| Αλλαγές στο φόρουμ! | |
|
+91mariettoula1996 valia 32 nicky_cullen Stella777 alexandra13 hlhtwilightmania maria_likofos RafaelaVolturi AspaKorth EliRose eternity Mental Shield ms. teylor lautner frozen !~Twilighter~! Dalia ev@ki marina forever panagiota tasos Bitten Pillows sisaki Teodan Vanina robsten kiss Bella Marie Swan justnina22 kati SpunK RansoM d@n@e twilight! Aleera magic princess Deppy nasiatheslayer eleni 2 alexia.p Rozmari breathless Nantia Hale_Biers Kornilia PattinsonCullen dimitroula-robsessed ROBELINA alice cullen! broken angel Isabella21 i love edward 2 peby xrysanthi niki ed<3 maraki12 BELLA MARIE evaki aliciacullen hiddenfantasy Mrs Alice despina aek MIKAELLA twilightsagaddicted Zafrina Bella Cullen12 sambrina Morena ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sunrise Rosemarie Cullen vikaki21 pink twilightFOREVER demi cullen athina marina Alexia_4 MARIA SWAN CULLEN bloody swan pretty witch robert\'s girl dani sandra21 ΕΡΗ angepsi emerald eyes April WhiteQueen evi T-NM-E-BD ma.do dolores!! scarlet rose mR.Geo Emy+Robert 95 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 16 Ιαν 2011 - 22:36 | |
| Πραγματικα Μπελουλα οι αλλαγες ειναι πολυ ομορφες καταρχας αυτο που μου αρεσει πιο πολυ απο ολα ειναι τα πιονια του σκακιου. Ειδικα το αλογο ειναι τελειο. Το μπανερ εμενα πρωσωπικα μου αρεσει. Η μονη ατελεια που παρατηρησα ειναι οτι λειπει η βερα της μπελλας... Πλακιζω ειναι τελειο πραγματικα δεν μπορω να βρω κατι ασχημο..παροτι εχεις κανει και καλυτερα wallpaper ενα λαβεις υπο ψιν οτι στο συγκεκριμενο ηταν δυσκολη η επιλογη των φωτογραφιων λογο του οτι επρεπε να εχουν καλη αναλυση και εγινε σε περιορισμενο χρονο για να φυγει το πρωτοχροννιατικο μπανερ ειναι οτι πρεπει... Ξανα μπραβο,και δεν ξεφευγω απο το θεμα να πω μπραβο που εγινες κοκκινοσκουφιτσα γιατι αν δεν το πω στο καταλληλο τοπικ κρατας πλεον ( ) | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Δευ 17 Ιαν 2011 - 15:11 | |
| ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΕΡΑΣΙΜΕ! ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΡΩΤΟΣ Τέσπα! μαρία μου! Είναι τέλεια, απίθανα, καταπληκτικά, τα σπάνε!
Αυτά ;ρ
| |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Δευ 17 Ιαν 2011 - 18:16 | |
| - bloody swan έγραψε:
- η εικονα π.χ. που θα μου αρεσε ειναι στην υπογραφη που εχει η Hiddenfantasy .
Οντως θα ηταν τελειο το φορουμ αμα βαζαμε την φωτογραφια τηs hidden fantasy!!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Δευ 17 Ιαν 2011 - 19:53 | |
| Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
Εκτιμώ πολύ την γνώμη σας!
Ξαδερφακι μου ειδικα εσυ ξερεις ποσο δυσκολη και μπελαλιδικη δουλεια ειναι, αλλα οπως και συ ετσι και εγω, και ολα τα κοριτσια της διαχειρισης, κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε!!!
- Σπόιλερ:
Bella Cullen 12εξηγησα παραπανω οτι δεν γινεται να χρησιμοποιηθουν ηδη επεξεργασμενες φωτογραφιες, διοτι λογω χαμηλοτατης αναλυσης το αποτελεσμα γινεται αντιαισθητικο, αλλα προφανως δεν διαβασες το ποστ μου.Anyways...
Eτοιμαστειτε για φαντασμαγορικο comeback!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Δευ 17 Ιαν 2011 - 19:59 | |
| Αχ, χιλια συγνωμη ειμαι λιγο αφηρημενη!!!! Δεν πειραζει ομως το φορουμ και ετσι να μεινει ειναι τελειο!!!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Δευ 17 Ιαν 2011 - 20:12 | |
| Πολύ ωραίες αλλάγες!!! Δε προλαβαίνω να συνηθίσω το ένα και τσουπ καινούριες δημιουργίες!!!! χαχαχαχα Συγχαρητήρια!!!! Κάνετε όλοι πολύ καλή δουλειά!!!!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Παρ 21 Ιαν 2011 - 11:44 | |
| Μολις ειδα την καινουργια μικρη αλλαγη. Το αλογο εγινε πυργος. Και τα δυο ειναι τελεια...Συχαρητηρια σε ολη την διαχειριση (Μωβουλες,κοκκινοσκουφιτσες,στρουμφακια...) | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 15:28 | |
| Και για να μπαινουμε στο κλιμα του Αγ. Βαλεντινου ακομα περισσοτερο.....
Οριστε και το καινουριο μας banner!!!
Ευχαριστουμε πολυ την Χρυσανθη για τη βοηθεια της!!!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 15:40 | |
| Τέλειες οι αλλαγές, μου έφτιαξαν την διάθεση!Μπήκαμε και στο κλίμα του Αγ. Βαλεντίνου!! Μπράβο σε όλους!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 15:45 | |
| Αχ μπράβο Χρυσάνθη!!!! Πάρα πολύ ωραίο banner!!!!!!! Πολύ ρομαντικούλι! Ότι πρέπει για να μπούμε στο κλίμα του αγίου βαλεντίνου! Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους του φόρουμ μας! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές! Το αποτέλεσμα είναι καταπλκτκικό για μία ακόμα φορά! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 16:01 | |
| Συγχαρητηρια Χρυσανθη μου για το μπαννερ!!Ειναι πολυ..εορταστικο!! Εως και ερωτευσιμο θα το ελεγα!!!! Και τα φακελακια και τα εικονακια...Αγαπες αγαπες!!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 16:05 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 16:07 | |
| Παρα πολυ ομορφο!!!!!! Τελειο!!!! Χρυσανθη ευχαριστουμε πολυ για την βοηθεια σου!! Και θα συμφωνησω να το κρατησουμε περισσοτερο..... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 16:41 | |
| εγώ σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 16:44 | |
| καιιιι..... τσουπ! εσκασε μυτη και ο Αγιος Βαλεντινος στο forum μας εμεινα να το κοιτω για κάμποσα λεπτα..... ειναι πολυ αγαπησιαρικο και παραθέτω τα σχολια μου ΣΧΟΛΙΟ Νο 1 η φωτογραφια των πιτσουνιων μας ειναι πολυ καλη επιλογη και αυτο που μου αρεσε ειναι οτι η φωτογραφια ειναι απο το πρωτο φιλι που ανταλλαζουν.... εκει στο σκοτεινο δωματιο της Μπελα ΣΧΟΛΙΟ Νο 2 τρελαθηκα με τις καρδουλες που αλλοτε είναι μαζι και χτυπουν δυνατα , αλλοτε ειναι ραγισμενες και εκει που πεθανα στα γελια ειναι αυτη που εχει το τραυμαπλαστ και δηλωνει πληγωμενη ΣΧΟΛΙΟ Νο 3 ολα τα λεφτα ομως ειναιιιιιιιι....... η αλληλογραφια και το στρουμπουλο φακελακι που το σφραγιζει μια κοκκινη καρδια Μπραβο στις κοπελες της διαχειρησης και στην πολυταλαντη Χρυσανθη | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 17:31 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 17:32 | |
| | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 17:34 | |
| αχ μου αρεσε παρα πολυ η αλλαγη στο φορουμ μας για τον αγιο βαλεντινο!!! ξετρελαθηκα με το φακελο!!!ηταν ολα τα λεφτα!!!!!Παρα πολυ καλα δουλεια,μπραβο σας!!!! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 17:39 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 18:04 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγές στο φόρουμ! Κυρ 13 Φεβ 2011 - 18:23 | |
| χρυσανθη πολυ ωραια η εικονα που εφτιαξες για την ημερα των ερωτευμενων ειναι απο τις αγαπημενες μου σκηνες απο την ταινια και τα φτερα αποδιδουν πολυ σωστα τον χαρακτηρα τους. η μπελλα αθωα σαν ανθρωπος και ο εντι σκοτεινος αγγελος αγκαλιασμενοι και αγαπημενοι και ας ειναι τοσο διαφορετικη μπραβο ειναι μαγευτικη.....πολυ καλη δουλεια... | |
|
| |
| Αλλαγές στο φόρουμ! | |
|