| Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος | |
|
+7Emy+Robert pink emerald eyes WhiteQueen twilightFOREVER BELLA MARIE April 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Δευ 14 Φεβ 2011 - 22:55 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Δευ 14 Φεβ 2011 - 23:00 | |
| Mε την σειρά μου να δώσω τις ευχές μου στους ερωτευμένους του φόρουμ μας, και να σας ευχηθω οτι καλυτερο. Απολαύστε το τεύχος μας. Θα ήθελα προσωπικά να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλη την συντακτική ομαδα του περιοδικού μας, παιδια μου σκισατε!!
Έχετε αυτο που ζητησαμε! Συνέπεια, ακρίβεια και εμπνευση!!
Μας κάνετε υπερήφανους!! Τέλος, να δωσω ξεχωριστά συγχαρητήρια στην Zafrina που επιμελήθηκε τα γραφικά μας, τα οποία είναι εξαιρετικά απο κάθε άποψη, καθως και στην April, που είχε αναλάβει τα της εκδόσεως!!!
Ναι ακούγομαι σαν την Μανωλίδου...Θα καταρρευσω.... Απλά τρέχτε να το διαβάσετε!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Δευ 14 Φεβ 2011 - 23:52 | |
| Ε τι να πω σε λιγο το περιοδικο μας θα φιγουραρει στα ραφια των μαγαζιων...Εξυπνη τελικα η ιδεα των μονιμων στηλων με καποιες περιοδικες σχετικες με το βασικο θεμα του περιοδικου... Ολα τα κειμενα ηταν ενα και ενα, πραγματικα δεν χορταινα να τα διαβαζω. Ευχαριστα γραμμενα με πανεμορφο θεμα αν και ξεχωριζω ελαχιστα εκεινο για τον barnes και το αφιερωμα στα θανασιμα εργαλεια γιατι αμεσως μετα στην λιστα μου με τα βιβλια που θελω να διαβασω ειναι το vampire academy και το mortal instruments...Φιγουραρουν ηδη και τα δυο στην βιβλιοθηκη μου... Στο θεμα μας τωρα, πραγματικα ενα τευχος διαμαντι. Με τι να ξεκινησω την συνεντευξη της Βασιας -ακομα χασκογελαω με τις ατακες σχετικα με το παραθυρακι στην ερωτηση ποιο βιβλιο ειναι το αγαπημενο σου αλλα και το θεικο : ενοουσες μονο εναν; Η στηλη εσεις ρωτατε και εμεις απανταμε αποδειχθηκε πανεξυπνη και πολυ ωραια...Φυσικα ολες οι στηλες εσκιζαν, ειχε η καθεμια κατι το μοναδικο και δεν θελω να ξεχωρισω... Το τελικο αποτελεσμα σαν εικονα με ενθουσιασε. Τα γραφικα φοβερα -μπραβο ζαφρινα!!!- οι στηλες φοβερες ολο απλα απιστευτο...Συχαρητηρια στην συντακτικη ομαδα! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Δευ 14 Φεβ 2011 - 23:59 | |
| Από μία πρώτη βιαστική ματιά που έριξα είναι απλά υπέροχο! Μόνο το χρώμα όπως καταλάβατε με ενθουσίασε! Μόλις βρω χρόνο θα καθίσω να διαβάσω τα άρθρα που φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα! Για άλλη μία φορά μπράβο και πάλι μπράβο! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Τρι 15 Φεβ 2011 - 0:57 | |
| Εγώ ξεχώρισα ειδικά το άρθρο της κορούλας μου. ΜΠΕΝ ΜΠΑΡΝΣ ΜΠΕΝ ΜΠΑΡΝΣ ΜΠΕΝ ΜΠΑΡΝΣ Δέσποινα, Βάσια τρομερή δουλειά!!! Και το εξώφυλλο.... Σκέτο πυροτέχνημα!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Τρι 15 Φεβ 2011 - 12:41 | |
| πολυ ωραιο το καινουργιο τευχος!!! συγχαρητηρια!!! τα παντα το χρωμα του περιοδικου , τα αρθρα... ειναι τελεια!!! συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Τρι 15 Φεβ 2011 - 14:36 | |
| Πραγματικά τα άρθρα όλα ήταν ένα και ένα!! Αλλά και η μητερα μου- April, με τις εικόνες της, και τα σκερτσα, το έφερε και το απογείωσε!!! Μητερα - emerald το αρθρο νομιζω ηταν αφιερωμενο σε σενα, την μητερα 1 και το μητσο!!!Εχει κανει αισθηση παντως!!χεχεχεχεχε Εγω όντως δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο αρθρο... Μ αρεσε φοβερα και της μητερας μου, το εντιτοριαλ ηταν εξαιρετικο, η playlist δεν παιζοταν*(Εμυ συγχαρητηρια) Τα παντα τα παντα*(και δεν εννοω τα αρκουδακια!!)!! Για να μην κανω λογο για την συνεντευξη!!Βασω προσκυνω.... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Τρι 15 Φεβ 2011 - 20:47 | |
| ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Συγχαρητήρια κορίτσια για την εμφάνιση!!! Το τεύχος βγήκε απλά Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!! Ειλικρινά μου κινήθηκε η περιέργεια να διαβάσω τα βιβλία που προτάθηκαν, να δω την ταινία, να κάνω το γλυκό που φαίνεται απολαυστικότατο!!! Η συνέντευξη μου άρεσε επίσης πάρα πάρα πολύ!!! Το "γλυκό μου αγόρι" ήταν υπέροχο! Έβλεπα την εικόνα του στα άβαταρ αλλά δεν ήξερα ποιος είναι... τώρα όμως έμαθα για τα καλά!!! Ακόμη, η ιστορία του Αγ.Βαλεντίνου ώστε να ξέρουμε ποιον γιορτάζουμε εκείνη τη μέρα , το "εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε" πάρα πολύ καλό με εξαιρετικές συμβουλές! Και φυσικά όλα τα υπόλοιπα!!! Οι εικόνες θεϊκές!!! Μπράβο και πάλι!!! Bella Marie σ' ευχαριστώ πολύ!!! Ήταν δικής μου επιλογής τα τραγουδια και είχα μια επιφύλαξη! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Τρι 15 Φεβ 2011 - 21:16 | |
| νομιζω οτι ξεπερασε καθε προηγουμενο!!!!
τα γραφικα, τα αρθρα, οι συμβουλες!!!!!!!
δεν το χορταινω με τιποτα!!!!!!!!
συγχαρητηρια πραγματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Τρι 15 Φεβ 2011 - 23:17 | |
| Λοιπόν, αυτό το τεύχος μου άρεσε πολύ πολύ πολύ! Το χρώμα το ανέφερα ε; Η συνέντευξη φοβερή! April έγραψες πάλι! Αχ... το 'γλυκό μου αγόρι' θα γίνει άραγε Ντιμίτρι....; Το άρθρο για τα θανάσιμα εργαλεία δεν το διάβασα αναλυτικά γιατί προσπαθώ να αποφύγω όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τα spoiler. Και επειδή μου έχετε ανάψει την περιέργεια ένα παραπάνω περιμένω υπομονετικά να έρθει η ώρα που θα τα πιάσω! Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι το ζώδιο μου ανήκε στον Τζέηκομπ... Έλεος... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Δευ 21 Φεβ 2011 - 13:37 | |
| | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Τρι 8 Μαρ 2011 - 18:09 | |
| | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος Πεμ 5 Μάης 2011 - 16:10 | |
| Υπέροχο το περιοδικό...Συγχαρητήρια στα κορίτσια που βοήθησαν για να γίνει | |
|
| |
| Twilighter's Chronicles - Πέμπτο Τεύχος | |
|