| Σχόλια: Life Sucks, Then You Die | |
|
+3LadyTaniaXd vasia Bella Marie Swan 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Παρ 26 Αυγ 2011 - 16:41 | |
| Α! ωραία... Τέλεια...!!! Ανυπομονώ... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Παρ 26 Αυγ 2011 - 16:42 | |
| Θα το αρχίσω τώρα,μάλλον. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Παρ 26 Αυγ 2011 - 16:47 | |
| Υπέροχα.... | |
|
| |
kassi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 25/08/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Παρ 26 Αυγ 2011 - 17:28 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Παρ 26 Αυγ 2011 - 17:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Παρ 26 Αυγ 2011 - 22:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Παρ 26 Αυγ 2011 - 22:31 | |
| Ευχαριστώ,Νίνα μου. Το love story between Embry-Rebecca θα συνεχιστεί και στην Έκλειψη.όσο για την αποτύπωση... Υπομονή!Θα μάθεις όταν με το καλό μπούμε στην Έκλειψη! - Σπόιλερ:
Εννοείται!Και θα γράψω για την ζωή του με την Ρένεσμι!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Παρ 26 Αυγ 2011 - 22:52 | |
| Αχχχχχχχχχ...... Πολύ ωραία....!!!! Μου έφτιαξες την μέρα.... Θα κάνω ότι μπορώ για να συγκρατήσω την ανυπομονισία μου...!!!! - Σπόιλερ:
Είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει μεταξύ τους....!!!
| |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Δευ 29 Αυγ 2011 - 15:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Δευ 29 Αυγ 2011 - 17:31 | |
| Βάσια μου,ευχαριστώ! Μπαα,δεν νομίζω.Φιλάκια πολλά ομως θα πέσουν between Bella-Jake! Προσπαθώ να γράψω το πρόλογο. Θα είναι ξεχωριστός του 12ου κεφαλάιου.Το ποστάρω σε λιγάκι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Δευ 29 Αυγ 2011 - 19:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Δευ 29 Αυγ 2011 - 19:47 | |
| Γεια σου,Νίνα μου!
Θα αρχίσω τώρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Δευ 29 Αυγ 2011 - 19:50 | |
| Ωραία...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Τετ 31 Αυγ 2011 - 19:59 | |
| Εύα μου διάβασα και τα 2 κεφάλαια μαζί και μου άρεσαν πάρα πολύ και τα δύο.... Η Ρεμπέκα με τον Έιμπρι είναι πάρα πολύ γλυκό και ταιριαστό ζευγάρι χαίρομαι που τελικά αποτυπώθηκαν αυτοί οι δύο και θα παντρευτούν... Όσο πάει η αγέλη μαγαλώνει μπράβο, μπράβο... Θύμωσα πολύ με τον Έντουαρντ που έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα του Τζέικ και που δεν τη άφηνε να τον δει μόλις γύρησαν... Τουλάχιστον θα τη δει άυριο στο σχολείο της.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Τετ 31 Αυγ 2011 - 20:02 | |
| Ευχαριστώ,Νίνα μου! - Σπόιλερ:
Την Πανσέληνο τη διάβασες;
| |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Τρι 6 Σεπ 2011 - 17:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Τετ 7 Σεπ 2011 - 11:34 | |
| Βάσια μου,σε ευχαριστώ πάρα πολύ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Δευ 12 Σεπ 2011 - 19:33 | |
| Εύα μου πάρα πολύ ωραία συνέχεια....!!! Το όνειρο του Τζέικ ήταν όλα τα λεφτά... Η Λία αποτύπωσε κάποιον από την αγέλη..??? Μου άρεσε ιδιαίτερα το σημείο που ο Τζέικ ζήτησε να προσπαθήσει από τον Έντουαρντ κι εκείνος τον άφησε.. Ήταν πολύ πρωτότυπο... Ο Έντ με αυτόν τον τρόπο δείχνει πόσο πολύ αγαπάει την Μπέλλα που αφήνει μέχρι και τον Φυσικό "εχθρό" του να προσπαθήσει να την κατακτήσει... Αυτό την σκηνή τη λάτρεψα.... Είναι πολύ συγκινητική...!!!! - Σπόιλερ:
Πήρα μια βαθιά ανάσα. «Μπέλλα, είμαι ερωτευμένος μαζί σου και θέλω να διαλέξεις εμένα αντί για εκείνον.» «Τζέικ…» είπε και τα μάτια της άρχισαν να βουρκώνουν. «Δεν ήξερα ότι ένιωθες έτσι. Υπό άλλες συνθήκες, ναι, θα επέλεγα να μείνω μαζί σου. Αλλά, αγαπάω εκείνον, Τζέικομπ. Σε παρακαλώ, μην με κάνεις να διαλέξω…» ¶φησε την να φύγει, Τζέικ, είπε μια φωνούλα μέσα μου. «Εντάξει, Μπέλλα…» ξεφύσησα, παραδομένος «Καταλαβαίνω. Δεν θα μπω εμπόδιο στην ευτυχία σου. Όχι πια.» είπα και έτρεξα προς το δάσος, ώσπου άκουσα μια φωνή να με καλεί πίσω. «Τζέικομπ!» φώναξε η Μπέλλα. Δεν μπορούσα να προχωρήσω. Την τελευταία στιγμή, γύρισα πίσω. Την έπιασα από την μέση και την έσφιξα στην αγκαλιά μου. Εκείνη, έγειρε το κεφάλι της στο στήθος μου. «Θα μείνεις μαζί μου για πάντα;» με ρώτησε κι άκουσα τη φωνή της να σπάει. Την αγκάλιασα πιο σφιχτά. «Για πάντα.»
Για ακόμα μια φορά έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά... Συνέχισε έτσι...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Δευ 12 Σεπ 2011 - 21:21 | |
| Νίνα μου,σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Όσο για την αποτύπωση της Λία,θα τα μάθεις όλα σύντομα! | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Κυρ 25 Σεπ 2011 - 0:18 | |
| Καιρό έχω να αφήσω σχόλιο ε? Τώρα που βρήκα χρόνο βρήκα και ευκαιρία... Μου άρεσε πάρα πολύ το νέο κεφάλαιο... Ειδικά όταν ο Τζέικομπ συλλογιζόταν για το πώς θα ήταν αν δεν υπήρχαν βρικόλακες ήταν τέλειο. Δε το περίμενα ο Καρλάιλ να πάει στο σπίτι του Τζέικ... Λοιπόν αυτά για τώρα, περιμένω με πολύ αγωνία τη συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Κυρ 25 Σεπ 2011 - 0:19 | |
| Νανά μου,σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ! - Σπόιλερ:
Διάβαζες Πανσέληνο;
| |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Κυρ 25 Σεπ 2011 - 0:23 | |
| Ναι τη διαβάσα απλά δεν προλαβαίνω να αφήνω σχόλια... :/ Πάντως είναι πάρα πολύ καλό! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Κυρ 25 Σεπ 2011 - 0:25 | |
| Σε ευχαριστώ! Όσο για τα σχόλια,όποτε μπορέσεις,γράφεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks, Then You Die Σαβ 1 Οκτ 2011 - 12:45 | |
| Εύα μου μόλις διάβασα και τα δύο κεφάλαια μαζί... Συγνώμη που άργησα αλλά βλέπεις με το σχολείο, τα φροντηστήρια είμαι και άρρωστη που να προλάβω... Ο Τζέικ όλο και πιο ερωτευμένος με την Μπέλλα... Ακόμα και ένα φιλί της στο μάγουλο του τον εξιτάρει και πετάει στα σύννεφα... Αχχχ αυτός είναι άντρας, που ενθουσιάζεται και με την παραμικρή ματιά της...!!! Μου αρέσει πολύ η ιδέα σου που έχεις βάλει τον Τζέικ και τον Έντ να μιλούν σαν φίλοι από το να τσακώνονται συνέχεια ... H στιγμή της αποφοίτησης έφτασε λοιπόν... Το δώρο του Τζέικ το λατρεύω... - Σπόιλερ:
Το έχω κιόλας μαζί και με την καρδιά που προσθέτει ο Έντουαρντ και είναι τέλειο....
Τι χαζή η Μπέλλα, μα να νομίζει ότι της έκανε δώρο ένα σακουλάκι...;;; Οι νεογέννητοι έρχονται ε...;; Έχει να γίνει λουτρό αίματος.... Ανυπομονώ... χιχιχιχι...!!! Επειδή ξέρουμε ποιοι θα νικήσουν και τι θα γίνει εκείνη τη μέρα... Περιμένω αγωνιοδώς την συνέχεια... Φιλάκια πολλά...!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Life Sucks, Then You Die | |
|