| ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ | |
|
+4twilightFOREVER evi WhiteQueen ΕΡΗ 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Πεμ 19 Μάης 2011 - 11:20 | |
| ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Ο δημοσιογράφος Μάικλ Γουάιλντ -ο κόσμος του οποίου καταρρέει από μια πρόσφατη προσωπική τραγωδία- ελπίζει πως μια αποστολή στο Νότιο Πόλο για ένα μήνα θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τη θλίψη του. Εδώ, στο πιο αφιλόξενο μέρος στη γη, αναζητά την παρηγοριά� μέχρι που, σε μια βουτιά ρουτίνας στην πολική θάλασσα, ανακαλύπτει απροσδόκητα κάτι εντελώς διαφορετικό: ένα νεαρό ζευγάρι, αλυσοδεμένο και σφραγισμένο για πάντα σε ένα κομμάτι πάγου. Δίπλα τους βρίσκεται ένα σεντούκι γεμάτο με ένα παράξενο, και δυσοίωνο φορτίο. Τώρα, στο ζοφερό αλλά πανέμορφο τοπίο παγόβουνων που τρεμοφέγγουν και ακατάπαυστου ήλιου, ο Μάικλ πρέπει να ξετυλίξει το μυστήριο του καταδικασμένου ζευγαριού. Υπήρξαν τα αθώα θύματα του φόβου και της προκατάληψης -ή κάτι πολύ πιο σκοτεινό; Η αναζήτησή του θα τον οδηγήσει στους στρατώνες του Πολέμου της Κριμαίας και στα ανεξερεύνητα βάθη του Ανταρκτικού Ωκεανού, στη μοιραία επέλαση της Ελαφράς Ταξιαρχίας και στην πανάρχαια κατάρα που επιζεί ως σήμερα. Καθώς ο πάγος γύρω από το δολοφονημένο ζευγάρι αρχίζει να λιώνει, ο Μάικλ βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα θαύμα -ή έναν εφιάλτη. Γιατί αυτό που πέθανε μπορεί, όπως φαίνεται, να μην έχει φύγει... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑhttp://www.platypus.gr/bloodice/bloodandicebook.htmlΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 24 ΜΑΪΟΥ 2011. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Πεμ 19 Μάης 2011 - 17:11 | |
| Θα το παρω οπως καο δηποτε....Ετσι κι αλλιως πλατυπυς σημαινει εγγυηση..... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Παρ 20 Μάης 2011 - 10:13 | |
| Εγω λατρεψα το εξωφυλλο. Το βρηκα φανταστικο!Απο τα ωραιοτερα εξωφυλλα που εχω δει. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Παρ 20 Μάης 2011 - 10:41 | |
| Και εγω θα το παρω. Μου εχει εξαψει το ενδιαφερον η υποθεση. Διαβασα και το αποσπασμα που εβαλαν και σε συνδιασμο με το εξωφυλλο το οποιο επισης λατρευω πειστηκα. Το βγαζουν και την καλυτερη εποχη. Παντα λατρευω το καλοκαιρι να διαβαζω τετοιου ειδους βιβλια. Ειναι και χορταστικο. 760 σελιδες. Οπως λεει και η Εβι εξαλλου η πλατυπους ειναι εγγυηση. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Παρ 20 Μάης 2011 - 11:11 | |
| Εμενα με εχει πιασει συνδρομο στερησης....Σημερα θα ξεπεταξω την βλακειουλα που διαβαζα μεσα στις πανελληνιες και αρχιζω δυναμικα διαβασμα.....Επιτελους ελευθερια..... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Πεμ 26 Μάης 2011 - 11:13 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Πεμ 26 Μάης 2011 - 13:57 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Πεμ 26 Μάης 2011 - 15:18 | |
| Eβι το βρηκες; Βρηκες και το βραδιες χορου στην κολαση στα ελληνικα; Εγω δεν εχω ασχοληθει ακομη καθολου. Γραφουμε αρχαια την Δευτερα και εχω σκοτωθει στο διαβασμα. Απο που το πηρες; Σκεφτομαι να περασω μια βολτα απο τα public αλλα ακομη δεν το εχουν βαλει στο site τους | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Πεμ 26 Μάης 2011 - 16:45 | |
| ναι τα πηρα και τα δυο εχθες.... | |
|
| |
almighty Twilight Human
Ηλικία : 106 Τόπος : Twilight Zone Αριθμός μηνυμάτων : 50 Registration date : 18/07/2010
Forks Student Profile Team: Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Τετ 6 Ιουλ 2011 - 14:38 | |
| Το διαβασε κανεις αυτο? Ειναι καλό? Γιατι σκεφτομαι να το παρω. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Τετ 6 Ιουλ 2011 - 21:12 | |
| Εμένα εκτός από το εξώφυλλο δεν μ'αρέσει η υπόθεση.. | |
|
| |
alexia.p New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ Πεμ 7 Ιουλ 2011 - 14:36 | |
| | |
|
| |
| ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ | |