Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Bel Ami!!!

Πήγαινε κάτω 
+28
BELLA MARIE
marina
ev@ki
WhiteQueen
Kimberly
Vanina
ΕΡΗ
zan dark
mariettoula1996
dimitroula-robsessed
Dalia
peby
Stella Sunlight
demona1986
Silia
ed<3
everdamen
pitsiriki
panagiota
T-NM-E-BD
ms. teylor lautner
ROBELINA
ScarletVenus
xrysanthi
AspaKorth
bloody swan
evi
EliRose
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Bel Ami!!! - Σελίδα 25 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:00

ηταν καπως στημενος , αλλα ενταξει , νομιζω οτι το είχε και του πηγαινε ολο το στυλ!! Αυτό στο τέλος και εγώ αυτό κατάλαβα , είχε το υπονοούμενο του νικητή !!!ΠΟυ να τα βάλει πια αυτα χεράκια μωρε !!!!!! χαχα!!! αντε να ακουσω και την δική του φωνούλα για να δω ακριβως πως παιζει!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:05

σίγουρα θα έχει μεγααααααλη διαφορά, η φωνή ιδίως η δική του, πάντα δίνει άλλη ατμόσφαιρα Wink αλλά δυστυχώς οι γκριμάτσες δεν θα αλλάξουν Bel Ami!!! - Σελίδα 25 206202

και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, να ξέρετε ότι δεν φταίει πάντα και ο ηθοποιός, είναι μαριονέτα που κινεί άλλος τα νήματα Wink

οτι του λένε κάνει ΑΛΛΑ έχει και εκείνος ένα 30 με 50% ευθύνη Wink
αν δεν έχεις καλό σκηνοθέτη τι να λέμε τώρα πως μπορείς να τον κατηγορήσεις, εδώ στο Λυκόφως δείτε διαφορά για να καταλάβετε... η άχρηστη η πρώτη, τους έκανε όλους παραστημένους, ο δεύτερος κάτι καλύτερο έκανε, ο τρίτος πολύ καλύτερη δουλεία απο τον προηγούμενο και ο τελευταίος έδωσε τα ρέστα του Bel Ami!!! - Σελίδα 25 31995 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 31995 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 31995 εγώ προσωπικά δεν λέω κουβέντα όσο αφορά τα δύο τελευταία αλλά και πάλι υπάρχουν στιγμές που οι γκριμάτσες του είναι ακόμα εκεί Bel Ami!!! - Σελίδα 25 530763 όμως ο σκηνοθέτης ήξερε πως να της μαζέψει Wink
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:08

δεν μπορω να πω οτι με προβληματισαν οι γκριματσες τους !! ηταν σε καποια σημεια στημενος , αλλα οκ δεν με πειραξαν και τοσο !!!!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:14

μην μου πεις ότι σου άρεσε η στιγμή που του λέει ότι έχει καθυστέρηση που υποτήθετε ότι έπρεπε να μείνει σοκαρισμένος και στήλη άλατος και εκείνος ήταν σαν κακόμοιρο σε εκείνο το σημείο εγώ ξεραίνομαι στα γέλια αλλά για να μην γίνομαι κακιά, το παραβλέπω γιατί το υπόλοιπο με ικανοποιεί Wink στην συγκεκριμένη ταινία, στην έκλειψη απλά προσκυνώ, εκεί δεν τον έχω πετύχει σε σημείο να πάρω φτιάρι Wink

και για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν έχει ταλέντο, λέω ότι ακούει πολύ τους άλλους και καταντάει να βγαίνει στημένος ενώ όταν του δίνετε η ευκαιρία, είναι απλά απόλαυση να τον βλέπεις αλλά περισσότερο να τον ακούς... ναι καλά καταλάβατε έχω κόλλημα με την φωνή του περισσότερο απο την φάτσα του Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120 και όχι γιατί τον θεωρώ άσχημο αλλά γιατί δεν μου αρέσουν οι ξανθοί γούστα είναι αυτά... αλλά για τα μάτια του κόβω φλέβες, ιδιώς την φωτό απο το Μπελ Αμι πρόμο κάθομαι και την χαζεύω με της ώρες Bel Ami!!! - Σελίδα 25 835489 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 835489 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 835489
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:17

τελος παντων τωρα απλα περιμενουμε το cosmopolis και το δευτερο μερος τησ χαραυγησ μηπως και δεν ειναι τοσο στημενος !!! αντε και να βγει και σε καλυτερη αναλυση η ταινια bel ami και να ακουσεις την γαργαριστη του φωνη!!!!! Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:22

Bel Ami!!! - Σελίδα 25 691689 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 691689 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 691689 άντε άντε γιατί δεν μπορώ... το φαντάζεσαι;; υπάρχουν στιγμές που βάζω ταινίες του και χωρίς να βλέπω την ταινία την ακούω ενώ κάνω κάτι άλλο
χωρίς πλάκα θα ήταν τέλειος ραδιοφωνικός παραγωγός ή να έκανε πχ ανάγνωση βιβλίων... δεν θα άκουγα τίποτα άλλο Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120

απο το λίγο που είδα, έχω μια ελπίδα ότι θα με καλύψει πλήρως... σε όλα τα στιγμιότυπα εκτός απο το κομμάτι που τον σημαδεύει η γκόμενα ήταν απόλυτα φυσικός Wink
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:23

αυτα ειναι , βαλε να τον ακουσεις να τραγουδα , ειναι και αυτο μια παρηγορια !!!!!!!χαχα!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:26

μπαααααααα παρόλο που μου αρέσει η φωνή του ακόμα και όταν τραγουδάει, δεν μου αρέσει το στιλ που τραγουδάει Sad

ααααααααα και μιας που το θυμήθηκα

θυμάσται τις σας είχα πει για το βιντεάκι που το κάνει με την ξανθόψυρα;;;; που δεν την χονεύω καθόλου;;;;
αν πάτε πιο πίσω θα το δείτε Wink

το πόσο το απολαμβάνειιιιιιι δεν λέγετε

είχα πει και έπεσα μέσα Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 403120
τον κακομοίρη εκεί τον λυπήθηκα αλλά και τον καταχάρηκα εκεί και αν ήταν φυσικός αφού έλεγα άστο παιδί μωρή κάτω θα μου τον πεθάνεις Bel Ami!!! - Σελίδα 25 872396 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 872396 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 872396
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:28

να οντως δεν το απολαμβανει καθολου , φαινεται απο την φατσα του !! εγω τον λυπηθηκα μωρε!!!!!!!φυσικα φταιει , δεν αφησε και καμια παραπονεμενη !!!!! με την μονη που το πολαμβανε πραγματικα ηταν με την νικολ ριτσι
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:30

γιατί την αγαπούσε αλλά ήταν τόσο μπιπ που τελικά διάλεξε το κακομαθημένο χτικιάρικο Bel Ami!!! - Σελίδα 25 872396 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 872396 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 872396
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 2:49

Δεν μπορω να πω οτι μου φανηκε στημενος...σφιγμενος θα ελεγα....Θα περιμενω να την δω στα αγγλικα γιατι χωρις να ακουω τον Ρομπ να μιλαει με την φωνη του δεν ξερω....ξενερωσω αυτοματα...
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
zan dark
Twilight Human
Twilight Human
zan dark

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 14
Registration date : 05/04/2012

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 7:48

διακρινω μια.... πως να το πω; μη υποκριτικη του Ρομ; χαχαχαχαχα
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 11:45

evi έγραψε:
Δεν μπορω να πω οτι μου φανηκε στημενος...σφιγμενος θα ελεγα....Θα περιμενω να την δω στα αγγλικα γιατι χωρις να ακουω τον Ρομπ να μιλαει με την φωνη του δεν ξερω....ξενερωσω αυτοματα...

μια απο τα ιδια ευη!!!

χωρις την φωνη νομιζω κατι δεν μου καθεται καλα

αμαν κ αυτη ηταινια τοσο καιρο γυρισμενη μας εχουν βγαλει την ψυχη ποτε να την δουμε Bel Ami!!! - Σελίδα 25 592681
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 11:51

φτιάχνω το βίντεο που σας υποσχέθηκα βοηθήστε λίγο στην μουσική για να καλύψω τα Ρώσικα Wink

έχω βρει αυτά τα τρία προς το παρόν αλλά δεν μου κάνουν και κλικ

https://www.youtube.com/watch?v=aQRLSBUNupg
https://www.youtube.com/watch?v=eXQXs3Lr0UA
https://www.youtube.com/watch?v=elueA2rofoo

έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε;;;
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 11:56

Αυτη την στιγμη δεν εχω χρονο να ψαξω ετοιμαζομαι να φυγω αλλα μου αρεσει πολυ η Σακιρα!!!
demona1986
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
demona1986

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συρος ερμουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 383
Registration date : 28/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 12:31

ROBELINA έγραψε:
ηταν καπως στημενος , αλλα ενταξει , νομιζω οτι το είχε και του πηγαινε ολο το στυλ!! Αυτό στο τέλος και εγώ αυτό κατάλαβα , είχε το υπονοούμενο του νικητή !!!ΠΟυ να τα βάλει πια αυτα χεράκια μωρε !!!!!! χαχα!!! αντε να ακουσω και την δική του φωνούλα για να δω ακριβως πως παιζει!!!!!!!
Καμια σχεση ...δεν μου φανηκε καθολου στημενος αν διαβασατε το βιβλιο στην ουσια στημενο ειναι ολο, ο τροπος που μιλαει και φερεται ειναι στημενος προσποιητε στα παντα για να πετυχει τον σκοπο του, οταν ειναι ομως με την πως την λενε την ριτσι ειναι ο εαυτος του. Το ευχαριστηθηκα οσο δεν παει αυτος ο ανθρωπος εχει ταλεντο ΤΕΛΟΣ....... Ο τροπος που πεταει κατω το γριαδι και τις φωναζει και πεταγονται οι φλεβες του ειναι ολα τα λεφτα λατρευω το υπεροπτικο υφακι του με τρελενει....τι να πρωτοσχολιασω ξετρελαθηκα faint faint faint faint ασε οι ερωτικες σκηνες κολαση, το μονο που μου την εσπασε ηταν οταν τον βιασε η ουμα θερμαν που εκατσε πανω του και τον πονουσε η σκυλα Bel Ami!!! - Σελίδα 25 951556 μου αρεσε και ο τροπος που κοιτουσε την ριτσι αχ Bel Ami!!! - Σελίδα 25 465227 αυτη την αγαπησε πραγματικα. και αυτη επεξε τελεια τον ρολο της οσο για το τελος λατρεψα την σκηνη που βγαινει απ την εκκλησια με υφος νικητη σαν να λεει σε ολους οτι κοιταξτε τα καταφερα και μαρεσει που η ριτσι τον κοιταει και του χαμογελαει σαν να του λεει και τι εγινε που παντρευτηκες εμεις οι δυο παντα θα εχουμε θεμα Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 τελειο τελειο τελειο μου την εσπασε λιγο η ρωσικια γλωσσα αλλα θα περιμενω να το δω και στα αγγλικα να το καταλαβω ακομα καλητερα για οσες δεν το εχουν δει να το δουν γρηγορα αξιζει Bel Ami!!! - Σελίδα 25 150320
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 16:21

demona1986 έγραψε:
ROBELINA έγραψε:
Καμια σχεση ...δεν μου φανηκε καθολου στημενος αν διαβασατε το βιβλιο στην ουσια στημενο ειναι ολο, ο τροπος που μιλαει και φερεται ειναι στημενος προσποιητε στα παντα για να πετυχει τον σκοπο του, οταν ειναι ομως με την πως την λενε την ριτσι ειναι ο εαυτος του. Το ευχαριστηθηκα οσο δεν παει αυτος ο ανθρωπος εχει ταλεντο ΤΕΛΟΣ....... Ο τροπος που πεταει κατω το γριαδι και τις φωναζει και πεταγονται οι φλεβες του ειναι ολα τα λεφτα λατρευω το υπεροπτικο υφακι του με τρελενει....τι να πρωτοσχολιασω ξετρελαθηκα faint faint faint faint ασε οι ερωτικες σκηνες κολαση, το μονο που μου την εσπασε ηταν οταν τον βιασε η ουμα θερμαν που εκατσε πανω του και τον πονουσε η σκυλα Bel Ami!!! - Σελίδα 25 951556 μου αρεσε και ο τροπος που κοιτουσε την ριτσι αχ Bel Ami!!! - Σελίδα 25 465227 αυτη την αγαπησε πραγματικα. και αυτη επεξε τελεια τον ρολο της οσο για το τελος λατρεψα την σκηνη που βγαινει απ την εκκλησια με υφος νικητη σαν να λεει σε ολους οτι κοιταξτε τα καταφερα και μαρεσει που η ριτσι τον κοιταει και του χαμογελαει σαν να του λεει και τι εγινε που παντρευτηκες εμεις οι δυο παντα θα εχουμε θεμα Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 Bel Ami!!! - Σελίδα 25 174341 τελειο τελειο τελειο μου την εσπασε λιγο η ρωσικια γλωσσα αλλα θα περιμενω να το δω και στα αγγλικα να το καταλαβω ακομα καλητερα για οσες δεν το εχουν δει να το δουν γρηγορα αξιζει Bel Ami!!! - Σελίδα 25 150320

ε μα τωρα γινεται να διαβασω αυτο το ποστ κ να μην το δω κ στα ρωσικα κ σε οτι γλωσσα να ναι?
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 17:28

Προτιμησα να μην το δω ολο....το ξεφυλλισα μεσα σε εισαγωγικα...θα περιμενω να το δω αστα αγγλικα....
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 17:31

όποια θέλει μόνο τις επίμαχες σκηνές να μου στείλει πμ και μόλις το τελειώσω θα σας τα στείλω Wink
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΚυρ 8 Απρ 2012 - 0:19

https://www.youtube.com/watch?v=gyiAHHlPmGs&feature=player_embedded

θα μας πεθάνει ο άτιμος...
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΚυρ 8 Απρ 2012 - 0:40

το βίντεο είναι έτοιμο και σας προειδοποιώ, είναι 20 λεπτά απόλαυσης και χωρίς τα απαίσια Ρώσικα να σας σπάνε τα νεύρα faint faint faint
όποια το θέλει πμ Wink
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤρι 10 Απρ 2012 - 22:44

faint faint

http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤρι 10 Απρ 2012 - 23:48

Αυτό το γελάκι τύπου σε έριξα και σενα κοπελια όχι που θα μου ξέφευγες πολύ μ αρέσει.... lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 11 Απρ 2012 - 0:26

και το χρησιμοποιει και πολυ.... lol!
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6067
Registration date : 16/05/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bel Ami!!!   Bel Ami!!! - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 15:43

Bel Ami!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 25 από 34Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Robert Pattinson-
Μετάβαση σε: