| I Am Number Four | |
|
+8mR.Geo Kimberly evi Bella07 dimitroula-robsessed Bitten Pillows Nemesis Of Bellin broken angel 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: I Am Number Four Τετ 30 Μαρ 2011 - 12:48 | |
| Εννιά από μας γλίτωσαν. Το Νούμερο 1 σκοτώθηκε στη Μαλαισία. Το Νούμερο 2 δολοφονήθηκε στην Αγγλία. Το Νούμερο 3 στην Κένυα. Πριν κυνηγήσουν τους υπόλοιπους, θα ψάξουν εμένα. Γιατί... είμαι το NΟΥΜΕΡΟ 4 Ο Νούμερο Τέσσερα είναι ο Τζον Σμιθ, ένας δεκαπεντάχρονος που αλλάζει διαρκώς τόπους διαμονής και ταυτότητες. Είναι ο τέταρτος από τους εννιά Γκάρντι που έφτασαν μυστικά στη Γη όταν ακόμα ήταν παιδιά μετά την καταστροφή του πλανήτη τους, του Λόριαν, από τους Μογκαντόριαν. Κάθε Γκάρντι αναπτύσσει μαγικές δυνάμεις όταν ενηλικιώνεται και εκπαιδεύεται από το «Σεπάν», το Φύλακά του, με σκοπό να βοηθήσει στην ανάκτηση του Λόριαν. Ευτυχώς για τους Γκάρντι και τους Σεπάν τους, οι κάτοικοι του Λόριαν έχουν ανθρώπινη όψη, κι έτσι ο Τζον Σμιθ, μετά την τελευταία του μετακίνηση στο Οχάιο, πρέπει να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο τοπικό λύκειο. Κι επειδή προσπαθεί να ζει τη ζωή του όπως όλοι οι έφηβοι, δεν αργεί να βάλει στο μάτι την όμορφη Σάρα αλλά και να μπει στο στόχαστρο του Μαρκ, του αρχηγού της ομάδας ράγκμπι του σχολείου και πρώην φίλου της Σάρα. Οι απειλές όμως του Μαρκ δεν ανησυχούν τον Τζον. Αυτό που πραγματικά τον ανησυχεί, είναι η γνώση πως ο τρίτος Γκάρντι είναι νεκρός και πως τώρα πια, οι Μογκαντόριαν κυνηγοί ψάχνουν να βρουν αυτόν για να τον σκοτώσουν. Γιατί οι Γκάρντι μπορούν να πεθάνουν μόνο με τη σειρά των αριθμών τους κι αυτό είναι κάτι που, όπως φαίνεται, οι Μογκαντόριαν κυνηγοί τους το γνωρίζουν πολύ καλά. Παράλληλα ο Τζον αποκτά τα πρώτα του μαγικά χαρίσματα και εκπαιδεύεται από τον Σεπάν του ώστε να μπορεί να τα διαχειριστεί. Ξέρει, λοιπόν, ότι πρέπει να πολεμήσει για την επιβίωσή του και για τον πλανήτη του. Ξέρει, επίσης, ότι αν δεν νικήσει, οι Μογκαντόριαν θα καταστρέψουν τη Γη. Όμως διχάζεται ανάμεσα στο καθήκον και τον έρωτά του για τη Σάρα. Γίνεται να τα καταφέρει σε όλα; Η ελπίδα, όμως, πεθαίνει πάντα τελευταία. Και η αγάπη είναι το ισχυρότερο όπλο στο σύμπαν! Μυστηριώδεις εξωγήινες οντότητες, υπερφυσικές δυνάμεις, επικές μάχες με πλάσματα που ενσαρκώνουν το απόλυτο Κακό, αδιάκοπη δράση, έρωτας και φιλία, συνθέτουν ένα πολύ εκρηκτικό μείγμα που θα ενθουσιάσει κάθε έφηβο! Το Είμαι το Νούμερο Τέσσερα αποτελεί το πρώτο μέρος μιας σειράς βιβλίων με τίτλο Η Κληρονομιά των Λόριαν κι έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο σε παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η ομότιτλη ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου Συγγραφεας ΠΙΤΤΑΚΟΥΣ ΛΟΡ Tρειλερ ταινιας https://www.youtube.com/watch?v=52bmOAwIWI0 | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Τετ 30 Μαρ 2011 - 14:53 | |
| ειδα την ταινια και εχω το βιβλια στα αγγλικα σε pdf αλλα δεν το εχω διαβασει ακομα. η ταινια καλη ενταξει αλλα δεν με τρελανε κιολας περιμενα κατι αλλο. | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Τετ 30 Μαρ 2011 - 15:13 | |
| ηθελα παρα πολυ να το δω αλλα δεν δινω 7 ευρω παιδια. με 7 ευρω παιρνω ενα βιβλιο!!! | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Τετ 30 Μαρ 2011 - 17:23 | |
| | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Τετ 30 Μαρ 2011 - 18:17 | |
| Eχω διαβασει το βιβλιο και δεν εχω δει την ταινια,δεν εχω δει ακομα τον κουκλο τον Αλεξ...Το πιστευεται?? | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Τετ 30 Μαρ 2011 - 18:22 | |
| Εγω την ειδα ειναι πολυ ωραια ταινια και ο Αλεξ ειναι κουκλος. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Τετ 30 Μαρ 2011 - 18:57 | |
| Κι εγω θα την δω αυτες τις μερες...το βιβλιο παντως ηταν τελειο... | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Τετ 30 Μαρ 2011 - 22:08 | |
| εγω δε διαβασα ακομα το βιβλιο!!!!!αλλα που θα μου παειιιιι???!!!! η ταινια ηταν απλα υπεροχη!!!!!!!!!!!!!!! για τον Αλεξ μου δν εχω τπτ να πω!!!!! μια εικονα ισον χιλιες λεξεις!!!!(και λιγες λεω!!!! ) οσες/οι δεν εχουν δει την ταινια και δεν θελουν να δουν εικονες μην ανοιξουν τα spoiler!!!!! - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
σε αυτη λιωνωωωωωωωωω....!!!!!!!! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 1:27 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 1:30 | |
| Την κατεβασα και τωρα θα την απολαυσω....Αχ Αλεξ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 1:33 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 1:36 | |
| Κρατηθηκα μεχρι τωρα για να διαβασω το βιβλιο...Τωρα ομως θα επανορθωσω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 1:39 | |
| ετσιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! δες τη να μας πεις πανω κατω τις sos διαφορες βιβλιο-ταινια!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 1:56 | |
| Θα την δω καποια στιγμη αποψε μιας και σκεφτομαι να υποκυψω και να δω πρωτα τους κληρους του θανατου....Περιμενα αιωνες για BR αναλυση... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:02 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:04 | |
| Ποια απο τις δυο...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:10 | |
| το χαρι!!!!(στο σινεμα ειναι τελεια η ποιοτητα!!!) βεβαια δν εχω blueray οποτε δν ξερω!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:18 | |
| Ναι το ειχα δει...Δεν εχω χασει Χαρι Ποττερ εδω και μια δεκαετια...Ουτε εγω εχω...απο το ιντερνετ το κατεβασα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:36 | |
| ααα!!!!ουτε εγω!!! στεναχωριεμαι που φτανουμε στο τελος!!!οχι οτι το εχω συνειδητοποιησει!!! σχεδον μεγαλωσαμε μαζι του!!αλλα σταματαω εδω γτ ειμαι εχεις διαβασει και το 2ο βιβλιο????(για το νουμερο τεσσερα!!) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:39 | |
| Οσο για τον Potter ναι ουτε εγω το εχω συνηδειτοποιησει ακομη...αλλα η τελευταια θα ειναι και η πιο τελεια απο ολες....Και κλεινω εδω επι του θεματος..
Δεν εχει βγει ακομη ουτε στα αγγλικα.Αν θυμαμαι καλα θα βγει 13 Αυγουστου...και φυσικα θα το διαβασω απευθειας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:42 | |
| ωραια μεχρι τοτε θα εχω διαβασει και το πρωτο!!!!!το δευτερο δν πρεπει να ειναι με το νουμερο 4!!!!!!!! ασχολειται με το 6!!!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:44 | |
| Δεν ξερω με τι ακριβως εχει να κανει παντως ετσι φαινεται απο τον τιτλο που ειναι The Power of Six.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:49 | |
| ναι!!!!για να δουμε!!!!! θελω να πιστευω οτι αν κανουνε 2η ταινια(το καλο που τους θελωωωω!!! ) να τους εχουν και τους δυο μαζι!!!! στην ταινια οσο να ειναι ειναι αλλιως... ...οταν δεις την ταινια θα μπορεσουμε να συνεννοουμαστε καλυτερα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:51 | |
| Τωρα που το εψαξα λιγο στην δευτερη ταινια θα εχει να κανει με το νουμερο 7....Μεσα στην μερα θα την δω σιγουρα μιας και ειχα πυρετο και ξυπνησα στις 7 το απογευμα....Οποτε θα βρικολακιασω..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I Am Number Four Πεμ 31 Μαρ 2011 - 2:56 | |
| χαχχα καλα θα κανεις!!!!! δες τη να μας διαφωτισεις και εμας και να διαφωτιστουμε γενικοτερα!!!! παρε και νερακι για τον Αλεξ!!!(το νερακι για εσενα θα ειναι!!απλα θα σου χρειαστει λογω αλεξ!!!! ) παω για υπνο εγω!!!περαστικααααααα!!!!!(μν ανησυχεις...με τον αλεξ θα σου περασουν ολα αν δν εισαι και αυριο καλα!!!) καληνυχτααααααααααααααα!!! | |
|
| |
| I Am Number Four | |
|