Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Από τις 10 Μαρτίου, οι αναγνώστες μας θα μπορούν να αναζητήσουν στα βιβλιοπωλεία το συναρπαστικό ντεμπούτο της Brenna Yovanoff, Ο Αντικαταστάτης.
Από το δελτίο τύπου:
Τίτλος βιβλίου: O ANTIKATAΣΤΑΤΗΣ Συγγραφέας: BRENNA YOVANOFF Αρ. σελίδων: 368 Τιμή: ¤19 ISBN: 978-960-6665-63-9 Ημερ.κυκλοφ.: 10 Μαρτίου 2011
NEW YORK TIMES BESTSELLER
“Στην ιστορία, η Έμμα είναι τεσσάρων χρονών. Βγαίνει από το κρεβάτι της και διασχίζει το δωμάτιο με τις πιτζαμούλες της. Όταν απλώνει το χέρι της ανάμεσα από τα κάγκελα, το πράγμα στην κούνια πλησιάζει. Προσπαθεί να τη δαγκώσει, και εκείνη τραβά πίσω το χέρι της αλλά δεν οπισθοχωρεί. Περνάνε όλη τη νύχτα με το να κοιτάζονται στο σκοτάδι. Το πρωί, το πράγμα είναι ακόμη κουρνιασμένο στο στρωματάκι με τα αρνάκια και τα παπάκια, ατενίζοντάς την.
Δεν είναι ο αδελφός της. ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.”
Ο Έντουαρντ Ψαλιδοχέρης συναντά το Φύλακα στη Σίκαλη, σε αυτό το ευφάνταστο και τρομακτικά όμορφο μυθιστόρημα τρόμου για ένα ασυνήθιστο αγόρι και την αναζήτηση του για ένα μέρος να ανήκει.
Ο ΜΑΚΙ ΝΤΟΪΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ. O Μάκι δεν είναι ένας από μας. Παρόλο που ζει στη μικρή πόλη Τζέντρι, προέρχεται από έναν κόσμο με σήραγγες και μαύρα ζοφερά νερά, έναν κόσμο με ζωντανά νεκρά κορίτσια που διοικείται από μια μικρή πριγκίπισσα. Είναι ένας Αντικαταστάτης—αφέθηκε στην κούνια ενός ανθρώπινου μωρού πριν από δεκαέξι χρόνια. Τώρα εξαιτίας θανάσιμων αλλεργιών στο σίδερο, στο αίμα και στα καθαγιασμένα εδάφη, ο Μάκι αργοπεθαίνει στον ανθρώπινο κόσμο. Ο Μάκι θα έδινε τα πάντα για να ζήσει ανάμεσά μας. Θέλει μόνο να παίζει το μπάσο του και να ανακαλύψει περισσότερα για την αινιγματική Τέιτ. Όμως όταν εξαφανίζεται η αδερφούλα της Τέιτ ο Μάκι ωθείται υποχρεωτικά στον υπόγειο κόσμο του Τζέντρι. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα σκοτεινά πλάσματα που ζουν εκεί και να βρει τη δικαιωματική του θέση στον κόσμο μας, ή στο δικό τους.
“Αγάπησα τόσο πολύ αυτό το βιβλίο. Ο Μάκι Ντόιλ είναι ένας από τους πιο γλυκούς, πιο παράξενους, πιο ελκυστικούς ήρωες που έχω συναντήσει εδώ και πολύ καιρό. Με γοήτευσε, και η ιστορία του με κρατούσε ξύπνια τις νύχτες. Το βιβλίο Ο Αντικαταστάτης είναι αστείο και γενναίο, τρομακτικό και συγκινητικό.” —Lauren Kate, συγγραφέας του New York Times μπεστ σέλερ, Fallen
“Λάτρεψα αυτή την απόκοσμη και πανέμορφη ιστορία… Πρέπει να διαβάζεται αφού πέσει το σκοτάδι, ψιθυριστά.” —Maggie Stiefvater, συγγραφέας του New York Times μπεστ σέλερ, Shiver
Η συγγραφέας Η Brenna Yovanoff κάποτε πίστευε ότι ήθελε να γίνει επιμελήτρια βιβλίων. Αν και αποδεικνύεται πως έκανε λάθος, δεν μετανιώνει για τις μέρες που πέρασε διαβάζοντας χειρόγραφα, ούτε για το γεγονός ότι έχει απομνημονεύσει μεγάλα αποσπάσματα από το The Chicago Manual of Style. Τα διηγήματα της έχουν εμφανιστεί στο Chiaroscuro και στο Strange Horizons. Έχει MFA στη δημιουργική γραφή από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και σήμερα ζει στο Ντένβερ. Ο Αντικαταστάτης είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Επισκεφθείτε τη στο www.brennayovanoff.com
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Αφου κυκλοφορει στα ελληνικα δεν βλεπω τον λογο να το παρω στα αγγλικα...Συν του οτι εχω αρκετα βιβλια να διαβασω οποτε θα περιμενει λιγο καιρο στην στιβα ουτως η αλλως....
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Λογικο μετα απο αυτο ολα να φαινονται πολυ μετρια... Αλλα εμπιστευομαι την κριση σου και προς το παρον θα το προσπερασω...εχω πολλα αδιαβαστα βιβλια οποτε θα προτιμησω κατι αλλο....καποια αλλη στιγμη που θα μπορω να ανοιξω και κατι μετριο...
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
ναι βρε παιδι μου ειμαι στην μεση και αυτος ειναι βασικα φιλασθενος ας το πουμε ολο δεν μπορει .......... ειναι και μια κοπελια εκει αλλα δεν εχω ελπιδες να γινει κατι δεν μπορω πια με τα οχι και τα μη θελω δραση........... εχω δει και το τρειλερ με καταλαβαινεισ...........
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Απολυτα.... συν του οτι εχω πανω απο δεκα πολυ πιο υποσχομενους τιτλους...Plus του οτι αποψε ειμαι μονη....μπορει να ξανα κυλησω και να το ριξω παλι στον Μπρουτζινο Καβαλαρη....
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009