| Snow White and the Huntsman | |
|
+43Mrs.Cullen2 alexandra13 maria_likofos mariettoula1996 argyro12 xrysanthi marina forever SalvatoreDamon dmant89 ellen maraki27 dark violet Stella Sunlight marina Silia ΕΡΗ dimitroula-robsessed hlhtwilightmania EliRose twilightFOREVER Mental Shield ed<3 !!!twilight!!! MIKAELLA bellarenesmi Teodan AspaKorth April Dalia Zafrina T-NM-E-BD $ofi@ + Edward pitsiriki Vanina BELLA MARIE ROBELINA Rosemarie Cullen robsten kiss Bitten Pillows Bella Marie Swan evi dani Kornilia PattinsonCullen 47 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 2:47 | |
| Η ταινια φαινεται μες την δραση...θα ειναι τελεια.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:09 | |
| φαινεται ωραια ταινια απο τις φωτο ! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:25 | |
| Α!!
Παιδια γι αυτο εβαψε μαυρα τα μαλλια της!! !
Τωρα εξηγειται!!
Και τα εξτενσιονς...
Η χιονατη περιγραφεται με μαυρα μακρια μαλλια κανονικα απο το παραμυθι!!
Οποτε να και γιατι την ειδαμε στο mulberry, με τετοια χαιτη!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:27 | |
| Της πηγαν παντως υπερβολικα πολυ... | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:30 | |
| Ισχυει.
Απλα το μαυρο, τονιζει περισσοτερο το ποσο λευκο ειναι το χρωμα της επιδερμιδας της.
Και το παραμυθι θελει ακριβως ετσι την κλασσικη χιονατη..
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:31 | |
| Μην μιλησω για το ποσο πιο τελεια φαινονται τα ματια της... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:34 | |
| καλα τα ματια νομιζω με το καστανο και το κοκκινο που ειχε παλαιοτερα φαινονταν εχω την αισθηση καπως πιο γατισια, πιο εντονα.... το μαυρο τα αγριευει, και τα εξαφανιζει καπως λογω της εντονοτητας του χρωματος. το ματι παει στο μαλλι πρωτα και υστερα στο ματι... - Σπόιλερ:
εγω που εχω καστανα ανοιχτα ματια, και τωρα εχω κοκκινα μαλλια, ανοιγουν πολυ ξεχωριζουν, ενω με το καστανο, ειμαι που ειμαι σαν χλωρινη, σαν γαλα ασπρη, χανοταν..
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:36 | |
| - Σπόιλερ:
Κι εγω το ιδιο ειμαι .....χλωμαδα και καστανο μαλλι και ματι...ωρες ωρες τα ματια μου φαινονται τελειως μαυρα...
| |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:38 | |
| ειναι πολυ ομορφη .. - Σπόιλερ:
για να πω την αληθεια ειμαι καστανη σκουρα και τα ματια που ειναι πιο ανοιχτα ξεχωριζουν ..
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:40 | |
| - Σπόιλερ:
σε καταλαβαινω ευη μου...
σε καταλαβαινω...
γενικοτερα ειναι κανονας, το χρωμα των μαλλιων πρεπει να ειναι διαφορετικο αλλα οχι πολυ χτυπητο για να ξεχωριζουν και τα ματια..
δεν εχεις ας πουμε πρασινα ματια, και βαφεις το μαλλι καταξανθο ασπρο...χανεται...ενω με ενα καστανο δειχνει...
γενικα να επιστρεψω στο θεμα, προκειται για μια τελειως διαφορετικη προσεγγιση της κλασσικης ιστοριας οπως και με την κοκκινοσκουφιτσα της καθριν χαρντουικ... ειμαι πολυ περιεργη να δω και το μπλεξιμο της ιστοριας με το παραμυθι αλλα και τις διαφορες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:47 | |
| ΤΡΙΛΟΓΙΑΑΑ?????????????????????
παιδια τελεια!!
τωρα δν ξερω κατα ποσο θα παιζει η κριστεν και στις τρεις ταινιες αλλα καλο θα μας κανει και λιγη αναζητηση περισσοτερο!! | |
|
| |
evi The Volturi
| |
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 14:17 | |
| Δεν θα ήθελα να με παρεξηγήσετε, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να δώ την Kristen σε τριλογία ή άλλη σειρά ταινιών. Κι αυτό για 3 λόγους. 1) Έχει ήδη παίξει σε μία σειρά ταινιών, το "Twilight" & πολύς κόσμος πιστεύω ότι την ξέρει σαν Bella & όχι σαν Kristen. 2) To να παίξεις σε μια σειρά ταινιών έχει τον κίνδυνο να τυποποιηθείς με τον ρόλο. ¶ρα μετά πάλι αντί για Kristen θα την λένε Χιονάτη. 3) Πολλές φορές οι σειρές ταινιών (τριλογίες ή τετραλογίες) στοχεύουν αποκλειστικά στο κέρδος (θυμηθείτε τα "Star Wars") και αυτό καταλήγει στην εμπορευματοποίηση της ταινίας. Κατά τη γνώμη μου η ταινία πρέπει πάνω απ' όλα να είναι ταινία και μετά εμπορικό προιόν. Ξέρω ότι έχει παίξει σε πολλές ανεξάρτητες ταινίες & ότι δεν θα έκανε μια ταινία μόνο & μόνο για τα λεφτά. Όμως αυτό δεν το ξέρουν όλοι & ο κόσμος μπορεί να βγάλει εύκολα συμπεράσματα. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τί εννοώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 14:24 | |
| Κοιτα εν μερει εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες για την τυποποιηση, αλλα ηδη για να το πω ετσι το κακο εχει γινει!!
Ολοι την ξερουν ως μπελλα, και ετσι θα ναι!!
Απο κει και περα, εχετε κατα νου οτι δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια που θα παιξει σε τριλογια-blockbuster.
Kαι ο Ορλαντο Μπλουμ, και ο Τζονι Ντεπ εχουν παιξει για παραδειγμα στους Πειρατες και ο κοσμος τους ξερει με το ονομα τους κ οχι με το ονομα του ηρωα τον οποιο ενσαρκωνουν.
Γενικως καλο ειναι να μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.. Και το λυκοφως ειναι εισπρακτικη επιτυχια αλλα κανουμε κρα για να δουμε τη συνεχεια.
Αν μια ταινια δεν αξιζει δεν εχει και εσοδα..Ειναι αλληλενδετα αυτα.
Ετσι για να κλεισω, δεν ειπαμε οτι θα παιξει και στις 3 ταινιες..ειναι αγνωστο ακομα αυτο.
Το θεμα ειναι παρα τις ταμπελες που τιθενται, διοτι ειναι καθημερινο φαινομενο, να εχει καποιος το ταλεντο και τη δυναμη να κανει κατι καινουριο, κατι εναλλακτικο, και κατι που θα κανει τη διαφορα, για να διατηρηθει στο προσκηνιο.
Δυστυχως, η ευτυχως αυτη ειναι η showbiz!!
| |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 14:52 | |
| Το θέμα είναι ότι οι σειρές ταινιών "ακούγονται" πολύ & γίνονται πιο γνωστές απ' τις υπόλοιπες ταινίες. Και η Κρίστεν συνήθως διαλέγει ανεξάρτητες παραγωγές που δεν ακούγονται πολύ (εννοώ στο ευρύ κοινό). Έτσι αν παίξει σε μια άλλη σειρά ταινιών πολύς κόσμος θα την ξέρει μόνο για 2 ρόλους. Νομίζω ότι η διαφορά με τον Τζόνι Ντεπ είναι ότι εκείνος όταν αποφάσισε να παίξει στους "Πειρατές της Καραιβικής" ήταν ήδη πολύ γνωστός (είναι & καμια εικοσαετία μεγαλύτερος απ' την Κρίστεν) οπότε είχε λιγότερες πιθανότητες να τον ξέρουν ως Τζακ Σπάροου. Αντίθετα η Κρίστεν παρόλο που είχε παίξει σε αξιόλογες ταινίες εγινε γνωστή στο ευρύ κοινό απ' το "Λυκόφως". Δεν λέω ότι τα blockbuster δεν αξίζουν & ότι δεν τα βλέπεις ευχάριστα, όμως δεν σου φαίνονται τόσο "σοβαρές" ταινίες όσο τ' ανεξάρτητα. Σε κάθε περίπτωση, όλη αυτή η κουβέντα είναι εντελώς θεωρητική, γιατί στο τέλος η κοπέλα όντως μπορεί να μην παίξει σε τριλογία. Αλλά ακόμα & αν παίξει το πιο πιθανό είναι να δώ τις ταινίες | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 14:56 | |
| Στην αρχη ετσι κι αλλιως οι πειρατες δεν προοριζονταν για τετραλογια...μετα ακολουθησαν οι υπολοιπες ταινιες λογω της τεραστιας επιτυχιας που ειχε η πρωτη.... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 15:11 | |
| Η Χιονατη θα ειναι οντως τριλογια,αλλα η καθε ταινια θα επικεντρωνεται και σε αλλο ηρωα...Ετσι ειχαν πει στην Comic Con....Μπορει να την δουμε την Κριστεν και στις αλλες ταινιες αλλα μπορει και οχι... Οσο για το οτι την εχουν ταυτισει με τη Μπελλα,προσωπικα βλεπω οτι αυτο εχει αλλαξει αρκετα...Δεν την φωναζουν ολοι Μπελλα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 16:15 | |
| Και δεν της αξιζει...ειναι παρα πολυ καλη για να επικεντρωνονται μονο σε ενα ρολο... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 23:11 | |
| | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Πεμ 29 Σεπ 2011 - 23:16 | |
| Ω,τι θέλετε τώρα; Να πεθάνω πάνω στο pc; | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 30 Σεπ 2011 - 2:13 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 30 Σεπ 2011 - 3:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 30 Σεπ 2011 - 11:12 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Snow White and the Huntsman Παρ 30 Σεπ 2011 - 14:39 | |
| Ειναι η Θεα μου!!!!! Ειναι μοναδικη!!!!!Τελεια σε οτι και να κανει!!! | |
|
| |
| Snow White and the Huntsman | |
|