| The Real Bella and Edward... | |
|
+22elizaki :P T-NM-E-BD Odelle dolores!! BELLA MARIE didi SpunK RansoM kanty tati michelle I'm_not _dead thomi Connie Cullen Ms Cullen Alexadruby the vampire Morticia LizCullen emerald eyes WhiteQueen scarlet rose SilverMusk April 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
elizaki :P Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 27/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Real Bella and Edward... Παρ 4 Σεπ 2009 - 13:55 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f24/
to midnight sun ειναι εδω μεταφρασμενο απο το νασακι μας/... λοιπον....οσο για το βασικο θεμα πιστευω πως ο καθενας βλεπει στα ματια του - της αγαπημενου-ης του τον δικο του εντ η τη δικη του μπελλα αντιστοιχα...δεν πρεπει να ψαχνουμε αποκλειστικα καποιον που να μοιαζει στον ρομπ η στην κρις φυσιογνωμικα.... ο πραγματικος εντ ναι ειναι ρομαντικος ειναι γλυκος ειναι απο αλλη εποχη.. η μπελλα ειναι απλα ενα καθημερινο κοριτσι..και γι αυτο κατα την γνωμη μου δεν μπορουμε να της προσαψουμε καποια κατηγορια οσον αφορα στην ωριμοτητα! μην ξεχναμε ειναι ενα κοριτσι 17 χρονων.!!! ευχαριστω!!!!!!!!!!! | |
|
| |
vampiraki20 New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : Φλώρινα Αριθμός μηνυμάτων : 272 Registration date : 12/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: The Real Bella and Edward... Πεμ 15 Οκτ 2009 - 19:07 | |
| Λοιπόν επιδή τα σχόλια είναι άπειρα κ πόνεσαν τα μάτια μου να τα διαβάσω όλα...οπότε θα πώ την γνώμη μου κ αν με εχει προλάβει καποιοσ απλα παρτε το ως (ΣΥΜΦΩΝΩ) λοιπόν αυτο που πιστεύω εγώ ειναι το εξής..καταρχήν νομίζω οτι τον έφερε σε δύσκολη θέση το να μν μπορεί να κραατήση τν ανάσα του το να μν μπορει να τισ αντισταθεί...αυτο τν κλονίζει αρχικά!η μπέλλα τον κοιτάει αρχικά επιδη ειναι ο ''θεος'' της τάξης κ οντως ομορφοσ κ αρχικά θελει να μαθει γτ τν αποφεύγει...νομιζω λοιπον πως η ''γκρίνια'' της μπέλλα προέρχετε αφου καταλαβει πωσ ο εντουαρτ ειναι βαμπιρ κ αναρωτιεται πωσ ενα τετοιο ομορφο κ λαμπερό πλασμα ειναι ερωτευμένο μαζί της..κ εγω θα αναρωτιόμουν στην θέση της κ νομίζω ολες μας...τν εχει κανει αρκετά ανθρώπινη την μπέλλα!!!κ απο την μερια του εντουαρτ ξαναγυρναω...νομίζω πως δεν την περίμενε τοσο δυναμική,περίμενε να το βάλει στα ποδια οπωσ κα8ε λογικοσ ανθρωπος...ξέρωντας τα πιστεύω του εντουαρτ(οτι δλδ εχει σκοτωσει κ θεωρεί τν ψυχή του χαμένη κτλ κτλ) αυτα εμεισ τα μαθαινουμε μετα αλλα αυτος πιστευε παντα αυτο για τν εαυτο του κ αφου βλέπει ενδιαφέρον απο τν μερια της μπέλλα αυτο τν βαζει σε σκεψεις πως μια κοπελα ομορφη σαν κ αυτήν........κτλ μπορει αντι να με φοβάτε να με θέλει;;;;αφου ειμαι τερασ κ δεν τησ αξίζω...εφόσον ο εντουαρτ φερετε κ αργότερα ετσι(που την εγκαταλείπει για να ζησει καλύτερα τν ζωή της)τοτε ρε συς κορίτσια δεν ειναι περιργη κ υποτήμιση του εαυτού του στην αρχή!!!!!!απλα εμείς την γνωρίζουμε αργότερα!!!!!!!αυτά κ απο εμένα ελπίζω να τα εξήγησα καλα κ όχι οπως λέω μάθημα στο πανεπηστήμιο!!!!!φιλακιααααααααα | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Φλώρινα Αριθμός μηνυμάτων : 272 Registration date : 12/10/2009
| Θέμα: Απ: The Real Bella and Edward... Πεμ 15 Οκτ 2009 - 19:18 | |
| ααα κ επιδή μολις διάβασα κτ...συμφωνω με τν κοπελια που ''μαλώνει'' ασ πουμε τν μπέλλα γτ δεν εχει σημασία που ειναι 17 χρονων....ειναι μικρή για το κοινο(εμάς) αλλα να θέλει να γινει βαμπίρ που δύσκολα θα αποφασιζε κανεις..γιαυτο δεν ειναι μικρη....για να αγαπαει 2 δεν είναι μικρή!!!!!!είναι λιγο καλομαθημένο οτι κ να λεμε....η αγαπάει τν εναν η κανεναν.....τεσπα απλώς το οτι πληγώνει αβέρτα με τσαντίζει λιγο η αλείθια ειναι..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Real Bella and Edward... Πεμ 15 Οκτ 2009 - 19:35 | |
| | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Real Bella and Edward... Πεμ 15 Οκτ 2009 - 19:59 | |
| Εγώ πάντως δεν κρίνω άσχημα τις πράξεις της Bella. Όλα αυτά που περιγράφονται είναι εντελώς ανθρώπινα και φυσικά, συμβαίνουν στις ζωές όλων σε κάποια φάση και είναι πολύ μπερδεμένες καταστάσεις για να πούμε ότι "εγώ στη θεση της θα ήξερα τι θέλω και θα έκανα το σωστό". Αν όλες οι κινήσεις μας σε μια σχέση (ερωτική ή φιλική) ήταν σωστές δεν θα ήμασταν ανθρώπινα πλάσματα! Δεν έχετε νιώσει ποτέ εξάρτηση για το άτομο το οποίο έχετε ερωτευτεί και είστε ή όχι μαζί? Εμένα μου έτυχε στη μοναδική μακροχρόνια σχέση μου - στην οποία βρίσκομαι ακόμα - και ήταν ένα ακατανίκητο συναίσθημα. Με την κακή έννοια. Συμφωνώ με μια άποψη παραπάνω ότι αυτό δεν είναι υγειές. Το να είναι ο άλλος τα πάντα στη ζωή σου κι εσύ να εξαφανίζεσαι μέσα σε αυτή την αγάπη είναι ένα είδος κακής εξάρτησης - γι'αυτό πιστεύω ότι η Stephenie χρησιμοποίησε την παρομοίωση με την ηρωίνη, μόνο που ισχύει ΚΑΙ για τις 2 πλευρές. Μη μου πείτε ότι δεν σας έχουν προκαλέσει έλξη 2 διαφορετικά άτομα??? Το αν αυτό συμβαίνει ταυτόχρονα ή όχι δεν έχει καμία σημασία! Κάθε σχέση έχει διαφορετικά πράγματα μέσα της. Με κάθε άνθρωπο που κάνεις μια ερωτική σχέση, παίρνεις διαφορετικά πράγματα και δίνεις άλλα. Έτσι πιστεύω ότι η σχέση Bella-Edward και Bella-Jacob είναι δύο διαφορετικές οντότητες. Η διαφορά είναι η εξής και πιστεύω η Bella το βλέπει αυτό: Με τον Jake μπορεί να δει ή μάλλον να οραματιστεί το μέλλον που θα μπορούσαν να έχουν. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το έχουν. Σαν άνθρωπος αλλάζεις μεγαλώνοντας και είναι πιθανόν να ερωτευτείς κάποιον άλλο. Κι εγώ έχω φανταστεί πώς θα ήταν η ζωή μου με το αγόρι μου και μου μοιάζει να είναι αυτός για μένα. Αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα... Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Με τον Edward από τη στιγμή που θα γίνει βρυκόλακας τα συναισθήματα παγώνουν κατά κάποιο τρόπο και διατηρείται όλο το πάθος στους αιώνες. Θυμάστε που έλεγε ότι όταν ένας βρυκόλακας ερωτεύεται αυτό τον αλλάζει για πάντα κ δεν είναι ποτέ ξανά ο ίδιος? Σε αυτήν την περίπτωση το μέλλον είναι αρκετά καθαρό και σχετικά προκαθορισμένο - αν εξαιρέσουμε το άγνωστο που για τη Bella είναι η ζωή σαν βρυκόλακας. Το έχει ξεκαθαρίσει η ίδια: Χωρίς τον Jake μπορεί να ζήσει - χωρίς τον Edward όμως, ποτέ. Και δεν είναι καθόλου εύκολο όταν νοιάζεσαι για κάποιον να τον αφήσεις επειδή είναι το σωστό αυτό. Πονάει και σε κατατρώει. Προσωπικά δεν θα είχα τη δύναμη να το κάνω, ειδικά σε αυτήν την ηλικία που δεν είσαι ακόμα ώριμος/η και το κύριο χαρακτηριστικό είναι η παρορμητικότητα. Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Real Bella and Edward... Πεμ 15 Οκτ 2009 - 20:06 | |
| εγω παντως την καταλαβαινω απολυτα! πως ειναι ετοιμη να δωσει την ψυχη της για αυτον! ειναι η ιδια της η ζωη! και ολοι μας σαν εφηβοι και αυτοι που ηταν σε αυτη την ηλικια εχουμε νιωσει ετσι, οτι 8α διναμε τα παντα για καποιον ή κατι!!!! και δεν πιστευω οτι ειναι κακομαθημενη, το αντιθετο μαλιστα, ειναι κοριτσι οπως ειχε πει και ο τζεικ οσιομαρτυρας!! μπορει να την βλεπουμε σαν τρελη που τα κανει ολα αυτα αλλα δεν ειναι! ο εντουαρτ ειναι η αδελφη της ψυχη, δεν μπορει να ζησει χωρις εκεινον και δεν νοιαζεται για τιποτα αλλο εκτος απο αυτον! και το βρησκω φυσιολογικο γτ ειναι αναγκη και οχι κατι που διαλεξε εκεινη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Real Bella and Edward... Πεμ 15 Οκτ 2009 - 20:13 | |
| Δεν ξέρω νομίζω πως ο ανθρωπος μια φορά αγαπάει κ απλά μου φενετε εγωιστικό απο μερια μπελλας...αλλα θα συμφωνήσω σε αρκετα απο οσα ειπες γτ οντως..ο ενας της δινει οτι ευχετε ενας ανθρωπος..ενα σωστο μελλον....τν ολοκληρώνουν κ οι δυο μαζι μονο...δεν νομίζω να υπάρχει προβλημα για το ποσο μεγάλο ήταν το ποστ!!!! συμφωνώ σε πολλα πάντως...εδωσες μια αλλη...καλή οπτική γωνία!!!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: The Real Bella and Edward... Σαβ 30 Ιαν 2010 - 11:39 | |
| Ο Edward θεορεί τον εαυτό του τέρας μόνο και μόνο επειδή (κατά τη δική του γνώμη) στκοτώνει αθόα πλάσματα ενώ η Bella είναι ο λόγος της ύπαρξής του.Από την άλλη η Bella δεν έχει καθόλου πίστη στον εαυτό της θεωρεί πως είναι άσχημη και ότι κανένας δεν θα την προσέξει ποτέ ενώ ο Edward για αυτή είναι θεός η χαρά της ζωής της.Και οι δύο δεν θα ζούσαν χωρίς τον άλλον...Αυτό θα πει έρωτας!!!! | |
|
| |
| The Real Bella and Edward... | |
|