| Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ | |
|
+14Fay1765 breathless marina P@p@k! kati WhiteQueen Aleera Mrs.Christina Nantia Hale_Biers Vanina panagiota Kornilia PattinsonCullen evi Bitten Pillows 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Κυρ 15 Μάης 2011 - 17:39 | |
| Οι πιο δημοφιλες επιλογες μαζι μνε τον Ρομπερτ μας, αναμεσα σε τουλαχιστον 5000 ηθοποιους ηταν Ο Ορλαντο Μπλουμ(oh my Edward!!!!) o Hayden Christensen και ο Gerard Way (ενας γκοθ/εμο που δεν τον ξερει ουτε η μανα του.)
Google them να τους δειτε, ειδικα τον τελευταιο αν κ δεν ξερω πως παιζει βεβαια.....
Ονοματα που επεσαν μεταξυ των φαν οταν το λυκοφως η ταινια ανακοινωθηκε ηταν και οι: Tom Sturridge, Logan Lerman ενω σκεφτονταν να βαλουν τον Τομ Γουελινγκ (τον σουπερμαν του smallville) να παιξει τον Εντουαρντ.
Αλλα ονοματα ειναι: Gaspard Ulliel, Drew Fuller, Ben Barnes, Henry Cavill(ου ηταν η πρωτη επιλογη της Στεφανι) και ο Shiloh Fernandez.
Κριμα που δεν ηξερα για τα βιβλια τοτε...Πρεπει να ηταν killer η αναμονη για τον ρολο του Εντουαρντ και 8α ειχε αποκτησει κατι ωραιο η ζωη μου νωριτερα.....
Ξερει κανεις για τις επιλογες ηθοποιων για τον Τζεικομπ και την Μπελα??
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Κυρ 15 Μάης 2011 - 18:49 | |
| Ο Ορλαντο Μπλουμ....? Τι αλλο θα ακουσω.... | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Κυρ 15 Μάης 2011 - 19:00 | |
| ω ναι κοπελια....αχαχαχ δεν 8α ηταν γελοιο...η ο Τομ Γουελινγκ???Τι ειναι τουτο παλι? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Κυρ 15 Μάης 2011 - 20:46 | |
| OΛοι ασχετοι μου φαινονται....Ρομπ και παλι Ρομπ.... | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Κυρ 15 Μάης 2011 - 21:43 | |
| Eτσι κι αλλιως ειναι πολυ αργα για να τον αλλαξουν.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Κυρ 15 Μάης 2011 - 23:15 | |
| Καλά τα βιβλία της Μέγιερ αλλά ο Ρόμπερτ απογείωσε τις ταινίες κατά την ταπεινή μου γνώμη. Μετά από αυτόν .... το χάος! Όλοι μα όλοι μου φαίνονται και άσχημοι και άσχετοι πλέον. | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 1:44 | |
| Για την Bella η Stephanie Meyer ήθελε αρχικά την Emily Browning & της ζήτησαν να κάνει δοκιμαστικό. Όμως εκείνη είχε μόλις τελειώσει τα γυρίσματα ενός θρίλερ (του "Uninvited") & αρνήθηκε λέγοντας ότι ήταν κουρασμένη ψυχολογικά. Μετά η S. Meyer είδε την Kristen Stewart στα γυρίσματα του "Adventureland" & εκεί έληξε η ιστορία. | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 2:38 | |
| o Hayden Christenses για μενα παντως θα ειναι παντα ο Εντουαρντ!!ετσι τον γνωρισα και ετσι θα τον ξερω για παντα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 2:55 | |
| Για μενα ηταν και θα ειναι για παντα ο Rob...τπτ δεν το αλλαζει αυτο.... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 10:20 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 11:00 | |
| Γενικα οποιδηποτε αλλο προσωπο δεν μου κανει.... | |
|
| |
Aleera New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Χωρα του Ποτε-Ποτε Αριθμός μηνυμάτων : 176 Registration date : 03/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 11:34 | |
| γενικα η μεγερ στην επισημη σελιδα της εχει γραψει για καποιους ρολους ριξτε μια ματια!!!!!!!!!http://www.stepheniemeyer.com/movie_archives.html ο τζεικομπ στο τελος ειναι ακριβως !!!!!!!!!!!ακριβως οπως τον φανταζομουν αλλα θα ηταν λιγο δυσκολο να παιξει ετσι και αλλιως για τι ειναι πολυ μεγαλος για τον ρολο του εφηβου.............. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 11:40 | |
| Την Olivia Wilde ως Ροζαλι...?Δεν θα μπορουσα να την φανταστω ποτε σε εναν τετοιο ρολο...Αν και την λατρευω.... | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 17:33 | |
| o Jackson Rathbone για Εντουαρντ???? το ειδαν και αυτο τα ματια μου!! ξερω ειναι περιεργο να φανταστειτε τον Εντουαρν τη την Μπελλα η οποιονδηποτε σε αλλον ηθοποιο γιατι ετσι τους μαθατε απο την πρωτη στιγμη.. ομως εγω προσωπικα που ειχα διαβασει τα βιβλια πριν τις ταινιες ειχα τελειως διαφορετικη επιλογη... αν και λατρευω τον Ρομπ σαν τρελη δεν μπορει να εχει αλλος θεση στην καρδια μου σαν Εντουαρντ απο τον Ηαyden | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 18:47 | |
| Όταν διάβασα το πρώτο βιβλίο δεν είχε βγει ακόμα η πρώτη ταινία, είχαν γίνει τα γυρίσματα αλλά εγώ δεν είχα ιδέα, ούτε εικόνες είχα δει. Έτσι έπλασα μέσα στο μυαλό μου έναν δικό μου Έντουαρντ και μία δική μου Μπέλλα. Όταν πια είδα τους ηθοποιούς παραδέχομαι ότι δεν ενθουσιάστηκα με κανέναν από τους δύο. Η Μπέλλα έμοιαζε πολύ πιο δυναμική από αυτή του βιβλίου και ίσως όχι τόσο 'γλυκιά' όσο περιγράφεται στο βιβλίο. Ο Έντουαρντ πάλι ήταν πολύ διαφορετικός μέσα στο μυαλό μου, ο Ρομπ δεν μου φαινόταν ας πούμε τόσο όμορφος σε σχέση με τις περιγραφές του βιβλίου. Σιγά, σιγά όμως καθώς άρχισαν τα πρώτα βιντεάκια και είδα πως οι ηθοποιοί είχαν μεταμορφωθεί και είχαν ντυθεί τους ρόλους άρχισα να τους συμπαθώ και είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι η ταινία ούτως ή άλλως θα έχει διαφορές με τα βιβλία και πως επίσης θα ήταν αδύνατον να είναι οι ηθοποιοί όπως εγώ τους είχα φανταστεί! Στην πορεία άρχισα να τους αγαπώ και να δένομαι μαζί τους, ο Ρομπ μου άρεσε όλο και περισσότερο και πέρα από την εμφάνιση και την ομορφιά του για εμένα έπαιξε ρόλο και η υποκριτική του γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι έχει ταλέντο. Σήμερα δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλο στον ρόλο του Έντουαρντ, ο Ρόμπερτ Πάττινσον έβαλε τη σφραγίδα του σε αυτό τον χαρακτήρα και κατάφερε να τον κάνει 'δικό' του με όλη τη σημασία της λέξεως. Αν ο Έντουαρντ υπήρχε στ' αλήθεια νομίζω ότι θα είχε πράγματι την εμφάνιση του Ρομπ! Ένας άλλος ηθοποιός τον οποίο είχε αναφέρει η Στέφενι ως Έντουαρντ είναι ο Henry Cavill του οποίο μάλιστα του είχε προταθεί να παίξει αλλά ήταν ήδη αρκετά μεγάλος και αντί για τον Έντουαρντ του πρότειναν τον ρόλο του Κάρλαιλ. Τελικά δεν έκατσε επειδή εκείνη την εποχή ο Χένρι είχε υποχρεώσεις για τα γυρίσματα του Tudors. Πραγματικά πολύ ωραίος άντρας και θα μπορούσε κατά κάποιο τρόπο να είναι Έντουαρντ. http://www.google.gr/search?q=henry+cavill&hl=el&prmd=ivnsol&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=GEbRTY_nGs3dsgbeqb3cDg&sqi=2&ved=0CCYQsAQ&biw=1366&bih=667Αν καθίσουμε να το αναλύσουμε πολλοί θα ήταν αυτοί που είχαν τα προσόντα να τον ενσαρκώσουν όπως επίσης και τη Μπέλλα αλλά προσωπικά μου αρέσει που ο Ρομπ και η Κρίστεν ήταν 'φρέσκα' πρόσωπα, δεν είχαν ας πούμε ήδη καταξιωθεί κάνοντας κάτι άλλο και ουσιαστικά ήταν νέο αίμα το οποίο μάλιστα καθιέρωσε μία ολόκληρη κουλτούρα. Αν αναγνωρίζω κάτι στην Κάθριν Χάρντγουικ είναι ότι έχει ταλέντο στο να διαλέγει ηθοποιούς για τις δουλειές τις! | |
|
| |
Aleera New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Χωρα του Ποτε-Ποτε Αριθμός μηνυμάτων : 176 Registration date : 03/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 16 Μάης 2011 - 22:36 | |
| Trent Ford τελειος τζασπερ πολυ ωραιος !!!!!!!!!!!! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Δευ 23 Μάης 2011 - 22:59 | |
| Eμένα μου αρέσουν αυτοί οι δύο και πλεον που έχουν συνδυαστεί με αυτούς τους ρόλους δύσκολα θα μου ταίριαζε κάποιος άλλος τόσο καλά. Οι μορφασμοί που κάνουν, που κομπιάζουν, που γελάνε, δένουν πολυ καλά για εμένα σε αυτό που θέλουν να περάσουν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Τρι 24 Μάης 2011 - 11:40 | |
| θα τον επαιρνε ο καβελ αλλα θεωρηθηκε πολυ μεγαλος. κανεις δν θα μαθει αν θα ηταν καλυτερος η χειροτερος εντουαρντ αλλα η αληθεια ειναι οτι το επος ειναι κομενο κ ραμμενο στον ρομπ κ την κριστεν. δν μπορω να φανταστω τν καβελ να λεει στην Μπελα "what if I am not the hero? what if I am the bad guy?" παντως ο τζον σταμος σαν λωρεντ ειναι χαλια επιλογη....για ονομα του εντουαρντ ! η ο John C. Reilly σαν τσαρλι κ ο Charlie Hunnam σαν καρλαιλ;;;;; νομζω χειροτερες επιλογες δν υπηρχαν.....ιου ιου ιου ομως | |
|
| |
P@p@k! Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 27/05/2011
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Σαβ 28 Μάης 2011 - 17:50 | |
| Κατα τη γνωμη μου δεν πιστευω ουτε θα πιστευω στο μελλον οτι ταιριαζει καποιος αλλος ηθοποιος σε αυτον τον ρολο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Σαβ 28 Μάης 2011 - 18:18 | |
| γαντι του παει ο ρολος κοπελια!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Σαβ 28 Μάης 2011 - 19:15 | |
| Οκ δείτε εδώ μερικές προτάσεις! 1ο Shiloh Fernandez - Σπόιλερ:
2ο Gaspard Ulliel- Σπόιλερ:
3ο zach roerig- Σπόιλερ:
4ο Shane West - Σπόιλερ:
5ο Colton Hayes- Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Σαβ 28 Μάης 2011 - 19:29 | |
| Καλοι ειναι μωρε...αλλα και παλι Ρομπ δεν ειναι... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Σαβ 28 Μάης 2011 - 19:31 | |
| Mόνο ο Colton Hayes με ψιλο-πείθει πως ίσως να μπορούσε να αντεπεξέλθει.. | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ Τρι 14 Ιουν 2011 - 22:23 | |
| Αν ηταν Ελληνας ποιος λετε να ταιριαζε? Βεβαια κανενας δε θα ηταν σαν τον Ρομπ- εννοειται οτι ειναι τελεια επιλογη- αλλα πιστευω οτι θα μου αρεσε ο Μαρτακης... (μην με κραξετε!!!!!) Το παιδι ειναι θεος!!! | |
|
| |
| Αλλοι Ηθοποιοί για τον Ρόλο του 'Εντουαρντ | |
|