Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:31
Μόλις τελείωσα να το διαβάζω και θέλω να μου πείτε αν το έχετε και αν σας άρεσε ή όχι και να κάνουμε τα σχόλια μας. Εγώ οφείλω να πω ότι είναι ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον βιβλίο και διαβάζεται πολύ ευχάριστα. Και το συνιστώ σε όσους δεν το έχουν διαβάσει! Δεν θα σας απογοητεύσει!
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Οταν το πειρα αυτο το βιβλιο ειχα παρει μαζι και το γαλαζια σεληνη αρχηζω και διαβαζω πρωτα την γαλαζια σεληνη που ειχα αγωνια τι θα γινει,διαβαζω περιπου 40 σελιδες και το παραταω γιατι βαρεθηκα και αρχηζω τους Αγγελους, το διαβασα σε μια νυχτα διαβαζα απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 5 το πρωι. Πρεπει να πω οτι ειχα το ιδιο συναισθημα που ειχα οταν διαβαζα το λυκοφως ηταν απλα τελειο βιβλιο.
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Συγκλονιστηκο βιβλιο και λιγα λεω!Το τριτο βιβλιο ονομαζεται Passion. 35μερες μενουν μεχρι να παρουμε στα χερια μας το Μαρτυριο.Οντως μεγαλο μαρτυριο η αναμονη...
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Ax ναι παιδιά το άγγελοι πάρα πολύ ωραίο βιβλίο! Τι να πρωτοπώ???? Πάρα πολύ καλογραμένο, πολύ όμορφες περιγραφές, εικόνες, μεταφορά συναισθημάτων και με απρόβλεπτη, ανατρεπτική και απόλυτα εθιστική πλοκή! Το τελείωσα πολύ γρήγορα για τα δικά μου δεδομένα! Σας παρακαλώ μην το συκγρίνεται με το blue moon! είναι ιεροσυλία! Επίσης Εννοείται ΝΤΑΛΙΕΛ πάντα και παντού! Καλός ο Καμ στην αρχή αλλά μετά.... άστα βράστα! Χαίρομαι που θα έχουμε σήντομα το δεύτερο βιβλίο - αν και κάπως μου φαίνεται ο τίτλος - ανυπομονώ!
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Στον ρολο του Ντανιελ ηθελαν τον Alex Pattyfer η φαν του βιβλιου,εφοσον ομως κλεινει προς την πολη των οστων,για μενα ο καταλληλοτερος θα ηταν ο xavier Samuel.Εκεινος ο κουκλαρος που κανει τον κακο βρυκολακα στην Εκλειψη?Αυτος!
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Για να ειμαι πολυ ειλικρινεις μονο του Alex θα ταιριαζε ο ρολος.Δυστυχως δεν μπορει να παιξει και στην πολη των οστων και στους αγγελους.Βεβαια αυτο το Hollywood ειναι τρελλο και ποτε δεν ξερεις.Προς το παρον ριχνω ιδεες..!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Και εγώ το πιστεύω! Και ο Καμ και ο Ντάνιελ θα εκπροσωπούνται από μανάρια στην μεγάλη οθόνη! είμαι σίγουρη για αυτό και ανυπομωνώ να δω αυτό το υπέροχο βιβλίο να ζωντανεύει στο σινεμά!
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Από τον εκδοτικό οίκο μου είχαν πει ότι το Μαρτύριο (όπως θα λέγεται στα Ελληνικά) θα κυκλοφορήσει κάπου στον Απρίλιο... Λογικό αφού το 3ο μέρος κυκλοφορεί στο εξωτερικό τον Ιούνιο... Πάντως το τέλος του δεύτερου σε αφήνει σε ένα σημείο που λες "Ωχ! Τι έγινε τώρα;" και λυσσάς για το τρίτο...