Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Η Sydney του εξωφυλλου δεν μου αρεσει καθολου. Σε αυτο το βιβλιο η αφηγηση θα ειναι διπλη με εναλλαγη της Sydney με τον ADRIAN. Κυκλοφορει στα αγγλικα παντα 19 Νοεμβριου. Να πω οτι ανυπομονω η ειναι περιττό?
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Εμένα πάντως η Σίντνευ στα εξώφυλλα μ'αρέσει ... ο Αντριάν λίγο με ξενίζει... περιττό να σας πω ότι επιτέλους έχω το πρώτο βιβλίο στα χέρια μου αλλά αργώ ακόμα να το απολαύσω... αλλά εκεί που το ξεφύλλιζα φτάνοντας στο τέλος του πρόσεξα μία γραμμή...
Σπόιλερ:
"είχε κάνει την εμφάνισή του ο Ντιμίτρι Μπελίκοφ... " εεε εκεί λέω... "Φτου τους βλάκες , πάνω στο καλύτερο μας έκαψαν αλλά δεν το'χω διαβάσει ακόμα ολόκληρο οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη... αλλά αν θυμάμαι καλά Βάσω είπες πως στο δεύτερο έχει μπόλικο Ντιμίτρι οπότε αναμένουμε...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Μέχρι στο σημείο που έφτασα δεν έχει παίξει καταλυτικό ρόλο, διασκεδάζω που φοβάται τους βρικόλακες. Στην πορεία μπορεί να θελήσω να σφίξω τη γροθιά μου(με τον αντίχειρα μεσα- μάθημα διοικητή Τσάρλι Σουάν ) και να του δώσω καμιά!
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
πραγματικα ο τροπος που την προσεγγιζει ο Αντριαν ειναι ολα τα λεφτα...ειδικα οταν πηγαν να βρουν την Βερονικα ολα εκεινα που την φωναζε.... Ποσο τον λατρευω ειλικρινα.... Κι αυτη την φορα με κανεναν ενδοιασμο μιας και δεν μπαινει εμποδιο στην επικη αγαπη του Ντιμιτρι και της Ροουζ....Russian warlock.... καθε φορα που ανοιγει το στοματακι του μαργαριταρια βγαζει το αγορι μου...
Ειδικα μετα το κλεισιμο του 2 βιβλιου....
Στην αρχη η Sysney μου ηταν τερμα αδιαφορη αλλα μπορω να πω πως εχω αρχισει να την αγαπω...καμια σχεση βεβαια με την Rose...Παντα θα ναι απο τις πιο αγαπημενες μου...διπλα της μονο η Τρις και η Κατνις σε δυναμισμο...τελειως διαφορετικη ιστορια με τελεια τροπη...πραγματικα της Mead πρεπει να της βγαλω το καπελο...ειναι σπανιο να εχεις το ταλεντο να καλυτερευεις μια σειρα...ειδικα οταν εχει φτασει συνολικα στο 9 βιβλιο.
παλι ο Ντιμιτρι ειναι τερμα κορυφη...αλλα ο Αντριαν ειναι μια ανασα πιο κατω...
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Το τελείωσα. Κιαιλυπήθηκα που ήταν τόσο λίγο! Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ. Η Σίντνει επειδή είναι ''άνθρωπος'' είχε άλλη οπτική αλλά και ενδιαφερον ιδίως που δεν είναι και τόσο ''ενήμερη'' σε προσωπικά ζητήματα και ανακαλύπτει συναισθήματα για πρώτη φορά. Ο ¶ντριαν...μμμ! Πολύ θα μας απασχολήσει και μου αρέσει! Η τελευταία πρόταση μπήκε απ΄τη συγγραφέα για να μας βασανίσει! Πώς κλείνεις έτσι ένα βιβλίο όταν το άλλο θα αργησει ποιος ξέρει πόσο καιρό;;;;;;
Όσο για το ότι θα γελάσω περισσότερο παρακάτω...αμήν και πότε! Να αρχίσω να παρενοχλω με μέιλ τη Διόπτρα μπας και το συντομέψει;
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Εκτός του ότι τα αγγλικά μου είναι σε... ημιμίζερο επίπεδο, όταν λέω ότι θα διαβάσω ένα βιβλίο προτιμώ να κρατώ βιβλίο στα χέρια μου. Όλο αυτό με το κατέβασμα από το ίντερνετ και ανάγνωση μπροστά στην οθόνη του υπολιγστή είναι πιο οικονομικό και χωρίς αναμονή αλλά μου αφαιρεί και μεγάλο μέρος της ευχαρίστησης. Γι αυτό λοιπόν θα προτιμήσω να περιμένω την έκδοση του 2ου βιβλίου από τη Διόπτρα με τη χαρά να το κρατήσω στα χέρια μου και να το μυρίσω πριν αρχίσω το ξεφύλλισμα...
evi The Volturi