| Breaking Dawn Part 1 | |
|
+75maria_likofos robertlady bloody swan nansypap Mental Shield RafaelaVolturi ev@ki EliRose kanty ms. teylor lautner AspaKorth lne Dalia frozen Stella Sunlight bedward__ i love edward 2 desi Silia pitsiriki MIKAELLA tasos mayia!!! demona1986 despina aek Bella Marie Swan Teodan izzy cullen ed<3 hiddenfantasy robsten kiss SpunK RansoM Bella07 annaval Emmi eya82 Vanina ginaki WhiteQueen kati Mrs Alice peby xrysanthi panagiota Lizzy Cullen eleni 2 annia nenaki20 sunrise Aleera robb.elen ΕΡΗ marina pink LITSA0089 BELLA MARIE niki Kornilia PattinsonCullen breathless vikaki21 twilightFOREVER xatisaga sisaki Bitten Pillows Emy+Robert ROBELINA twilightsagaddicted dani Rosemarie Cullen broken angel T-NM-E-BD marina forever athina evi demi cullen 79 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:38 | |
| TO PROMO POSTER ΣΕ HQ!!!!!! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:41 | |
| Αυτή η φωτογραφία θα είναι και καλά από το 20 χρόνια μετά ή κάτι; Γιατί ο Εντ μεγάλωσε,η Άλις έμεινε έγκυος από εναν πρώτη φορά στις 3 ταινίες ωραίο Τζάσπερ,ο Έμετ έβαψε τα μαλλιά του ενώ του Κάρλαιλ του τα έγλυψε μια αγελάδα... | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:45 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:49 | |
| Ουαου..Πολλη κακια λιγος ενθουσιασμος....
Οχι η φωτο ειναι κανονικη, ειναι το παρον.
Αρχικα, εχω να πω οτι ο φωτισμος και το μακιγιαζ τους μεγαλωνουν πολυ, αυτο ειναι δεδομενο και το ειπαμε απο την αρχη.
Τωρα οσον αφορα στην αλις, τα ματια μου δεν εχουν κανενα προβλημα, και την βλεπω μια χαρα...
Για τα χτενισματα ευθυνεται η κομμωτρια...Δεν νομιζω οτι εμεις θα καναμε κατι καλυτερο...
Και επιτελους!!
Λιγο ενθουσιασμο!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:53 | |
| Mμμ δίκιο έχεις.(Εκτός από την Άλις και το γλείψιμο).Απλώς το φανταζόμουν αλλιώς. Αλλά και πάλι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:57 | |
| Η φωτο ειναι τελεια!!!!! Πιστευω οτι εκαναν υπεροχη δουλεια!!!Ολοι μ'αρεσουν απιστευτα!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:06 | |
| Η αλήθεια πως ενθουσιάστηκα και χάρηκα, καθώς είναι κάτι που περιμέναμε καιρό και επιτέλους έφτασε η ώρα. Αλλά...δεν ικανοποίηθηκα πολύ... Για το μόνο άτομο που είμαι απόλυτα ικανοποιημένη είναι η Ρόζαλι που είναι μια κούκλα! Η Άλις μου αρέσει επίσης αν και την είχα συνηθίσει με πιο μακριά μαλλάκια, ο Έμετ έτσι κι έτσι, τον Κάρλαιλ στην αρχή δεν το αναγνώρισα, ο Τζάσπερ καλός, η Έσμε επίσης καλή και ο Τζέικομπ όμορφος, βγήκε πολύ καλά!!! Όσο για την Μπέλα, όπως έχω αναφέρει ξανά, τα μαλλιά της δεν μου άρεσαν..., είναι σαν αχτένιστη. Ο Έντουαρντ μου άρεσε , αν και τον φανταζόμουν αλλιώς. Τελικά όπως είπατε, το θέμα είναι τα μαλλιά μάλλον... Άλλοι κομμωτές τους ανέλαβαν τώρα!;!;! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:10 | |
| Τα ιδια εχω πει και εγω Ερμιονακι μου σε αλλο ποστ Εχεις απολυτο δικιο κουμπαρουλα!Δεν μπορω να καταλαβω και εγω τι ηθελαν αυτοι οι κομμωτες να δειξουν το ταλεντο τους και καλα η να βγαλουν το αχτι τους!Σε αυτη την ταινια βρηκαν...Για Εντουαρντ τον χαλανε τα κοκκινοκαστανα μαλλια. Πιο πολυ του πηγαιναν τα αλλα!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:16 | |
| Ναι Μαρινάκι μου! Όλοι είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με τις άλλες ταινίες και μάλιστα ΜΟΝΟ τα μαλλιά τους άλλαξαν. Και συγκεκριμένα ΟΛΩΝ! Όλων το χρώμα μαλλιών κυμαίνεται στα ίδια χρώματα... κοκκινοπορτοκαλοκαφετί. Δεν ξέρω τι να πω κι εγώ κουμπαράκι μου. Ωραίοι, αλλά διαφορετικοί...σα να είναι άλλοι. | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:39 | |
| Ναι και επειδη ειναι στο ιδιο χρωμα δεν ταιριαζει πολυ με το φοντο νομιζω που εχει ενα τετοιο τονο ... Δεν ξερω γιατι τους βαλανε ολους να μοιαζουν πανε κατω...Δεν κυμαινεται μονο στο κοκκινοπορτοκαλοκαφετί αλλα και στο ξανθο Καρλαιλ, Τζασπερ,Ροζαλι Φοβηθηκαν μηπως τους ειχαμε βαρεθει με το ιδιο χρωμα μαλλιων ή εκαναν οικονομια στην βαφη; Και εμενα μου αρεσουν δεν λεω... Απλα τα μαλλια μερικων ειναι αποτυχια δεν ταιριαζουν με την ιστορια οπως την ξερουμε Αν ηταν σε αλλη ταινια δεν θα με απασχολουσε τοσο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ed<3 στις Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:40, 1 φορά | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:40 | |
| Βρε παιδια μην είστε τοσο αρνητικοί με ολα. Στην τελικη να σκεφτεστε οτι πρωτον δεν μπορουν να ειναι ιδιοι και να το θελανε.Περασανε ποσο 3 χρονια απο την προηγουμενη ταινια?Εσεις 3 χρονια πριν ειστε ιδιοι? Και μετα εμενα μου αρεσαν ολοι παρα πολυ. Καθε ταινια εχει και διαφορετικο φωτισμο αλλα εμενα δεν με χαλαει. Οσο για την Αλις εγω την βρισκω κουκλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:42 | |
| Ερη μου και εμας μας αρεσουν ολοι το ξερουμε οτι δεν μπορουν να ειναι ιδιοι εξωτερικα αλλα τα μαλλια τους μπορουν μονο γι αυτα μιλαμε!!! Και να τα εβαφαν μπορουσαν να τα πετυχουν στο ιδιο χρωμα που ειχαν και στις προηγουμενες ταινιες! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:48 | |
| Βασικα και τα μαλλια δεν ειναι ευκολο να πετυχεις ακριβως το ιδιο χρωμα και να θες. Λιγο κατι παραπανω απο ενα χρωμα να βαλεις αλλαζουν τελειως.Ακομα και οι συνθηκες επηρεαζουν το χρωμα.Δεν ειναι ευκολο.Θα πρεπει να βρισκανεε την κομμωτρια η οποια να ειχε κρατησει ακριβως νουμερα και αναλογια για να πετυχεις το ιδιο ακριβως χρωμα,που και παλι καποια διαφορα θα ειχε. Τεσπα εμενα μονο το μαλλακι του Καρλαιλ με χαλαει λιγο αλλα δεν δινω καμια σημασια. Ειμαι σιγουρη οτι το αποτελεσμα της ταινιας θα μας ανταμείψει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:00 | |
| Καλα ειναι σιγουρο οτι το αποτελεσμα θα μας ανταμειψει Βασικα επειδη η μητερα μου ειναι κομμωτρια ξερω οτι δεν ειναι δυσκολο να βγαλλεις το ιδιο χρωμα ειδικα αν εισαι πολυ καλος κομμωτης οπως φανταζομαι θα εχουν αυτοι η τουλαχιστον παρομοιο απλα να ειναι εστω καστανοξανθο του Εντουαρντ αυτο με χαλαει περισσοτερο!!! Τεσπα μην μπλεχομαστε με τριχες | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 18:04 | |
| Εμενα μου αρεσαν ολοι πολυ...Και ο εντουαρτ μου αρεσει παρα πολυ γτ του πανε τα χαλκινα μαλλια οπως εξαλλου λεει κ στο βιβλιο....νομιζω οτι με την αλλαγη θελουν να δειξουν οτι ξεκιναει μια νεα ιστορια καπως...εξαλλου σε καθε ταινια τους αλλαζαν... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 19:23 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
TO PROMO POSTER ΣΕ HQ!!!!!!
- Σπόιλερ:
ειναι πολυ ωραιο.....επιτελους βγηκε!!! ενταξει εχει πεσει πολυ photoshop αλλα δεν πειραζει το αποτελεσμμα ειναι καλο...!!! | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 19:33 | |
| ^ OH GOD! Έμετ και Ρόζαλι απλά δεν παίζονται! Τζέικ καταπληκτικός! Καλά,η Άλις είναι απλά... η Άλις! Ο Τζάσπερ όπως θα έπρεπε να είναι από το Λυκόφως. Η Έσμι και ο Κάρλαιλ τέλειοι! Και για το τέλος,Μπέλλα-Έντουαρντ.Καλά,το υπέροχο δίδυμο που αγαπάμε! ROBSTEN!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 19:53 | |
| Πρωτη φορα χαιρομαι τοσο πολυ που βλεπω το κεφαλι του Τζαζ.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 19:57 | |
| Τέλειος ο Τζάζ,απλά! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 19:58 | |
| Καιρος ηταν...πρωτη φορα το μαλλι δεν ειναι σαν να το εχει γλειψει καμηλα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 20:00 | |
| Σωστό κι αυτό! Καλά,ο Τζείκομπ είναι τέλειος! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 20:02 | |
| Οντως ο Τειλορ ειναι κουκλος σε αυτη την φωτο...και που δεν ειναι θα μου πεις... Επιτελους τους πετυχαν ολους... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 20:03 | |
| γιατι ειναι ετσι το μαλλι του καρλαιλ??????σκετη φρικη....ολοι οι αλλοι μαρεσουν... αν και νομιζω οτι κανουν τα παντα για να φαινεται κουκλαρα η μπελλα αλλα τεσπα... | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 20:03 | |
| κανονικα ετσι επρεπε να ηταν εξαρχης το μαλλι του τζασπερ..! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 20:04 | |
| Αυτο λεω κι εγω....επιτελους... | |
|
| |
| Breaking Dawn Part 1 | |
|