| Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) | |
|
+12SilverMusk alexia.p vikaki21 broken angel twilightFOREVER marina panagiota demona1986 marina forever evi almighty Kimberly 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τετ 20 Ιουλ 2011 - 8:29 | |
| Ηταν ωραιο...μπορει να μην ηταν συγκλονηστικο αλλα σε τραβουσε και δεν σε αφησε να το αφησεις απο τα χερια σου.Βεβαια ειναι και αυτο εξαλογια.Το δευτερο θα βγει σεπτεμβρη και το τριτο οκτωβρη οποτε μαλλον δεν θα αργησει να ολοκληρωθει η σειρα... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τετ 20 Ιουλ 2011 - 11:36 | |
| Καλά evi αυτό για το αν θα ολοκληρωθεί γρήγορα ή όχι ας μην το αναφέρουμε καλύτερα. Γιατί και κάποιος άλλος εκδοτικός (ονόματα δεν λέμε, σπίτια δεν θίγουμε, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε σε ποιον αναφέρομαι) άρχισε πάρα πολύ καλά και έχει καταντήσει μια αηδία και μισή με τα καμώματα που κάνουν συνέχεια. Βέβαια εγώ το βιβλίο δεν το πήρα και ούτε θα το πάρω ακόμα μέχρι να βγουν τουλάχιστον τα 3 πρώτα, να μην μείνω και με την γλύκα γιατί βλέπω ότι σας αρέσει, αλλά εκτός αυτού σε σειρά προτεραιότητας είναι κάποια άλλα | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τετ 20 Ιουλ 2011 - 12:02 | |
| Και εγω το ιδιο.Κουραστηκα αφανταστα με τις σειρες.Οσο και να αγαπω τους ηρωες κουραζομαι και βαριεμαι να περιμενω νε περναει η χρονια για να διαβασω την συνεχεια.Και ενταξει μεχρι 3 λογια να το αντεξω αλλα οταν αρχιζουν και γινονται 10 λογιες τραβαει πολυ το πραγμα. Τουλαχιστον αν ειναι ολοκληρωμενες στα αγγλικα κατι γινεται. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Σαβ 23 Ιουλ 2011 - 17:18 | |
| Στα αγγλικα ειναι ηδη ολοκληρωμενα...διαβασα και το 2 στα αγγλικα...ειναι και μικρα οποτε δεν μου πηρε και πολυ...αλλα λιγο που εριξα μια ματια στην πλοκη των παρακατω...δεν ξερω...με ψιλο χαλασαν... | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Δίψα 1-Παικ Κριστοφερ Τετ 7 Δεκ 2011 - 20:36 | |
| ΥπόθεσηΌταν αγαπάς, δεν καταλαβαίνεις από φόβο ή μίσος. Όταν φοβάσαι, δεν υπάρχει περιθώριο για αγάπη ή μίσος. Κι όταν μισείς, νιώθεις μόνο μίσος και τίποτε άλλο. Η Σιτά είναι ένα βαμπίρ που ζει πέντε χιλιάδες χρόνια. Έχει δώσει όρκο στον θεό Κρίσνα ότι δε θα μεταμορφώσει κανέναν θνητό σε βαμπίρ κι αν το κάνει, θα χάσει την ευλογία του και θα πεθάνει. Ζει ολομόναχη, ώσπου η αγάπη ξανάρχεται στη ζωή της.
Ο Ρέι την ερωτεύεται κι η ελπίδα για κάτι πιο ανθρώπινο την κάνει να θέλει να γίνει το αθώο κορίτσι που υπήρξε πριν την καταστρέψει ο δαίμονας Γιάκσα. Η τελευταία της μάχη είναι για την αγάπη. Θα τα καταφέρει ή θα θυσιαστεί άδικα; Μπορεί ένας έρωτας να προσπεράσει κάθε κακό;
Κριτική
Είναι ένα κείμενο κλασικό στο είδος του. Ο Πάικ θεωρείται ο «δάσκαλος» αρκετών νεότερων συγγραφέων του είδους και εμπνευστής πολλών ταινιών. Επιπλέον τα βιβλία του διδάσκονται στις πανεπιστημιακές σχολές δημιουργικής γραφής του εξωτερικού. Η βασική του πρωτοτυπία είναι ότι ο Πάικ συνδυάζει την κλασική σχολή της βαμπίρ γραφής με επιστημονική φαντασία, υπαρκτά επιστημονικά πειράματα και κυρίως, το πιο γοητευτικό, με βαθιά γνώση αρχαίων πολιτισμών, ειδικά του ινδικού και του ελληνικού, καθώς και καλοδουλεμένα ιστορικά στοιχεία. Έτσι οι χαρακτήρες του γίνονται πολυδιάστατοι και οι αναγνώστες συμπάσχουν με τους ήρωες. Θα κυκλοφορήσουν επίσης: Μαύρο αίμα και Μετά το τέλος. Στον πρώτο τόμο της τριλογίας, ο Πάικ στήνει με απαράμιλλη μαεστρία το σκηνικό του, εισάγοντας ταυτόχρονα τον αναγνώστη στο σκοτεινό αλλά τόσο ανθρώπινο κόσμο της γοητευτικής του ηρωίδας. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τετ 7 Δεκ 2011 - 21:44 | |
| Τα δυο πρωτα ειναι αρκετα καλα... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τρι 29 Μάης 2012 - 1:17 | |
| έαν τελικά ο εκδοτικός δεν βγάλει και τα υπόλοιπα δεν με βλέπω να τα παίρνω αυτά γιατί δεν θέλω να τα ψάχνω μετά στα αγγλικά! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τρι 29 Μάης 2012 - 4:13 | |
| τα τρια πρωτα τα βγαλαν το ενα μετα το αλλο αλλα μετα σιωπη.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τρι 29 Μάης 2012 - 9:04 | |
| Εμενα δεν μου αρεσε καθολου αυτη η σειρα.Το πρωτο το βρηκα καλουτσικο,το δευτερο αρχισε να με κουραζει σε υπερβολικο βαθμο και το τριτο δεν το εχω ακομα πιασει.Βρισκεται στην βιβλιοθηκη εδω και κατι μηνες και εκει θα μεινει μεχρι να εξαντλησω τις αλλες επιλογες μου. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τρι 29 Μάης 2012 - 12:33 | |
| το τρια ουτε εγω το διαβασα ακομη αλλα ειναι και πολυ μικρα.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τρι 29 Μάης 2012 - 12:37 | |
| Φαντασου λοιπον ποσο το βαρεθηκα που παρολο που ειναι τοσο μικρο ουτε καν ασχοληθηκα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τρι 29 Μάης 2012 - 20:00 | |
| καταλαβαινω.... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Πεμ 31 Μάης 2012 - 0:40 | |
| η αλήθεια είναι ότι ούτε και εμένα μου γεμίζουν και πολύ το μάτι αλλά από τη στιγμή που δεν τα βγάζει και τα υπόλοιπα ο εκδοτικός δεν θέλω να τα αρχίσω και να ψάχνομαι μετά με τα αγγλικά! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Πεμ 31 Μάης 2012 - 3:14 | |
| το καταλαβαινω...αλλα απο οτι εχω διαβασει οσο προχωρανε τοσο χειροτερα γινονται... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) Τρι 17 Μαρ 2015 - 19:35 | |
| Μου δώσανε μέχρι το 3 στα ελληνικά, ίσως κάποια στιγμή τα ανοίξω κι αυτά... κάποια στιγμή... | |
|
| |
| Έρωτας βαμπίρ (Σειρά: Δίψα - 1) | |
|