| Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen | |
|
+5SilverMusk WhiteQueen evi T-NM-E-BD broken angel 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Τετ 23 Φεβ 2011 - 21:43 | |
| Νερο για ελεφαντες! http://www.livanis.gr/Images/Products/Normal/280836.jpgΈνα εκπληκτικό ρομαντικό μυθιστόρημα, μια σπάνια ιστορία... Ένα βιβλίο που δύσκολα αφήνεις από τα χέρια σου. Οι χαρακτήρες του εξακολουθούν να υπάρχουν, ακόμα κι όταν το έχεις κλείσει. Ένας κόσμος πλασμένος ονειρικά, που νομίζεις ότι αναπνέεις τον αέρα του. Δεν έγινε τυχαία μπεστ σέλερ διεθνώς. Το Νερό για Ελέφαντες –ένα βιβλίο που η πλοκή του, έντονη και καθηλωτική, κορυφώνεται λίγο πριν από το τέλος και φωτίζεται από μια υπέροχη αίσθηση χρόνου και τόπου– μιλά για τον έρωτα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, ο οποίος ξεπερνά ανυπέρβλητα εμπόδια, μέσα σΆ έναν κόσμο τόσο εξωτικό και παράξενο, όπου ακόμα και η αγάπη αποτελεί πολυτέλεια. Ο παράξενος και σκληρός μικρόκοσμος ενός περιοδεύοντος τσίρκου στην Αμερική της ποτοαπαγόρευσης και της Οικονομικής Ύφεσης. Ένας νεαρός κτηνίατρος, μετά το θάνατο των γονιών του, άφραγκος και άστεγος, καταφεύγει στο τρένο που μεταφέρει ένα τσίρκο, όπου πιάνει δουλειά φροντίζοντας τα ζώα του. Στη διάρκεια της περιοδείας, θα γνωρίσει κάθε είδους ανθρώπινο ερείπιο και περιθωριακό στοιχείο, θα γνωρίσει, όμως, και τον έρωτα, στο πρόσωπο μια όμορφης αμαζόνας. Ένας ελέφαντας θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του, και θα τον σώσει, όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ανθρώπους αδίστακτους και διεστραμμένους. «Δε μιλάω πολύ για κείνες τις μέρες. Ποτέ δε μιλούσα. Δεν ξέρω γιατί – δούλευα σε τσίρκα σχεδόν εφτά χρόνια, κι αν αυτό δεν είναι θέμα για συζήτηση, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. »Στην πραγματικότητα, ξέρω το γιατί: δεν εμπιστευόμουν ποτέ τον εαυτό μου. Φοβόμουν ότι θα μου ξέφευγε. Ήξερα πόσο σημαντικό ήταν να κρατήσω το μυστικό της και το κράτησα – για όλη της τη ζωή κι ακόμα περισσότερο. »Για εβδομήντα χρόνια, δεν είπα λέξη ούτε σΆ έναν άνθρωπο». Διαβαστε το πρωτο κεφαλαιο! http://www.livanis.gr/FlipBook/978-960-14-1865-0/index.html?pageNumber=1Book Trailer https://www.youtube.com/watch?v=-Ctv855xz6sMovie Trailer https://www.youtube.com/watch?v=_6b2XhXkPpghttps://www.youtube.com/watch?v=4QRkvuS1sn0Εκδοσεις:Λιβανη Αρ. σελίδων: 462 Τιμή:¤18,25 | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Σαβ 2 Απρ 2011 - 23:57 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Κυρ 3 Απρ 2011 - 1:46 | |
| Εγω παλι θα το διαβασω πριν δω την ταινια....Ταινια και βιβλιο δεν ειναι ποτε ιδια οποτε δεν θελω να μου το χαλασει....Θα το ειχα διαβασει ηδη αλλα πιαστηκα με το Δεσμωτες ψυχων.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Κυρ 3 Απρ 2011 - 10:05 | |
| Παράγγειλα το βιβλίο προχτές και δυστυχώς με ενημέρωσαν ότι προς το παρόν έχει εξαντληθεί. Θα επανακυκλοφορήσει άμεσα όμως και θα με ενημερώσουν. Ελπίζω να είναι σύντομα, ήθελα να διαβάσω το βιβλίο πριν δω την ταινία. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Κυρ 3 Απρ 2011 - 10:18 | |
| Ε δεν νομιζω να τους παρει πολυ καιρο....Λγκ λιγω ταινιας εξαντηθηκε και το βιβλιο....Εγω που το πηρα λιγο πριν δεν ειχαν προβλημα.... | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Κυρ 3 Απρ 2011 - 10:22 | |
| Α ρε Ρόμπερτ! Που να ξερες ότι ενισχύεις την εξάληψη της οικονομικής κρίσης στους εκδοτικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Κυρ 3 Απρ 2011 - 11:18 | |
| | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Κυρ 3 Απρ 2011 - 12:02 | |
| Εδώ ανίδεη με μια απορία. Έχει βγει η ταινία ή είναι στα προσεχώς? Κυκλοφορεί στο διαδύκτιο σε καλή ποιότητα? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Κυρ 3 Απρ 2011 - 12:11 | |
| Οχι δεν εχει βγει ακομη...μεσα στον μηνα.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Κυρ 3 Απρ 2011 - 13:42 | |
| Μολις πηρα το βιβλιο με το εξωφυλλο της ταινιας....Τα σπαει.... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Πεμ 14 Απρ 2011 - 16:00 | |
| Πήρα το βιβλίο χτες, το ξεκίνησα και έχω απλά μαγευτεί... Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου φυσικά πως ο Ρομπ ενσαρκώνει τον ήρωα το πράγμα έχει γίνει πολύ καλύτερο. Με μία λέξη έχω απλά εθιστεί και πραγματικά πρόκειται για μία καταπληκτική ιστορία. Δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι για να συνεχίσω το διάβασμα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Πεμ 14 Απρ 2011 - 16:04 | |
| Το ίδιο θα κάνω και εγώ που θα γυρίσω Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Δευ 18 Απρ 2011 - 0:10 | |
| Όταν είδα το πρώτο τρέιλερ γι αυτή την ταινία ενθουσιάστηκα και μάλιστα αμέσως το πέρασα στο blog μου και έγραψα ένα μικρό ποστ από κάτω σχετικά. Καθώς περνούσε ο καιρός, είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να διαβάσω αυτό το βιβλίο. Πέρα από το πρώτο τρέιλερ και κάποιες εικόνες (όχι πολλές) που είχα δει δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα για την ιστορία αυτή. Όσο πλησίαζε η ταινία και όταν είδα ότι το βιβλίο υπήρχε μεταφρασμένο δεν το σκέφτηκα πολύ για να το παραγγείλω. Έπεσα μάλιστα σε φάση όπου η έκδοση εξαντλήθηκε και περίμενα γύρω στις δέκα μέρες για να μου το στείλουν. Αλλά μόλις το ξεκίνησα ήταν απλά έρωτας κεραυνοβόλος. Δεν θέλω να πω πολλά και να γεμίσω τον τόπο spoiler. Οφείλω φυσικά να ομολογήσω ότι το backround της ταινίας από το τρέιλερ που είχα δει (είδα πρόσφατα και το δεύτερο που πιστεύω ότι είναι ακόμα καλύτερο ενώ παράλληλα διάβαζα το βιβλίο) καθώς και το γεγονός πως ο πρωταγωνιστής είναι ο Ρόμπερτ έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο. Καθ' όλη τη διάρκεια που διάβαζα είχα τους ηθοποιούς μέσα στο μυαλό μου και μιας και ο Ρόμπερτ είναι ο πρωταγωνιστής με όλη την έννοια και τη σημασία της λέξεως κυριαρχούσε μέσα μου απόλυτα. Αλλά και πάλι η ιστορία από μόνη της έχει την ικανότητα να σε ταξιδέψει, να σε ξεσηκώσει, να σε κάνει να γελάσεις και να κλάψεις ταυτόχρονα. Ένα πολύ καλογραμμένο, ευαίσθητο, γλυκό βιβλίο. Βγάζει τόση γλύκα και τόσα πολλά συναισθήματα που νιώθεις την καρδιά σου να φουσκώνει, να ξεχειλίζει από αγάπη. Τελευταία δεν είχα βρει κάτι να με ξετρελάνει - να με αγγίξει. Τελικά ήρθε και με βρήκε ξαφνικά και με ταρακούνησε και με γαλήνεψε επειδή περνάω 'δύσκολες' μέρες. Δεν μπορώ να κρατηθώ και να περιμένω για την ταινία η οποία έχω αποφασίσει ήδη (άσχετα αν δεν την έχω ακόμα δει) ότι θα είναι καταπληκτική! Οπωσδήποτε μία καταπληκτική ευκαιρία για τον Ρόμπερτ για να μπορέσει να δείξει πόσο καλός και ικανός ηθοποιός είναι. Απόψε αν δεν κάνω λάθος η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και χαίρομαι αφάνταστα που δεν θα χρειαστεί να περιμένω πολλές ημέρες για να τη δω κι εγώ. Διάβασα το βιβλίο την κατάλληλη στιγμή! Για τους φαν του Ρομπ και όχι μόνο, για όσους διαβάζουν και θέλουν κάτι να τους αγγίξει, αξίζει πραγματικά να διαβάσετε αυτό το βιβλίο που είναι ένα πραγματικό μάθημα ζωής. Δεν είναι τυχαίο το πρόμο σλόγκαν που διάλεξαν. "Life is the most spectacular show on earth" | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Πεμ 28 Απρ 2011 - 17:05 | |
| Δεν ξερω τι να γραψω για αυτο το βιβλιο!!!!Μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα!!!! Καταρχην καποια στιγμη θα ηθελα να το ξαναδιαβασω αλλα δυστυχως δεν ερωτευτηκα τον Τζεικομπ αλλα μια ελεφαντινα!!! - Σπόιλερ:
Λατρεψα τον παππου και χαρηκα πολυ με το μηνυμα που αφηνει στο τελος!!!Ποτε δεν ειναι αργα!!!Τι και αν εισαι 90 χρονων ή 93 ???Μια βολτα με το περιοδευων τσιρκο ειναι οτι πρεπει!!!! Δεν ερωτευτηκα!!!Δεν ξερω γιατι!!!Μπορει να φταιει το οτι δεν ειμαι σε φαση!!!Μπορει να φταιει και ο Τζεις!!!Δεν ξερω!!!Αλλα δυστυχως δεν ερωτευτηκα!!!!Τους αγαπησα ομως και τους 2 πρωταγωνιστες και θα ηθελα να φτασω και γω σε μια αλφα ηλικια και να λατρευω τον ανθρωπο μου οσο αγαπιουνται αυτοι οι 2!!!!Μου θυμησε ''ημερολογιο'' και αυτο ειναι κοπλιμεντο!!!! Βασικα συγκλονιστηκα με την ελεφαντινα!!!Τα σπαει!!!αυτο το ζωο δεν υπαρχει ειναι απιστευτο και γελασα παρα πολυ εκει που λεει ο φουκαρας ''ειμαι ανεργος ,αφραγκος με μια εγκυο γυναικα ,11 αλογα και εναν ελεφαντα''!!! Αυτο παει να πει ''εχω υποχρεωσεις''!!! Για τα καθαρματα της υποθεσης δεν εχω να πω πολλα!!!!Τους αξιζε το τελος τους γιατι ολα εδω πληρωνονται!!Στενοχωρηθηκα παρα πολυ στο τελος για τους ανθρωπους που πεσαν απο την γεφυρα και αυτο ειναι κατι που δεν μπορω να το ξεπερασω!!!Χαθηκαν παρα πολυ αδικα!!Το χειροτερο στην ολη φαση ειναι οτι το βιβλιο ειναι εμπνευσμενο απο αληθινα περιστατικα που καταγραφηκαν στην ιστορια των τσιρκων της εποχης!!!Που σημαινει οτι ανθρωποι σαν τον ''θειο Αλ'' υπηρχαν ισως με διαφορετικα ονοματα αλλα διεπρατταν τα ιδια ομως εγκληματα!!!! Βασικα μ'αρεσε αυτο το βιβλιο γιατι σε ταξιδευει σε μια εποχη αρκετα πριν απο μας και ετσι μαθαινουμε τι καταστασεις βιωναν τοτε οι ανθρωποι που εμεις ουτε καν μπορουμε να τις φανταστουμε!!! Γενικα ειναι μια πολυ ομορφη ιστορια που εχει ολα τα προσοντα να γινει ακομα μια καλυτερη ταινια γιατι η ταινια πιστευω θα ειναι καλυτερη απο το βιβλιο!!!Το βιβλιο περιγραφει μια περιπετεια ζωης που μονο αν οπτικοποιηθει θα μπορεσουμε να την κατανοησουμε σε ολο της το μεγαλειο!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Παρ 29 Απρ 2011 - 12:19 | |
| Μολις το τελειωσα..... Δημητρα μου το ιδιο επαθα και εγω. - Σπόιλερ:
Ειναι ενα παρα πολυ ωραιο καλογραμμενο και ρομαντικο βιβλιο.Μου αρεσε παρα πολυ και το διαβασα πολυ ευχαριστα.Με ταξιδεψε σιγουρα,η πλοκη ειναι καλη και δεν σε κουραζει αλλα δεν ενιωσα χτυποκαρδι.Δεν μπορεσα να ερωτευτω τον Τζεικομπ.Δεν ξερω γιατι... Παρολο που προσπαθουσα να τον βαλω σαν Ρομπ στο μυαλο μου δεν καταφερε να με κανει να τον ερωτευτω.Βεβαια αυτο δεν εχει σημασια...ενταξει δεν μπορουμε να ερωτευομαστε ολους τους ηρωες και ουτε ειναι αυτος ο σκοπος του βιβλιου.Ισως βεβαια αλλαξω γνωμη οταν δω την ταινια γιατι να σημειωσω οτι δεν εχω δει τιποτα....ουτε ενα τρειλερ.Οποτε ισως να αλλαξω γνωμη... Αυτο που εχει ομως σημασια ειναι οτι ειναι ενα βιβλιο που αξιζει να διαβαστει.Συμβαινουν πραγματα που σε συγκλονιζουν και σε κανει να αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσο σκληροι ανθρωποι αλλα δυστηχως υπηρχαν και εξακολουθουν να υπαρχουν. Ενταξει ο ερωτας του βιβλιου ειναι απιστευτος... Αγαπησα τους ηρωες και πονεσα μαζι τους. Με στεναχωρησε το γεγονος οτι αυτος ο ανθρωπος που περασε τοσα πολλα,αγαπησε τοσο βαθια στο τελος ειχε καταληξει σε γηροκομειο.Δεν ξερω γιατι αλλα μου στοιχισε αυτο. Την παρηγορια του την προσφερε ενας ξενος στο τελος. Επισης εχω την εντυπωση οτι ειναι απο τους πιο αληθινους ηρωες που εχω γνωρισει.Με πάθη,αδυναμιες. λάθη,πολλα και εντονα συναισθηματα που σου βγαζαν κατι το αληθινο.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Παρ 29 Απρ 2011 - 17:49 | |
| Παιδιά, - Σπόιλερ:
Εγώ τον ερωτεύτηκα τον Τζέικομπ, βαθύτατα... Συμφωνώ σε όλα όσα λέτε αλλά πέρα απ' όλα αυτά που αναφέρετε, πόνεσα μαζί του, αγάπησα μαζί του. Μόνο το γεγονός ότι μέσα από αυτή την ιστορία περνάει τόσες έννοιες, την αγάπη για τους γονείς του, για τη γυναίκα του, τα περίεργα παιχνίδια της μοίρας, την αρρώστια, ακόμα και τον τρόπο που καταλήγει στο γηροκομείο και τον παράδοξο τρόπο που 'επιστρέφει' στο τσίρκο, με άγγιξαν όλα. Ίσως να φταίει και η κατάσταση μου αυτή την εποχή, δεν ξέρω. Σίγουρα δεν έχουν όλοι οι ήρωες και όλες οι καταστάσεις την ίδια επίδραση σε όλους. Για εμένα ήταν από τα πιο γλυκά βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ, μία πολύ γλυκιά ιστορία και όσο για τον πρωταγωνιστή νομίζω ότι τον ερωτεύτηκα για την αθωώτητα του και αυτή του τη γλυκήτιτα.
| |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Τετ 18 Μάης 2011 - 23:40 | |
| Δεν το έχω διαβάσει ολόκληρο ακόμα αλλά μέχρι στιγμής είναι ΤΕΛΕΙΟ! Έχω ήδη ερωτευτεί τον Τζέικομπ (περίεργα ακούγεται ε; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Τετ 18 Μάης 2011 - 23:44 | |
| Καθόλου περίεργο! *Είμαι κι εγώ ερωτευμένη μαζί του! * | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Τετ 28 Μαρ 2012 - 11:13 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Τετ 28 Μαρ 2012 - 12:20 | |
| το ιδιο κι εγω η ταινια μου φανηκε πιο ενδιαφερουσα απο το βιβλιο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Τετ 28 Μαρ 2012 - 14:54 | |
| Σοβαρα....?εγω τα λατρεψα και τα δυο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Τετ 28 Μαρ 2012 - 17:45 | |
| Αχ, κι εγώ και τα δυό!!! Το βιβλίο το αγάπησα ιδιαίτερα. Γενικά ήταν μία ιστορία που τη λάτρεψα και σαν βιβλίο και σαν ταινία. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen Τετ 28 Μαρ 2012 - 21:42 | |
| Συμφωνω....κι ο Τζεικομπ ειναι απο τους πιο αγαπημενους μου χαρακτηρες..... | |
|
| |
| Νερο για ελεφαντες/Sara Gruen | |
|