Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τhe Movie Part 1-The Soundtrack Κυρ 25 Σεπ 2011 - 17:01
Δεν το πιστευω οτι θα ειναι ολι αυτοι οι καλλιτεχνες στο soundtrack!!!!!! Ειμαι τοσο ενθουσιασμενη,απλα προσκυνω!!!!! Δεν θα ειναι μονο η ταινια επικη αλλα και το cd!!!!!
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τhe Movie Part 1-The Soundtrack Κυρ 25 Σεπ 2011 - 18:37
Απ'οτι φαινεται δεν θα ειναι οι τραγουδιστες που ειδαμε πριν στο soundtrack...Αυτη ειναι μαλον η πραγματικη λιστα...! http://officialtwilightbreakingdawnost.tumblr.com/ Με ολα αυτ που μας παρουσιασαν σημερα το σωστι ειναι να περιμενουμε αυριο για την επισημη ανακοινωση...
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τhe Movie Part 1-The Soundtrack Κυρ 25 Σεπ 2011 - 20:57
Κι εγώ είδα αυτές τις λίστες με τα τραγούδια και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν είναι αλήθεια... Κανονικά αύριο δεν θα γινόταν η επίσημη ανακοίνωση; Επίσης, οι Evanescence πού είναι; Δεν θα συμμετείχαν κι αυτοί στο soundtrack; Νομίζω πως αυτό είναι επικυρωμένο, αλλά το όνομά τους στη λίστα δεν είναι... Και ακόμη, όλα τα τραγούδια δεν θα έπρεπε να είναι καινούρια; Το "flightless bird" και το "all yours" είναι της Έκλειψης...
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τhe Movie Part 1-The Soundtrack Κυρ 25 Σεπ 2011 - 21:03
Οι Evanescence ειχαν πει απλως οτι θα ηθελαν να συμμετεχουν...Το flightless bird θαακουστει στο γαμο και λενε οτι μπορει να εχει αλλο ρυθμο και το all yours ειναι bonus...! Αυριο θα μαθουμε επισημα τη λιστα και τους καλλιτεχνες...!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τhe Movie Part 1-The Soundtrack Δευ 26 Σεπ 2011 - 15:12
Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμη. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σήμερα, ξημερώματα στην Ελλάδα πιθανότατα. Η πραγματική λίστα μπορεί να μην έχει σχέση με όσες έχουν βγει. Περιμένουμε προς το παρον και θα δούμε...Πάντως θέλω μέσα και Evanescense!!!
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τhe Movie Part 1-The Soundtrack Δευ 26 Σεπ 2011 - 15:51
Εγω θελω οπωσδηποτε τους Muse...!Ηταν σε ολες τις ταινιες δεν γινεται να μην ειναι στη Χαραυγη...Αλλα αν δεν ειναι νομιζω οτι φταιει αυτο που ειχε γινει με την Εκλειψη...Και θα μου αρεσε επισης τρελα να ειναι και η Adele...!!!