| Breaking Dawn Part 1 | |
|
+75maria_likofos robertlady bloody swan nansypap Mental Shield RafaelaVolturi ev@ki EliRose kanty ms. teylor lautner AspaKorth lne Dalia frozen Stella Sunlight bedward__ i love edward 2 desi Silia pitsiriki MIKAELLA tasos mayia!!! demona1986 despina aek Bella Marie Swan Teodan izzy cullen ed<3 hiddenfantasy robsten kiss SpunK RansoM Bella07 annaval Emmi eya82 Vanina ginaki WhiteQueen kati Mrs Alice peby xrysanthi panagiota Lizzy Cullen eleni 2 annia nenaki20 sunrise Aleera robb.elen ΕΡΗ marina pink LITSA0089 BELLA MARIE niki Kornilia PattinsonCullen breathless vikaki21 twilightFOREVER xatisaga sisaki Bitten Pillows Emy+Robert ROBELINA twilightsagaddicted dani Rosemarie Cullen broken angel T-NM-E-BD marina forever athina evi demi cullen 79 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:47 | |
| 2 και δεκαπεντε λεπτα τελειοτητας..... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:48 | |
| Και δεν ειναι μονο που μιλανε αλλα περσι στην πρεμιερα της εκλειψης καθοταν ενα ζευγαρι μπροστα μου και μονο που δεν...καταλαβαινεις.... | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:54 | |
| Και εγω ειχα κατι τετοιες πισω μου...Αλλα τους εσπασα τα νευρα,στις σκηνες που επρεπε φωναζα και εγω και σηκωνα και συνεχως τον Εντουαρντ...μονο που τον εβλεπαν εσπαγαν τα νευρα τους... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:55 | |
| Γενικα οταν μιλανε στις ταινιες ειναι κουραστικο.Δλδ στην χαραυγη τι εχει να γινει....θα μπορουν να αναστεναζουν σιωπηλα οπως εγω...?Ειναι αναγκη να τσιριζουν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:58 | |
| Κοιτα σε σκηνες οπως ο γαμος το νησι κλπ θα τσιριζω και εγω αλλα με μετρο...Το σπαστικο ειναι να μιλανε συνεχεια λες και εχουν παει για καφε... | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:59 | |
| την χαραυγη για να την απολαυσεις πρεπει να πας 2 η 3 βδομαδες αφου βγει...εγω θα παω στην πρεμιερα..αλλα σιγουρα θα παω 3ανα 2 φορες αργοτερα..ετσι εκανα και στην εκλειψη και τη νεα σεληνη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 1:01 | |
| Εγω θα προσπαθησω να πηγαινω καθε μερα οπως εκανα και στην εκλειψη...οταν θα βρισκω εισιτηρια...αν βρισκω...! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 1:02 | |
| Κι εγω θα παω στην πρεμιερα εννοειται.Οπως και στην σεληνη και στην εκλειψη.Στην Νεα Σεληνη θυμαμαι πηγα με τον κολλητο μου Πεμπτη μεσημερι και δεν ηταν κανεις...την κατα ευχαριστηθηκα.Την Εκλειψη παλι το αντιθετο....βαρεθηκα να ακουω για τους κοιλικακους του Τζεικομπ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 1:07 | |
| Εγω εκει απλως ετριξα τα δοντια μου γαμω την ανατροφη μου.... Αλλα ναι στην χαραυγη μπορει να βγαλω κι εγω τον κακο μου εαυτο....Νησι Εσμι και ξεβρακωτος Εντουαρντ...Τζεικομπιτσες may die in piece.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Παρ 29 Ιουλ 2011 - 20:14 | |
| Παιδιά σας παρακαλώ πολύ!
Έχουμε πει επανειλημμένως πως ο κάθε χαρακτήρας έχει δική του υπόσταση και ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους , είτε όχι.
Ύβρεις και εκφράσεις προσβλητικές συγγνώμη αλλα δέν έχουν θέση εδώ, καθώς προσβάλλουν και τους συντελεστές της ταινίας, αλλά συνάμα και τους fans που τους υποστηρίζουν.
Επιπλέον το τόπικ αυτό έχει ως θέμα την ταινία ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Οτιδήποτε άλλο δεν αρμόζει εδώ.
Σας εφιστώ την προσοχή για ακόμη μία φορά!!
Αν θέλετε να συνεχίσετε την ελεύθερη συζήτηση μεταβείτε στο Coffee Time, που προορίζεται γι αυτό τον σκοπό.
Πάντα όμως, με σεβασμό προς τους συνομιλητές σας!
Μην ξεχνάμε πως η ελευθερία μας, τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
Είτε αυτή ειναι πρακτική, είτε λεκτική.
Ευχαριστώ. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 3:47 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 4:06 | |
| Κι εγω θελω... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 11:30 | |
| ποιος δεν θα ηθελε ενα τετοιο ημερολογιο.. | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 19:47 | |
| Πόσο τέλειο το ημερολόγιο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 20:16 | |
| Πραγματικα ειναι υπεροχα τα ημερολογια και εγω θελω!!! | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 20:22 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 20:24 | |
| Τωρα με τον καιρο θα αρχισουν να βγαινουν και αλλα πραγματα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 1 Αυγ 2011 - 21:15 | |
| | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 1 Αυγ 2011 - 21:28 | |
| επιτέλους βρήκαν ποιος το είχε κάνει! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Τετ 3 Αυγ 2011 - 20:29 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Τετ 3 Αυγ 2011 - 20:37 | |
| Τελειες.... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Τετ 3 Αυγ 2011 - 20:38 | |
| Τι ωραίες που είναι όλες τους!!! Ευχαριστούμε Bella Marie!!! Λάτρεψα τις φράσεις του καθενός!!! Εξακολουθώ να πιστεύω πως η Ρόζαλι είναι πανέμορφη!!! | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Τετ 3 Αυγ 2011 - 21:23 | |
| Πραγματικά πολύ ωραίες οι κάρτες! O Emmett δεν μοιάζει λίγο στον Edward?Στην κάρτα μοιάζουν σαν αδέλφια.
Απλώς έχω κάποιους ενδοιασμούς σε σχέση με όλα τα "πραγματάκια" που βγαίνουν και σχετίζονται με το "Twilight". Νομίζω ότι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν ταινία και όχι μόνο σαν εμπορικό προιόν. Κατά την άποψή μου του αφαιρεί από τη "σοβαρότητα" του. Π.χ. δεν θα ήθελα να δώ τσίχλες "Twilight", παρόλο που ξέρω ότι στην Αμερική έχουν βγεί.
Τώρα βέβαια οι κάρτες είναι ένα άλλο θέμα - βγήκαν για το promotion της ταινίας. Υπάρχει διαφορά σ' εκείνα τα προιόντα που βγαίνουν με το σκοπό να "πουλήσουν" την ταινία & σ' έκείνα που εκμεταλλεύονται την ταινία για να πουλήσουν τα ίδια.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου. | |
|
| |
| Breaking Dawn Part 1 | |
|