| Σχόλια: Όχι πια μόνη... | |
|
+12annia i love edward 2 twilightsagaddicted despina aek Zafrina xrysanthi Bella07 Emy+Robert ed<3 sisaki ROBELINA T-NM-E-BD 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Σαβ 27 Αυγ 2011 - 11:42 | |
| μου αρεσει το ψευδωνυμο τζοκερ για τον εντουαρτ.πολυ πετυχημενο.ομως ο μπαμπας της εμαθε για το τζοκερ,ελπιζω να μην αντιδραση ασχημα. λογικο ειναι να ανησυχει μηπως χωρισουν αλλα αμα εχεις τον εντουαρτ δε φοβασαι τιποτα. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Σαβ 27 Αυγ 2011 - 11:54 | |
| οντως ειναι τζοκερ ο εντ .. συμφωνα με τα λεγομενα της μητερας καπως ψυχραιμα το πηρε ο πατερας .. αγχωνεται η μπελλα λογικο ειναι .. μακαρι ναπανε ολα καλα μεταξυ τους γιατι αγαπιουνται .. τελεια η συνεχεια οπως παντα .. | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Σαβ 27 Αυγ 2011 - 14:21 | |
| Τωρα που ο μπαμπας της Μπελλα εμαθε για τον Εντουαρντ,ελπιζω να τον συμπαθησει οπως και η μαμα της...!Πραγματικα δεν υπαρχει αυτη η γυναικα...ακου τζοκερ...! Οχι πως δεν ειναι...! Η καημενη η Μπελλα ανησυχει τοσο πολυ για το μελλον της με τον Εντουαρντ...Αλλα οπως ειπε και εκεινος ειναι διατεθημενος να κανει τα παντα...! Πολυ ωραιο το κεφαλαιο!!!!Μπραβο!!!!!! Ανυπομονω για τη συνεχεια...! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Δευ 29 Αυγ 2011 - 0:21 | |
| Επιτέλους μπήκα με χρόνο άνετο! Ο πατέρας της Μπέλα συμπαθεί τον 'Εντουαρντ για 2 λόγους 1ον γιατί εμπιστεύεται φούλ τη γυναίκα του και 2ον γιατί επιτέλους η όρη του προχωράει...εκείνη ανγχώνεται τόσο πολύ για τη σχέση της γιατι ουσιαστικά είναι τό μόνο στήριγμα που έχει για να προχωρήσει... και επειδή αγαπά τον Έντουαρντ.. η συνέχεια σύντομα κοντά σας | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Δευ 29 Αυγ 2011 - 21:22 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Δευ 29 Αυγ 2011 - 21:45 | |
| Τι το ηθελαν ο Τζασπερ και ο Εντουαρντ να μπλεξουν στον καβγα...Θυμωσαν οι κοπελες αλλα δεν επρεπε τοσο πολυ...Η Μπελλα ειδικα δεν επρεπε να θυμωσει με τον Εντουαρντ...Εξ αλλου πηγε για να σταματησει τον Τζασπερ... Τον Τζεικομπ πραγματικα θα τον σκοτωσω... Ευτυχως που πηγε ο Εντ και δεν προλαβε να πειραξει τη Μπελλα... Αν δεν ηταν και ο Τζασπερ θα ειχε γινει χαμος... Μπραβο!!!!! Πολυ καλο κεφαλαιο!!!!Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια...! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Δευ 29 Αυγ 2011 - 21:57 | |
| βλεπω τη μπελλα να γινεται τουρκαλα.νομιζω θα υπαρξει μεγαλος καυγας.ο τζεικομπ παλι απο που ξεφυτρωσε??????θελω να τον σκοτωσω... ελπιζω τουλαχιστον να μην χωρισουνε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Δευ 29 Αυγ 2011 - 22:15 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Τρι 30 Αυγ 2011 - 11:24 | |
| ο τζασπερ τι ηθελε και ανακατευτηκε , πηρε και στον λαιμο του τον εντουαρτ .. λογικα τα κοριτσια να θυμωσουν .. αμαν αυτος ο τζεικ δεν τον αντεχω πια .. τελεια συνεχεια για ακομα μια φορα .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Τρι 30 Αυγ 2011 - 23:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Πεμ 1 Σεπ 2011 - 21:05 | |
| Παιδιά!!!!!!!!!!!!! Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!!!! Ο χειμώνας αργεί ακόμα! Το πρωτελευταίο κεφάλαιο είναι έτοιμο ελπίζω να το απολαύσετε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Πεμ 1 Σεπ 2011 - 21:43 | |
| του τα πε και ξεθυμανε για τα καλα..αλλα ενταξει περασε...το λεμονι υπεροχο ασυγκρατητη πια.... το τελευταιο κεφαλαιο ελπιζω να ειναι ευχαριστο...
καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Πεμ 1 Σεπ 2011 - 21:47 | |
| Προτελευταιο κεφαλαιο????Δεν γινεται...Δεν θελω... Η Μπελλα ηταν ακομα αρκετα θυμωμενη με τον Εντουαρντ και ξεσπασε...Λογικο,συν του οτι σκεφτεται οτι θα αποχωριστουν ο ενας τον αλλο... Ευτυχως ο Εντουαρντ καταφερε να τη ηρεμησει...Φαινεται ποσο πολυ την αγαπαει...! Η ηταν πολυ καλη...! Το ειχαν και οι δυο αναγκη... Μπραβο,παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο!!!!! Περιμενω με αγωνια το τελευταιο...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Παρ 2 Σεπ 2011 - 11:38 | |
| ξεσπασε και ολα πηγαν καλα , φοβαται η μπελλα τωρα που τελειωνουν αλλα ο εντ ειναι εκει και την αγαπα .. το λεμονι μου αρεσε τρελα , ηταν αναγκη και για τους δυο να ξεσπασουν ...προτελευταιο κεφαλαιο .. κριμα δεν ηθελα να τελειωσει .. για ακομα μοα φορα εκεναες τελεια δουλεια .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Σαβ 3 Σεπ 2011 - 3:07 | |
| Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όσο για το τέλος θα μπει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.... Επίσης η ιστορία που σας υποσχέθηκα.... | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Σαβ 10 Σεπ 2011 - 16:52 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια η καημενη η μπελλα τα εχει πειξει το εχει πολυ βαρια τον αποχωρισμο αλλα τα ειπε ολα και ξεθυμανε οσο για το λεμονι πολυ ωραιο...ο τζεικομπ κλασσικα ειναι ενας βλακας και μισος δεν το συζητω περιμενουμε το τελευταιο κεφαλαιο με αγωνια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Κυρ 11 Σεπ 2011 - 19:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Κυρ 11 Σεπ 2011 - 19:37 | |
| πρωτα απο ολα θελω να πω οτι θα μου λειψει αυτη η ιστορια ηταν μεσα στις αγαπημενες μου , αλλα΄οπως λεω καθε καλο εχει και το τελος του .. συγκινηθηκα ηταν τοσο ομορφο και που της εκανε προταση γαμου μπροτσα στον κοσμο , η σκηνή στην φλοκατη .. τωρα θα ειναι μαζι και δεν θα ειναι ξανα μονη της ..και ναι η ζωη εχεις δυσκολιες και πρέπει να παλεψεις περισσοτερο για να αντιμετωπισεις καποια πράγματα , αλλα ειναι και αυτα μεσα στο σεναριο .. τελειο τελος .. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Κυρ 11 Σεπ 2011 - 19:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Κυρ 11 Σεπ 2011 - 19:46 | |
| Τελειο το τελευταιο κεφαλαιο.πολυ συγκινητικο με την προταση γαμου που τελικα δεχτηκε. και πολυ ωραιος και ο επιλογος. μπραβο αγαπη μου. ΥΓ.Πρωτη φορα καταλαβα τη σημασια του ονοματος σου. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Κυρ 11 Σεπ 2011 - 22:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Κυρ 11 Σεπ 2011 - 22:11 | |
| twilight new moon eclipse breaking dawn.
και εγω τωρα το καταλαβα.. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Κυρ 11 Σεπ 2011 - 22:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Κυρ 11 Σεπ 2011 - 22:16 | |
| και εγω σημερα το καταλαβα.μου ηρθε αναλαμπη στα ξαφνικα..
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Όχι πια μόνη... Κυρ 11 Σεπ 2011 - 22:17 | |
| πρωτα απο ολα θελω να πω οτι θα μου λειψει αυτη η ιστορια ηταν μεσα στις αγαπημενες μου , αλλα΄οπως λεω καθε καλο εχει και το τελος του .. συγκινηθηκα ηταν τοσο ομορφο και που της εκανε προταση γαμου μπροτσα στον κοσμο , η σκηνή στην φλοκατη .. τωρα θα ειναι μαζι και δεν θα ειναι ξανα μονη της ..και ναι η ζωη εχεις δυσκολιες και πρέπει να παλεψεις περισσοτερο για να αντιμετωπισεις καποια πράγματα , αλλα ειναι και αυτα μεσα στο σεναριο .. τελειο τελος .. ROBELINA και σε μένα θα λείψει αυτή η ιστορία. Ήταν η 1η μου και είχε να κάνει με φοιτητές! ¶λλωστε κι εγώ φοιτήτρια είμαι για 1 εξάμηνο ακόμα οπότε μου ήταν εύκολο να το βιώσω πλατωνικά έστω αν και όπως έχω ξαναπει πολλά απ αυτα μου έχουν συμβει... Δεν είμαστε βρικόλακες για να ζούμε αιώνια.. και το νόημα είναι να μοιραζόμαστε τη ζωή μας με κάποιον/α όλοι το καταλαβαίνουν αυτό αργά ή γρήγορα... άλλοι απ τα 20 και άλλοι απ τα 40 όντως όλα μέσα στο σενάριο είναι μπράβο T-NM-E-BD μου ένα εκπληκτικό κεφάλαιο και ένα ακόμα καλύτερο και ευτυχισμένο τέλος... επιτέλους τα δύο αυτά παιδιά βρήκαν την γαλήνη και την ευτυχία τους και μαζί θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με την αγάπη τους για οδηγό.
εύχομαι να διαβάσουμε πολύ σύντομα και νέα σου δημιουργία Χρυσάνθη μου σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όσο αφορά τη δημιουργία έχω κάτι στο μυαλό μου για ιστορία κανονική αλλά και κάτι αυτοτελές που θα λέγεται Spa ομορφιάς έχωβ γράψει αρκετό απ αυτό αλλά θέλει ακόμα και διστυχώς χρωστάω στις 20 Σεπτέμβρη μάθημα και δε ξέρω πότε θα το τελειώσω.. Τελειο το τελευταιο κεφαλαιο.πολυ συγκινητικο με την προταση γαμου που τελικα δεχτηκε. και πολυ ωραιος και ο επιλογος. μπραβο αγαπη μου.
ΥΓ.Πρωτη φορα καταλαβα τη σημασια του ονοματος σου. [right] Να σαι καλά Κρήτη! Α ναι το ψευδώνυμο είναι T-NM-E-BD δλδ Τα αρχικά του κάθε βιβλίου/right] Χρυσάνθη μην αγχώνεσαι! Σε λιγότερο από 2 ώρες αλλάζει η μέρα! | |
|
| |
| Σχόλια: Όχι πια μόνη... | |
|