broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: BEASTLY-Alex flinn Πεμ 14 Απρ 2011 - 14:25 | |
| ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ. Ένα τέρας. Ούτε λύκος ούτε αρκούδα, ούτε γορίλας ούτε σκύλος αλλά ένα απαίσιο τέρας που στέκεται όρθιο στα πόδια του – ένα τριχωτό τέρας με κοφτερά δόντια και νύχια. Νομίζετε ότι σας λέω παραμύθια; Καθόλου. Ζω στη Νέα Υόρκη. Σήμερα. Δεν είμαι άρρωστος ούτε παραμορφωμένος. Και θα μείνω για πάντα έτσι, κατεστραμμένος, εκτός κι αν καταφέρω να σπάσω τα μάγια. Αν καταφέρω να βρω μια κοπέλα που θα με αγαπήσει πραγματικά. Ναι, τα μάγια που μου έκανε η μάγισσα στην τάξη των αγγλικών. Γιατί με μεταμόρφωσε σε τέρας που κρύβεται τη μέρα και κυκλοφορεί στους δρόμους τη νύχτα; Θα σας πω. Θα σας μιλήσω για τον Κάιλ, τον τύπο που όλοι θα ήθελαν να είναι, το αγόρι με τα λεφτά, την τέλεια εμφάνιση και την τέλεια ζωή. Και μετά, θα σας πω πως ο Κάιλ κατάντησε… τέρας. Εκδοσεις:Ψυχογιος Συγραφεας:Αλεξ Φλιν Book trailer https://www.youtube.com/watch?v=Neo6W1f7hyY | |
|
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: BEASTLY-Alex flinn Πεμ 14 Απρ 2011 - 14:31 | |
| το εχω διαβασει παιδια/.......ειναι τελιως σαχλο ο τροπος γραφης αθλιος, θα μπορουσα να ειναι καλυτερο αλλα παραδοξως το λατρεψα. Βεβαια το διαβασα μια φορα....οποτε αυτο λεει κατιτις αλλα οταν το διαβαζα ειχα ενθουσιαστει.
η ταινια ειναι σαφως καλυτερη..... | |
|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: BEASTLY-Alex flinn Πεμ 14 Απρ 2011 - 14:34 | |
| Κι αυτο το βιβλιο το περιμενω πως και πως....Τωρα το καλοκαιρι θα βγει και η ταινια... | |
|
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: BEASTLY-Alex flinn Πεμ 14 Απρ 2011 - 14:37 | |
| Eμενα μου αρεσε παρα πολυ το βιβλιο!Ειναι μια υπεροχη ιστορια αγαπης που σε κανει να θες να το διαβασεις ξανα και ξανα..!!! Το λατρεψα το βιβλιο!!!Οσο για την ταινια περιμενω πως και πως!!! | |
|
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: BEASTLY-Alex flinn Πεμ 14 Απρ 2011 - 14:40 | |
| δεν μπορω να πω οτι μετανιωσα που το πιρα αλλα σαφως 8α μπορουσα να παρω καποιο καλυτερο....
καταρχην η μονο η αρχη σε ξενερωνει......κ μου φαινεται οτι στο εργο η πενταμορφη δεν 8α παει να ζησει μαζι του οπως γινεται στο βιβλιο.
δεν ξερω μπορει να κανω λα8ος | |
|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: BEASTLY-Alex flinn Πεμ 14 Απρ 2011 - 14:47 | |
| Αρκετες φορες η ταινια διαφερει απο το βιβλιο... | |
|