| Lovely Pics! | |
|
+81AspaKorth evi kati mpellanti21 Niki Patt demi cullen T-NM-E-BD AST lionandlamp Kimberly freakyannie team edward silenceprincess christi_twilight ..::Rikku::.. Mrs.Cullen Rosalie Hale Cullen linaki jenaki thomi ~Rob-Patty~ M@rIa hiddenfantasy dolores!! Fallen Angel !~Twilighter~! Bella13 joanna ΕΡΗ kanty Zafrina robert\'s girl sunrise twilightfreak sofakimpiskotaki sparco BELLA MARIE bella Mrs Alice edward's victim kikina BELLA22 demm emma cullen pattinson Isabella21 ev@ki MiSs-->NtOuF* maraki13_10 emerald eyes magic princess Alexadruby the vampire Vasiliki_Luvs_Vampires Lion's_Lamb DanaeCullen Rose chris-cullen spunkransom April .::Ελευθερία::. LizCullen annabell SilverMusk Princess Gωgω-Twilighter Lancelot Mary Jane Darkbella bedward__ Neri nessie nasiatheslayer Ειrιnι maraki-twilightholic Velvet_Vamp WhiteQueen Rozmari scarlet rose angepsi twilightergirl hobo Rozali87 85 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| |
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| |
| |
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:25 | |
| εγω τωρα τελευταια εφιαλτες εχω σχεδον καθε βραδυ! Στους περισσοτερους δεν θυμαμαι τι γινεται, μονο οτι ηταν τρομακτικοι και το οτι εκλαιγα γιατι το πρωι τα ματια μου ειναι και σε αθλια κατασταση. Μερικες φορες ενω δεν θυμαμαι τιποτα οταν ξυπναω, μου ερχονται φλασιες κατι ακυρες στιγμες.
Προσφατα ειδα ενα ονειρο που εγω ειμουν στο σπιτι μου και βιαζομουν να παω καπου και ενω εβαζα κατι πραγματα μεσα σε μια τσαντα για να φυγω, βρισκομαι σε ενα παρτυ που γινοταν σε μια αυλη η οποια ειχε μια λιμνη-πισινα στο κεντρο. πολυ ριχη (το πολυ μεχρι το γονατο να μου ερχοταν το νερο) που στη μεση ειχε ενα δεντρο. Ξαφνικα αρχισε να με κυνηγαει καποιο γνωστος μου (δεν θυμαμαι ποιος) και εγω του ελεγα οτι δεν μπορουσα να παιξουμε κυνηγητο γιατι επρεπε να φυγω και ετσι οπως πηγαινα πισω πισω επεσα μεσα σ΄αυτη τη λιμνη. Το τοπιο γυρω γυρω σκοτεινιασε τελειως και αυτη η λιμνη αρχισε να βαθαινει και να δημιουργουνται τεραστια κυμματα τα οποια με πλακωναν συνεχεια και δεν μπορουσα να βγω με τιποτα στην επιφανεια, οσο και αν παλευα -ενα πραγμα οπως οταν επεσε η Μπελλα απο τον βραχο στη Νεα Σεληνη-! οσοι ηταν εκει ειχαν μαζευτει γυρω μου αλλα κανενας δεν με βοηθουσε για να βγω και να μην πνηγω. θυμαμαι οτι εγω φωναζα και προσπαθουσα να βγω στην επιφανεια για να παρω ανασα αλλα δεν με βοηθουσε κανενας. Στο τελος καταφερα να πιαστω απο καπου αλλα παλι τα κυμματα ερχοταν συνεχεια κατα πανω μου μεχρι που ηρθε καποιος (δεν θυμαμαι ποιος) για να με βοηθησει αλλα οταν πατουσε αυτος μεσα στη λιμνη το νερο εξαφανιζοταν. Με πλησιασε μου απλωσε το χερι του για να βγω αλλα εγω τον αγνοησα και εφυγα μονο μου.
Και ενα αλλο που ειχα δει ημασταν εγω και καποιοι αλλοι φιλοι μου και επρεπε να βρουμε κατι πριν απο καποιους αλλους. Πηγαμε σε ενα πολυ παλιο, ξυλικο, εγκαταλελλημενο (το σκοτωσα) σπιτι και αρχισαν οι αλλοι να ψαχνουν αυτο το κατι αλλα εγω εκλαιγα και τους ελεγα συνεχεια οτι φοβαμαι, οτι ειχα ενα κακο προαισθημα, κατι κακο θα γινοταν και επρεπε να φυγουμε γρηγορα γιατι θα μας εβρισκαν οι αλλοι. Ε να μην τα πολυλογω, εγω τσιριζα, εκλαιγα, φωναζα αλλα κανενας δεν με ακουγε ουτε καν με κοιτουσαν μεχρι που στο τελος βρηκαν μια μαρμαρωμενη κοπελα (εφερνε λιγο στην Amy Lee απο τους Ev) και τοτε ακομα κλαιγοντας τους ειπα εγω αντε αφου το βρηκατε παμε να φυγουμε γρηγορα και ετσι οπως κοιταξα απο το κατεστραμενο παραθυρο ειδα αυτους τους αλλους να ερχονται με ενα αυτοκινητο αλλα παλι δεν με κουσε κανενας.
Αυτα τα δυο θυμαμαι σχεδον ολοκληρα...χαλια η κατασταση μου ε?? | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:33 | |
| Τι εφιάλτες είναι αυτοί κοπέλα μου !!!!!!!! Τιποτα ευχάριστο δεν βλαίπεις ?? Συνταγή για όμορφα όνειρα ..... Πριν κοιμήθεις σκαίφτεσαι τον Rob να σου χαμογελάει να σε πλησιάζει να σε αγγαλιάζει και να σε φιλάει !! Και οτι άλλο θες απο κει και πέρα !! Δεν υπάρχει περίπτωση να δείς εφιάλτη !! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:33 | |
| ουάουυυυ βρε κορίτσια η φαντασία σας οργιάζει | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:44 | |
| Καλε εσεις ειστε χειροτερες απο εμενα που οταν ημουν μικρη ειχα δει σε ενα ονειρο οτι ημουν στο εξοχικο μου και κρατουσα δυο μπαλνταδες στα χερια και κυνηγουσα τον αδερφο μου να τον κοψω σε κομματακια. Αλλα αυτος ο σκασμενος ξαναεννονοτανε (οκ το σκοτωσα) και με κυνηγουσε!
Αλλα θα ψαξω την ερμηνεια των ονειρων και για τις δυο σας! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:50 | |
| αχ princess τα ιδια ακριβως παθαινα πριν απο λιγο καιρο...μονο που τα δικα σου ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με τα δικα μου!!! εγω για ενα διαστημα εβλεπα κατι ασχετες κοπελιες να σκοτωνουν καποιους ασχετους αλλα ηταν τοσο ζωντανο... παντου αιμα... χαμος γινοταν!! (μπορω να περιγραψω αν θελετε, αλλα ειμαι σιγουρη οτι οπως γραφω εγω θα κανετε να κοιμηθητε κανα μηνα!) κι εγω οταν σηκωνομουν ημουν τρομαγμενη, η καρδια μου να παει να βγει απ το στηθος μου και να λεω απο μεσα μου συνεχεια οχι και να εχω στο μαλο μου την εικονα του Rob...εκεινη την περιοδο με πειραζαν τα παντα!!! αν δεν βεβαιωνομουν οτι ηταν ζωντανος και δεν τον εβλεπα καπου, παθαινα νευρικο κλονισμο!!! ειχα κατι χαζες φοβιες, σαν τις δικες του!! οτι μπορει να τον πατησει αμαξι, να φαει χαλασμενο μπρεγκερ...οτι χαζομαρα σκεφτητε!!!! ακομα το εχω αυτο το συναισθημα καμια φορα... | |
|
| |
Lion's_Lamb Eclipse Bitten
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα-Καστοριά.......Μια εδώ μια εκεί! Αριθμός μηνυμάτων : 318 Registration date : 01/03/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:51 | |
| χα χαχα!!! Darkbella μου ελπίζω να μην το ανέλυσες ποτέ το όνειρό σου στον αδερφό σου!!!! Μανούλα μου!!!! | |
|
| |
Lion's_Lamb Eclipse Bitten
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα-Καστοριά.......Μια εδώ μια εκεί! Αριθμός μηνυμάτων : 318 Registration date : 01/03/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:53 | |
| hobo μου αυτά που λες είναι πολύ spooky!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:55 | |
| - Darkbella έγραψε:
- Καλε εσεις ειστε χειροτερες απο εμενα που οταν ημουν μικρη ειχα δει σε ενα ονειρο οτι ημουν στο εξοχικο μου και κρατουσα δυο μπαλνταδες στα χερια και κυνηγουσα τον αδερφο μου να τον κοψω σε κομματακια. Αλλα αυτος ο σκασμενος ξαναεννονοτανε (οκ το σκοτωσα) και με κυνηγουσε!
Αλλα θα ψαξω την ερμηνεια των ονειρων και για τις δυο σας! Πλακα κανεις!!! Ονειρα εβλεπες ή ταινιες βγαλμενες απο τα βιβλια του S. King????? Εγω παλι τωρα βλεπω το κλασσικο...οτι πνιγομαι και ο Εντουαρντ μου δινει το χερι του για να το πιασω κ να με τραβηξει αλλα δεν μπορω να τον φτασω!!! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:58 | |
| Εγω μεχρι σχεδον το γυμνασιο εβλεπα συνεχεια εφιαλτες και κοιμονουν πολυ δυσκολα τα βραδια επειδη φοβομουν γενικα φοβαμαι και το σκοταδι ακομα και τωρα κοιμαμαι με φωτακι!!! Φανταστειτε τι τραβαγε η μανουλα μου οταν ξυπναγα απο φοβο και την αναγκαζα να κοιμαται μαζι μου.Εχω πολλους εφιαλτες να σας πω. Ο πιο προσφατος εφιαλτης μου ειναι με την Αμαντα απο το mamma mia (φαινεται επηρεαστηκα που ειπε τα οσκαρ με τον Ρομπ) Ημουν λεει με το αμαξι μου και με επιασε το φαναρι.Εκει που περιμενα η Αμαντα ηταν κατι σαν τους κλασσικους γυφτους που βλεπουμε στα φαναρια αλλα φορουσε αυτο το κοκκινο φορεμα απο τα οσκαρ ομως τα μαλλια της ηταν χαλια και το βαψιμο ειχε γινει οτι να ναι. Και που λετε ερχοταν προς το μερος μου να μου πει να μου πλυνει τα τζαμια (ντοιν) και της ειπα οχι και αυτη ορμησε στο τζαμι.Εκεινη την στιγμη ολα σκοτεινιασαν σαν να ερχοταν καταιγιδα.Εγω τρομαξα αλλα μαλλον με υπνωτισε και δεν μπορουσα να κλειδωσω την πορτα και αυτη ενω εγω ημουν απραγη ηρθε απο διπλα και μου ανοιξε την πορτα και με βουτηξε να με συρει εξω. Εκει ξυπνησα και περιττο να σας πω οτι ετρεμα...
Οποιον βλεπει εφιαλτη τον καταλαβαινω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:59 | |
| - hobo έγραψε:
- αχ princess τα ιδια ακριβως παθαινα πριν απο λιγο καιρο...μονο που τα δικα σου ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με τα δικα μου!!! εγω για ενα διαστημα εβλεπα κατι ασχετες κοπελιες να σκοτωνουν καποιους ασχετους αλλα ηταν τοσο ζωντανο... παντου αιμα... χαμος γινοταν!! (μπορω να περιγραψω αν θελετε, αλλα ειμαι σιγουρη οτι οπως γραφω εγω θα κανετε να κοιμηθητε κανα μηνα!) κι εγω οταν σηκωνομουν ημουν τρομαγμενη, η καρδια μου να παει να βγει απ το στηθος μου και να λεω απο μεσα μου συνεχεια οχι και να εχω στο μαλο μου την εικονα του Rob...εκεινη την περιοδο με πειραζαν τα παντα!!! αν δεν βεβαιωνομουν οτι ηταν ζωντανος και δεν τον εβλεπα καπου, παθαινα νευρικο κλονισμο!!! ειχα κατι χαζες φοβιες, σαν τις δικες του!! οτι μπορει να τον πατησει αμαξι, να φαει χαλασμενο μπρεγκερ...οτι χαζομαρα σκεφτητε!!!! ακομα το εχω αυτο το συναισθημα καμια φορα...
εισαι και εσυ...αλλα εγω σου λεω εχω παθει πλακα. καθε πρωι τα ματια μου ειναι κοκκινα και μου φαινεται οτι εχω αρχισει να κανω και μαυρους κυκλους! οτι να ναι... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 22:00 | |
| - Rozmari έγραψε:
- Εγω μεχρι σχεδον το γυμνασιο εβλεπα συνεχεια εφιαλτες και κοιμονουν πολυ δυσκολα τα βραδια επειδη φοβομουν γενικα φοβαμαι και το σκοταδι ακομα και τωρα κοιμαμαι με φωτακι!!!
Φανταστειτε τι τραβαγε η μανουλα μου οταν ξυπναγα απο φοβο και την αναγκαζα να κοιμαται μαζι μου.Εχω πολλους εφιαλτες να σας πω. Ο πιο προσφατος εφιαλτης μου ειναι με την Αμαντα απο το mamma mia (φαινεται επηρεαστηκα που ειπε τα οσκαρ με τον Ρομπ) Ημουν λεει με το αμαξι μου και με επιασε το φαναρι.Εκει που περιμενα η Αμαντα ηταν κατι σαν τους κλασσικους γυφτους που βλεπουμε στα φαναρια αλλα φορουσε αυτο το κοκκινο φορεμα απο τα οσκαρ ομως τα μαλλια της ηταν χαλια και το βαψιμο ειχε γινει οτι να ναι. Και που λετε ερχοταν προς το μερος μου να μου πει να μου πλυνει τα τζαμια (ντοιν) και της ειπα οχι και αυτη ορμησε στο τζαμι.Εκεινη την στιγμη ολα σκοτεινιασαν σαν να ερχοταν καταιγιδα.Εγω τρομαξα αλλα μαλλον με υπνωτισε και δεν μπορουσα να κλειδωσω την πορτα και αυτη ενω εγω ημουν απραγη ηρθε απο διπλα και μου ανοιξε την πορτα και με βουτηξε να με συρει εξω. Εκει ξυπνησα και περιττο να σας πω οτι ετρεμα...
Οποιον βλεπει εφιαλτη τον καταλαβαινω Και γω μια απο τα ιδια !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 22:11 | |
| καλα βλεπω ολες...αλλα επειδη ειμαστε πολυ δεν το παμε στο σωστο;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 22:25 | |
| δικαιο εχεις! βγηκαμε παλι off.. | |
|
| |
chris-cullen New Moon Victim
Τόπος : Forks!!:) Αριθμός μηνυμάτων : 138 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τρι 3 Μαρ 2009 - 23:17 | |
| εμμ...πως να μν βγεις off.....?? | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τετ 4 Μαρ 2009 - 2:02 | |
| | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τετ 4 Μαρ 2009 - 4:09 | |
| Αν σας πω εγώ τι είδα το Σάββατο το βράδυ, θα γελάτε. Το απόγευμα είχα τελειώσει την Έκλειψη και ήμουν αρκετά επηρεασμένη… αργότερα το βράδυ είδα και το HOSTEL 2 (μέσα στο αίμα και το βασανιστήριο. Γενικά βλέπω πολλά θρίλερ… μου αρέσουν… και δεν επηρεάζομαι εύκολα. Αλλά εκείνη την νύχτα είδα ότι είχαν πιάσει έμενα, τον Εντουαρντ και την Μπελλα, και μας είχαν δεμένους σε ξεχωριστές καρέκλες, η μια διπλά στην άλλη, και μας ετοίμαζαν για να μας μεταφέρουν στα κελία για να μας βασανίσουν. Η Μπελλα φοβόταν και ούρλιαζε, δίπλα μας. Ο Εντουαρντ ήταν πολύ ήρεμος. Και εγώ με απίστευτη ηρεμία, ρωτώ τον Εντουαρντ, «γιατί δεν χρησιμοποιήσεις την δύναμη σου για να σπάσεις τις αλυσίδες?». Το μόνο που θυμάμαι παρακάτω είναι ότι βρισκόμασταν έξω από το κτίριο…
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τετ 4 Μαρ 2009 - 22:54 | |
| - magic princess έγραψε:
- Αν σας πω εγώ τι είδα το Σάββατο το βράδυ, θα γελάτε.
Το απόγευμα είχα τελειώσει την Έκλειψη και ήμουν αρκετά επηρεασμένη… αργότερα το βράδυ είδα και το HOSTEL 2 (μέσα στο αίμα και το βασανιστήριο. Γενικά βλέπω πολλά θρίλερ… μου αρέσουν… και δεν επηρεάζομαι εύκολα. Αλλά εκείνη την νύχτα είδα ότι είχαν πιάσει έμενα, τον Εντουαρντ και την Μπελλα, και μας είχαν δεμένους σε ξεχωριστές καρέκλες, η μια διπλά στην άλλη, και μας ετοίμαζαν για να μας μεταφέρουν στα κελία για να μας βασανίσουν. Η Μπελλα φοβόταν και ούρλιαζε, δίπλα μας. Ο Εντουαρντ ήταν πολύ ήρεμος. Και εγώ με απίστευτη ηρεμία, ρωτώ τον Εντουαρντ, «γιατί δεν χρησιμοποιήσεις την δύναμη σου για να σπάσεις τις αλυσίδες?». Το μόνο που θυμάμαι παρακάτω είναι ότι βρισκόμασταν έξω από το κτίριο…
τουλαχιστον εσυ γλιτωσες...!!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Τετ 4 Μαρ 2009 - 22:58 | |
| - magic princess έγραψε:
- Αν σας πω εγώ τι είδα το Σάββατο το βράδυ, θα γελάτε.
Το απόγευμα είχα τελειώσει την Έκλειψη και ήμουν αρκετά επηρεασμένη… αργότερα το βράδυ είδα και το HOSTEL 2 (μέσα στο αίμα και το βασανιστήριο. Γενικά βλέπω πολλά θρίλερ… μου αρέσουν… και δεν επηρεάζομαι εύκολα. Αλλά εκείνη την νύχτα είδα ότι είχαν πιάσει έμενα, τον Εντουαρντ και την Μπελλα, και μας είχαν δεμένους σε ξεχωριστές καρέκλες, η μια διπλά στην άλλη, και μας ετοίμαζαν για να μας μεταφέρουν στα κελία για να μας βασανίσουν. Η Μπελλα φοβόταν και ούρλιαζε, δίπλα μας. Ο Εντουαρντ ήταν πολύ ήρεμος. Και εγώ με απίστευτη ηρεμία, ρωτώ τον Εντουαρντ, «γιατί δεν χρησιμοποιήσεις την δύναμη σου για να σπάσεις τις αλυσίδες?». Το μόνο που θυμάμαι παρακάτω είναι ότι βρισκόμασταν έξω από το κτίριο…
πολύ καλό πρέπει να αρχίσω να βλέπω ξανά θρίλερ ούτε ένα όνειρο με ρομπ δεν έχω δει μήπως να αρχίσω να ανησυχώ; βέβαια τον φαντάζομαι όλες τις υπόλοιπες ώρες οπότε μάλλον έχουμε ισορροπία | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Πεμ 5 Μαρ 2009 - 15:14 | |
| | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Πεμ 5 Μαρ 2009 - 17:02 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Πεμ 5 Μαρ 2009 - 17:06 | |
| | |
|
| |
maraki13_10 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Χανιά! Αριθμός μηνυμάτων : 353 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Πεμ 5 Μαρ 2009 - 17:10 | |
| OME είναι κούκλος!!! :hearteyes: ειδικά στην δεύτερη! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Lovely Pics! Πεμ 5 Μαρ 2009 - 17:18 | |
| | |
|
| |
| Lovely Pics! | |
|