Μετά απο λίγους μήνες επιτέλους μπόρεσα να ανεβάσω το 12ο κεφάλαιο...Δεν το πίστευα ότι το να γράφω θα μου έλειπε αλλά τελικά μου έλειψε...Ελπίζω να μην σας απογοητεύσω...Καλή ανάγνωση!!!!
Το ξεκίνημα της ζωής μου
Κεφάλαιο 12ο
Μπέλλα
<<Τι κάνεις;>> με ρώτησε γλυκά όταν με άφησε από την αγκαλιά του πιάνοντάς με από το χέρι.
<<Μια χαρά εσύ;>> τον ρώτησα χαμογελώντας και του χάιδεψα το χέρι.
<<Καλά και εγώ. Σου το ξαναείπα αλλά δεν μπορώ να μην το ξαναπώ. Είσαι κούκλα, μια οπτασία>> μου είπε κοιτώντας με στα μάτια και κοκκινίζοντας προσπάθησα να αλλάξω κουβέντα.
<<Σε ευχαριστώ πολύ. Τι λες πάμε στους υπόλοιπους;>> τον ρώτησα και πήγαμε κοντά τους. Χαιρέτησα την Έλενα και τον Στέφαν οι οποίοι μίλαγαν με τον Έντουαρντ.
<<Τι λέτε πάμε;>> τους ρώτησα και αφού συμφώνησαν όλοι ξεκινήσαμε για το μαγαζί.
Στο δρόμο περπατούσαμε -περίπου- σε ζευγαράκια. Εγώ με τον Ντέιμον περπατούσαμε μπροστά από όλους. Με κρατούσε από τη μέση και μιλάγαμε για τη καθημερινότητα μας και πιο γενικά μαθαίναμε ο ένας τον άλλον. Από πίσω μας ήταν ο Στέφαν που κρατούσε από το χέρι την Έλενα και κάτι της έλεγε στο αυτί. Πίσω τους ήταν η Άλις με τον Τζάσπερ οι οποίοι κοιτιόντουσαν στα μάτια γλυκά χωρίς να λένε τίποτα - από ότι καταλάβαινα από το σημείο που ήμουνα – ενώ ο Έντουαρντ ήταν ο τελευταίος της παρέας ο οποίος μίλαγε στο τηλέφωνο γελώντας.
Μετά από 5 λεπτά φτάσαμε στο "Οπτασία". Είχε πολύ κόσμο αλλά ευτυχώς βρήκαμε γρήγορα να κάτσουμε.Καθώς έβλεπα την Ρόζαλι να μην είναι και πολύ καλά από την ώρα που είχαμε φτάσει, μόλις μας πήρανε παραγγελία της ζήτησα να πάμε στην τουαλέτα...
<<Ρόζαλι τι έχεις;>> την ρώτησα μόλις μπήκαμε μέσα. Είχε ασπρίσει επικίνδυνα. Μάλλον δεν έπρεπε να βγει από το σπίτι πριν αναρρώσει.
<<Δεν ξέρω. Δεν νιώθω και πολύ καλά>> μου εξήγησε και στηρίχθηκε στο νιπτήρα. Πλησίασα κοντά της γρήγορα και την στήριξα όσο πιο πολύ μπορούσα για να μην πέσει.
<<Μήπως να σε πάω σπίτι; Αφού δεν είχες αναρρώσει ακόμα γιατί δέχτηκες να έρθεις;>> την ρώτησα νευριασμένα με την απερισκεψία της.
<<Δεν πειράζει. Θα γίνω καλά. Μην πεις τίποτα σε κανέναν και ιδιαίτερα στον Έμετ>> μου είπε και κοιτώντας την ανήσυχα ένευσα. Ο Έμμετ ήμουν σίγουρη ότι αν μάθαινε ότι δεν ήταν καλά θα την έπαιρνε έτσι όπως ήταν και θα την πήγαινε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Όχι ότι αυτή τη στιγμή ήμουν αντίθετη σε αυτή τη σκέψη αλλά το σεβάστηκα.
<<Δεν θα πω τίποτα. Θες να πάμε έξω ή θες να σε πάω σπίτι;>> τη ρώτησα και αφού κούνησε το κεφάλι της αρνητικά μου απάντησε.
<<Όχι πάμε έξω. Θα γίνω καλά>> είπε και πήγαμε στο τραπέζι μας.Μόλις κάτσαμε κατάλαβα ότι ο Έντι δεν ήταν εκεί και παραξενεύτηκα.
<<Που είναι ο Έντι;>> ρώτησα την Άλις η οποία με κοίταξε χαμογελώντας πονηρά.
<<Μίλαγε με μια κοπέλα στο τηλέφωνο και από ότι κατάλαβα ήρθε εδώ να τον συναντήσει. Πήγε να τη φέρει μέσα για να την γνωρίσουμε>> μου είπε δείχνοντας με το βλέμμα της προς τη πόρτα.
<<Ωραία. Άντε να δούμε πως θα είναι αυτή>> είπα κλείνοντας το μάτι μου πονηρά και γέλασε.
<<Όλα καλά Ρόουζ;>> άκουσα τον Έμετ να ρωτάει με ανήσυχη φωνή και γύρισα το βλέμμα μου σε αυτούς για να ακούσω την απάντησή της.
<<Μια χαρά. Απλώς είμαι λίγο κουρασμένη>> εξήγησε με καθησυχαστική φωνή και με κοίταξε με την άκρη του ματιού της. Ο Έμετ δεν πρόλαβε να της απαντήσει γιατί εκείνη την ώρα ήρθε ο σερβιτόρος. Μας μοίρασε τα ποτά σαν καλός σερβιτόρος αλλά μετά μου φάνηκε ότι ξέφυγε λίγο. Τα ματάκια του έπαιζαν λίγο παραπάνω από το κανονικό με το κάθε κορίτσι στο τραπέζι. Πεταχτούλης ο σερβιτόρος... Την ώρα που κοίταξε εμένα ο Ντέιμον το πρόσεξε και αντέδρασε όπως θα έκανε ο καθένας.
<<Συμβαίνει κάτι μωρό μου;>> με ρώτησε καθώς με τράβηξε στην αγκαλιά του κοιτώντας τον με δολοφονικό βλέμμα.
<<Τίποτα το αξιοσημείωτο>> του είπα και σαν κορίτσι και εγώ χάρηκα λίγο με την αντίδρασή του. Ο σερβιτόρος αφού έλαβε το μήνυμα συνέχισε τη δουλειά του τελείως επαγγελματικά. Εκείνη την ώρα ήρθε και ο Έντουαρντ μαζί με τη κοπέλα.
Χμ...Καλή είναι. Ψηλή με ξανθά μαλλιά και βιολετί μάτια.
<<Λοιπόν Τάνια να σου συστήσω την Άλις, τον Τζάσπερ, την Ρόζαλι, τον Έμετ, την Μπέλλα, τον Ντέιμον, τον Στέφαν, την Έλενα, τον Μάικ και την Τζέσικα>> τελείωσε τις συστάσεις και η κοπέλα μας κοίταξε όλους γλυκά.
<<Γεία σας! Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στη παρέα σας>> μας είπε κοιτώντας μας έναν-έναν. Αφού τελειώσαμε τα τυπικά έκατσε και ζήτησε από τον σερβιτόρο να τις φέρει ένα ποτήρι κρασί. Ήταν κοινωνική κοπέλα μιας και μπήκε κατευθείαν στη παρέα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι πιο πολύ ταίριαξε με την Τζέσικα γιατί τις έβλεπα που συζητούσαν και γελούσαν συνέχεια.
<<Θα μου κάνεις τι χάρη να χορέψουμε;>> με ρώτησε ο Ντέιμον και τον κοίταξα γουρλώνοντας τα μάτια μου.
<<Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω να χορεύω>> του είπα αλλά ήταν σαν να μην μίλησα ποτέ.
<<Δεν ακούω κουβέντα. Σήκω και μην ανησυχείς θα σε βοηθήσω εγώ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να νιώσεις το ρυθμό. Κοίτα και η Άλις με τον Τζάσπερ χορεύουν. Έλα σήκω>> είπε και με τράβηξε από το χέρι. Οι υπόλοιποι μας κοίταγαν γελώντας. Έτσι όπως με σήκωσε πήγα να πέσω δυο φορές.
<<Ντέιμον δεν μπορώ να χορέψω. Σε παρακαλώ πάμε να κάτσουμε>> του είπα ικετευτικά αλλά σιγά μην μου έκανε τη χάρη. Με τράβηξε κολλώντας το σώμα μου με το δικό του και μου ψιθύρισε στο αυτί. <<Άστα όλα πάνω μου>>.
Άρχισε να με κουνάει στον ρυθμό διστακτικά. Ο Ντέιμον ήταν τέλειος χορευτής φυσικά σε αντίθεση με μένα που χόρευα σαν αγγούρι. Καθώς περνούσε η ώρα εγώ χαλάρωνα όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να χορεύω όχι πολύ καλά αλλά υποφερτά. Ήμασταν ωραίο δύδιμο. Χορέψαμε δεν ξέρω και εγώ πόσα τραγούδια μέχρι που με πόνεσαν τα πόδια μου από τις γόβες και αναγκαστικά κάτσαμε. Ήπια το υπόλοιπο ποτό μονορούφι με τον Ντέιμον να με κοιτάζει αυστηρά.
<<Ήρεμα με το ποτό>> μου είπε και τον κοίταξα στα μάτια σαν κουταβάκι.
<<Συγνώμη μπαμπά αλλά δεν βγαίνω και τόσο συχνά οπότε λέω να το κάψω απόψε>> του είπα και τον φίλησα. Σηκώθηκα παίρνοντας το πορτοφόλι μου μαζί και πήγα προς τη μπάρα.
<<Ένα ποτήρι κρασί;>> ρώτησα ευγενικά και εκείνος μου ένευσε καταφατικά.
<<Ορίστε>> μου είπε και το άφησε μπροστά μου.
<<Πόσο κάνει;>> τον ρώτησα αλλά δεν πρόλαβε να μου απαντήσει γιατί ένα χέρι πετάχτηκε από το πουθενά κρατώντας ένα χαρτονόμισμα. Ο μπάρμαν το πήρε κοιτώντας περίεργα πίσω μου.
<<Τα ρέστα δικά σου>> άκουσα τη φωνή του Ντέιμον και αφού πήρα το ποτήρι στα χέρια έκανα μεταβολή για να φύγω.
<<Γιατί το έκανες αυτό;>> τον ρώτησα καθώς πηγαίναμε στο τραπέζι που καθόμασταν.
<<Για το στοίχημα. Έχασα και πλήρωσα. Εξάλλου δεν υπήρχε περίπτωση να σε άφηνα να πληρώσεις>> μου είπε σκάζοντας μου ένα φιλί στα χείλια. Έκατσα δίπλα στην Άλις και αρχίσαμε να μιλάμε -ή μάλλον να κουτσομπολεύουμε- τη καινούργια κοπέλα του Έντι.
<<Είναι πολύ ωραία κοπέλα>> της είπα και κοίταξα την Τάνια που τώρα χόρευε με τον Έντουαρντ.
<<Ναι είναι αλλά από ότι έχω μάθει δεν έχει και πολύ καλό χαρακτήρα>> απάντησε και την κοίταξα μπερδεμένα.
<<Γιατί το λες αυτό;>> την ρώτησα και ξανακοίταξα τη Τάνια. Φαινόταν πολύ καλή κοπέλα.
<<Ο Έντουαρντ δεν το ξέρει αλλά γνωρίζω τον πρώην της. Αυτή βέβαια δεν το ξέρει αλλά εκείνος είναι φίλος μου. Του είχε κάνει τη ζωή κόλαση η κυρία. Τον ζήλευε πάρα πολύ και αυτό την έκανε παρανοική. Δεν νομίζω να κρατήσει πολύ η σχέση τους. Ο Έντουαρντ δεν αντέχει τη καταπίεση>> μου είπε και την κοίταξε με αηδία.
<<Που ξέρεις μπορεί να άλλαξε>> της είπα και γύρισε το βλέμμα της σε μένα κοροϊδευτικά.
<<Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι Μπέλλα μου>> είπε και νομίζω πως είχε δίκιο. <<Ας ελπίσουμε να μην κάνει τη ζωή κόλαση του Έντουαρντ>>.
<<Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία δεν λένε;>> της είπα και κάπως έτσι αλλάξαμε θέμα.
<<Εσύ με τον Ντέιμον πως τα πάτε;>> με ρώτησε με ενδιαφέρον και της χαμογέλασα.
<<Μια χαρά. Είναι τόσο καλός. Σήμερα το μεσημέρι παίζαμε ποδόσφαιρο στο σπίτι του. Ποτέ δεν βαριέμαι μαζί του>> είπα και τον κοίταξα γλυκά την ώρα που μίλαγε με τον Στέφαν.
<<Χαίρομαι για σας. Φαίνεται πάντως πολύ καλό παιδί>>
<<Είναι. Να σου πω ο Τζάσπερ που είναι;>> ρώτησα στο άκυρο όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν κάπου εδώ.
<<Κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και βγήκε να μιλήσει έξω γιατί δεν άκουγε καλά>> μου εξήγησε και κάπου εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Το τραγούδι άλλαξε και ο Ντέιμον χωρίς να χάσει ευκαιρία με πλησίασε.
<<Έλα να χορέψουμε>> μου είπε παρακλητικά και αναστέναξα.
<<Πονάνε τα πόδια μου από τις γόβες>> του απάντησα και αφού κοίταξε τα πόδια μου χαμογέλασε. Χωρίς να το περιμένω έσκυψε και μου τις έβγαλε.
<<Εντάξει τώρα;>> με ρώτησε και γέλασα δυνατά. Καθώς σηκώθηκα ήπια το υπόλοιπο κρασί μου.
<<Εντάξει. Πάμε>> του είπα και πήγαμε στο σημείο που ήταν και οι υπόλοιποι. Κοίταξα δίπλα μου είδα ότι όλοι οι φίλοι μου χόρευαν. Όταν τελείωσε το τραγούδι αλλάξαμε μεταξύ μας συνοδούς. Σε μένα έτυχε ο Στέφαν, στη Ρόζαλι ο Ντέιμον, στην Άλις ο Έμετ - που φαινόταν τεράστιος μπροστά της - στη Τζέσικα ο Έντουαρντ, στην Τάνια ο Μάικ και στην Έλενα ο Τζάσπερ. Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε αλλά ήταν πολύ ωραία ιδέα.
<<Λοιπόν Μπέλλα πως πάει η σχέση σου με τον Ντέιμον;>> με ρώτησε ο Στέφαν. Τον συμπαθούσα πολύ παρόλο που τον ήξερα πολύ λίγο. Έμοιαζε πολύ με τον Ντέιμον σε αντίθεση με εμένα και την Ρόζαλι που δεν μοιάζαμε καθόλου και σε τίποτα.
<<Πολύ καλά νομίζω. Γιατί ρωτάς;>> παραξενεύτηκα με την ερώτηση που μου έκανε.
<<Έτσι απλά βλέπω την αλλαγή του Ντέιμον και ήθελα να μάθω αν είναι το ίδιο και για σένα>>
<<Αλλαγή όταν λες εννοείς προς το καλό;>> τον ρώτησα και κατένευσε <<Και εμένα ο Ντέιμον με έχει αλλάξει και αυτό που έχουμε δεν θέλω να τελειώσει>>
<<Χαίρομαι που το ακούω αυτό. Ο Ντέιμον από τότε που σε γνώρισε έχει αλλάξει πολύ>> μου εξομολογήθηκε και χαμογέλασα ευτυχισμένη.
<<Και εγώ χαίρ-..>>δεν πρόλαβα να τελειώσω τη πρόταση μου γιατί αλλάξαμε ξανά συνοδούς και αυτή τη φορά μου έτυχε ο Έντουαρντ.
<<Επ. Τι κάνεις εσύ;>> με ρώτησε με το χαμόγελο στο στόμα του να έχει γίνει πια μόνιμο.
<<Καλά είμαι εσύ;>> του απάντησα και του χαμογέλασα.
<<Καλά είμαι. Όλο το βράδυ δεν μου έχεις μιλήσει καθόλου>> παραπονέθηκε και αφού με έκανε μια σβούρα και με κόλλησε στο σώμα του του απάντησα.
<<Ήσουν πολύ απασχολημένος με τη κοπέλα σου>> του εξήγησα και με κοίταξε ξαφνιασμένος.
<<Δεν είναι κοπέλα μου. Για την ώρα τουλάχιστον>>
<<Α. Μάλλον θα μπερδεύτηκα>> του είπα κοιτώντας αλλού.
<<Μάλλον. Να σου πω πως σου φαίνεται;>> Ωχ. Τι να του πω τώρα;
<<Μια χαρά μου φαίνεται γιατί;>>
<<Δεν ξέρω. Μάλλον θα της ζητήσω να ξαναβγούμε>> μου είπε και περίμενε να δει τις αντιδράσεις μου. Όταν είδε ότι δεν αντέδρασα όπως περίμενε στεναχωρήθηκε λίγο.
<<Την ξέρεις καθόλου;>> τον ρώτησα για να δω αν ισχύουν αυτά που μου είπε πριν η Άλις. <<Εννοώ ξέρεις καθόλου πως συμπεριφέρεται και άλλα τέτοια;>>
<<Κάτι λίγα. Γιατί ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;>> με κοίταξε ύποπτα και έβρισα τον εαυτό μου που καρφώθηκε "Να πάρει Σουάν κλείσε το ρημάδι σου αφού μόνο βατράχια ξέρεις να πετάς".
<<Εγώ τι να ξέρω; Μια ερώτηση έκανα μόνο>> πρόλαβα να μπαλώσω τα αμπάλωτα αλλά ευτυχώς δεν το συνέχισε.
<<Ας το καταπιούμε και αυτό>> είπε και εκείνη την ώρα τελείωσε και αυτό το τραγούδι. Έφυγα πηγαίνοντας να πάρω το πορτοφόλι από τη τσάντα μου και να πάω στη μπάρα. Έκατσα σε ένα σκαμνί που βρήκα άδειο και έκανα σήμα στον μπάρμαν να έρθει.
<<Τι θα πάρετε;>> με ρώτησε και αφού του ζήτησα μια βότκα σκέτη έφυγε. Κοίταξα γύρω μου χωρίς να βλέπω τίποτα συγκεκριμένα. Δεν ξέρω γιατί αλλά η ψυχολογία μου έπεσε. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να πιώ.
<<Ορίστε>> είπε χαμογελώντας μου και πήρα το ποτήρι στα χέρια μου πίνοντας μια μεγάλη γουλιά.
<<Τα ρέστα δικά σου>> του έδωσα το χαρτονόμισμα αλλά μου το ξαναέδωσε πίσω.
<<Είναι κερασμένο>> μου χαμογέλασε και τον κοίταξα μπερδεμένα.
<<Από ποιον;>> τον ρώτησα για να καταλάβω που το πήγαινε.
<<Από μένα. Τι θα κάνεις σήμερα;>> με ρώτησε και αηδίασα με τον τρόπο που με κοίταζε αλλά είπα να τον δουλέψω λίγο.
<<Τι θα κάνω σήμερα;>> τον ρώτησα και έκανα την φωνή μου πιο ερωτική και φάνηκε να με πιστεύει. <<Αυτό που θα κάνω σήμερα είναι....>> τον άφησα λίγο να ψηθεί και τον έβλεπα να έχει το χαμόγελο νικητή. Όχι για πολύ ακόμα. <<Είναι...να σου δώσω μια ωραιότατη χυλόπιτα και να γυρίσω στο αγόρι μου. Άντε με τον κάθε ηλίθιο>> τελείωσα την πρόταση μου και τον είδα να γουρλώνει τα μάτια του την ώρα που έφευγα. <<Α!Και ευχαριστώ για το κέρασμα>>
Γύρισα στο τραπέζι και έκατσα δίπλα στον Ντέιμον πίνοντας την υπόλοιπη βότκα. Ένιωθα σιγά-σιγά να με εγκαταλείπει η ισορροπία μου και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.
<<Γιατί πίνεις τόσο πολύ;>> με ρώτησε ο Ντέιμον παίρνοντας το ποτήρι από τα χέρια μου.
<<Δεν ξέρωωωω>> του είπα και χαμογέλασα σαν ηλίθια. Ωχ άρχισαν οι παρενέργειες.
<<Δεν θα ξαναπιείς. Έχεις μεθύσει>>
<<Σιγά μην έχω μεθύσει. Μια χαρά είμαι>> του είπα ενώ άκουγα το τραγούδι που έπαιζε. <<Χορεύουμε;>> τον ρώτησα και τον τράβηξα από το χέρι.
<<Μπορώ να σου αρνηθώ τίποτα;>> μου απάντησε και αφού με φίλησε πήγαμε να χορέψουμε.
Δεν ξέρω πως αλλά αυτός ο χορός πάντα μου άρεσε. Μπορεί να μην χόρευα καλά άλλους χορούς αλλά στα αραβικά έπαιρνα είκοσι με τόνο. Ο Ντέιμον είχε εκπλαγεί -επειδή του είχα πει ότι δεν ξέρω να χορεύω- αλλά έβλεπα ότι του άρεσε.
Εκεί που έκανα μια στροφή ένιωσα περίεργα. Είχα τάση προς έμετο. Έτρεξα στη τουαλέτα με το χέρι στο στόμα ακούγοντας τον Ντέιμον να με φωνάζει αλλά αγνοώντας τον έτρεξα με όση δύναμη μου είχε απομείνει. Εκεί που έκανα εμετό ένιωσα δυο χέρια να κρατάνε τα μαλλιά μου και κάποιος να μου ψιθυρίζει ότι όλα θα πάνε καλά. Αλλά δεν γύρισα να δω ποιος ήταν.
Όταν τελείωσα δεν ένιωθα καθόλου το σώμα μου. Γύρισα και είδα την Άλις να με κοιτάει στοργικά. Σηκώθηκα με τη βοήθεια της και ξέπλυνα το στόμα μου με νερό.
<<Πως νιώθεις;>> με ρώτησε με την αγωνία να φαίνεται στη φωνή της.
<<Χάλια. Με τσάκισαν τα ποτά>> της είπα και στηρίχθηκα στο νιπτήρα για να μην πέσω. Παρόλο που ένιωθα χάλια δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω.
<<Θες να πάμε έξω;>> με ρώτησε και αφού στηρίχθηκα στο σώμα της βγήκαμε έξω. Αμέσως ο Ντέιμον που μας περίμενε με πήρε από την αγκαλιά της Άλις.
<<Πως είσαι;>> με ρώτησε με αγωνία.
<<Χάλια. Θα πάω στο σπίτι>> του είπα και όταν φτάσαμε στο τραπέζι πήρα τη τσάντα μου αφού επιβεβαίωσα και στους υπόλοιπους ότι ήμουν καλά και γύρισα να φύγω αλλά με σταμάτησε ο Ντέιμον.
<<Εγώ θα σε πάω>> μου είπε αλλά όταν είδε ότι πήγα να αρνηθώ με πρόλαβε. <<Δεν ακούω κουβέντα>>
<<Οκ>> του απάντησα και ξεκινήσαμε για το γυρισμό.
Στο δρόμο το περισσότερο βάρος μου το είχε ο Ντέιμον μιας και με κρατούσε για να μην πέσω. Ο αέρας που φύσαγε με έκανε να νιώθω καλύτερα και έτσι μπορούσα να περπατήσω και μόνη μου. Κάτι οχταράκια τα έκανα μιας και ακόμα δεν είχε περάσει η ζαλάδα από το ποτό.
<<Ιζαμπέλλα που είναι τα κλειδιά;>> με ρώτησε και γέλασα χωρίς λόγο.
<<Στην τσάντα μου>> του απάντησα όταν σταμάτησα να γελάω. Μόλις μπήκαμε μέσα πήγα κατευθείαν στο μπάνιο και έπλυνα τα δόντια μου. Όταν βγήκα πήγα στο δωμάτιο μου όπου με περίμενε ο Ντέιμον με ένα καφέ στο χέρι.
<<Πιές τον. Θα σου κάνει καλό>> μου είπε και αφού το πήρα πήγα και έκατσα στο κρεβάτι μου. Μπλιαξ ήταν σκέτος.
<<Σε ευχαριστώ πολύ Ντέιμον που με έφερες>> του είπα ειλικρινά καθώς εκείνος έκατσε μπροστά μου.
<<Ιζαμπέλλα μην με ευχαριστείς. Το ήθελα και το έκανα>> μου απάντησε και με φίλησε. Του το ανταπέδωσα με θέρμη - αν και ξαφνιάστηκα λίγο- και εκείνος με τράβηξε πιο κοντά του. Η γλώσσα του έκανε έναν τρελό χορό μέσα στο στόμα μου που με πέταγε στα σύννεφα. Μετά από μερικά ατελείωτα λεπτά με ξάπλωσε στο κρεβάτι και με ανέβασε από πάνω του.
Κάτι μου έλεγε ότι αυτό το βράδυ προβλέπεται μεγάλο....
Περιμένω τα σχόλια σας εδώ:
http://www.bellandedward.org/t1586-topic