Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΧΡΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟ ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΡΕΙΛΕΡ?
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
Θέμα: Απ: Cosmopolis Πεμ 22 Μαρ 2012 - 9:46
I think I am dead and on Heaven.....αυτά τα 33 δευτερόλεπτα
Του πάει να παίζει τον κακό baaaaad aaaaassssss Rob!!!
demona1986 Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
αν του παει λεει περιτο να σου πω οτι εχω γινει μουσκεμα με εχει πιασει μια φουντωση ειλικρινα δεν το περιμενα τοσο τσοντα και τοσο σκοτωμο χριστε μου οχι απλα του παει γεννηθηκε να.....σορυ για αυτο που θα πω αλλα το παλικαρι σε αυτη την ταινια στην κυριολεξια
Σπόιλερ:
γαμαει και δερνει
ειλικρινα δεν εχω λογια.......... αυτο θα ειναι ποιο χειροτερο απ το μπελαμι γενικα το 2012 ειναι ολο εκπληξεις με τοσο ρομπερτ δεν με νοιαζει να γινει και το τελος του κοσμου.. αρκει να εχω δει φυσικα ολες του τις ταινιες τον αγαπω τον λατρευω ειναι ταλενταρα δεν ειναι απλα ομορφος και καλος το παλικαρι λεμε παιζει κοντρα ρολους δολοφονος???? σεξομανης τα παντα δεν μπορω τοση χαρα σημερα δεν ξερς αν θα το αντεξω
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............θα πεθάνουμε μέχρι να βγει τρειλερ.... και που μεχρι να ερθει στην Ελλάδα ελπίζω να ερθει το Μαη και εδώ αλλά απ ότι βλέπω το παιδί πολύ κωλόπαιδο στο έργο........απληστος και αχόρταγος σε όλους τους τομείς.......... και στο τέλος τα χάνει και λίγο αφού αυτοπυροβολε'ι το χερι του.....
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
Θέμα: Απ: Cosmopolis Πεμ 22 Μαρ 2012 - 11:00
Όντως το 2012 θα έχει πολύ Rob.....σε όλες τις κατηγορίες....υπερφυσικό, ερωτικό, κακό, άπληστο. Δεν θα προλαβαίνουμε.....μέχρι να συνέλθουμε απο το ένα μπαμ θα πάμε στο άλλο....
demona1986 Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
Δεν μου φτανει θελω να δω εστω το κανονικο τρειλερ μα καλα γιατι μας βασανιζουν ετσι γιατι?? (ασχετο) η κριστεν πρεπει να περνει λεξοτανιλ για να αντεξει τις ερωτικες σκηνες του ρομπ ποπο εχω τρελαθει..... σε 4 μερες εχουμε official breaking down trailer σε λιγο καιρο το μπελ αμι σε λιγες μερες official trailer cosmopolis και μετα χαραυγη χριστε μου βοηθα μας [img]
Σπόιλερ:
[/img] [img]
[/img]
Σπόιλερ:
χριστε μου κριστεν κουραγιο
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
μολις τωρα το ειδα και εχω παθει το σοκ του αιωνα , δεν νιωθω καλα , χρειαζομαι ναθρωπο να με μαζεψει απο τα πατωματα ... !!!!!!!!!!!!!τοση δοση ρομπ , ολα μαζεμενα με τρελαινει κυριολεχτικα!!
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Δεν εχει ανάγκη η Κρίστεν το πρώτο σοκ το ειχε πάθει τότε με τη φωτογράφηση του details με τις μοντέλες....αλλά αυτός όλο με γκ....ες γυρω γυρω και αυτρή να τρεχει να ξεφύγει απ τη κακιά βασίλισα αδικία... Τεσπα οκ θα πεθανουμε το 2012 και όπως είπε καποια παραπάνω τουλάχιστον θα εχουμε δει όλα αυτά!!!!!!!
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Ναι κάτι λιγο....ο ζουρλομανδίας μου λειπει....δε ξερω τι μου φταιει, η ζωη ειναι σκατά....ή οπως ελεγε και ο Τζεικομπ στη Χαραυγη LIFE IS SUCK AND THEN YOU DIE...........
πωπωπωπωπω απιστευτος! για καποιο αγνωστο προς το παρον ( τροπος του λεγειν ) λογο ηδη ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες! το ματι του τρελου το εχει γενικα ο Ρομπ οποτε ο ρολος του παει γαντι! εχω ενθουσιαστει με μολις λιγα δευτερολεπτα κ δεν μπορω να περιμενω να δω ολοκληρη την ταινια.
φωτιες μας αναψε μεσημεριατικα
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Ελινάκι μου και εμένα μια απο τα ίδια... έχω του κόσμου τις δουλειές και δεν μπορώ να σηκωθώ να τις κάνω άρε τι μας κάνεις πάλι.... τι μας κάνεις... με το μπελ αμι νομίζαμε ότι θα τα παίξουμε με τον Κοσμόπολις τελικά μας βλέπω να μας αποτελειώνεις