| Bel Ami!!! | |
|
+28BELLA MARIE marina ev@ki WhiteQueen Kimberly Vanina ΕΡΗ zan dark mariettoula1996 dimitroula-robsessed Dalia peby Stella Sunlight demona1986 Silia ed<3 everdamen pitsiriki panagiota T-NM-E-BD ms. teylor lautner ROBELINA ScarletVenus xrysanthi AspaKorth bloody swan evi EliRose 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τρι 31 Ιουλ 2012 - 23:11 | |
| Αχ, βρε Άσπα μου τί να σου πώ, μακάρι να προβληθεί εκεί που μένεις! Αν πάλι δεν το δείξουν υπάρχει & άλλος τρόπος! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τρι 31 Ιουλ 2012 - 23:21 | |
| ναι το ξερω...
απλα περιμενω μπας κ το απολαυσω στην μεγαλη οθονη
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τρι 31 Ιουλ 2012 - 23:28 | |
| Επιτέλους! Το έχω δει βέβαια, το είχα κατεβάσει και μάλιστα σε πολύ καλή ποιότητα. Αλλά μιας και θα βγει θα πάω και στο σινεμά να το δω! Το cosmopolis δεν το έχω δει και περιμένω... Πρόσφατα η Village έβγαλε μία ενημέρωση ότι έρχεται προσεχώς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τρι 31 Ιουλ 2012 - 23:34 | |
| Να σου πώ, εγώ δεν περίμενα, γιατί αργούσαν να το δείξουν & το κατέβασα & το είδα Μακάρι WhiteQueen, αλλά να είναι πανελαδική η προβολή. Πάντως όπως είπα & παραπάνω, εδώ που είμαι εγώ είμαστε άτυχοι. Και είμαστε πρωτεύουσα νομού με 60 χιλ. κατοικους. Δεν δικαιολογείται να μην προβάλλονται ταινίες όπως η Κοκκινοσκουφίτσα που δεν είναι ανεξάρτητη, αλλά μεγάλη παραγωγή. | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τρι 31 Ιουλ 2012 - 23:36 | |
| Πώς σας φάνηκε το Bel Ami, όσες το είδατε; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τρι 31 Ιουλ 2012 - 23:39 | |
| Δεν είχα διαβάσει το βιβλίο & περίμενα το χαρακτήρα του Τζορτζ διαφορετικό. Πάντως σε γενικές γραμμές καλό ήταν & θα πήγαινα να τον ξαναδώ. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 1 Αυγ 2012 - 3:28 | |
| Ηταν καλο και ο Ρομπ ηταν θεος σε ενα ρολο πολυ διαφορετικο απο οτι τον εχουμε συνηθισει...κι εγω το ξανα βλεπα ανετα... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 1 Αυγ 2012 - 8:30 | |
| εμενα δε με τρελανε αλλα σε γενικες γραμμες καλο ηταν, στο τελος ηταν φοβερος ο Παττινσον!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 1 Αυγ 2012 - 15:15 | |
| Δεν ηταν και αριστουσργημα η ταινια αλλα αυτος επαιξε πλ καλα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Πεμ 16 Αυγ 2012 - 16:11 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Πεμ 16 Αυγ 2012 - 17:30 | |
| Δε νομίζω ότι θα πάω!!Στο σπίτι μου το είδα και κόντεψα να γκρεμισω τους τοίχους φωνάζοντας "είσαι θεός μωρο μου!!!" σε αίθουσα... ας μην ξεφτιλιστούμε περισσότερο!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Πεμ 16 Αυγ 2012 - 23:01 | |
| εγω το πιο πιθανον ειναι πως θα παω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 5 Σεπ 2012 - 3:06 | |
| Επικίνδυνο Πάθος Bel Ami 2012 ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέκλαν Ντόνελαν, Νικ Όρμεροντ, ΣΕΝΑΡΙΟ: Γκι ντε Μοπασάν, Ρέιτσελ Μπένετ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ρόμπερτ Πάτινσον, Κριστίνα Ρίτσι , Ούμα Θέρμαν, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Κολμ Μίνι Από τον Ρόμπυ Εκσιέλ Δράμα εποχής με σωστούς αφηγηματικούς ρυθμούς και θεματικό ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την ανδροκρατούμενη Γαλλία του 19ου αιώνα. Ελάχιστα φωτισμένος ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, παραμένει μονοδιάστατος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο πλάνο. Δεν έχουμε διαβάσει το βιβλίο του Μοπασάν, είμαστε βέβαιοι, πάντως, πως ο χαρακτήρας του ραδιούργου Ζορζ Ντιρουά δεν μπορεί να είναι τόσο πεζός όσο τον παρουσιάζει το «Επικίνδυνο πάθος». Το βασικό πρόβλημα στη διασκευή των Ντέκλαν Ντόνελαν και Νικ Ορμεροντ είναι ακριβώς αυτό, η ανεπάρκεια εμβάθυνσης στον ήρωα, κάτι που αφαιρεί οποιαδήποτε υπόσταση από τον μακιαβελισμό του και τον τυποποιεί ως κοινό απατεώνα και «τεκνό». Ισως, όμως, αυτό πρωτίστως να είχαν κατά νου οι συντελεστές όταν επέλεξαν ως πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον της σειράς ταινιών «Twilight». Ομολογουμένως, ο νεαρός ηθοποιός αποδεικνύνεται ανέλπιστα καλύτερος του απλοϊκά γραμμένου ρόλου του, όμως παραμένει κι αυτός έρμαιο της φιλοδοξίας των συντελεστών να χρησιμοποιήσουν ένα κλασικό φιλολογικό έργο ως δόλωμα των πολυσινεμά. via http://www.e-go.gr/cinemag/moviespage.asp?catid=10177&subid=2&pubid=129029194 | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 12 Σεπ 2012 - 3:08 | |
| Έφτασε η ώρα να κάνω κι εγώ τα σχόλια μου για το BEL AMI το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει οποτε τα σχόλια θα αφορούν τη ταινία! Η μοναδική γυναίκα που ερωτεύτηκε ή τουλάχιστον πέρναγε πραγματικά καλά ήταν μια όλοι καταλάβατε πια απο εκεί και πέρα με την Ούμα Θέρμαν προσπάθησε να κάνει πράγματα και αν ηταν δυνατό να γινει ευτυχισμενος αλλά κατάλαβε ότι ανθρωποι που δεν ανηκουν σε αυτό το κύκλο ουσιαστικά δε θα εισχωρήσουν ποτέ πραγματικά μεσα...καλά της έκανε και την επιασε στα πράσα για το κέρατο! Τς αξιζε της παγοκολώνας! Μετά όσο αφορά τη μάνα της τελικής γυναίκας του το τι γέλιο εριξα με τη πλερέζα στο γάμο της κόρης της δε περιγραφεται αλλά δε κατάλαβα γιατι το εκανε με αυτή τελικά, για να αποσπάσει πληροφορίες, για να πλησιασει τη κορη της; Καλά το τέχνασμα που <έκλεψε> τη μικρή ΄τελειο όλοι νομιζαν οτι πια δεν ηταν παρθενα και τους παντρέψαν θελαν δε θελαν τέλος το τι κερατο εχει να φάει η μικρή δε περιγραφεται.... Και τώρα σοβαρά σε αυτά που έλεγε είχε δίκιο για τη φτωχεια που ειχε για εκεινον ηταν τα πράγματα ξεκάθαρα κινηγουσε τα λεφτα και τα θυσίαζε όλα βέβαια θα μπορούσε να το κανει με άλλο τρόπο πιο αργά αλλά προτίμησε το γρηγορο...οκ οι απελπισμένοι συνηθως κανουν λαθοι το θεμα ομως ειναι πως με τον ενα ή τον άλλο τρόπο αυτό που ήθελε το πέτυχε! Οπότε καλά τα έλεγε ότι οταν το δουν οι θαυμαστες μου θα χασουν πάσα ιδέα...χα χα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 20:48 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:18 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:36 | |
| ναι συντομα ειναι αλλα εγω ανυπομονω να το δω στην μεγαλη οθονη
αλλη μαγεια | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:37 | |
| σωστα αλλο να το βλεπεις στην οθονη σου και αλλο να τον βλεπεις να πιανει μια οθονη οσο ειναι η αιθουσα...εχει μια μικρη διαφορα..... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:41 | |
| ακριβως...
χαιρεσαι να βλεπεις τον ρομπ σε ολο του το μεγαλειο | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:43 | |
| πραγματικα σε ολο του το μεγαλειο....καθεσαι και λιωνεις στην οθονη και σκεφτεσαι "μακαρι να μην τελειωσει..." ελπιζω να βγει συντομα.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 22:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Πεμ 4 Οκτ 2012 - 18:18 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Παρ 5 Οκτ 2012 - 3:47 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Σαβ 6 Οκτ 2012 - 19:00 | |
| πιθανον δεν καταλαβαινουν οτι οι φαν του ρομπερτ ειναι πολλοι
τι θελουν να κανουμε συλλαλητηρια? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Bel Ami!!! Σαβ 6 Οκτ 2012 - 19:09 | |
| να το οργανωσουμε.... | |
|
| |
| Bel Ami!!! | |
|