Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Τη νύχτα που η Σκάι κλείνει τα δεκαεπτά της χρόνια, συναντά δύο αινιγματικούς ξένους. Εντελώς αντίθετοι μεταξύ τους, σαν τη φωτιά και τον πάγο, ο Άσερ είναι μελαχρινός και άγριος, ενώ ο Ντέβιν είναι ανοιχτόχρωμος και ήρεμος. Η ξαφνική εμφάνισή τους θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Σκάι. Δεν έχει ιδέα τι θέλουν ή γιατί παρακολουθούν την κάθε της κίνηση· το μόνο που ξέρει είναι ότι η παρουσία τoυς συμπίπτει μ΄ ένα σωρό ανεξήγητα γεγονότα. Σύντομα η Σκάι θα αρχίσει να αμφισβητεί την ταυτότητά τους αλλά και την αλήθεια για το δικό της παρελθόν. Θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί με το απίστευτο μυστικό που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο της. Διχασμένη ανάμεσα στον Άσερ και στον Ντέβιν, θα πρέπει να επιλέξει. Και η τελική επιλογή της θα έχει συνέπειες και για τους τρεις τους.
Το πρώτο βιβλίο μιας σαγηνευτικής τριλογίας.
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Καλουτσικο ειναι... Απλα με εχει κουρασει λιγο η ιδια ιστορια...μια μαθητρια και ενας μυστηριος τυπος αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση οι μυστηριοι τυποι ειναι δυο!
oliv67 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 30/03/2012
καλα θα το παρω και αυτο αφου πρωτα παρω ολα τα αλλα που θελω
θα το αφησω τελευταιο στη λιστα μου
Ναι ναι δυο ειναι και διαφορετικοι ο ενας απο τον αλλον. Δεν λεω κατι αλλο για να μην σποιλεριασω κανεναν. Δεν ειναι κακο απλα δεν ειναι και κατι το συγκλονιστικο. Εδω που τα λεμε λιγα ειναι τα βιβλια που σε πανε ενα βημα παραπερα. Οπως λεει και η Ευη για να περασει η ωρα μια χαρα ειναι. Απλα μην το βιαζεστε γιατι ειναι τριλογια και απο οτι κοιταξα δεν εχει κυκλοφορησει καν το 2 στα αγγλικα.Οποτε θα εχουμε μελλον!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Το διάβασα το Σαββατοκύριακο που πέρασε.... Ένα βιβλίο που διαβάζεται εύκολα... Τίποτα τρομερό κατά την γνώμη μου αν και θέλω να διαβάσω τα επόμενα μιας και είναι μόνο δύο... Μου το έδωσε μια φίλη μου και μόλις διάβασα τον τίτλο σκέφτηκα "μια από τα ίδια" αλλά το πήρα γιατί δεν διάβαζα τίποτα άλλο... δεν είχε καμία συγκονιστική τροπή, ούτε τίποτα το αναπάντεχο, ίσως μόνο λίγο στο τέλος, αλλά κατά τα άλλα τα ίδια.... από τον τίτλο και την περίληψη είναι κανείς προετοιμασμένος για το τι θα διαβάσει.... ελπίζω τα επόμενα να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ακομη δεν το ξεκινησα για τον ιδιο ακριβως λογο...μου φαινεται συνηθισμενο....κι εχω πολυ καλυερα να διαβασω προς το παρον που τα περιμενα και παρα πολυ καιρο....
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
δεν ήταν όντως κάτι πρωτότυπο...θεωρώ ότι ήταν πολύ καλύτερο από το άγγελοι αλλά και πάλι έμοιαζαν πάρα πολύ και ας μην ξεχνάμε ότι εκείνο βγήκε πρώτο!
evi The Volturi