| APRILYNNE PIKE-Φτερα | |
|
+17EliRose valia 32 Xristinakisagapw2 mariana20 ed<3 AspaKorth Dalia Χριστινακι Rosemarie Cullen marina Kimberly SilverMusk broken angel Fallen Angel vikaki21 evi ΕΡΗ 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 10:11 | |
| "Φτερά"Η Λόρελ κάνει μια καινούρια αρχή στη ζωή της όταν οι θετοί γονείς της αποφασίζουν να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες και να εγκαταλείψουν τη γη που ανήκε στην οικογένεια της μητέρας της εδώ και πολλές γενιές. Πέρα από την αλλαγή περιβάλλοντος, όμως, η Λόρελ καλείται να αντιμετωπίσει πολλές άλλες δυσκολίες και μια απροσδόκητη εξέλιξη που μοιάζει εξωπραγματική. Βήμα βήμα η Λόρελ θα ανακαλύψει την πραγματική της φύση... με τη βοήθεια του αγαπημένου της, του Ντέιβιντ: η Λόρελ είναι ένα πλάσμα του νεραϊδόκοσμου. Θα γυρίσει την πλάτη, όμως, στον πραγματικό κόσμο ακολουθώντας το κάλεσμα του Ταμάνι, του συντρόφου της στο νεραϊδόκοσμο; "Μαγεία"Μετά το μυθιστόρημά της Φτερά, που έγινε best seller, η Έιπριλιν Πάικ παρουσιάζει τη συναρπαστική συνέχεια της ιστορίας. "Δε γίνεται να εισβάλω έτσι... Δεν μπορώ να σε "κλέψω". Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω ελπίζοντας ότι μια μέρα θα με ζητήσεις εσύ". "Κι αν δεν το κάνω;" "Τότε φαντάζομαι πως θα περιμένω αιώνια". Παρόλο που η Λόρελ έχει αποδεχτεί ότι στην πραγματικότητα είναι νεράιδα, αρνείται να γυρίσει την πλάτη στην ανθρώπινη ζωή της, και ιδιαίτερα στον αγαπημένο της, για να επιστρέψει στον κόσμο των νεράιδων. Όταν όμως το καθήκον την καλεί στο Άβαλον, είναι υποχρεωμένη να κάνει μια επιλογή που θα της ραγίσει την καρδιά. Το τριτο βιβλιο της σειρας στα Αγγλικα λεγεται Illusions - Σπόιλερ:
Illusions , the third book in Aprilynne Pike's New York Times best-selling series, continues the story of a not-so-ordinary girl named Laurel. "I don't do patrols, I don't go hunting, I just stick close to you. You live your life, I'll keep you safe," Tamani said, sweeping a lock of hair from her face. "Or die trying." Laurel hasn't seen Tamani since she begged him to let her go last year. Though her heart still aches, Laurel is confident that David was the right choice. But just as life is returning to normal, Laurel discovers that a hidden enemy lies in wait. Once again, Laurel must turn to Tamani to protect and guide her, for the danger that now threatens Avalon is one that no faerie thought would ever be possible. And for the first time, Laurel cannot be sure that her side will prevail.
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 11:45 | |
| Ενα πραγμα θα πω μονο...Ταμανι.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 11:45 | |
| Ω ναι!!Ποσο σε καταλαβαινω!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:32 | |
| Συμφωνώ και εγώ ο Ταμανι είναι τέλειος ο άλλος είναι πολύ χαλβας τι του βρίσκει | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:37 | |
| Καλος κι ο Ντειβιντ δεν λεω...αλλα πολυ βουτυρομπεμπες... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:32 | |
| - vikaki21 έγραψε:
- Συμφωνώ και εγώ ο Ταμανι είναι τέλειος ο άλλος είναι πολύ χαλβας τι του βρίσκει
Ελα μου ντε....την ιδια απορια εχω και εγω!!! Ενταξει καλος γλυκος αλλα για φιλος οχι για συντροφος!! Ας ελπισουμε να αλλαξει γνωμη..... | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:02 | |
| Ελπιζουμε Αγαπακι μου γιατι αλλιως εσυ θα την πληρωσεις τη νυφη...!! Χαχαχα!!! Ημουν ηρεμη η γυναικα...τι σου εφταιγα και μου τα εδωσες να τα διαβασω...???Και δεν εχω κ που να ξεσπασω... Η κοπελια ξεπερναει κ σε βλακεια την Λους (Αγγελοι) Εχει παρει επαξεια την πρωτια...!! Δεν το συζητω...!!! Θελω να μπω μεσα στο βιβλιο και να την ξεκινησω στις γρηγορες....Μπας και καταλαβει τι εχει κανει....!!! Μου κολλησε εκει με τον Ντειβιντ...Ενω επρεπε να ειχε πει αμεσως ναι στον Ταμ...!!! Αχχχχχ.... ΤΑΜ.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:12 | |
| Τοσο ωραια το εκλεισε το πρωτο βιβλιο...μονο το πρωτο κεφαλαιο διαβασα απο το δυο και βιδωθηκα....Μολις τελειωσω με τον Τζεις θα επιστρεψω δριμυτερη... | |
|
| |
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:16 | |
| Μαζι με πολλα χαπια κ απιστευτη υπομονη...!!! Ναι ρε συ κοριτσι....τι καλα που το τελειωσε το πρωτο...και πως μας ξεκινησε το δευτερο....!!!! Δεν ξερω πως να αντιδρασω...να κλαψω...να το καψω (δεν ειναι κ δικο μου....) τα ειχα παρει κ με τον Πατς που διαβαζα πριν τα ξεκινησω...πολλα κ απανωτα χτυπηματα...και με τον Τζεις να συνεχισω τα ιδια θα παθω...το ξερω...!!! Απο το κακο στο χειροτερο...!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:20 | |
| Ορισμενες γκομενες δεν ξερους τι τους γινεται.... Ας κρατησει τον Ντειβιντ....κι ας λιωνει για τον Ταμανι...τον εναν με τον που τον βλεπει θελει να τον βαλει κατω και να του πεταξει τα ματια εξω ενω για τον αλλο νιωθει μια ηρεμη ελξη....Wow....η κοπελα ξερει τι της γινεται.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:23 | |
| Μαλλον θα ελεγα δεν ξερει τι της γινετε...!!!
Κανονικα επρεπε να την παρατησουν κ οι δυο...και να γινει χαμος...!!! Ετσι για να καταλαβει...!! Δεν μπορεις κυρια μου να τους εχεις κ τους δυο....!! Υπαρχει κοσμος απο πισω που περιμενει...!! Πφφφφ.....βλαμμενες κοπελες...τι να πω...!!
Απορω οταν το γραψει η συγγραφεας γελαει μονη της καθως σκεφτετε τις αντιδρασεις μας...???Δεν ξερω τι να πω...!! Εχω σηκωσει τα χερια...!! Τι μας περιμενει δεν ξερω...!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:25 | |
| Εγω μερικες φορες αναρωτιεμαι αν οντως σκεφτεται οταν γραφει...Πλαθεις στο μυαλο σου τον Ταμανι....!!!και βαζεις την πρωταγωνηστρια σου να χαμορευεται με τον Ντειβιντ...ελεος.... Εκτος αν της αρεσουν οι σπασικλες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:30 | |
| Ναι αλλα αν το σκεφτεις ολες ειναι στο ιδιο μοτιβο...!! Και η Λους τι κανει...??Ακριβως το ιδιο...Μονο που αυτη σκεφτετε οτι δεν θα αγορασει ποτε της μιξερ μαζι του.... Στο Θεο σου δηλαδη...!!! Ελεος ποια με τις χαζες στα βιβλια...!! Σε προκαλουν να τραβηξεις τα μαλλια σου... (μη πω τπτ αλλο...) Πες μου...του αξιζει του Ταμ αυτη τη συμπεριφορα...????? Κριμα το πουλακι μου...!! Που του συμπεριφερετε με τετοιο τροπο....!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:39 | |
| Καλα ενταξει η Λορελ δεν ειναι τοσο ηλιθια οσο η Λους...η Λους ειναι να την πεταξεις μεσα στο μιξερ και να την βλεπεις να γινεται φραπογαλο...Η Λορελ ειναι σε καλυτερο σταδιο προς το παρον τουλαχιστον...Να ναι καλα η Κλαιρη που απο την αρχη ηξερε τι της γινοταν...Τζεις δαγκωτο...οχι απο δω κι απο κει.Κι αυτος ο Ταμανι...τι γλυκος που ειναι η ψυχη μου....τιποτα δεν του λειπει.Ενταξει καλος κι ο Ντειβιντ...για να διαβαζεις βιολογια...ενω μετ τον Ταμανι περνας απευθειας στην ανατομια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:52 | |
| Αχ ατσι μπραβο....!!! Αυτο ακριβως...!! Ποιος νοιαζετε για την Βιολογια...Παμε να μαθουμε Ανατομια...!! Εεεε μα....!!! Μας επσασε τα νευρα...!! Και το καμαρι μου που την περιμενει...??? Και τις λεει θα την περιμενει...!!! Θα κλαψω...!!! Αντι να την πιασει απο το μαλλι...να τη φερει μια σβουρα...για να στρωσει λιγο χαρακτηρα...!!Κριμα...!!!ειδικα το τελευταιο κεφαλαιο στο πρωτο βιβλιο....μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα....!!! Τη Λους οσο κ να την χτυπας πουτε δεν θα ευχαριστηθεις...!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 18:05 | |
| Kαλα την Λους την εχω ξεγραψει απο καιρο...δεν της αξιζει καθολου ο Ντανιελ.Μακαρι να την καταπιουν οι σκιες μεχρι να την φαει η μουχλα.Η Λορελ ακομη δεν ειναι σε ανατρεψιμο σταδιο.Πολλες φορες μου εδινε την εντυπωση πως ηταν με το Ντειβιντ γιατι ενιωθε υποχρεωμενη απεναντι του η κατι τετοιο...δεν υπηρχε παθος αναμεσα τους.Τιποτα...Ενω με τον Ταμανι...δυο φορες τον ειχε δει και δεν μπορουσε να παψει να τον σκεφτεται.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 18:19 | |
| Εγω νομιζω οτι απλα φοβαται να ζησει αυτο το τελειο...το παθιασμενο....!!! Το κατι αλλο περα απο τη μουχλα του Ντειβιντ...!! Χαμος...!! Που να δεις στο δευτερο τι γινετε...!!! Θα θελεις να μπεις μεσα κ να την δαγκωσεις...!! Ελπιζω να μας αποζημιωσει...αλλιως θα τα καψω τα βιβλια...αυτο ειναι το μονο σιγουρο...!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 19:44 | |
| Εσυ να αφησεις τα βιβλια ησυχα!!! Συμφωνω απολυτως κοριτσια!! Με την Fallen Angel εχουμε κανει ολοκληρη διατριβει στο τηλεφωνο για αυτο το θεμα. Ας ελπισουμε μονο να βαλει μυαλο γιατι αλλιως θα σκασω!!! Δηλαδη ελεος ποση βλακεια να αντεξει κανεις!!! Στο τελος του δευτερου να δειτε που θα θελετε να την πλακωσετε στις σφαλιαρες μπας και συνελθει!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 19:52 | |
| Παλι καλα δλδ που εχει βγει και το τρια και δεν θα ψοφαμε απο την αναμονη.... | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 20:27 | |
| Πάντως στο τέλος μας δείχνει πως κάτι ετοιμάζει ο Ταμανι δεν μένει με σταυρωμένα χεριά ορμά αγόρι μου | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 20:28 | |
| Σιγα μην καθοταν το μωρο μου...βουρ στον πατσα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 20:38 | |
| Σιγά μην καθόταν έτσι το παλικάρι μου με την άλλη την τρελή σε κάθε βιβλίο πρέπει να μας σπάνε τα νευρά με της δυο επιλογές που έχουν και πάντα να διαλέγουν το αντίθετο με αυτό που θέλουμε αλλά πιστεύω στο τέλος να μεινει με αυτόν που θέλουμε αλλιώς | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 20:41 | |
| Δεν γινεται παντα αυτο ευτυχως...αλλα ναι στην περιπτωση αυτη ειμαι με τα χιλια team Tamani.... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:21 | |
| Θα τα παρω και τα δυο βιβλια επειγοντως! Και απ οτι βλεπω απ τις συζητησεις σας θα ετοιμασω το οπλο μου για....την Λορελ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: APRILYNNE PIKE-Φτερα Παρ 29 Ιουλ 2011 - 0:46 | |
| Οχι τοσο στο πρωτο...απο το δυο και μετα μαλλον θα χρειαστει.... | |
|
| |
| APRILYNNE PIKE-Φτερα | |
|