| Ψάχνοντας τη Σκάι | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Ψάχνοντας τη Σκάι Σαβ 3 Μαρ 2012 - 16:23 | |
| Ψάχνοντας τη ΣκάιΠεριγραφή Η αναζήτηση της αδελφής ψυχής μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη υπόθεση... Η Σκάι μετακομίζει από το Λονδίνο σε μια μικρή κωμόπολη των ΗΠΑ και πασχίζει να συνηθίσει την καινούρια της ζωή ανάμεσα σε νέους γείτονες, νέους δασκάλους και κυρίως νέους συμμαθητές. Και σαν να μην έφταναν αυτά, από τη στιγμή που γνωρίζει τον Ζεντ, το κακό αγόρι του σχολείου, δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Ο Ζεντ ακούει τις σκέψεις της, της μιλάει τηλεπαθητικά και επιμένει ότι είναι ο μοναδικός έρωτας της ζωής του. Αλλά το παρελθόν της Σκάι είναι γεμάτο σκιές και το μέλλον της αβέβαιο. Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει το σκοτάδι, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι θα χάσει την καρδιά της... Το εκπληκτικό μυθιστόρημα της Joss Stirling για τις εφηβικές ανησυχίες αλλά και την μαγική δύναμη του πρώτου έρωτα που θα συγκλονίσει τους νέους Το δευτερο βιβλιο της σειρας: Κλέβοντας τη ΦοίνιξΠεριγραφή Τι κάνεις όταν ανακαλύπτεις ότι η αδελφή ψυχή σου είναι μια κλέφτρα; Η Φοίνιξ είναι μέλος της Κοινότητας, μιας συμμορίας κλεφτών με υπερφυσικές δυνάμεις. Ο Ιβ Μπένεντικτ, ένας Αμερικανός φοιτητής που επισκέπτεται το Λονδίνο, είναι το επόμενο θύμα της. Αλλά ο Ιβ είναι κάτι πολύ περισσότερο απ' αυτό. Είναι το πεπρωμένο της... η αδελφή ψυχή της. Η Φοίνιξ ανήκει στην Κοινότητα - και για να μπορέσουν να είναι μαζί, ο Ιβ θα πρέπει να την κλέψει από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς του Λονδίνου... Ως που θα έφθανες για να σώσεις την αδελφή ψυχή σου; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Σαβ 3 Μαρ 2012 - 16:36 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Σαβ 3 Μαρ 2012 - 16:42 | |
| Εγω το βρηκα τελειως κατα τυχη και ηταν καλο. Καλα μην φανταστεις οτι θα πεσεις στα πατωματα αλλα περναγε ομορφα η ωρα. Στυλ Φτερα φαντασου. Και το καλο ειναι οτι σε καθε βιβλιο κλεινει η ιστορια και στο επομενο ξεκιναει μια επομενη αλλα βλεπεις μεσα τους πρωταγωνιστες.Ξερεις ειναι 7 αδερφια που βρισκουν την αδερφη ψυχη τους.Στο πρωτο ειναι ο Ζεντ με την Σκαι το κεντρικο ζευγαρι,στο δευτερο ακολουθει ο Ιβ με την Φοινιξ. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Σαβ 3 Μαρ 2012 - 21:09 | |
| κι εμενα καλο μου ακουγεται
οταν με το καλο κατεβω κεντρο θα ειναι στις πρωτες μου επιλογες | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Σαβ 3 Μαρ 2012 - 22:12 | |
| Ωχ δλδ θα ειναι και εφτα βιβλια....? | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Κυρ 4 Μαρ 2012 - 0:44 | |
| τουλαχιστον θα ειναι αυτοτελη οποτε δεν θα κανουμε σαν τρελες να βγει το επομενο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Κυρ 4 Μαρ 2012 - 0:46 | |
| ε κατι ειναι και αυτο... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Κυρ 4 Μαρ 2012 - 7:44 | |
| Νέα τακτική; Τέρμα οι τριλογίες και βουρ για επταλογίες; Θα μας ξεπαραδιάσουν αυτοί! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Κυρ 4 Μαρ 2012 - 10:38 | |
| Ασπα εγω το πρωτο το βρηκα στο γωνιακο βιβλιοπωλειο που σου εχω πει... Τα public κλασσικα δεν το ειχαν.Βεβαια εγω αλλο εψαχνα και πανω σε αυτο επεσα! Παναγιωτα μην τα συζητας...αφησαμε τις τριλογογιες και πηγαμε απο εξαλογιες και πανω. Παντως σε αυτα το μονο καλο ειναι οτι καθε βιβλιο ειναι ξεχωριστο απο το αλλο. Συνεχιζεται με καποιο τροπο η ιστορια βεβαια αλλα δεν σκας να θες το δευτερο οπωσδηποτε γιατι το καθε βιβλιο κλεινει την δικη του ιστορια. Το ξαναλεω ομως...καλη σειρα για να περασεις την ωρα σου αλλα μην περιμενετε κατι το συγκλονιστικο. Απλα σε σχεση με αλλες του συγκεκριμενου μοτιβου ειναι σαφως καλυτερη. Δηλαδη εγω σε σχεση με τους γαλαζοαιματους,το αιωνια δικη σου και αλλα που ακολουθουν αυτο το στυλ βρηκα αυτη την σειρα καλυτερη. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Κυρ 4 Μαρ 2012 - 17:41 | |
| Θα την εχω κι εγω στα υποψην μου αλλα μετα απο λιγο καιρο....εχω πολυ σαβουρα να παρω μεσα στον μηνα.... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Παρ 25 Μάης 2012 - 1:58 | |
| έχω το πρώτο αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμη!βασικά έχω πολύ καλύτερα να διαβάσω αυτή τη στιγμή! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ψάχνοντας τη Σκάι Παρ 25 Μάης 2012 - 4:05 | |
| | |
|
| |
| Ψάχνοντας τη Σκάι | |
|