| Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! | |
|
+31kati xrysanthi despina aek Nemesis Of Bellin LadyTaniaXd annaval Bella07 Mrs Alice demi cullen Kimberly mR.Geo eleni 2 eya82 niki i love edward 2 Mrs.Christina Bella Cullen12 Nantia Hale_Biers vikaki21 !!!twilight!!! evi marina athina Bitten Pillows annia ROBELINA e+b Kornilia PattinsonCullen Emy+Robert peby WhiteQueen 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Σαβ 4 Ιουν 2011 - 22:48 | |
| Με αφορμή την πρώτη έκδοση του Σιωπή στο Σκοτάδι θα ήθελα να χαρίσω δύο βιβλία μου σε δύο τυχερά μέλη του φόρουμ μας! Σκέφτηκα ότι ο καλύτερος και πιο δημοκρατικός τρόπος είναι μία απλή - συνηθισμένη κλήρωση. Έτσι όλοι όσοι ενδιαφέρεστε για να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα ποστ σε αυτό εδώ το τόπικ με μία 'ευχή' για το βιβλίο και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση! Η κλήρωση θα γίνει στις 18 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, παρόντων όσων μελών θα βρίσκονται εκεί και αν υπάρχει η δυνατότητα θα τη μαγνητοσκοπήσουμε. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Σαβ 4 Ιουν 2011 - 22:56 | |
| Αγαπητη Μαρια ευχομαι το βιβλιο σου να αγγιξει τις καρδιες και αλλων αναγνωστων οπως και τις δικες μας.Να το αγαπησουν οπως και εμεις.Να εκτιμησουν τη δουλεια σου οπως και εμεις.Τελος ευχομαι να κανεις τρελες πωλησεις οπως αρμοζει σε ενα τετοιο βιβλιο!!!!
Με πολλη αγαπη peby. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Σαβ 4 Ιουν 2011 - 23:16 | |
| «Το σιωπή στο σκοτάδι» ξεκίνησε ως fanfic και πλέον έγινε βιβλίο! Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μεγαλύτερη ικανοποίηση θα μπορούσε να έχει κάποιος συγγραφέας, όταν οι κόποι του ανταμείβονται σε τέτοιο επίπεδο. Είναι μια ιστορία που αδιαμφισβήτητα θα αγαπήσουν όλοι οι αναγνώστες, με δύο χαρακτήρες με τους οποίους θα ταυτιστούν απόλυτα και θα δεθούν μαζί τους. Τόσα πολλά συναισθήματα και τόσο ζωντανές καταστάσεις, που νομίζεις πως εσύ ο ίδιος συμμετέχεις σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα, όπως ακριβώς επιθυμείς και να συνεχίσεις να κάνεις τη διαφορά με τη φαντασία και το αξεπέραστο ταλέντο που διαθέτεις!!!
-Ερμιόνη- | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 14:29 | |
| Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το βιβλίο επιτέλους εκδίδεται! Εύχομαι τα καλύτερα στο βιβλίο σου μέσα από την καρδιά μου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχεις πάρα πολλές πωλήσεις! Αν και αυτό είναι σίγουρο!
Κορνηλία
Υ.Γ.: Εαν δε βρίσκομαι εκεί όταν γίνει η κλήρωση πειράζει; | |
|
| |
e+b Twilight Human
Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 14/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 14:43 | |
| Mαράκι καλή αρχή και καλή συνέχεια. Γιατί σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια. Το Σιωπή Στο Σκοτάδι είναι μία ιστορία που όλοι εμείς εδώ στο forum αγαπήσαμε και νιώθουμε περήφανοι για σένα με την έκδοσή του. Μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Να είσαι πάντα καλά και να μπορείς να μοιράζεσαι μαζί μας την έμπνευσή σου.
Λίτσα - Αθήνα | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 14:55 | |
| Η ιστορια αυτη εχει αγγιζει τις καρδιες μας και είμαι σιγιυρη οτι θα αγγιξει οσων πανε να το αγορασουν !!!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε καλά κα αν δουν όλοι την ψυχή που έδωσες για να την γραψεις !!!!!!! Ελίνα - Αθήνα | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 15:24 | |
| Όσοι κάνετε ποστ σε αυτό εδώ το τόπικ μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν θα βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, την ώρα της κλήρωσης. Απλά θα είναι καλό να έχουμε παρόν αρκετά μέλη για να είναι σαφής η διαφάνεια της διαδικασίας. | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 16:22 | |
| καλη επιτυχια με τις πωλησεις ..... η ιστορια αυτη ηταν πραγματικα υπεροχη και ειμαστε ολοι πολυ περηφανοι αναστασια-αθηνα | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 17:13 | |
| - Bitten Pillows έγραψε:
- ενδιαφερον....δεν εχω κερδισει ποτε ενα βιβλιο σε διαγωνισμο....
ευχομαι πολλες πωλησεις αν κ αυτο ειναι σιγουρο!! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 17:19 | |
| Συγχαρητηρια για το βιβλιο σου!!!Καλες πωλησεις!!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 17:21 | |
| Αχ τι τέλεια ιδέα ο διαγωνισμός!!!! Καλή επιτυχία σε όλους που θα λάβουν μέρος!!!! - Σπόιλερ:
Μετά την έκδοση του βιβλίου θα ξαναβάλεις την ιστορία στο blog σου? Δεν πρόλαβα να διαβάσω το τέλος! Το πιθανότερο είναι ότι δε θα μπορέσω να έχω το βιβλίο λόγω περιορισμένων αντίτυπων...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 17:23 | |
| Το βιβλίο θα μπορέσετε να το έχετε όσοι θελήσετε άσχετα από το μέγεθος της έκδοσης! Δυστυχώς δεν θα το ανεβάσω ξανά στο blog μου μιας και είναι πλέον βιβλίο. Το μόνο που ίσως θα ανέβει κάποια στιγμή θα είναι ένα outtake που σας είχα υποσχεθεί. | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 17:24 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 17:49 | |
| ωραία! ανυπομονώ για το outtake!!!! και επειδή είναι σίγουρο πως δε θα μπορέσω να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη, δυστυχώς, πως μπορώ να αποκτήσω το βιβλίο?? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 18:11 | |
| Εγω το μονο που εχω να ευχηθω ειναι καλες πωλησεις.... γιατι εκτος του οτι ολοι εδω περα αγαπαμε οτι κι αν γραφεις το τελευταιο πραγμα που αξιζει σε αυτη την ιστορια ειναι να μεινει στο σκοταδι.... | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Κυρ 5 Ιουν 2011 - 22:40 | |
| Συγχαρητήρια και καλές πωλήσεις !!! Πραγματικά η Σιωπή στο Σκοτάδι είναι υπέροχη ιστορία και είμαι σίγουρη ότι θα ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα βιβλία στο Φεστιβάλ -Δάφνη- | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Δευ 6 Ιουν 2011 - 0:11 | |
| Καλή επιτυχία να έχεις θα ήθελα να μας ενημερώσεις πως μπορούμε να το αγοράσουμε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Δευ 6 Ιουν 2011 - 0:35 | |
| Μπορείτε να το αγοράσετε αυτές τις ημέρες από την έκθεση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη. Διαφορετικά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου στέλνοντας μου ένα πμ. | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Δευ 6 Ιουν 2011 - 1:46 | |
| Η ροή της ιστορίας μοιάζει με υγρή μαύρη σοκολάτα που μπερδεύεται με το πιο ελαφρύ και γλυκό παγωτό βανίλια που θα μπορούσε να βρει κανείς. Τα συναισθήματα που προκαλεί είναι αρκετά έντονα, δημιουργώντας πολλές φορές το δέρμα σου να ανατριχιάσει σε αλλόκοτες σκηνές και άλλες να χαμογελας χωρίς να το έχεις καταλάβει. Από την πλοκή που έχει η ιστορία φαίνεται ότι η συγγραφέας ξεπέρασες τον εαυτό σου δημιουργώντας απίστευτες «στροφές» καταφέρνοντας να κρατά; τον αναγνώστη στο σκοτάδι μέχρι και την τελευταία παρααγραφο. ειλικρινα σου ευχομαι τα καλυτερα | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Δευ 6 Ιουν 2011 - 16:09 | |
| Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω ημουν σιγουρη πως θα εβγαζες ενα βιβλιο -αργα ή γρηγορα-. Συγχαρητηρια! Χαιρομαι πραγματικα, και σου ευχομαι τα παντα να πηγαινουν καλα μετα απο αυτο. Δυστυχως δεν θα μπορεσω να περευρεθω στην εκθεση, γιατι θα ειμαι Αθηνα. Για αλλη μια φορα, Συγχαρητηρια! Νεφελη. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Δευ 6 Ιουν 2011 - 17:11 | |
| Μαράκι μου,
Αυτό το fanfic το ανακάλυψα περίπου 1 χρόνο πριν. Ήταν το πρώτο που διάβασα, μαζί με το 1920, και αν θέλεις η Πρώτη μου Αγάπη. Δεν ξέρεις πόσο χαρούμενη είμαι που επιτέλους αυτή σου η δημιουργεία θα τυπωθεί σε χαρτί και θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε μέσα από ένα βιβλίο. Θα έχω την δυνατότητα να κοιμηθώ μαζί με το βιβλίο σου, να το χρησιμοποιήσω όσες φορές θέλω, να το πάρω μαζί μου σε ένα ταξίδι και τόσα άλλα. Γιατί όπως και να το κάνουμε, άλλο να κρατάς στα χέρια σου ένα βιβλίο και άλλο να το διαβάζεις στην οθόνη του υπολογιστή.
Μέσα από το Σιωπή στο Σκοτάδι, μας έχεις ταξιδέψει σ'έναν διαφορετικό κόσμο. Σ'έναν κόσμο, όπου η αγάπη δύο ανθρώπων δεν εξαρτάται από την εξωτερική εμφάνιση ή από κοινές εμπειρίες, αλλά από ένα και μοναδικό βράδυ. Μια διαδικασία, στην οποία ο καθένας δεν ξέρει ποιον έχει δίπλα του, όμως νιώθει αυτό το "κάτι" για εκείνον. Μας μαθαίνεις να αγαπάμε στα τυφλά. Και σ'ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί μέσα από τις καταστάσεις που μας περιγράφεις, με έχεις βοηθήσει άπειρα.
Οι χαρακτήρες, είναι πλασμένοι έτσι ώστε να μας κάνουν να τους λατρεύουμε όπως κι αν κινηθούν. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο το ότι στο μυαλό μας έχουμε την Μπέλλα και τον Έντουαρντ, και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πως θα νιώθω με διαφορετικά ονόματα(πάντα εγώ στο μυαλό μου θα έχω το πρόσωπο του Έντουαρντ και της Μπέλλα), πάντως έχεις πραγματικό Ταλέντο και το να δημιουργείς χαρακτήρες σημαίνει πως καταλαβαίνεις τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτό είναι ένα από τα κυριότερα χαρίσματα ενός συγγραφέα, πιστεύω.
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και της ψυχής μου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την προώθηση του Σιωπή στο Σκοτάδι και να αφήσεις το σημάδι σου στον κατάλογο των αξιόλογων συγγραφεών, γιατί πραγματικά σου αξίζει.
Εμείς να ξέρεις πως θα είμαστε πάντα δίπλα σου, να σε στηρίζουμε. Σ'αγαπάμε!
Με εκτίμηση και αγάπη, -Χριστίνα. Υ.Γ1: Η μητέρα μου διάβασε το ΣΣΣ και σου εύχεται κι εκείνη, Καλή Επιτυχία, Συγχαρητήρια και σε συμβουλεύει να μην σταματήσεις να παλεύεις για να φτάσεις όπου επιθυμείς.
Υ.Γ2: Ένα τελευταίο ευχαριστώ από μέρους μου, καθώς είσαι η έμπνευσή μου. | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Δευ 6 Ιουν 2011 - 19:09 | |
| ευχομαι το βιβλιο σου να σκισει να εχει τρελες πωλησεις και ο κοσμος να το προτιμησει γιατι μια τετοια δουλεια αξιζει να την εχει ο καθενας στην βιβλιοθηκη του πραγματικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα...... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Τρι 7 Ιουν 2011 - 14:09 | |
| Μαίρη μου... Είμαι από αυτούς που θα ήθελαν να αποκτήσουν το βιβλίο σου και μακάρι να τα καταφέρω κάποια στιγμή....
Και ποιος δεν θέλει να καμαρώσει την Ιστορία που έχει ξενυχτήσει, έχει κουραστεί, έχει συγκινηθεί και έχει αποδώσει μεγάλο μέρος χρόνου και ψυχής για αυτή, στο ράφι ενός βιβλιοπωλείου...
Εύχομαι το βιβλίο σου να γεμίσει πολλά μάτια με δάκρυα, πολλές ψυχές με φως, πολλές καρδιές με χαρά και πολλούς ανθρώπους με ελπίδα... πως θα γίνουν πραγματικά ευτυχισμένοι, πως θα αποκτήσουν όλα όσα αξίζουν αρκεί να προσπαθήσουν και να μην το βάλλουν κάτω.... Εύχομαι το βιβλίο να σε συγκινήσει όπως συγκίνησε εμάς... Εύχομαι να γνωρίσεις την επιτυχία και την αγάπη... Μα πάνω από όλα να είσαι καλά και να καμαρώσεις το βιβλίο σου όπως ΕΣΥ ποθείς.
Με πολλή αγάπη Νίκη. | |
|
| |
eya82 New Moon Victim
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 30/11/2010
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Τρι 7 Ιουν 2011 - 14:34 | |
| Συγχαρητήρια και να εύχομαι το βιβλίο σου να γίνει Best Seller θα ήθελα πολύ να παραβρεθώ στην παρουσίαση που θα γίνει;
Ευαγγελία απο Χαλκιδική | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! Τρι 7 Ιουν 2011 - 16:08 | |
| Μαρια συγχαρητηρια για την εκδοση του βιβλιου σου. Ευχομαι να κανει αμετρητες πωλησεις και να κερδισει μια θεση στην καρδια οσων το διαβασουν -Ελενη- | |
|
| |
| Διαγωνισμός Βιβλίου Σιωπή στο Σκοτάδι! | |
|