| Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Τετ 19 Ιαν 2011 - 17:00 | |
| Λοιπον αποφασισα να αναλαβω μια νεα στηλη στο περιοδικο μας στην οποια μεσω των αρθρων που θα δημοσιευονται στο εκει θα απανταω θα απανταω στις ερωτησεις σας! Για να το εξηγησω καλυτερα,οποια μελη θελουν θα μου στελνουν τις ερωτησεις τους μεσω pm και εγω θα τους απανταω μεσω του αρθρου!Οι ερωτησεις μπορει να εχουν ως θεμα καποιο προβλημα σας μικρο ή μεγαλο,καποιο θεμα που σας απασχολει για το οποιο ψαχνετε λυση αλλα δεν μπορειτε να καταληξετε καπου και για αυτο θα θελατε να ακουσετε μια συμβουλη. Αυτη αλλωστε ειναι και η λειτουργια αυτης της στηλης να δινει συμβουλες σε δικα σας προβληματα ειτε συναισθηματικα,ειτε φιλικα,ειτε προβληματα που εχουν να κανουν με τις σπουδες σας,ειτε απλα με την καθημερινοτητα σας. Μου αρεσει να δινω συμβουλες,να βοηθαω και με κανει πολυ χαρουμενη οταν μεσω αυτων καποια προβληματα λυνονται. Επειδη αυτη η στηλη θα ανοιξει στο τευχος του Αγιου Βαλεντινου πιστευω οτι θα παμε περισσοτερο προς τον συναισθηματικο τομεα! Οποτε περιμενω τις ερωτησεις σας πανω στα θεματα που σας απασχολουν με pm και θα ηθελα να τονισω οτι οποιος μου στελνει απαραιτητα θα μου στελνει και ενα αλλο ψευδωνυμο. Προσοχη δεν μιλαω για το ψευδωνυμο που εχει ο καθενας στο φορουμ!Οποιος μου στελνει θα πρεπει να μου στελνει μαζι και ενα αλλο ψευδωνυμο το οποιο θα χρησιμοποιω για να του απαντησω στο αρθρο ετσι ωστε να τηρηθει η ανωνυμια!
Για οτι αποριες εχετε σχετικα μπορειτε να ποσταρετε σε αυτο το τοπικ! Περιμενω τα pm σας! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Τετ 19 Ιαν 2011 - 17:06 | |
| πολυ καλη ιδεα...μπορουμε να αρχισουμε να στελνουμε πμ κ απο τωρα??? | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| |
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Τετ 19 Ιαν 2011 - 17:13 | |
| Ποιανού ιδέα ήταν; omg! Καταπληκτική ιδέα! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Τετ 19 Ιαν 2011 - 20:16 | |
| nice!!!!! στο Πμ μπορουμε να αναφερουμε και ονοματα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 10:26 | |
| - Nemesis Of Bellin έγραψε:
- nice!!!!! στο Πμ μπορουμε να αναφερουμε και ονοματα?
Υποθετω ναι! Α θα πρεπει επισης να σημειωσω οτι μπορειτε να μου στειλετε τα pm με τις ερωτησεις σας για το τευχος του Αγιου Βαλεντινου μεχρι και τις 31/1! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Παρ 21 Ιαν 2011 - 12:51 | |
| Ειμαι πολυ χαρουμενη επειδη εχω ηδη λαβει καποια pm και εχω ξεκινησει το αρθρο! Περιμενω τα pm με τις ερωτησεις σας μεχρι και τις 31/1! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Παρ 21 Ιαν 2011 - 20:39 | |
| Παιδιά πολύ χαίρομαι που έχει ανταπόκριση η στήλη αυτη! Οταν την σκεφτηκα την στήλη και την πρότεινα στην Αλις, δεν το πιστευαμε καλα καλα πως θα είχε τέτοια απήχηση!! Μας κάνετε περήφανες!! Keep on questioning guys!!! Όσο για τα ονόματα, επιτρέπεται ναι, αρκεί φυσικά να το θέλουν τα μέλη! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Κυρ 23 Ιαν 2011 - 19:43 | |
| Παιδια να σας υπενθυμησω για οτι ερωτησεις εχετε στειλτεεεεεεεεε Πλησιαζει οπου να ναι και ο Αγιος Βαλεντινος!Μηπως σκεφτοσαστε να κανετε καποια κινηση αυτη την ημερα προς το προσωπο το οποιο σας ενδιαφερει αλλα δεν μπορειτε να το αποφασισετε ακομα;;;;Εδω ειμαστε εμεις!!!Εσεις ρωτατε εμεις απανταμε! Περιμενω τα pm σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Τετ 26 Ιαν 2011 - 21:19 | |
| Σας υπενθυμιζω οτι μπορειτε να μου στειλετε τις ερωτησεις σας μεχρι τις 31/1! Η αληθεια ειναι οτι εχω απογοητευτει λιγακι γιατι ενω με την δημιουργια του τοπικ ελαβα καποια pm μετα τιποτα! Παιδια αυτη η στηλη δημιουργηθηκε για εσας.Οποτε αν εχετε καποιο ερωτημα που σας βασανιζει και θελετε μια συμβουλη στειλτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Κυρ 29 Μάης 2011 - 12:28 | |
| Οκ παιδια πλησιαζει καλοκαιρι και θελω να μου στειλετε πολλα πολλα pm με τις ερωτησεις σας,σχετικσ με προβληματα που σας απασχολουν καιν θελετε να ακουσετε μια συμβουλη! περιμενω τα pm σας μεχρι τις 3/6! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! Πεμ 2 Ιουν 2011 - 17:07 | |
| Για οσα μελη θελουν να μου στειλουν τις ερωτησεις τους υπενθυμιζω οτι αυριο ειναι η τελευταια μερα!Βιαστειτε θελω ερωτησεις!!!!!! | |
|
| |
| |
| |
| Εσεις ρωτατε,εμεις απανταμε! | |
|