| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|
+132_gwgw_ xrysanthi AspaKorth Bella Marie Swan i love edward 2 Penny Cullen ROBELINA sandy forever annaval maraki27 demona1986 marina forever panagiota Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Vanina kati athina Nick Cullen vale_twilight vickaki demi cullen sisaki pegulini patrob marina Rosemarie Cullen ntinaki MIKAELLA ed<3 Twilightlover96 twilightsagaddicted emi mimigk AnaroseCullen <3<3Ms.Kolina<3 evi ma.do pink Edwart JuliaCullen T-NM-E-BD vikaki21 Lizzy Cullen nantiaki_twilight 4 ever tinky Vampi elsa Aria_Bobby <3 evaki dora ~!Cristi!~ Jacob Black d@n@e twilight! matia* patrick Ashley Greene marinita_dark_vampire maro Jasper Hale fafoula1234 Morena NICKY mariap Kristen Stewart zina90 VLaSia =) bluesea linaki team edward silenceprincess Mrs.Cullen breeze of wolf twilightFOREVER thomi SpunK RansoM ren4itoy Fallen Angel an8i ~Rob-Patty~ dolores!! Stellouko twilightaholic# Fay1765 Ms Cullen Fotini vampyra hiddenfantasy M@rIa RobertForLife ΕΡΗ d&k anthian9 edward_20 Zafrina @Dark_Lord@ angepsi mariebella kanty maraki-twilightholic emma cullen pattinson kikina BELLA MARIE an8i_twilight ev@ki bedward__ Isabella21 maraki13_10 MiSs-->NtOuF* MagicViolin LizCullen Gωgω-Twilighter nessie Alexadruby the vampire annabell SilverMusk twilightergirl Mary Jane Dorian_Grey EternalQueen Rozmari Neri Irenaki DanaeCullen Princess April scarlet rose Ειrιnι Rozali87 WhiteQueen nasiatheslayer .::Ελευθερία::. 136 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 1:58 | |
| Από την ταινία πάλι: Όταν μιλάει για τις διατροφικές του συνήθειες και λέω ότι δεν θα ήταν το τόφου σαν να έπινε το αίμα της, σκάει ένα περίεργο μισό χαμογελάκι... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:00 | |
| Μου χει μεινει το βλεμμα του στην Βολτερα οταν ξανα βρισκονται...καθε φορα μου σπαραζει την καρδια...τοσο πολυ συναισθημα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:06 | |
| Από όλα, όλα, όλα όσα έχω δει το καλύτερο μου είναι η επανένωσή τους στη Βολτέρα. Μέχρι και ο θόρυβος που κάνει η πλάτη του πάνω στον τοίχο καθώς τραβάει τη Μπέλλα στις σκιές... τι βλέμμα, τι λόγια, τι φιλί.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:11 | |
| Έκλαψες; Εγώ η σκληρή, άκαρδη, όχι. Μόνο που κάθε φορά η καρδιά μου σαν να κάνει μια τούμπα, ανάποδη κιόλας, όταν το βλέπω. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:13 | |
| Εκλαψα και αρκετα κι ολας...και καθε φορα δακρυζω..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:15 | |
| Δεν έχω κλάψει σε καμία ταινία... είμαι και κλαψιάρα... Στα βιβλία ναι γιατί τα επεξεργάζομαι τόσο πολύ στο μυαλό μου που καταλήγω με δικά μου σενάρια. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:22 | |
| Εγω κλαιω σχετικα ευκολα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:25 | |
| Κι εγώ (σε άλλες ταινίες, μέχρι και με Ξανθόπουλο!) αλλά εδώ φαίνεται επικεντρώνομαι τόσο πολύ στα κάλλη του Εντ που χάνω ίσως την ουσία της ταινίας. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:30 | |
| Τι να πω....αυτο ειναι καθαρα ατομικο θεμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:36 | |
| Ευχαριστώ για τη διάγνωση γιατρέ! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 2:44 | |
| Παντα στην διαθεση σου... | |
|
| |
sandy forever New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω Αριθμός μηνυμάτων : 128 Registration date : 18/06/2011
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 13:08 | |
| ειναι η καλυτερη ερωτικη ταιναι που εχει ερθει στην Ελλαδα twilight forever | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 13:17 | |
| από κάθε ταινία έχω κάποια αγαπημένη σκηνή .. από την πρώτη είναι η σκηνή του φιλιού σίγουρα , την λατρεύω .. από την δεύτερη ταινία είναι στην βολτέρα και φιλιούνται .. από την τρίτη ταινία αν σας πω ότι μου άρεσε η σκηνή ΄όπου πολεμάει με την βικτόρια .. Αλλά πάνω από όλες τις σκηνές λατρεύω την σκηνή όπου ζητάει να την παντρευτεί , την λατρευώ αυτή την σκηνή , είναι top of the top !!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 14:57 | |
| Συμφωνω για την προταση...και γενικα η σκηνη στο δωματιο του ειναι η αγαπημενη μου.... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 14:58 | |
| ειναι απο τις ωραιοτερες , αφου την εχω δει τοσες φορες !!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 15:01 | |
| Εχω λιωσει ολες τις αγαπημενες μου σκηνες και ειδικα απο το λυκοφως...Αλλα αν πρεπει να διαλεξω μονο μια θα ειναι απο το τρειλερ της χαραυγης οταν σπαει το κρεβατι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 15:04 | |
| ε νομιζω οτι και εγω αυτη θα διαλεγα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 15:07 | |
| Που να δουμε και την ταινια..... | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 18:41 | |
| Στη σκηνη μεσα στο αυτοκινητο του τζασπερ,την στιγμη που χωριζουν,ο Εντ μετα το you are my life now,της λεει i love you.Αν το παρατηρησετε θα το δειτε.το λεει χωρις να ακουστει.Eιναι και αλλοι μπροστα,και εχουν οξυτατη ακοη! | |
|
| |
sandy forever New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω Αριθμός μηνυμάτων : 128 Registration date : 18/06/2011
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 19:33 | |
| robelina αυτες που λες ειναι οι αγαπημενες μου τις λατρευω αυτες τις σκηνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουν 2011 - 19:44 | |
| Εγω μπορει να ξεχωρισω καποιες αλλα τις λτρευω ολες...καθε στιγμη με τον Εντουαρντ ειναι μια και μια ..... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Δευ 20 Ιουν 2011 - 10:37 | |
| Αγαπημένες σκηνές.. Αν και έχω απαντήσει κι άλλη φορά.. πραγματικά σε αυτό δεν μπορείς να πεις μόνο μία.Ή μάλλον λες.. Όλο το Τwilight Saga και εκεί βγαίνουν πιο εύκολα οι σκηνές που δε σου "αρέσουν" ή μάλλον πιο σωστά less favourite...Λογότερο αγαπημένες. Στη σκηνή στο αμάξι που αποχωρίζονται τολμώ να πω πως δεν είχα ακούσει το "Ι love u" που της λέει. Θα τη ξαναδω για να προσέξω αν το λέει (αφορμή για να ξαναδώ την ταινία.. Ξέρετε, όχι πως θέλω αλλά πρέπει να παρατηρήσω αν έχετε δίκιο ) | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Δευ 20 Ιουν 2011 - 11:34 | |
| Να προσεξεις τα χειλη του,δεν ακουγεται καθολου.Χμμ!!!τωρα που το λες θα κατσω να τη δω κι εγω.Οχι τιποτε αλλο...να δω αν εχω δικιο!!!Οχι πως θελω να την δω παλι...μπα!!! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| |
| |
| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|