| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+29hiddenfantasy Mrs Alice Zafrina SalvatoreDamon Mia Rosamary Belikov T-NM-E-BD alexandra13 Vanina kati danaitsa98 stavroulita mariettoula1996 dimitroula-robsessed nora _gwgw_ Paula Escebal LadyTaniaXd xrysanthi AspaKorth Lizzy Cullen marina Bitten Pillows MIKAELLA Nantia Hale_Biers ΕΡΗ Dalia marina forever demona1986 evi 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 10 Ιαν 2012 - 1:24 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 10 Ιαν 2012 - 1:31 | |
| - Σπόιλερ:
Σιγα μην γινοταν να λειψουν οι Καλλεν απο δικη μου ιστορια... αν και τον καημενο τον Ντειμον τον εχω τσακισει ψυχολογικα...θελει να δω πως θα επανορθωσω στην συνεχεια...
| |
|
| |
demona1986 Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 13 Ιαν 2012 - 12:23 | |
| - evi έγραψε:
- Διαφωνω καθετα....μεχρι και η ιδια η συγγραφεας σκοπευε να το τελειωσει με ντελενα...αυτο τα λεει ολα...και ειδικα οπως ειναι τωρα ο στεφαν στην σειρα δεν τον βλεπω ευκολο το να επανασυνδεθει με την ελενα...
Ειναι λογικο εβι μου ο στεφαν εγινε ετσι γιατι ο βλακας αλλα ταυτοχρονα σεξυ κλαους εκανε στο στεφαν ενα λουτρο εγκεφαλου και του πηρε στην κυριολεξια τα παντα. Αν ειχε γινει το αντιθετο δηλαδει αν στην θεση του στεφαν ηταν ο ντειμον πιστεψε με δεν θα ειχε την παραμικρη ελπιδα ο γοης σας. Ακομα και τωρα ομως βλεπεις πως κανει η ελενα αμα βλεπει τον στεφαν και στο 11 επεισοδειο το προμο δηλαδει βλεπεις πως τον κοιταει ασε που μου την σπαει γιατι ειναι ποιο - Σπόιλερ:
τσουλαρα
απ την καθριν δεν ξερει τι θελει ουστ το τσοκαρο μην σωσει και τα ξαναβρει με τον στεφαν ας κατσει με τον ντειμον να μεινει και εκεινος με την καθριν που τον αγαπαει πραγματικα αστο καλο νευριασα, θα μου ανεβει η πιεση εμενα με την μυξοπαρθενα ποτε θα βγει τωρα το 11 ξερουμε? | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 13 Ιαν 2012 - 12:49 | |
| - evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
Σιγα μην γινοταν να λειψουν οι Καλλεν απο δικη μου ιστορια... αν και τον καημενο τον Ντειμον τον εχω τσακισει ψυχολογικα...θελει να δω πως θα επανορθωσω στην συνεχεια...
- Σπόιλερ:
εγω απ'την δικη μου πλευρα τσακιζω τον Καλλεν , τον Εντουαρντ αθελα μου βεβαια αλλα ετσι ειναι η αγαπη , οχι στον Ντειμον δεν κανω τετοιο κακο ειναι αληθεια !!!
αααααα...daimona 1986 εκτος θεματος αλλα... - Σπόιλερ:
ξεκινησα μια ιστοριουλα κι επειδη εχει να κανει και με ανιμε και με βαμπιρ ελεγα μηπως ενδιαφεροσουν να κανεις μια βολτα απο κει , φιλακια !!!
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 13 Ιαν 2012 - 12:58 | |
| Η Καθριν αγαπαει τον Στεφαν και οχι τον Ντειμον.Το εχει πει πολλες φορες. Επισης αν ο Κλαους ειχε κανει αυτον στον Ντειμον δεν θα ειχε τετοια καταληξη.Γιατι ο Ντειμον μπορει να ειναι παρορμητικος,να κανει λαθη αλλα εχει αποδεχτει τον εαυτο του.Ξερει την ασχημη πλευρα του και προσπαθει να την κοντρολαρει.Απο την αλλη ο Στεφαν ειναι των ακρων.Εχει την πολυ καλη πλευρα του αλλα εχει και την πολυ κακια πλευρα του.Επισης οταν ο Στεφαν ειναι κακος ειναι παρα πολυ κακος.Δεν εχει μετρο.Προσπαθει δεν διαφωνω αλλα δεν μπορει να ελενξει τον εαυτο του.Τον λυπαμαι που τραβαει ολο αυτο το ζορι αλλα η αδυναμια μου ειναι ο Ντειμον.Και να τονισω οχι επειδη τον θελουν οι πολλοι αλλα επειδη ο χαρακτηρας του ειναι πιο κοντα στα δικα μου γουστα.Απο τα βιβλια ακομα εγω ξεχωρισα τον Ντειμον απο την αρχη. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 13 Ιαν 2012 - 15:37 | |
| Κι εγω το ιδιο Βασω...μπορει να ειναι οπως ειναι αλλα δεν ειναι των ακρων...παντα τρεφοταν με ανθρωπινο αιμα αλλα ποτε δεν ξεπερνουσε τα ορια...ο Στεφαν μια γουλια να πιει και εχει καθαρισει την μιση πολη...Κι ο Ντειμον προσπαθει να γινει καλυτερος για την Ελενα...να βελτιωθει για αυτη που αγαπαει..και καλα θα κανει να μεινει μαζι του...αν και θελω ο Στεφαν να βρει τον παλιο του εαυτο.. | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 14 Ιαν 2012 - 16:53 | |
| - Dalia έγραψε:
- evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
εγω απ'την δικη μου πλευρα τσακιζω τον Καλλεν , τον Εντουαρντ αθελα μου βεβαια αλλα ετσι ειναι η αγαπη , οχι στον Ντειμον δεν κανω τετοιο κακο ειναι αληθεια !!! αααααα...daimona 1986 εκτος θεματος αλλα...
- Σπόιλερ:
ξεκινησα μια ιστοριουλα κι επειδη εχει να κανει και με ανιμε και με βαμπιρ ελεγα μηπως ενδιαφεροσουν να κανεις μια βολτα απο κει , φιλακια !!!
- Σπόιλερ:
πολυ ευχαριστως dalia μου
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 14 Ιαν 2012 - 16:56 | |
| ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 11 ΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ?????? - Σπόιλερ:
ασχετο υπαρχει εδω καμια σελιδα για το gossip girl???/
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 14 Ιαν 2012 - 17:57 | |
| - demona1986 έγραψε:
- ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 11 ΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ??????
- Σπόιλερ:
ασχετο υπαρχει εδω καμια σελιδα για το gossip girl???/
εδω κοριτσι μου εδω...- Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 14 Ιαν 2012 - 19:28 | |
| εχει βγει το 11 εδω και μερες... | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 14 Ιαν 2012 - 20:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 14 Ιαν 2012 - 22:37 | |
| τωρα το ειδα καλα μου την δινει που ειμαι τοσο πισω τι στο καλο το εψαχνα και δεν μου εβγαζε κανενα λινκ anyway μου αρεσε αλλα ποιο πολυ μου αρεσε ο κλαους, αχ τι μαναρι εχει γινει πηρε και δωρακι στην καρολαιν λετε να εχουμε κανενα καινουργιο ερωτα αχ δεν θελω να πεθανει θα κλαιω (dalia μου σευχαριστω) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 15 Ιαν 2012 - 13:26 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 15 Ιαν 2012 - 18:11 | |
| ουτε εγω θελω αλλα καποια στιγμη θα γινει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 15 Ιαν 2012 - 18:22 | |
| - evi έγραψε:
- ουτε εγω θελω αλλα καποια στιγμη θα γινει....
κοιταξε ...για να πω την αληθεια , θα ηθελα να δω και ενα αλλο προσωπο του Κλαους... αυτο που με φοβιζει πιο πολυ ειναι μην την χρησιμοποιησει και δεν θελω, για καποιον λογο την συμπαθω την Καρολαιν, δεν θελω να πληγωθει περισσοτερο... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 15 Ιαν 2012 - 18:38 | |
| ποοοοοο σκουρα για μενα δεν το βρισκω πουθενα ουτε online ουτε κ αε torrent π να τ κατβαζει τ pc m | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 15 Ιαν 2012 - 19:28 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 23 Ιαν 2012 - 0:51 | |
| Το επεισοδιο τα εσπαγε....αν και μου την εδωσε που ο Στεφαν χτυπησε τον Ντειμον.... | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 23 Ιαν 2012 - 1:24 | |
| Ε με αυτο εχει να κανει η σειρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 23 Ιαν 2012 - 1:25 | |
| δεν ξερω βρε ευη αυτο το τριγωνο με εχει εξοντωσει...κι οχι τπτ αλλο αλλα βλεπω να εμφανιζεται κι αλλο και δεν αντεχω περισσοτερα...ελεος.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 23 Ιαν 2012 - 1:27 | |
| ετσι παει δυστυχως...Εμενα με νοιαζει ο Ντειμον να ναι καλα...ολα τα αλλα τα αντεχω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 23 Ιαν 2012 - 1:48 | |
| κι εγω το ιδιο...αν και τωρα τελυταια εχω αρχισει να εκδηλωνω μια ανησυχια και για καποιον αλλον αλλα δεν θελω με τπτ να το σκεφτομαι... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 23 Ιαν 2012 - 2:04 | |
| Τον Κλαους...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 23 Ιαν 2012 - 2:10 | |
| επιβεβαιωσες τον χειροτερο μου φοβο...Θεε μου...αν υποψιαστω οτι αρχιζω να τρελαινομαι και γι αυτο θα τρελαθω...καθε βδομαδα γινεται ολο και πιο ανθρωπινος...ελεος... | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|