bernet 133 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Παρ 6 Ιουλ 2012 - 22:54 | |
| καλώς όρισες Δανάη!! νομίζω ότι στο λεξικό δίπλα στην λέξη βιβλιοφάγος πρέπει μάλλον εκτός από το δικό σου όνομα να μπουνε και πολλά άλλα ονόματα από εδώ μέσα συν το δικό μου τα βιβλία μου και τα μάτια μου... και πάλι καλώς ήρθες | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Παρ 6 Ιουλ 2012 - 23:27 | |
| Δανάη καλώς μας όρισες!!!
Καλά να περάσεις εδώ "μέσα"!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
danaitsa98 Eclipse Bitten
Τόπος : στο κοσμο μου....! Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 06/07/2012
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Παρ 6 Ιουλ 2012 - 23:39 | |
| | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 16 Ιουλ 2012 - 21:07 | |
| Ξέρω ότι το πρώτο μήνυμα θα έπρεπε να το αφήσω εδώ αλλά δεν άντεξα και το άφησα στα Θανάσιμα εργαλεία γιατί μόλις είχα ολοκληρώσει το τελευταίο βιβλίο και ήθελα να βγάλω από μέσα όλα όσα με έκανε να νιώσω.Τέλος πάντων νόμιζα ότι θα ξαναμπαινα αύριο αλλά βρήκα λίγο χρόνο και είπα να μπω.Με λένε Μαριάννα,είμαι 19, σχεδόν 20 σπουδάζω Νομική στην Αθήνα,αγαπώ τα βιβλία καλά δεν το συζητώ ότι το Λυκόφως είναι το αγαπημένο μου μαζί με τα Θανάσιμα Εργαλεία/Δαιμονικές μηχανές αυτά τα δύο πάνε μαζί για μένα δεν μπορώ να διαλέξω,τα έχω διαβάσει και τα δύο πολλές φορές έχω ξενυχτήσει για αυτά τα βιβλία και την άλλη μέρα φώναζε η μαμά μου γιατί δεν μπορούσα να σηκωθώ χαχα τί άλλο? έχω δυο αδέρφια έναν αδερφό 4 χρόνια μεγαλύτερο και μία αδερφή 2 χρόνια μεγαλύτερη,και ζω μαζί τους στην Αθήνα.Το Λυκόφως το γνώρισα από την αδερφή μου που το διάβαζε στα αγγλικά,εκείνη με έβαλε σε αυτόν τον παράξενο κόσμο.Να πω την αλήθεια στην αρχή το ξεκίνησα σαν άσκηση για τα αγγλικά μου αλλά μετά εθίστηκα.Εννοείται ότι όταν βγήκε στα Ελληνικά το διάβασα και στη γλώσσα μου.Και βέβαια το Λυκόφως με έκανε να αρχίσω να ενδιαφέρομαι για βιβλία αυτού του είδους,πριν διάβαζα άλλα ήμουνα της περιπέτειας και του εγκλήματος ίσως με είχε επηρεάσει και ο αδερφός μου που λατρεύει τα βιβλία περιπέτειας και μυστηρίου θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρή ψάχναμε μαζί το δολοφόνο στα βιβλία και πάντα αυτή που τρόμαζε ήμουν εγώ χαχαχα.Είμαστε μια οικογένεια που διαβάζει πολύ από εμάς παράπονο τα βιβλιοπωλεία δεν έχουν!!,το Λυκόφως το έχει διαβάσει και η μαμά μου τώρα προσπαθώ να πείσω τον αδερφό μου αλλά μου αντιστέκεται χαχαχαχα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 16 Ιουλ 2012 - 21:10 | |
| Καλως μας ηρθες... Και πιστεψε με ειμαστε πολλοι εδω μεσα που ειμαστε ετσι... Ο Τζεις μαζι με τον Εντουαρντ και νομιζω πλεον και τον Γουιλ ειναι οι αγαπημενοι μου λογοτεχνικοι ηρωες...και δεν εχω γνωρισει λιγους.... για οτι βοηθεια χρειαζεσαι μεσα στο φορουμ μην διστασεις να με ρωτησεις... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 16 Ιουλ 2012 - 23:35 | |
| κι άλλος ενας βιβλιοφάγος στην παρέα ... Χαίρομαι που σε γνωρίζω Μαρίαννα μου ! Καλοσώρισες κι ευχομαι να περάσεις σούπερ στην παρέα μας!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dalia στις Τρι 17 Ιουλ 2012 - 0:03, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 17 Ιουλ 2012 - 8:19 | |
| Εϊ καινούριος κόσμος στο σπιτικό μας! Μαριάνα καλώς μας όρισες! Στο σπιτικό μας θα βρεις πολλούς τρελούς, λίγους λογικούς αλλά όλοι μας θα προσπαθήσουμε να σε τρελάνουμε τελείως! Καλές post-ιες και καλά να περάσεις! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 17 Ιουλ 2012 - 13:41 | |
| Καλώς ήρθες Μαριάννα στην παρέα μας!!! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 17 Ιουλ 2012 - 13:51 | |
| καλως σε βρικαμε Μαριαννα!! δεν νομιζω οτι εχω να προσθεσω κατι με καληψαν πληρως τα αλλα κοριτσια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria_likofos στις Τρι 17 Ιουλ 2012 - 22:49, 1 φορά | |
|
| |
Τόπος : στο κοσμο μου....! Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 06/07/2012
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 17 Ιουλ 2012 - 14:52 | |
| Καλωσόρισες Μαριάννα | |
|
| |
Grimmjow Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ροδος Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 10/09/2012
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:36 | |
| Καλησπερα σας, με λενε Νικο, ειμαι 17 χρονων και μενω στην Ροδο Εχω ως χομπυ να βλεπω anime, ταινιες, ορισμενες φορες παιζω μπασκετ με τους φιλους μου (αλλα ειμαι χαλια σε αυτον τον τομεα παρολο που ειμαι ψηλος ) και παω καρατε απο 2 λυκειου επισης ειμαι μεγαλος θαυμαστης των ταινιων vampire diaries και twilight και θαυμαζα το super natural αλλα δεν το βλεπω πλεον διοτι δεν γουσταρω να βλεπω που εχει αγγελους μεσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:38 | |
| Γεια σου Νικο!!
Καλως ηλθες στο φορουμ μας, καλα να περασεις, σου ευχομαι καλα ποστ!!
Οτι χρειαστεις μην διστασεις να μου απευθυνθεις με προσωπικο μηνυμα!!
Καλη συνεχεια και καλη αρχη, Bella Marie! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
Grimmjow Twilight Human
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:42 | |
| Ευχαριστω πολυ bella marie και εσενα evi
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Grimmjow στις Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:54, 1 φορά | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:43 | |
| Δεν αμφιβαλλω πως θα περασεις καλα μαζι μας... | |
|
| |
Grimmjow Twilight Human
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:45 | |
| Και εγω αυτο ελπιζω | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 11 Σεπ 2012 - 0:24 | |
| Καλωσόρισες Νίκο!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 11 Σεπ 2012 - 10:31 | |
| γεια σου Νικο καλωσορισες στο φορουμ μας!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ολοι μαζι θα κανουμε καλη παρεα! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 11 Σεπ 2012 - 12:33 | |
| καλωσόρισες στην παρεούλα μας Νίκο καλά να περάσεις | |
|
| |
Grimmjow Twilight Human
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 11 Σεπ 2012 - 13:11 | |
| Ευχαριστω πολυ Dalia, AspaKorth και Xrysanthi παντως δεν το ηξερα οτι θα εχει τοσα καλα μελοι αυτο το φορουμ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 11 Σεπ 2012 - 14:35 | |
| Καλώς όρισες Νίκο και καλά να περάσεις εδώ μέσα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 11 Σεπ 2012 - 14:38 | |
| καλωσηρθες Νικο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: May I Introduce Myself...? Τρι 11 Σεπ 2012 - 15:22 | |
| καλώς σε βρήκαμε Νίκο! | |
|
| |
| May I Introduce Myself...? | |
|