| Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Τετ 4 Μάης 2011 - 19:26 | |
| "Το κτήνος στράφηκε προς το μέρος της και το βλέμμα του συνάντησε τα μάτια της Βάλερι. Τα μάτια του ήταν άγρια και υπέροχα. Μάτια που κοίταζαν μόνο εκείνην". Η Βάλερι, η θαρραλέα κοπέλα με την εντυπωσιακή κόκκινη κάπα που της χάρισε η γιαγιά της, νιώθει ένα επίμονο κάλεσμα: Έλα να φύγουμε μαζί... Οι κάτοικοι του χωριού, που από χρόνια ζουν με το φόβο του Λύκου, διψασμένοι για εκδίκηση θα ζητήσουν τη βοήθεια του Σόλομον, ενός διάσημου ιερέα κυνηγού λυκανθρώπων. Εκείνος τους αποκαλύπτει ότι το θρυλικό κτήνος ζει ανάμεσά τους. Την ημέρα παίρνει ανθρώπινη μορφή και τις νύχτες, όταν η σελήνη έχει το χρώμα του αίματος, τριγυρίζει στο δάσος και σκοτώνει. Η Βάλερι αρχίζει να υποπτεύεται ότι αυτό που τη συνδέει με το κτήνος είναι ένας δεσμός τόσο ισχυρός ώστε την καθιστά όχι μόνο ύποπτη αλλά και δόλωμα. Θα μπορούσε το κτήνος να είναι ο Πίτερ, ο μοναχικός και μυστηριώδης νεαρός με τον οποίο είναι ερωτευμένη; Θα μπορούσε να είναι ο γοητευτικός Χένρι, που οι γονείς της τον προορίζουν για άντρα της; Θα μπορούσε... "Μία οικουμενική ιστορία για τον έρωτα, το θάρρος και το τέλος της εφηβείας. Η Σάρα έγραψε ένα υπέροχο μυθιστόρημα. Εύχομαι να το απολαύσετε". (Κάθριν Χάρντγουικ, σκηνοθέτις της ταινίας "Λυκόφως") | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Τετ 4 Μάης 2011 - 21:40 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Τετ 4 Μάης 2011 - 23:22 | |
| να πω την αλήθεια δεν τ έψαξα...αύριο που θα τ πάρω θα σ πω... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:12 | |
| Διάβασε κανείς το βιβλίο; Κριτικές; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:46 | |
| Ειναι το επομενο που θα ξεκινησω....λογω πανελλαδικων δεν καταφερα να το διαβασω ακομη.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:48 | |
| Κουράγιο.. τελειώνεις σε λίγο...εύκολο να το λέω εγώ - δύσκολο να το ζεις εσύ! ίσως το διαβάσουμς μαζί. Εμπιστεύομαι την κρίση σου | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:57 | |
| Σε ευχαριστω....Νομιζω παντως πως ειναι πολυ καλο βιβλιο....Το 98%των επιλογων μου μου αρεσουν παντα...Μεσα στο σαββατοκυριακο λογικα θα το ξεκινησω....Κι απο δευτερα θα πεσω με τα μουτρα στην λογοτεχνια....Εχω μεινει πισω.... | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Παρ 3 Ιουν 2011 - 11:56 | |
| Το διάβασε κανείς ??? Εμένα μου φάνηκε πολύ καλό αλλα μάλλον είμουν επηρεασμένη και από την ταινία που την είδα πρώτα . . . πάντως οι περισσότεροι διάλογοι είναι ίδιοι στο έργο και τους ήξερα απ έξω . . . | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Παρ 3 Ιουν 2011 - 12:36 | |
| Το εχω διαβασει, και το εχω δει...
Το βιβλιο οσο και αν αυτο ακουγεται παραξενο μου αρεσε τοσο οσο η ταινια...
Η αμαντα σειφραιντ ηταν νομιζω η πιο καλη και ευστοχη επιλογη, για την ενσαρκωση της ηρωιδας!!!!
Το ολο μυστηριωδες κλιμα που εχει το βιβλιο, ο ερωτισμος, το αγχος, το τρεξιμο ολο αυτο, -δεν ξερω αν ειμαι επηρεασμενη απο το λυκοφως- αλλα μου το θυμιζει εντονα..
Μεχρι ποσο, δεν ξερεις ποιος ειναι ο ''κακος λύκος!!'' *( οπως δεν ηταν γνωριμο τι ηταν ο Εντουαρντ μεχρι τα μεσα του Λυκοφωτος!)
Η γραφη ειναι εκπληκτικη, οι λεξεις ειναι τοσο ομορφα πλεγμενες, που σε συνεπαιρνουν!!!
Πραγματικα αξιζει σαν βιβλιο...
Και η ταινια βγαζει , αποτυπωνει θα ελεγα σε μεγαλο βαθμο αυτο το κυνηγι!!
Αξιζει και με το παραπανω!!
Το προτεινω ανεπιφυλακτα!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Παρ 3 Ιουν 2011 - 14:38 | |
| Να ρωτησω κατι διαβασα στο amazon οτι στο βιβλιο δεν υπαρχει ολοκληρη η ταινια αλλα μεχρι και λιγο πριν το τελος και το υπολοιπο το βλεπεις αναγκαστικα απο την ταινια. Ισχυει; Γιατι νομιζω αλλωστε οτι το βιβλιο ειναι ουσιαστικα το σεναριο διασκευασμενο σε μυθιστορημα. Αρα μπορει να μην εβαλαν ολο το σεναριο. Ή κανω τελειως λαθος; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:24 | |
| Δυστυχως δεν προλαβα να το διαβασω ολο ακομη...αλλα απο τις λιγες σελιδες που διαβασα μου αρεσει πολυ...Λογικα θα ειναι ολη η ταινια...δεν βλεπω τον λογο να μην ειναι.... | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie Παρ 3 Ιουν 2011 - 19:02 | |
| εγω ξεκινισα σημερα να το διαβαζω! μεχτρι το 7ο καιφαλαιο που δαβασα μου αρεσει πολυ!!! μπορει να το τελειωσω και μεσα στο σαββατικυριακο!!! κι εγω το προτινω ανεπηφιλακτα!!! | |
|
| |
| Η Κοκκινοσκουφίτσα-Blakley - Cartwright Sarah, Johnson David Leslie | |
|