Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen

Πήγαινε κάτω 
+5
SilverMusk
WhiteQueen
evi
T-NM-E-BD
broken angel
9 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
broken angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
broken angel

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 446
Registration date : 26/01/2011

Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΤετ 23 Φεβ 2011 - 21:43

Νερο για ελεφαντες!
http://www.livanis.gr/Images/Products/Normal/280836.jpg

Ένα εκπληκτικό ρομαντικό μυθιστόρημα, μια σπάνια ιστορία...
Ένα βιβλίο που δύσκολα αφήνεις από τα χέρια σου.
Οι χαρακτήρες του εξακολουθούν να υπάρχουν, ακόμα κι όταν το έχεις κλείσει.
Ένας κόσμος πλασμένος ονειρικά, που νομίζεις ότι αναπνέεις τον αέρα του.
Δεν έγινε τυχαία μπεστ σέλερ διεθνώς.

Το Νερό για Ελέφαντες –ένα βιβλίο που η πλοκή του, έντονη και καθηλωτική, κορυφώνεται λίγο πριν από το τέλος και φωτίζεται από μια υπέροχη αίσθηση χρόνου και τόπου– μιλά για τον έρωτα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, ο οποίος ξεπερνά ανυπέρβλητα ­εμπόδια, μέσα σΆ έναν κόσμο τόσο εξωτικό και παράξενο, όπου ακόμα και η αγάπη αποτελεί πολυτέλεια.

Ο παράξενος και σκληρός μικρόκοσμος ενός περιοδεύοντος τσίρκου στην Αμερική της ποτοαπαγόρευσης και της Οικονομικής Ύφεσης.
Ένας νεαρός κτηνίατρος, μετά το θάνατο των γονιών του, άφραγκος και άστεγος, καταφεύγει στο τρένο που μεταφέρει ένα τσίρκο, όπου πιάνει δουλειά φροντίζοντας τα ζώα του. Στη διάρκεια της περιοδείας, θα γνωρίσει κάθε είδους ανθρώπινο ερείπιο και περιθωριακό στοιχείο, θα γνωρίσει, όμως, και τον έρωτα, στο πρόσωπο μια όμορφης αμαζόνας.
Ένας ελέφαντας θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του, και θα τον σώσει, όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ανθρώπους αδίστακτους και διεστραμμένους.

«Δε μιλάω πολύ για κείνες τις μέρες. Ποτέ δε μιλούσα. Δεν ξέρω γιατί – δούλευα σε τσίρκα σχεδόν εφτά χρόνια, κι αν αυτό δεν είναι θέμα για συζήτηση, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι.
»Στην πραγματικότητα, ξέρω το γιατί: δεν εμπιστευόμουν ποτέ τον εαυτό μου. Φοβόμουν ότι θα μου ξέφευγε. Ήξερα πόσο σημαντικό ήταν να κρατήσω το μυστικό της και το κράτησα – για όλη της τη ζωή κι ακόμα περισσότερο.
»Για εβδομήντα χρόνια, δεν είπα λέξη ούτε σΆ έναν άνθρωπο».

Διαβαστε το πρωτο κεφαλαιο!
http://www.livanis.gr/FlipBook/978-960-14-1865-0/index.html?pageNumber=1

Book Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=-Ctv855xz6s

Movie Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=_6b2XhXkPpg
https://www.youtube.com/watch?v=4QRkvuS1sn0

Εκδοσεις:Λιβανη
Αρ. σελίδων: 462
Τιμή:¤18,25

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 23:57

Το βιβλίο όλοι μου έχουν πει ότι είναι απίσευτο! study study study
Θέλω να το διαβάσω αλλά θα το κάνω αφού δω τη ταινία...
1) Θέλω να έχω πλήρη άγνοια και
2) Θέλω να το διαβάσω και να φαντάζομαι τις σκηνές με τους ηθοποιούς.......
Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 737142 Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 98735 Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 737142 Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 98735 Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 737142
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 1:46

Εγω παλι θα το διαβασω πριν δω την ταινια....Ταινια και βιβλιο δεν ειναι ποτε ιδια οποτε δεν θελω να μου το χαλασει....Θα το ειχα διαβασει ηδη αλλα πιαστηκα με το Δεσμωτες ψυχων....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 10:05

Παράγγειλα το βιβλίο προχτές και δυστυχώς με ενημέρωσαν ότι προς το παρόν έχει εξαντληθεί. Θα επανακυκλοφορήσει άμεσα όμως και θα με ενημερώσουν. Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 691775

Ελπίζω να είναι σύντομα, ήθελα να διαβάσω το βιβλίο πριν δω την ταινία. Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 10:18

Ε δεν νομιζω να τους παρει πολυ καιρο....Λγκ λιγω ταινιας εξαντηθηκε και το βιβλιο....Εγω που το πηρα λιγο πριν δεν ειχαν προβλημα....
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 10:22

Α ρε Ρόμπερτ! Που να ξερες ότι ενισχύεις την εξάληψη της οικονομικής κρίσης στους εκδοτικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 11:18

lol! lol!
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 12:02

Εδώ ανίδεη με μια απορία. Έχει βγει η ταινία ή είναι στα προσεχώς?
Κυκλοφορεί στο διαδύκτιο σε καλή ποιότητα?
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 12:11

Οχι δεν εχει βγει ακομη...μεσα στον μηνα....
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 13:42

Μολις πηρα το βιβλιο με το εξωφυλλο της ταινιας....Τα σπαει.... giggle
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΠεμ 14 Απρ 2011 - 16:00

Πήρα το βιβλίο χτες, το ξεκίνησα και έχω απλά μαγευτεί... Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 616544 Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου φυσικά πως ο Ρομπ ενσαρκώνει τον ήρωα το πράγμα έχει γίνει πολύ καλύτερο. Με μία λέξη έχω απλά εθιστεί και πραγματικά πρόκειται για μία καταπληκτική ιστορία. Δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι για να συνεχίσω το διάβασμα!
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΠεμ 14 Απρ 2011 - 16:04

Το ίδιο θα κάνω και εγώ που θα γυρίσω Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα! huggie
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΔευ 18 Απρ 2011 - 0:10

Όταν είδα το πρώτο τρέιλερ γι αυτή την ταινία ενθουσιάστηκα και μάλιστα αμέσως το πέρασα στο blog μου και έγραψα ένα μικρό ποστ από κάτω σχετικά. Καθώς περνούσε ο καιρός, είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να διαβάσω αυτό το βιβλίο.
Πέρα από το πρώτο τρέιλερ και κάποιες εικόνες (όχι πολλές) που είχα δει δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα για την ιστορία αυτή. Όσο πλησίαζε η ταινία και όταν είδα ότι το βιβλίο υπήρχε μεταφρασμένο δεν το σκέφτηκα πολύ για να το παραγγείλω. Έπεσα μάλιστα σε φάση όπου η έκδοση εξαντλήθηκε και περίμενα γύρω στις δέκα μέρες για να μου το στείλουν.
Αλλά μόλις το ξεκίνησα ήταν απλά έρωτας κεραυνοβόλος. Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 98735
Δεν θέλω να πω πολλά και να γεμίσω τον τόπο spoiler. Οφείλω φυσικά να ομολογήσω ότι το backround της ταινίας από το τρέιλερ που είχα δει (είδα πρόσφατα και το δεύτερο που πιστεύω ότι είναι ακόμα καλύτερο ενώ παράλληλα διάβαζα το βιβλίο) καθώς και το γεγονός πως ο πρωταγωνιστής είναι ο Ρόμπερτ έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο. Καθ' όλη τη διάρκεια που διάβαζα είχα τους ηθοποιούς μέσα στο μυαλό μου και μιας και ο Ρόμπερτ είναι ο πρωταγωνιστής με όλη την έννοια και τη σημασία της λέξεως κυριαρχούσε μέσα μου απόλυτα.
Αλλά και πάλι η ιστορία από μόνη της έχει την ικανότητα να σε ταξιδέψει, να σε ξεσηκώσει, να σε κάνει να γελάσεις και να κλάψεις ταυτόχρονα.
Ένα πολύ καλογραμμένο, ευαίσθητο, γλυκό βιβλίο. Βγάζει τόση γλύκα και τόσα πολλά συναισθήματα που νιώθεις την καρδιά σου να φουσκώνει, να ξεχειλίζει από αγάπη.

Τελευταία δεν είχα βρει κάτι να με ξετρελάνει - να με αγγίξει. Τελικά ήρθε και με βρήκε ξαφνικά και με ταρακούνησε και με γαλήνεψε επειδή περνάω 'δύσκολες' μέρες.

Δεν μπορώ να κρατηθώ και να περιμένω για την ταινία η οποία έχω αποφασίσει ήδη (άσχετα αν δεν την έχω ακόμα δει) ότι θα είναι καταπληκτική! Οπωσδήποτε μία καταπληκτική ευκαιρία για τον Ρόμπερτ για να μπορέσει να δείξει πόσο καλός και ικανός ηθοποιός είναι.

Απόψε αν δεν κάνω λάθος η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και χαίρομαι αφάνταστα που δεν θα χρειαστεί να περιμένω πολλές ημέρες για να τη δω κι εγώ. Διάβασα το βιβλίο την κατάλληλη στιγμή! Wink

Για τους φαν του Ρομπ και όχι μόνο, για όσους διαβάζουν και θέλουν κάτι να τους αγγίξει, αξίζει πραγματικά να διαβάσετε αυτό το βιβλίο που είναι ένα πραγματικό μάθημα ζωής. Δεν είναι τυχαίο το πρόμο σλόγκαν που διάλεξαν.

"Life is the most spectacular show on earth" Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 206202
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΠεμ 28 Απρ 2011 - 17:05

Δεν ξερω τι να γραψω για αυτο το βιβλιο!!!!Μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα!!!!
Καταρχην καποια στιγμη θα ηθελα να το ξαναδιαβασω αλλα δυστυχως δεν ερωτευτηκα τον Τζεικομπ αλλα μια ελεφαντινα!!! lol!
Σπόιλερ:

Γενικα ειναι μια πολυ ομορφη ιστορια που εχει ολα τα προσοντα να γινει ακομα μια καλυτερη ταινια γιατι η ταινια πιστευω θα ειναι καλυτερη απο το βιβλιο!!!Το βιβλιο περιγραφει μια περιπετεια ζωης που μονο αν οπτικοποιηθει θα μπορεσουμε να την κατανοησουμε σε ολο της το μεγαλειο!!!!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 12:19

Μολις το τελειωσα.....

Δημητρα μου το ιδιο επαθα και εγω.

Σπόιλερ:
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 17:49

Παιδιά,

Σπόιλερ:
Kornilia PattinsonCullen
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Kornilia PattinsonCullen

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : With MY Edward
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Registration date : 07/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΤετ 18 Μάης 2011 - 23:40

Δεν το έχω διαβάσει ολόκληρο ακόμα αλλά μέχρι στιγμής είναι ΤΕΛΕΙΟ! Έχω ήδη ερωτευτεί τον Τζέικομπ (περίεργα ακούγεται ε; )
http://twilightsagaforum.forumgreek.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΤετ 18 Μάης 2011 - 23:44

Καθόλου περίεργο!

*Είμαι κι εγώ ερωτευμένη μαζί του! Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 616544 *
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΤετ 28 Μαρ 2012 - 11:13

Δε ξέρω αν θα μπω στη διαδικασία να το διαβάσω...η ταινία μου άρεσε αλλά δε ξλερω κάτι δε μου κανει κλικ... Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 271609 Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 271609 Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 271609
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΤετ 28 Μαρ 2012 - 12:20

το ιδιο κι εγω

η ταινια μου φανηκε πιο ενδιαφερουσα απο το βιβλιο Rolling Eyes
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΤετ 28 Μαρ 2012 - 14:54

Σοβαρα....?εγω τα λατρεψα και τα δυο....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΤετ 28 Μαρ 2012 - 17:45

Αχ, κι εγώ και τα δυό!!! Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen 98735

Το βιβλίο το αγάπησα ιδιαίτερα. Γενικά ήταν μία ιστορία που τη λάτρεψα και σαν βιβλίο και σαν ταινία. Wink
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen   Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen I_icon_minitimeΤετ 28 Μαρ 2012 - 21:42

Συμφωνω....κι ο Τζεικομπ ειναι απο τους πιο αγαπημενους μου χαρακτηρες.....

Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: