| Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Πεμ 24 Μαρ 2011 - 19:52 | |
| Παλια ιστορια... Νομιζω πως θα την θυμαστε... Σκεφτηκα να την συνεχισω με τους δικους μου χαρακτηρες Η ιδεα δεν λεει να φυγει απο το μυαλο μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Δευ 18 Απρ 2011 - 11:09, 1 φορά |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Πεμ 24 Μαρ 2011 - 22:55 | |
| Προσωπικά εγώ πρώτη φορά τη διάβασα.Είναι καλογραμμένο και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει πολλά-αναμενόμενο-μου αρέσει όλη αυτή η μυστικοπάθεια που αιωρείται.Πολύ ωραία η επιλογή των ονομάτων Εγώ προσωπικά το κατατάσσω στα αγαπημένα Καλή συνέχεια. | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Παρ 25 Μαρ 2011 - 8:59 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Παρ 25 Μαρ 2011 - 14:39 | |
| εμιλυ μου την θυμαμαι αυτην την ιστορια και χαρηκα που την συνεχιζεις με τους δικους σου χαραχτηρες !!!!!!!!! εκπληκτικη η ιστορια , και το ταλεντο σου για αλλη μια φορα αποδειχθηκε και με το παραπανω!!!!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Τρι 5 Απρ 2011 - 20:06 | |
| Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τα καλα σας λογια Η αληθεια ειναι οτι τωρα ειδα τα σχολια σας Εχω αποροφηθει τοσο πολυ απο την αλλη μου ιστορια με αποτελεσμα να αγνοω τελειως αυτη Θα προσπαθησω να βαλω συντομα συνεχεια |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Σαβ 16 Απρ 2011 - 19:31 | |
| εμιλυ μου καταπληκτικη η συνεχεια και απο οτι φαινεται του ιαν του κεντρισε το ενδιαφερον η κοπελα , αντε να δουμε!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Σαβ 16 Απρ 2011 - 19:37 | |
| Σε ευχαριστω, Ελινα μου Ενα εχω να σου πω: Ο Ιαν θα τα βρει σκουρα Μπορει στην αρχη να τον δειτε να "περναει καλα" με την Σαμερ αλλα στην συνεχεια ειναι που τα πραγματα θα δυσκολεψουν και για τους δυο τους Σας λεω απο τωρα πως αυτη η ιστορια δεν προβλεπεται να εχει καλο τελος. Μην περιμενετε ερωτα, ρομαντζο... Ισως ενα κολλημα, ισως μπολικο πονο... Οχι ερωτα... Για να μην αποκαλυψω περισσοτερα σας λεω οτι στο τελος ολα θα ξεσκεπαστουν |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Σαβ 16 Απρ 2011 - 20:35 | |
| ωχ τρομαζω εμιλυ μου αλλα ενθουσιαζομαι επισης! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Κυρ 17 Απρ 2011 - 11:53 | |
| μολις διαβασα την συνεχει , αραγε τι ρολο παιζει αυτη η νοσοσκομα ?? εκπληκτικη η συνεχεια | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Κυρ 17 Απρ 2011 - 13:11 | |
| Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα, Ελινα μου Η νοσοκομα θα παιζει μεγαλο ρολο, αυτο ειναι σιγουρο Ο Ιαν ομως θα την αφησει; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Δευ 18 Απρ 2011 - 10:46 | |
| εγω δεν θα σου πω συνεχισε , εγω απλα θα σου πω οτι να δεν την συνεχισεις θα με στεναχωρησεις τρελα !!!!!! η συνεχεια θεικη , βγαζεις τοσα συναισθηματα!!!!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Δευ 18 Απρ 2011 - 10:49 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" Δευ 18 Απρ 2011 - 10:57 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: "Buried Memories - Friends With Benefits" | |
|